Krist. vaihtoehto tälle nykyiselle,

Herätyys

pahan vallassa olevalle, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuille ja politiikalle, josta tulee näin valtavasti niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuuksista tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi, ym. muiksi vitsauksiksi seuraamuksia.rinnakkaiseksi.

Josta "pirun" hyväksi ja puolesta, vääryyden mukaisesta ja pahuuden puolesta touhuihin ja politiikkaan mukautumisesta / OSALLISUUDESSA, = puolesta elämisestä ja toimimisesta Kristukseen Jeesuksen uskovat ovat ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja...

Sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, sitä kaikkia kohtaan Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden, = Raamatun UT mukaisesti ja perustalta, sitä kaikkiin muihin nähden puolueettomasti toimivaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi kutsuttuja.

Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

"Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, etsivä?

7

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Eikö ketään, tästä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaisesti toimivasta, Oikeasti Krist. VALTAVASTA vaihtoehto mahdollisuudesta, edes millään tavalla kiinnostunutta täältä löydy?!!

      Mihin ja kehen luottavia uskovia tällä on, kun ei Jumalan Sanaan, kaikkivaltiaaseen Kristukseen Jeesukseen, ja Hänen kaikkia kohtaan, Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisuuden puolustajaan ja kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden mukaisen tuomitsijaan, herrain HERRAN ja kuningasten KUNINKAAN, KAIKKIVOIVAISUUTEEN?!

      Jeesuksen nimessä... niitä muita Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja peräänkuulutteleva / etsivä.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • typeryksiäovat

      Jaa aloittaja on niitä tekopyhiä perkeleen vallassa olevia hurskastelijoita!! Kristilliset ovat sairaita tekopyhiä idiootteja!!!

    • Herätyys

      Ei sitten ketään, jota tämä aloituksen, Raamatun UT mukainen ja perustuva kaikille tarjolla oleva Krist. vaihtoehto mahdollisuus millään tavalla kiinnostaisia.

      Kaikillako menee niin "pirun" hyvin ja lujaa, ettei 100 kertaa paremmasta / hyvemmästä, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Laillisesti / Luvallisesti, = Kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisesti toimivasta, Krist. vaitoehdosta, siitä kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen kestävän hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta, niin väliä.

      Jeesuksen ninessä... tästä em. Raamatun UT mukaisesta Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta muituttaen. Tästä jota Herra Jeesus kehoitti uskoviaan ihan ENSIN, etsimäänkin.

      vähähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    • meän.kieli

      Saatana Ristus perkele Jumalauta.

    • Herätyys

      Kristillisdemokraatit ei ole Raamatun UT mukaisia Kristittyjä. Vaan Raamatun UT vastaisesti eläviä ja toimivia, vähän jotenkin pettävästi ja eksyttävästi, vain nimeksi krist. uskonnollisia.

      Oikeasti Krist. uskovat ovat tästä pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan kansakuntien, Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin politiikkaan mukautumisesta / osallisuudessa, = puolesta elämisestä ja toimimisesta ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja.

      Sitä kaikille hyväksi, Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisesti toimivaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista jäsentä myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa yksi, mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, rakentaviksi kutsuttuja.

      Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin, tähän em. Raamatun UT mukiaseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, armahdettu syntinen, palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita kutsuttuja / armoitettuja etsivä / peräänkuulutteleva.

      "Löytäneekö"?

      • Herätyys

        Ei näytä vieläkään, yhtäkään täältä löytäneen!!


      • Herätyys
        Herätyys kirjoitti:

        Ei näytä vieläkään, yhtäkään täältä löytäneen!!

        Missähän ne muut Suomen Oikeasti Kristityt, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsutut piileskelee ja miksi. Kun ei NÄY, eikö kuulu,

        Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan KAIKKEEN maailmaan asti, kaikille luoduille,

        Jeesuksen nimessä... niitä muita seuraajikseen, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Kirst. YHTEYTEEN ja YHTEIStyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva,

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe