Onecoin ja viranomaiset

Onecoin

Jokos KRP ja muut viranomaiset ovat löytäneet Onecoinista jotain tuomittavaa tai edes tutkittavaa??

Melko hampaattomia nämä Suomi24:n ja muron kiukuttelijat ovat olleet, eli kovasti tekstiä täällä omalla hiekkalaatikolla, mutta siihen se sitten onkin jäänyt.

Käykö muuten yhtään ylpeyden päälle, ettei vastustamisella ole ollut mitään vaikutusta? :-)

Antakaa nyt vaikka seuraava kaatumisennuste, koska kaikki aikaisemmat kaatumisennusteet on menneet pieleen. Ihan samanlaista teillä kun maailmanloppua ennustavilla lahkoilla, eli kun ennuste menee pieleen niin anetaan selitykset ja samalla uusi ennuste. Näin se kiukuttelukone jatkaa ikuisesti toimintaansa :-)

135

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lifeguard

      Siehän se melkonen rölli olet.

      Ennustan että kauppapaikat eivät edelleenkään aukea, koskaan. Ennustan että valtaosa ei saa rahoilleen kovin kummoista vastinetta, ellei sitten arvosta copy/pasta-koulutuspaketteja tuelta. Ennustan että sijoittajien ystäväpiiri ohenee entisestään eurojen hävitessä bittiavaruuteen. Ennustan että valtaosa sijoittajista ei tule ikinä myöntämään olleensa uuvatteja, vaan penäävät valtiovallan vastuuta kun Ponzi kaatuu.

      En haluaisi olla tarpeettoman ilkeä mutta toivottavasti käytätte kellukkeita siellä geenialtaan matalassa päässä ettette vain huku. Dillet.

    • Onecoin

      Näin sitä saatiin taas uusi ennuste aikaiseksi kirjoittajalta joka kuvittelee omaavansa älykkyyttä keskivertoa enemmän :-)

      Olette te uskossanne vahvoja ja miltei vankkumattomia, vaikka viranomaisilla ei ole mitään syytä asiaan puuttua. Kukahan se rölli tässä onkaan :-)

      • Löylyn.lyömät

        Onko viranomainen ilmoittanut sinulle ettei aio puuttua asiaan missään vaiheessa?


    • TutkittuON

      Miten täysin rehellisestä kolikosta voisi löytyä rikollista toimintaa.
      Mukaan ei bisnekseen oteta huumehörhöjä eikä talousrikollisia

    • Onecoin

      Tulevaisuudesta kukaan ei voi tietää, mutta näyttää ottavan todella koville se tosiasia että viranomaisilla ei ole ollut tutkimuksistaan huolimatta syytä puuttua Onecoiniin.

      Myönnän että nyt ole erittäin vahingoniloinen Järviselle ja muille vastustajille, eli vouhkaamisesta huolimatta kylmää vettä on tullut niskaan ja reilusti. En myöskään ole ainoa joka teidän touhuille nauraa ja makseasti :-)

      • Hahhahahh

        Hyvinkö menee koulutukset kaupaksi?


    • Poikkeuksellisesti jätän puuttumatta avaajan sielunelämään, henkiseen tasoon tai aivosolujen lukumäärään ja kuntoon liittyviin kysymyksiin.

      Niin se vaan on että näitä kansainvälisiä ponzeja on hankala saada käpälälautaan. Ei voi kuin ihmetellä viranomaisten munattomuutta asiassa, jonka piirteitä ovat:
      -ei ole mitään virallista yritystä pyörittämässä touhua
      -keulakuvat ovat erinäisissä pyramidihuijauksissa ryvettyneitä urpoja
      -keulakuvat ovat täysin kujalla tuotteensa substanssista: kryptovaluutoista
      -myydään "koulutuspaketteja" vaikka sokea reettakin näkee taustalla sijoitustuotteen
      -katteettomat tuottolupaukset

      Mutta laki on laki eikä se pysty tämmöiseen puuttumaan. Toisaalta, ei sellaista lakia voi kirjoittaakaan joka suojelisi ihmisiä typeryydeltä. Mutta vähän enemmän kaistanleveyttä saisivat tiedostusvälineet ja viranomaiset suoda tälle huijaukselle jotta se kuivuisi kokoon. Pyramidihan näet kopsahtaa aika nopeasti siinä vaiheessa kun sisään tuleva rahavirta hyytyy.

      Poijjaat!! Taasen!

      • Ääh, unohdin tämän listasta:
        -pankki toisensa jälkeen pistää välit poikki onecoiniin ilmeisten rahanpesuepäilysten takia

        Kaikki nää huomioiden, niin eikös vaan olekin ihan reilua ja rehelliseltä ja luotettavalta vaikuttavaa toimintaa? Miten on, keskustelun avaaja, mitä tuumaat? (vai menikö molemmat aivosolut ylikierroksille ja sulakkeet poksahti?)


    • Greenwood

      Mistä tiedät,etteivät viranomaiset tutki onecoinia? Et kai luule,että he sinulle siitä ilmoittaisivat? Eikä heitä edes kiinnosta tuollaiset pikkusintit,kuten sinä. Yhden kaverisi ja entisen anoppisi olet saanut huijattua tähän mukaan,se ei kiinnosta ketään. No niin,nyt odotellaan paskanjauhantaasi,että kuinka tärkeä tekijä olet onecoinissa. Hah hah haa....pikkusintti....

    • Onecoin

      Alkaa vastustajia ottamaan nuppiin ja runteet näyttävät lämpiävän. Varmaan viranomaiset tutkivat, mutta eipä ole mitään noista tutkimuksista seurannut, eli ei edes ilmoitusta esim. esitutkinnasta.

      Ja koittakaapas urpopeterit nyt tajuta, että jos joku ei ole laitonta niin silloin se on laillista. Näin siis siitäkin huolimatta, että te ette tästä asiasta pitäisi.

      Ai helkkari kun tuntuu hyvältä huomata, että kitisöitä vi....ttaa :-)

      • Pelkkää.viihdettä

        "Ai helkkari kun tuntuu hyvältä huomata, että kitisöitä vi....ttaa :-)"

        Ei vituta, päinvastoin, naurua pukkaa suupielestä kun seuraa näitä "saunaseppoja" ja muita torveloita.


      • Kas, yllättävän lahjakas kaksiaivosoluinen! Todella yllättävää!

        Maailma ei ole mustavalkoinen. Väittämäsi "jos jokin ei ole laitonta niin silloin se on laillista" on väärä. Ja tuomioistuinkin päättää vain siitä mikä on laitonta. Ymmrrätkö? (tuskin)

        Toisekseen, mikään tuomioistuin ei vielä ole tehnyt päätöstä onecoinin osalta.

        Jokainen normaali ihminen kyllä tietää mikä onecoin on. Sinä et sitä voi mitenkään ymmärtää koska et ole normaali ihminen. Sinä olet kaksiaivosoluinen, viisiprosenttinen. Et voi ymmärtää mitä nämä luonnehdinnat tarkoittavat, joten varo etteivät molemmat aivosolusi kuumene liikaa ...

        Poijjaat!!


    • Onecoin

      Ja nauttiminen vaan jatkuu... Harmittaako kun vastustaminen ei tuo mitään tulosta?

      • "vastustaminen"?!?
        "ei tuo tulosta"?!?

        Tota noin ... kukaan ei ole vastustamassa yhtään mitään. Rauhoitu, kaksiaivosoluinen! Kukaan ei ole vastustamassa yhtään mitään. Muutan tekstin selkokielelle jotta kaksiaivosoluinen käsittäisi missä mennään.

        KU-KAAN EI VAS-TUS-TA MI-TÄÄN. ONECOIN ON HUI-JAUS-TA JOS-SA AI-EM-MIN LIIT-TY-NEI-DEN TUO-TOT MAK-SE-TAAN MYÖ-HEM-MIN LIIT-TY-NEI-DEN MAK-SUIS-TA. SI-TÄ KUT-SU-TAAN PY-RA-MI-DI-HUI-JAUK-SEK-SI. PIS-TE.

        (keles... meniköhän toi tavaus nyt ihan oikein ;-)


    • Lifeguard

      Kyllä minä voin myöntää että minua v*tuttaa että sosiopaattikoijarit saavat levittää "taloudellisen riippumattomuuden" ilosanomaansa vapaasti. Erityisesti minua harmittaa kun uhrit valikoidaan niistä joilla joko valmiiksi on vähän tai joilta puuttuu ymmärrys, tässä tapauksessa ymmärrys kryptovaluutoista.

      Mutta mukavaa että olet täällä ilkkumassa etkä ABC:lla kusettamassa vanhuksia - tosin kirjallisesta ulosannistasi päätellen et taida olla myyntimiehenäkään kovin kaksinen.

      • Rahastosijoittaja

        Mulla ainakin ensimmäisenä ihmetyttäisi, jos jossain ABC.llä olis joku sijoitus esittely. Toinen mikä minua ihmetyttäisi on se, että miksi ihmeessä tätä ei saa pankkien sijitusosastoilta.

        Miten ihminen voi olla niin idiootti, että haksahtaa tällaiseen. Varsinkin vielä silloin, jos mihinkään kriittiseen kyselyyn ei vastata tai vastataan haukkumalla kysyjä kateellisiksi.


    • Onecoin

      Hienoa että vastustaja myöntää vi...ksen :-)

      No lehtien myynti puhelimessa ja kauppakeskuksissa sähkösopimusten ja kännyliittymien myynti ei näytä huolettavan ketään. Tämä osaltaan kertoo vastustajien älykyyden alhaisuudesta....

      • Tota noin ... mitenkäs puhelinmyynti tai sähkö/kännykkäsopimusten myynti nyt liittyy tähän onecoiniin?

        Tai verkostomarkkinointiin yleensä?

        Havaitseeko nimimerkki kenties jotain SALALIITTOTEORIAA tässä kaikessa?

        Kerro ihmeessä! Me palamme halusta kuulla lisää!!!

        Miten puhelinmyynti tai liittymien myynti kauppakeskuksissa liittyy tähän?

        MUAHAHAHAMAUAHHAHAHAHAAAAA


      • Oc-vesku

        Miksi huolettaisi? Niissä yleensä saa jotain vastinetta rahoilleen. Mitäs sinä sait tycoonillas? Paitsi idiootin maineen. Älä kuitenkaan suutuspäissäsi lopeta tänne kirjoittelua,kasvatat onecoinin arvoa. Rääh hääh häh häää....


    • Lifeguard

      Ei, mutta se kertoo paljonkin sinun mielenmaisemasta ja henkisistä kyvyistäsi että rinnastat sähkösopimuksen onecoiniin.

    • Taidettiin lyödä coinistilta ilmat pihalle kun se hyytyi ja jätti keskustelun. Aina tässä näin käy.

      Sääli että nämä yksilöt aina jättävät ja keskeyttävät avautumisen siinä vaiheessa kun se alkaa olla kiinnostavaa.

      No, eipä kaksiaivosoluiselta voi enempää vaatiakaan ...

      • sss123

        Avotampio on kuullut jostain uuden sanan kaksiaivosoluinen. Kyllä se on kiva huomata että sinäkin opit jotain uutta. Et sinä nyt ihan idiootti olekkaan.


    • Onecoin

      Olette siis huolissaa vain Onecoin koulutusten myynnin eettisyydestä ja laillisuudesta, mutta ihmisten kusettaminen muiden asioiden myynnissä ei huoleta eikä kiinnosta :-)

      Tämä kertonee teidän sekä yksinkertaisuudesta kuin myös ajattelunne rajoittuneisuudesta :-)

      • Jubasakari

        Jos ostaa sähköä ja saa sähköä, se ei ole varsinaisesti huijaamista. Ei sekään, jos myy koulutusta ja asiakas saa koulutusta. Mutta jos ostaa koulutusta ja saa vastineeksi katteettomia lupauksia rikastumisesta ja kökköjä kopioita vapaasti saatavista teksteistä, se on kusetusta. Lisäksi se, että koulutuksessa valehdellaan puhumalla kryptovaluutasta sellaisen asian kohdalla, joka ei ole kryptovaluutta, se on huijausta. Se on vähän kuin myytäisiin mummolle sähkösopimus ja hän saisi vastineeksi pätkän vesijohtoa.


      • Kiitos tästä kommentista!!

        Mutta ei nyt mennä liian filosofiseksi ja ajatella että aina olisi niin että tavaran (a) myyjä olisi huijari ja ostaja (b) olisi huijattu. Ei se näin ole. Myyjä pyytää hinnan ja ostaja maksaa jos katsoo sen soveliaaksi.

        Mainonta ja muu on toki aggressiivista ja tarkoituksella harhaanjohtavaa, jotta ihmiset saataisiin tietenkin ostamaan. Järjenkäyttö on tässä oivallinen väline suodattamaan akanat jyvien seasta. Eikös vaan, nimimerkki?

        Onecoin on silkka törkeä ja tökerö huijaus. Tämän pitäisi olla selvää jokaiselle. Nimimerkin esille tuoma suoramarkkinointi on todellakin kaukana tästä! Se nimimerkinkin pitäisi ymmärtää.

        Olemme kaikki varmasti samaa mieltä että kusettaminen on tuomittavaa. Näin tulkitsen myös nimimerkin kirjoituksesta. Normaali "hyväksyttävä" kaupankäynti ei ole kusetusta. Nimimerkin edellä esittämä mustavalkoinen "mikä ei ole laitonta on laillista" vertaus menee todella pahasti ohi normaalin kanssakäymisen asioista.

        Poijjaat!! Taasen!

        T. Avotampio


      • Lifeguard

        Suosittelen että googlaat termin whataboutism ja palaat sitten uudemman kerran tänne keskustelemaan ajattelusi rajoittuneisuudesta ja kognitiivisista vinoumistasi. Hienoa kuitenkin että jaksat yrittää, ajattele jos kanavoisit tuonkin energian johonkin muuhun kuin kleptovaluutan puolustamiseen.


      • Ihmettelen_vaan
        Jubasakari kirjoitti:

        Jos ostaa sähköä ja saa sähköä, se ei ole varsinaisesti huijaamista. Ei sekään, jos myy koulutusta ja asiakas saa koulutusta. Mutta jos ostaa koulutusta ja saa vastineeksi katteettomia lupauksia rikastumisesta ja kökköjä kopioita vapaasti saatavista teksteistä, se on kusetusta. Lisäksi se, että koulutuksessa valehdellaan puhumalla kryptovaluutasta sellaisen asian kohdalla, joka ei ole kryptovaluutta, se on huijausta. Se on vähän kuin myytäisiin mummolle sähkösopimus ja hän saisi vastineeksi pätkän vesijohtoa.

        Juuri näin. On narettavaa puhua koulutuksen myynnistä, kun saa vai materiaalit. Vaikka ne ei olisi palgiotuja, niin ne ovat edelleen vain koulutusmateriaalia. Missä se itse koulutus on. Ei kirjastostakaan saa koulutusta, vaikka sieltä saa jokalähtöön oppikirjoaja, tauloustieteen julkaisuja yms. Te kauppaatte taloustidon kirjallisuutta että koulutusta.

        Vai käydäänkö niitä koulutuksia jossain ABC loossissa. Ja millätavalla tämä kouluttaja on pätevöitynyt. Ettei olisi vaan itseoppinut kouluttaja.


    • Onecoin

      Ei Onecoinia ole todettu huijaukseksi, eli KRP ei aloittanut kuukausien tutkinnan jälkeen edes esitutkintaa. Eiköhän KRP tai joku muu viranomainen olisi puuttunut Onecoin toimintaan jo monta kertaa jos kyseessä olisi palstalla väittävien mukainen selkeä ponzi tai joku muu laittomuus. Vai väitättekö te tosiaan, että KRP ei osaa tai halua puuttua laittomuuksiin jos se sellaisia tutkimuksissaan havaitsee? :-)

      Voi teitä onnettomat kun noin innossaan ja aktiivisesti hukkaatte aikaanne, mutta onhan teillä toki siihen täysi oikeutus :-)


      Harmittaako ja kiukututtaako? :-)

      • Tää on loputon silmukka. Ei se tajua. Se ei todellakaan tajua.
        ei jaksa enää ;-)
        nyt pitää mennä saunaan ;-)

        On muuten ensimmäinen coinisti joka sai meikäläisen maitohapoille.

        MUAHAHAHAHAHAHAAAAAA


    • Onecoin

      Ihanaa saada joku kiukustumaan näin selkeästä asiasta. KRP ei ole selvityksissään löytänyt edes esitutkinnan aloittamisen syytä. Tämä yksinkertainen asia on joidenkin vaikea ymmärtää.

      On muuten ihan luottavainen ja levolinen olo kun KRP lupasi vielä seurata asiaa, eli voimme olla tauhallisin mielin kun KRP ammattilaiset pitävät huolen siitä, että jos jotain tutkittavaa ilmenee niin tutkinta varmaan käynnistetään.

      Minä tajuan tämän yksinkertaisen asian, mutta joillekkin se tuntuu olevan ylitsepääsemätön ongelma.. No eihän kaikki tajua edes yksinkertaisia asioita... :-)

    • Lifeguard

      "Sisä-Suomen syyttäjänvirasto on tutustunut Keskusrikospoliisin tekemään esitutkintalain 3 luvun 3 §:n mukaiseen selvitykseen ja tutkintamateriaalin perusteella todennut, että sitä, liittyykö toimintaan rikos, voidaan luotettavasti arvioida vasta [lähdekoodin] julkistamishetkellä, mikä todennäköisesti tapahtuu vuoden 2016 lopulla."

      ... Eli et ymmärrä paljoakaan. Harva normaaliyksilö nauttii löysässä hirressä roikkumisesta, mutta teillehän se on vain jatkoaikaa miljonääripäiväunille.

      Niin ja kun nyt kerran palattiin takaisin alkuun niin vielä yksi ennuste: Lähdekoodia ei julkisteta ikinä ja tutkinta käynnistetään muista tekijöistä tai yksityishenkilöiden rikosilmoituksista johtuen.

    • Onecoin

      Ei edellisellä kirjoittajallakaan järki päätä pakota. Onko todellakin vaikea ymmärtää vai hyväksyä, että KRP EI ole tutkimustensa perusteella löytänyt syytä edes esitutkinnan aloittamiseen.

      No antaa vastustajien kiukutella ihan vapaasti, mutta muistakaa toki että viranomaiset tarttuvat Onecoiniin välittömästi jos sellaiseen on edellytyksiä. Tämä teidän on jotenkin ylipääsemättömän vaikea ymmärtää, tai sitten teidän käsityskyky on niin alhaisella tasolla ettei näin yksinkertainen asia mene perille.

      Kysymys: Onko KRP tutkinut Onecoinia ja sen laillisuutta
      Vastaus: Kyllä on

      Kysymys: Löytyikö selvityksessä laittomuuteen viittaavaa
      Vastaus: Esitutkinnan aloittamiseksi ei löytynyt

      Kysymys: Lupasiko KRP seurata Onecoinia
      Vastaus: Kyllä lupasi, mutta seurannasta huolimatta esitutkintaa ei ole aloitettu.


      Taas on niin kiva nauttia vastustajien tuhinasta ja kiukusta :-)

      • Greenwood

        Ja kehoittiko KRP varovaisuuteen onecoinin kanssa? Kyllä. Onko Ruja tuomittu talousrikollinen? Kyllä. Oletko epätoivoinen? Kyllä.


      • Juustojävä

        Aika erikoista olla innoissaan siitä, että toiminta on niin hämärää, ettei poliisi voi sanoa siitä mitään.


      • Huvittunut

        Ilmeisesti tämä vatipää ei tajua, että tällaisia ei Suomessa sijaitsevia yritelmiä on aika hankala tutkia. Se voi tutkia vai Suomen osalta, mutta ei oikeastaan millään tavalla onecoinin laillisuutta yms. mistä tutkit, kun ei ole mitä tutkia. Periaalleetta ei ruumista ei rikosta.

        KRP ei voi mennä Pääapikalle ja vaatia lähdekoodia tutkittavaksi, siihen tarvitaan jo rikosilmoituksia mieluummis ympäri maailmaa, minkä pohjalta KRP voisi olla osatoimijana.

        Mutta te coinilaisethan edelleen uskotte, että jos rikkoo coinin sääntöjä tai tekee rikoksen coinia astaa, hänet tuomitaan texasin piirikunnassa. Olette te huvittavaa porukkaa.


      • JMAPS

        Copy Pastasin yhden kirjoittajan tekstiä josta pääsee jyvälle kummasta tässä on kyse (huijaus vai liiketoiminta)

        -ei ole mitään virallista yritystä pyörittämässä touhua > Minkä niminen yritys tätä toimintaa pyörittää ja missä se on rekistöröity? Jos rekisteröity niin ketkä omistavat?

        -keulakuvat ovat erinäisissä pyramidihuijauksissa ryvettyneitä urpoja.
        Onko taustalla tunnettuja liike-elämän henkilöitä vai muita urpoja?

        -keulakuvat ovat täysin kujalla tuotteensa substanssista: kryptovaluutoista
        -myydään "koulutuspaketteja" vaikka sokea reettakin näkee taustalla sijoitustuotteen.
        Mitä tässä oikein myydään? Kryptovaluuttaa, koulutuspaketteja vai sijoitustuotteita. Mitä lähempänä ollaan koulutuspakettia tai sijoitustuotetta niin sitä varmemmin kyseessä on huijaus

        -katteettomat tuottolupaukset
        Jos luvataan suurta tuottoa niin varmasti kysessä on huijaus.
        Huijari voi vaan sellaista luvata, koska tietää ettei se ole totta.
        Ja tyhmä siihen uskoo


    • Lifeguard

      Huoh. Ymmärrän että sivuutat tuon sanan "lähdekoodi" em. tiedotteessa, sillä kyseessähän ei ole kryptovaluutta ja mitään lähdekoodia ei luonnollisestikaan ole olemassa. Rohkenen jopa väittää että kryptovaluutta käsitteenä on hieman haasteellinen valtaosalle coinisteja.

      Maltan tuskin odottaa seuraavaa oksennustasi vastustajien alhaisesta käsityskyvystä ja viittauksia alhaiseen älykkyyteen - todellisia helmiä henkilöltä joka on "sijoittanut" mielikuvitusvaluuttaan. Anteeksi, koulutukseen.

    • Onecoin

      Voi teidän taulapäiden kanssa, eli Onecoin EI ole edes esitutkinnassa vaikka KRP asiaa selvitteli monta kuukautta. On toki kehotettu varovaisuuteen ja on puhuttu lädekoodista, mutta edelleenkän Onecoin ei ole edes esitutkinnassa.

      Kaivakaa ihan mitä haluatte, mutta tämä on jääkylmä totuus :-)

      Onko jotenkin liian vaikea ymmärtää onko? :-)

      Tuntuukin hyvälle kun tietää, että kiukku vaan kasvaa kun huomaa olevansa nurkassa niin kun vastustajat nyt ovat...

      • Lifeguard

        "...on puhuttu lädekoodista [sic!]"

        Sisä-Suomen syyttäjänvirasto totesi että ... Itseasiassa, jäädäänkin tähän. Sisäluku- ja oikeinkirjoitustaitosi on sitä luokkaa että tästä ei ilman rautalankaa ja Kylli-tädin piirroksia selvittäisi.

        Pahinta mahdollista epäonnea koijarin tiellesi, toivottavasti häkkiä heilahtaa oikein komiasti!


    • Onecoinponzi

      Onecoin on edelleen rikollinen ponzihuijaus joka kaatuu ennemmin tai myöhemmin. Riippumatta häpeällisen saamattomasta KRP.stä.

    • Onecoin

      Vai ei sitä luoteta KRP:n asiantuntemukseen ja ammattitaitoon. Katsos kun ponzi on laiton ja KRP on Onecoinia tutkinut ja luvannut myös seurata, niin kuvitteletko tosiaa ettei ponzin tunnusmerkkejä ole käyty läpi...?

      Juu meidän palsta-asiantuntija kyllä tietää, että ponzi on vaikka KRP ei tätä ole huomannut :-) Annas mun kaikki kestää...

      Taas tuntuu NIIN hyvälle....

      • Juustojävä

        Tää on parasta idioottien ja trollien kirjoituksia lukiessa, kun ne kirjoittaa innoissaan voittaneensa väittelyn, vaikka oikeasti kukaan ei vain enää jaksa vastata, kun vastapuoli ei kykene keskusteluun. Vähän sama juttu kuin se, että paikallinen pultsari, joka menee selittämään jokaiselle vastaantulijalle jotain typerää ideaansa ja jokainen kävelee ohi vastaamatta, kun puhuja on selvästi niin sekaisin että kolmivuotiaankin kanssa syntyy parempi keskustelu.


    • Onecoin

      Oletko siis eri mieltä siitä, että KRP ei ole käynnistänyt edes esitutkintaa Onecoinista?

      Tämän asian väittely on kovin yksinkertaista, vaikka vastustajat nilittävätkin tavalla jos toisellakin. Ansi mennä vaan, mutta totuutta nillittäminen ei vaan muuta :-)

      Ottaako kupoliin ja ketuttaako?

      Taas tuntuu NIIN hyvälle :-)

      • Greenwood

        Niin,onko Ruja tuomion saanut talousrikollinen? Jäi vielä vähän epäselväksi. Kyllä tai ei riittää vastaukseksi.


      • Juustojävä

        Tuleeko onecoinin arvo vain Rujan keksimänä vai onko sillä olemassa jokin oikeakin nollasta poikkeava arvo?


      • Leuat_loksuu

        Ei ole esitutkintaa aloitettu tietääkseni, voi olla aloitettu koska sitä tuskin tiedotetaan erikseen. Jos tutkinta aloitettaisiin, ei mitään tapahtuisi vielä jos koulutus katsotaan olevan päätuote eikä ylihintainen. Tällöin on turha hakea hävittyjä rahoja takaisin, ostit vain kallista koulutusta. Jos odotellaan koodin julkistamista, Rutjake julkistaa koodin, arvo tippuu nollaan ilman kauppapaikkoja ja taas turha valittaa, siellähän ne arvottomat kolikot on lompsassa. Ottaako päähän?


      • tuumailia
        Leuat_loksuu kirjoitti:

        Ei ole esitutkintaa aloitettu tietääkseni, voi olla aloitettu koska sitä tuskin tiedotetaan erikseen. Jos tutkinta aloitettaisiin, ei mitään tapahtuisi vielä jos koulutus katsotaan olevan päätuote eikä ylihintainen. Tällöin on turha hakea hävittyjä rahoja takaisin, ostit vain kallista koulutusta. Jos odotellaan koodin julkistamista, Rutjake julkistaa koodin, arvo tippuu nollaan ilman kauppapaikkoja ja taas turha valittaa, siellähän ne arvottomat kolikot on lompsassa. Ottaako päähän?

        Olen pitkään, että saako kaikki koulutuksen ostajat saman määrä materiaalia. eli jos maksan 1000e saan vaikka 5 pdf kirjaa tai sitten maksan 10000e saanko silloinkin nämä 5 pdf kirjaa.

        Tuli vaan mieleen, että jos kerta ei kaupata muuta, kuin koulutusta, niin miksi hitossa noita koulutusten hintoja on niin monta. eikös materiaali maksa aina samanverran


    • Onecoin

      Esitutkinnan alkaminen on aina tiedotettu, eli sellaista ei ole käynnostetty ja ainoastaan siitä syystä kun ei ole löytynyt mitään syytä edes esitutkinnalle.

      Eikä mikään muukaan viranomaistaho ole puuttunut Onecoin toimintaan.

      Esitutkintaa ei ole käynnistetty koska edes syytä epäillä kynnys ei ole ylittynyt.

      Suuri kiitos teille nilviäsille kun yritätte kaivaa aiheeseen liittymättömiä juttuja, eli tämä tuntuu hurjan hyvälle kun KRP ei ole edes esitutkintaa käynnistänyt... :-)

      Antakaa nyt tulla tekstiä, eli ihan rohkesti vaa :-)

      • Greenwood

        Huoh,et sitten millään pysty vastaamaan,että onko Ruja tuomittu talousrikoksesta.


      • rikollinen_ruja

        Ruja on tuomittu talousrikoksesta!


    • Onecoin

      KRP ei siis ole aloittanut edes esitutkintaa, vaikka tutki Onecoinia monta kuukautta...

      Kylläpäs tuntuukin hyvälle lukea vastustajien kiukutteluita... antaa tulla lisää viihdettä..

    • Puoliaivo

      Antakaa te perhanan älyn suurlähettiläät uusi ennuste milloin kauppapaikat aukeaa.

      • Kylläseonpoijaat

        Niitähän on jo avoinna. Et sinäkään kovin selvillä ole asioista.


      • kauppapaikat
        Kylläseonpoijaat kirjoitti:

        Niitähän on jo avoinna. Et sinäkään kovin selvillä ole asioista.

        Missä niitä kauppapaikkoja on? Missä voi maksaa oc:llä?


      • Kylläseonpoijaat
        kauppapaikat kirjoitti:

        Missä niitä kauppapaikkoja on? Missä voi maksaa oc:llä?

        Kun olette niin salapoliiseja niin kai te nyt edes tuon saatte selville. No loppuiko taidot nyt tähän. Pitääkö jonkun viisaamman tulla etsimään sinulle tieto.


      • SaatananTunarit
        Kylläseonpoijaat kirjoitti:

        Kun olette niin salapoliiseja niin kai te nyt edes tuon saatte selville. No loppuiko taidot nyt tähän. Pitääkö jonkun viisaamman tulla etsimään sinulle tieto.

        Mutsis oli kauppapaikka kun sua teki. Nyt niitä linkkejä tai loppuu se lässytys.


      • kauppapaikat
        Kylläseonpoijaat kirjoitti:

        Kun olette niin salapoliiseja niin kai te nyt edes tuon saatte selville. No loppuiko taidot nyt tähän. Pitääkö jonkun viisaamman tulla etsimään sinulle tieto.

        Joopa joo, tää heppu on pelkkä suunsoittaja. Ei tarvi välittää tämän kommenteista. Kauppapaikkojapa tosiaankin ...


      • Kylläseonpoijaat kirjoitti:

        Niitähän on jo avoinna. Et sinäkään kovin selvillä ole asioista.

        Aika vaikea sitä on kenekään onecoineja vastaanottaa, kun niitä ei pysty siirtelemään kuin oman ala- ja ylälinjan välillä ja koulutuspaketista riippuen max 40€ edestä per päivä.

        Jotta jos jossain ikkunassa näkyy tarra "we accept onecoin" niin se on vain propagandaa ja tunkitusmainos.

        Ja sekin on täysin auki miten onecoineja vastaanottava - jos niitä hänelle jotenkin pystyy siirtämään - saa vaihdettua saamansa coinit takaisin euroiksi. Eurojahan saa systeemistä ulos vain sitä mukaa kun pyramidiin tulee rahaa suosittelupalkkoiden siitä osuudesta joka "maksetaan" tunkeille coineina. Taisi olla puolet palkkiosta.

        Ja tämähän selittääkin sen miksi niitä on niin hankala vaihtaa euroiksi. Suurin osa toimeksiannoista hylätään kun pyramidiin ei tule riittävän paljon rahaa.

        Poijjaat!! Taasen!


      • näinpoijaat
        Avotampio_ kirjoitti:

        Aika vaikea sitä on kenekään onecoineja vastaanottaa, kun niitä ei pysty siirtelemään kuin oman ala- ja ylälinjan välillä ja koulutuspaketista riippuen max 40€ edestä per päivä.

        Jotta jos jossain ikkunassa näkyy tarra "we accept onecoin" niin se on vain propagandaa ja tunkitusmainos.

        Ja sekin on täysin auki miten onecoineja vastaanottava - jos niitä hänelle jotenkin pystyy siirtämään - saa vaihdettua saamansa coinit takaisin euroiksi. Eurojahan saa systeemistä ulos vain sitä mukaa kun pyramidiin tulee rahaa suosittelupalkkoiden siitä osuudesta joka "maksetaan" tunkeille coineina. Taisi olla puolet palkkiosta.

        Ja tämähän selittääkin sen miksi niitä on niin hankala vaihtaa euroiksi. Suurin osa toimeksiannoista hylätään kun pyramidiin ei tule riittävän paljon rahaa.

        Poijjaat!! Taasen!

        No niin Avotampio alkaako taas kerran olemaan se kuuluisan hatullisen paskaa syöminen vaikka et kyllä edelliselläkään kerralla sitä syönyt.

        Nyt kun on alettu Onecoineja hyväksymään maksuksi niin silti sinä jaksat vääntää asiasta. Ottaako noin luonnon päälle tämä asia. Hyvin käy maksuksi onecoinit niissä mitkä ne hyväksyy. Se on ihan sama mitä sanot ja väität asiasta. Kannattaisi olla sen verran luontoa myöntää olleensa väärässä. Sitä ei valitettavasti sinulta löydy. Aivot on sulla sen verran pehmenneet ettei löydy edes enää sitä kahta aivosolua.

        Miten Avotampio ois jos lähdettäis autokaupoille ja nimenomaan ONECOINEILLA. Sen jälkeen voitaisiin käydä kahvilla minä tarjoan ja ONECOINEILLA.
        Eiköhän me saada sulle se uusi hattukin hommattua kun edellinen suttaantui paskasta. Niin ja tämäkin ONECOINEILLA


        Kyllä se tästä etenee vai mitä aivosuluton.


      • Kylläseonpoijaat
        kauppapaikat kirjoitti:

        Joopa joo, tää heppu on pelkkä suunsoittaja. Ei tarvi välittää tämän kommenteista. Kauppapaikkojapa tosiaankin ...

        No eikö onnistu? Mihin ne salapoliisi taidot nyt katos. Pitääkö vähän lohduttaa kaveria ettei tarvitse välittää mitään kun tuo on pelkkä suunsoittaja. Luulis teidän nyt olevan tietoisia asioista. Jos ette ole niin silloin tuo lässytys kannattaa lopettaa alkuunsa.


      • näinpoijaat kirjoitti:

        No niin Avotampio alkaako taas kerran olemaan se kuuluisan hatullisen paskaa syöminen vaikka et kyllä edelliselläkään kerralla sitä syönyt.

        Nyt kun on alettu Onecoineja hyväksymään maksuksi niin silti sinä jaksat vääntää asiasta. Ottaako noin luonnon päälle tämä asia. Hyvin käy maksuksi onecoinit niissä mitkä ne hyväksyy. Se on ihan sama mitä sanot ja väität asiasta. Kannattaisi olla sen verran luontoa myöntää olleensa väärässä. Sitä ei valitettavasti sinulta löydy. Aivot on sulla sen verran pehmenneet ettei löydy edes enää sitä kahta aivosolua.

        Miten Avotampio ois jos lähdettäis autokaupoille ja nimenomaan ONECOINEILLA. Sen jälkeen voitaisiin käydä kahvilla minä tarjoan ja ONECOINEILLA.
        Eiköhän me saada sulle se uusi hattukin hommattua kun edellinen suttaantui paskasta. Niin ja tämäkin ONECOINEILLA


        Kyllä se tästä etenee vai mitä aivosuluton.

        Voitko mainita jonkin liikkeen, esim. autokaupan tai kahvilan tai vaatturin jossa voi maksaa coineilla?

        Aivan oikein, et pysty koskapa sellaista ei ole!

        Ja miten maksaminen käytännössä tapahtuisi? Onecoin ei tarjoa mitään virtuaalilompakkoa jonne coineja voisi tallettaa, joten maksaminen on mahdotonta. Kuten sanoin, coineja voi siirtää vain omassa linjassa heti ylä- tai alapuolella oleville, ei kenellekään muulle.

        Poijjaat!! Taasen!


      • Kylläseonpoijaat kirjoitti:

        No eikö onnistu? Mihin ne salapoliisi taidot nyt katos. Pitääkö vähän lohduttaa kaveria ettei tarvitse välittää mitään kun tuo on pelkkä suunsoittaja. Luulis teidän nyt olevan tietoisia asioista. Jos ette ole niin silloin tuo lässytys kannattaa lopettaa alkuunsa.

        No, kauppapaikkojahan tässä vain pyydettiin nimeämään. Tässä meni coinisti maitohapoille ja selitysten puolelle.

        Vaikka arvaahan sen, kauppapaikkoja ei ole joten ei niitä täälläkään kukaan kykene luettelemaan.

        Poijjaat!!


    • Onecoin

      Mitäs me tavikset ollaan ennustamaan. On se vaan hyvä ja hieno asia, että KRP ei ole käynnistänyt edes esitutkintaa..

      Taas tuntuu NIIN hyvälle...

      • Saunasepi

        On käynnistänyt. Tuntuuko hyvälle?


      • Puoliaivo

        No älä sitten vaadi muilta ennustuksia, mitäs me tavikset ollaan ennustamaan mitään kaatumisia. Ihan samalla lailla niitä kauppapaikkoja on ennusteltu ja annettu aikaikkunoita milloin tulee. No ei ole tulossa ja sen johdosta tässä vaipuu orgastiseen hurmioon, tuntuu niin uskomattoman mahtavalta.


    • Onecoin

      Tuntuu hyvälle, koska KRP ei ole käynnistänyt edes esitutkintaa :-)

      Näin se vaan menee..... koittakaapas vaan kestää, vaikka vi...ttaakin :-)

    • Onecoin

      Heräsin. Ei tuntunutkaan hyvälle,vaan syvälle,kun Tommi kairasi kuivalla kakkoseen. Vastustajat ovat sittenkin oikeassa,KRP soitteli heti aamusta.

    • Onecoin

      Vastustaja näki siis toiveunta, mutta herätesssä ei ollut toiveista huolimatta ketään kairaamassa eikä KRP edelleenkään ota asiaan kantaa.

      No KRP tekee omat ratkaisunsa eikä niihin voi ulkopuoliset vaikutta, mutta hanki nyt jo kiireesti se kaipaamasi kairaaja vaikka et idoliasi saisikaan.

    • Onecoin

      Olen taas odottanut yhden turhan päivän, että KRP aloittaisi esitutkinnan... Mutta kun ei.... voi kurjuuksien kurjuus....


      Kyllä tuntuukin hyvälle, eli taas on aika nauttia siitä kun vastustajia ottaa pattiin....

    • viisrosenttilainenko

      Huono provo, eihän tuosta jaksa kiukustua. Pikemminkin reaktio tähän on säälivä hymähdys ja pään pyörittely, voi pientä. Kun ei elämässä muuta tekemistä ole kuin provoilla siellä täällä, eikä noita älynlahjojakaan ole liikoja annettu. Taitaa kuulua siihen kuuluisaan viiteen prosenttiin tämä kaveri ;)

    • Onecoin

      Taas on yksi päivä kulunut, mutta KRP ei ole edelleenkään ottanut Onecoinia esitutkintaan. On se kumma juttu, eli täältä kun lukee kommentteja niin kaikkien mukana olevien pitäisi olla jo suljetulla :-)

      Kylläpäs tuntuukin taas hyvälle muistuttaa vastustajia todellisuudesta. Pienet sille :-)

    • Hahaa! Nytkö aletaan laskea lukua onecoinille!!

      http://yle.fi/uutiset/hallitus_kannattaa_virtuaalivaluuttojen_saantelya/9120698

      Kun tuo direktiivi astuu voimaan pitää onecoinin tavalla tai toisella avautua valvonnalle, ja veikkaanpa että silloin putoaa rujalta hanskat tiskiin!

      Tuskin ruja on tähän koijaukseen itse kovin paljon satsaamaan niin että oikeasti luotaisiin julkisesti louhintakelpoisen kryptovaluutan viitekehys. Ja jos se pysyy suljettuna, mikä virtuaalivaluutta se sellainen on? Sellainen on aivan samassa asemassa kuin kaken ja arskan asscoin ja vastaavat!! Niin tai monopolipelin setelit.

      MUAHAHAHAMUAHAHAHAHAAAA

    • onsemukavaa

      Bitcoin yms. villit, vapaat ja hallitsemmattomati hajautetut valuutat on liemessä. Sen sijaan hallitut ja johdettavissa olevat valuutat on hyvässä asemassa.

      Repikää tästä....

      • Tota noin ... mihin "hallittuihin ja johdettavissa oleviin" valuuttoihin viittaat? Voisitko nimetä yhdenkin? Tai jos ajattelit onecoinia, niin se ei ole mikään valuutta. Sitä ei voi käyttää mihinkään, sillä ei voi maksaa mitään, kaikki haluavat ainoastaan myydä onecoinejaan mutta kukaan ei halua ostaa (paitsi "sisäisessä pörssissä", mikä on aivan sama asia kuin monopolipelin ympärille keräytynyt pelirinki joka vaihtaa keskenään peliseteleitä)


      • Pitteri

        Joo,revin hyvät naurut sun tyhmyydelle.


      • Pitteri kirjoitti:

        Joo,revin hyvät naurut sun tyhmyydelle.

        Jes! Kiitos tästä vastauksesta! Juuri tätä odotinkin! En enempää enkä vähempää. Kiitos!

        MUAHAHAAAMUAHAHAHAAA


      • Avotampio_ kirjoitti:

        Jes! Kiitos tästä vastauksesta! Juuri tätä odotinkin! En enempää enkä vähempää. Kiitos!

        MUAHAHAAAMUAHAHAHAAA

        Kommentoin itseäni (kaksiaivosoluinen ei siihen kykene)

        Kirjoitukseni väräytti jotain jommastakummasta kaksisoluisen soluista. Se mikä se oli, sitä emme koskaan saa tietää. Mutta kaksiaivosoluinen sai jonkin reaktion, joka laukaisi hänet kirjoittamaan sen minkä hän osaa: hän antaa repliikin "vittu mä lyön sua" tai "vittu oot tyhmä" tai "vitun tyhmä" tai vaan ytimekkäästi "vittu".

        Aina se on niin ennustettavissa tämä kaksiaivosoluisen retoriikka ...

        MUAHAHAHAHAAAAAA


      • sss123
        Avotampio_ kirjoitti:

        Tota noin ... mihin "hallittuihin ja johdettavissa oleviin" valuuttoihin viittaat? Voisitko nimetä yhdenkin? Tai jos ajattelit onecoinia, niin se ei ole mikään valuutta. Sitä ei voi käyttää mihinkään, sillä ei voi maksaa mitään, kaikki haluavat ainoastaan myydä onecoinejaan mutta kukaan ei halua ostaa (paitsi "sisäisessä pörssissä", mikä on aivan sama asia kuin monopolipelin ympärille keräytynyt pelirinki joka vaihtaa keskenään peliseteleitä)

        Mitä sinä selität. Voihan Onecoinilla ostaa vaikka mitä. Selvitäppä nyt vähän enemmän asioita. Niin tai sitten sulle ei kerrota kaikkea. Onko Avotampio jäänyt nyt jotenkin pimentoon.


      • Onecoin
        sss123 kirjoitti:

        Mitä sinä selität. Voihan Onecoinilla ostaa vaikka mitä. Selvitäppä nyt vähän enemmän asioita. Niin tai sitten sulle ei kerrota kaikkea. Onko Avotampio jäänyt nyt jotenkin pimentoon.

        No mikset osta? Ihan oikeastiko luulet ostavasi mitsun mustalaisränkylöillä?


    • yapsu

      Huomaan että myös tämän kyseisen huuhaan vastustajilla on varsin heikko artikulointi tällä foorumilla. Yhtä kaikki, tämä onecoin ponzi tulee hyvin pian kaatumaan siinä missä vuosikymmenten aikana kaikki muutkin vastaavat viritykset. Se on luonnonlaki ja hyvä niin.

    • Onecoin

      Ponzi on laiton ja KRP olisi laittanut Onecoinin jo ajat sitten tutkintaa jos sitä olisi edes syytä epäillä ponziksi.

      Toivottavsti kiukuttelijoita harmittaa ja suorastaan v....taa :-)

    • Onecoin

      Eipäs kuulunut KRP:ltä mitään tänäänkään....

      Onecoin se vaan jatkaa etenemistään ...

      • Siis mitä etenemistä? Eihän onecoin ole mihinkään edennyt alkuasetelmistaan! Eikä koskaan etenekään. Syön oikeasti hatullisen sitä itseään jos joku joskus tässä elämässä ottaa onecoineja vastaan vaihdon välineenä. Sellainen olisi täysin absurdia, jo ajatuksenakin!

        Karavaani haukkuu ja koira kulkee ... vai miten se onecoinin tunnuslause meni...

        Poijjaat!! Taasen!

        T.Avotampio


      • sss123
        Avotampio_ kirjoitti:

        Siis mitä etenemistä? Eihän onecoin ole mihinkään edennyt alkuasetelmistaan! Eikä koskaan etenekään. Syön oikeasti hatullisen sitä itseään jos joku joskus tässä elämässä ottaa onecoineja vastaan vaihdon välineenä. Sellainen olisi täysin absurdia, jo ajatuksenakin!

        Karavaani haukkuu ja koira kulkee ... vai miten se onecoinin tunnuslause meni...

        Poijjaat!! Taasen!

        T.Avotampio

        No niin taas se on luvannut syödä hatullisen paskaa. Rupea valmistautumaan syömiseen.


      • OC-sioittaja
        sss123 kirjoitti:

        No niin taas se on luvannut syödä hatullisen paskaa. Rupea valmistautumaan syömiseen.

        Niimpä kohta tulee HUH HUH uutisia ja sitten on herkku hetki. Vastustajat ei ymmärrä että kohta aukeaa kauppa paikat ja globaali asetelma.


    • Onecoin

      Ja KRP ei tänäänkään ole muuttanut suhtautumistaan Onecoiniin :-)

      Alkaa Avotampiolla ressitaso nousemaan kun aina jää luu käteen vaahtoamisesta...

      Nyt saunaan nautiskelemaan Onecoin etenemisestä...

      • Mistähän nautiskelemisesta tämä IHMISÄÄLIÖ puhuu? Onecoin ei etene mihinkään. KRP ei tule missään vaiheesa muuttamaan suhtautumistaan onecoiniin. Kun ei ole mitään syytä! KRP ei aio koskaan tutkia onecoinia!!


    • Onecoin

      Hienoa Avotampio, että sinäkin myönnät ettei KRP:llä ole mitään syytä tutkia Onecoinia esitutkinnassa. Kiitos kaikkien Onecoin aktiivisten puolesta, että olet vihdoinkin tunnustanut saman kun KRP tutkimuksissaan.

      Onecoin eteneet ihan mukavasti, mutta tällä asialla ei ole mitään tekemistä laillisuuden kanssa....

      • Juuri näin! KRP on munaton teidänkaltaistenne ÄLYN JÄTTILÄISTEN kanssa. Eikös vaan?

        Te teette tulevaisuuden maksuvaluuttaa eikös vaan? Sitä on kyllä jo tehty aika monta vuotta, eikös vaan? Koskahan sieltä alkaisi tulla jotain valmista, nyt kun tää siis on KRP:n puolesta todettu ihan OK hommaksi ja LAILLISEKSI?

        No kattellaan, nyt kun tää on siis laillista niin odotellaan ...


      • HanttiPessi.en

        Onecoinia voi verrata esim. Pokemon go peliin. Ei ole laitonta ostaa munia tuhansilla eiroilla... niin no pokemon ei lupaa tuottija..


      • Käänän nyt virallisesti kelkkani!! Onecoin on ihan laillista ja suositeltavaa sijoitustoimintaa!!

        Nyt kannattaa sijoittaa!

        Pojjaat!!

        (tai kannattaako sittenkään?)


    • Onecoin

      KRP ei tosiaan ole löytänyt mitään syytä edes esitutkinnan aloittamiselle Onecoinista...

      Ai hemmetti kun tuntuu hyvälle huomata, että kitisijöiltä alkaa pinna palamaan...

    • Onecoin

      KRP ei vieläkään aloittanut esitutkintaa,tuntui hyvälle. Tommi tuli käymään ja aloitti esileikin ja kunnon tunkituksen. Taas tuntui hyvälle. Ja sekös vastustajia vi.....ttaa.

    • Onecoin

      Nyt alkaa vastustajia tosissaan harmittaan,kun pitää Tommista irvailla. Kerran ollaan Tommin kanssa saunassa oltu,mutta Tomppis ei halunnut mitään sen enempää. Silti tuntuu hyvältä,kun avoa ja muita harmittaa. Tommi,Tappara lippalakkisi jäi meille,saanko pitää sen?

      • kaapista

        Olisitko halunnut itse Tommin kanssa enemmän? Kirjoitat "Kerran ollaan Tommin kanssa saunassa oltu,mutta Tomppis ei halunnut mitään sen enempää", halusit itse homostelua Tommin kanssa. Ei se mitään jos tykkäät pojista. Homous ei ole rikos enää ja rohkea paikka tulla ulos kaapista.


    • Onecoin

      KRP on tiedotteessaan luvannut seurata Onecoinia, mutta edelleenkään ei ole syytä edes esitutkinnan aloittamiseksi.

      Näin toimii vastuullinen Onecoin, eli hoitaa asiansa niin ettei viranomaisilla ole huomautettavaa.

      Tuntuupas hyvälle taas kerran...

    • Onecoin

      Ja tiedoksi,kaapista tulin jo vuosia sitten. Kylläpä tuntuu taas hyvälle.

      • hohhoijakkaa

        Olisit pysynyt sielä kolikko persiissä


    • Onecoin

      Piti taas tarkistaa onko KRP jo aloittanut Onecoin esitutkinnan, mutta ei edelleenkään mitään merkkejä viranomaisten Onecoin tutkinnasta...

      Taas tuntuu niin hyvälle.....

      • Ternimaitoatarvitset

        Taitaa mennä eri järjestyksessä kuin Wincapita, ensin verottaja ja sitten KRP. Rikollishyödystä ei tarvi verottaa mikäli laittoman pyramiidin tuomio tulee ensin.
        Verottaja alannut postituksen jo, keväällä ulosottomies kolkuttaa ovella, sen jälkeen KRP puuttuu asiaan jotta tulee tupla tuomio.
        Enhän pilannut päiväsi.


    • Maantapa

      Onecoin ei muodosta uhkaa yhteiskunnalle (pankit,sijoitusyhtiöt)koska koulutuspakettien myynti on hyytynyt, eli tutkintaa ei tarvitse aloittaa valtakunnan maali nimikkeellä kuten Capitassa jossa viranomaisten ja lehdistön varoittelun jälkeen sijottaminen lisääntyi räjähdysmäisesti.
      Jos suomalaisista pankeista alkaa virrata satoja miljoonia koulutuspakettien ostoon niin esitutkinta alkaa varmasti ja rikosilmoituksia ja kehotuksia ilmoituksiin tupsahtaa ilmoille.
      Sama kaava muissakin keisseissä kun tiedetään syyllinen niin rikos kyllä löytyy.

    • Onecoin

      Eipäs ole vieläkään KRP tai muut viranomaiset puuttuneet Onecoinin etenemiseen...

      Tuntuu niin HYVÄLLE... ei, ei vastustajien tarvitse kiukusta tuhista, eli nyt kun vaan hyväksyy tosiasiat... :-)

      • Onecoinponzi

        On se tosiaan aikamoinen meriitti kun VIELÄ ei ole KRP käynyt kimppuun!
        Kyllä teidän vauraus on siis niin kestävällä pohjalla että. Ihan kateexi käy.


      • Coinkarhu

        Verottaja tulee ensimmäisenä, ihanaa, mahtavaa.


    • Onecoin

      Verottaja on siinä mielessä tervetullut, että verotusta voidaan tehdä vain saaduista tuloista.

      Joku vastustajista siis on siinä uskossa, että Onecoinilla on tiliäkin tehty ja tullaan jatkossakin tekemään :-)

      • terniponzi

        Kake, Ruja, Tommi ja muutama muu varmaan jonkun tilin tekee ja muut menettää rahansa(heille).


      • Terniguru

        Pohjanmaalla ainakin on hankittu autot, veneet, mökit, kellot, kakut, tallit, koirat, tekohampaat, hameet, JA LASERHAMSTERIT.


    • LOL! En ole aikoihin, ajanpuutten vuosi, vieraillut täällä ja tämä OC tuntuu aika mielenkiintoiselta viritykseltä, muistuttaa pitkälti sekoitettuna muutamaakin taannoin ollutta verkostoviritelmää ja ainakin nuo puolustajien puheenvuorot ovat kuin suoraan copy&paste vanhasta hyvästä ajasta, jolloin näitä verkostiviritelmiä oli välillä kymmenenkin samaan aikaan :D Aika hauskoja väittämiä ja väittelyjä kyllä. Ajattelin ensin, että täältä voisi saada aikaan lähtölaukauksen unille, mutta menikin päinvastoin.
      Sen mitä itse olen tutustunut tähän kryptovaluuttaan ja tähän OneCoinssiin, niin sitä enemmän se näyttää ponzilta tai oikeastaan, sekoitukselta uutta ja vanhaa verkostoviritelmää ( Ajat muuttuu ), No tämä kuitenkin loppuu varmasti ihan vuoden kahden sisään kokonaan, heti kun pyramidi on tullut "kylläiseksi" niin koko järjestelmä romahtaa, kuten ennenkin. Se, että OneCoins tulisi joksikin järkeenkäyväksi valuutaksi, edes jossain vaiheessa, kuulostaa enemmän toiveunelta lottovoitosta, mutta ainahan sitä saa haaveilla :D

      Avotampio_: Loistavaa argumentointia joten jatka samaan malliin ja jopa minä ymmärrän sen mitä kirjoitat ja ajat takaa ja olet varmasti perehtynyt tuohon enemmän kuin minä :)

    • Onecoin

      Vai tuntuu ponzilta.. Kas kummaan kun KRP ei kuukausia kestäneessä ammattilaisten tekemässä selvityksessä tuollaista havainnut :-)

      • Oc-vesku

        Älä hätäile. Olet varmasti coinistina tottunut odottamaan asioita tapahtuvaksi,joten odota nyt vaan lisää. Nytkin varmaan odotat suuria uutisia Bangkokin eventistä,ja taas turhaan. Ymmärrän kyllä,että iloitset KRP:n saamattomuudesta,koska onecoinista et ole mitään iloa saanut. Pidä meitä toki ajan tasalla KRP:n suhteen. Kun ilmosi lakkaavat,niin tiedetään kyllä miksi. Malttia poju...


    • Onecoin

      Olipas taas mukava Onecoin päivä, eli KRP ei ole edelleenkään aloittanut esitutkintaa. No tähän on selkeä syy, eli Onecoinista ei ole löytynyt mitään laittomuuteen viittaavaa.

      Hyvin näyttää kehittyvän myös lompakkopalvelu, eli Bangkokin tilaisuudesta tulee erityisen kiinnostav.

      • Aivanjuurituloillaan

        Paljonko olet jo ostellut onecoineillasi, keväällähän aukesi jo kaupat? Vai oliko sekin katteeton lupaus? Mihin jäi konsertoiva mastercard? Kolikoita piti olla aina ja ikuisesti 2,1 miljardia kappaletta, miten se muuttuikin 120 miljardiksi kolikoksi?


    • Onecoin

      Odotan paljon myös Tampereen tapahtumasta. Etenkin Tommilta,jota en ole nähnyt viikkoihin. Kylläpä tuntuu taas hyvältä.

    • Onecoin

      Juttelin eilen yhden sijoittajan kanssa Onecoinista. Kaveri kertoi, että heidän porukassaan Onecoinista on keskusteltu useamaankin kertaan kohtuullisen vilkkaasti. Joukossa on toki epäluuloisia, mutta myös niitä jotka seuraavat analyyttiseti ja hyvinkin tarkkaan tule tapahtumia. Porukassa on myös Onecoiniin mukaan lähteneitä, vaikka heidän mittasuhteissaan muutaman tonnin panokset ovat erittäin pieniä.

      • analyyysi

        Viestistä ei täysin käy selväksi, mutta epäluuloisesti suhtautuvathan ovat näitä analyyttisesti asiaa tutkivia? Jos tutkii Onecoinia analyyttisesti niin tulos on automaattisesti ponzi.


      • Onecoin

        Kas kun KRP ammattilaiset eivät kuukausien tutkimuksissaan päätyneet siihen, että Onecoinia olisi edes esitutkinnan käynnistämisen edestä syytä epäillä ponziksi.

        Tähän on VAIN yksi syys ja selitys :-) Onecoin EI ole ponzi :-)

        Nämä rutisijat kun eivät tunnu käsittävän, että mikä on normaalia kauppaa ja mikä tekee toiminnasta ponzin..


      • Tunkistan

        Siihen on vain yksi syy miksi KRP ei aloittanut tutkintaa. Alustavaan selvitykseen ei saatu riittävästi informaatiota. Näinhän KRP itse totesi.

        Tietenkin Onecoin on ponzi. Kyllä ne viranomaiset kohta heräilee, aina se aikansa ottaa. :-)


    • Pablo250

      Mitäs onecoin miljonäärit aikovat tehdä rahoillaan? Ai niin kun ne ei käy missään... eikä niitä kannata nostaa kun arvo vielä moninkertaistuu... miksi niiden tilausuudet maksaa myös jäsenille? VIISAS LYPSÄÄ LEHMÄN USEAAN KERTAAN :)

    • Onecoin

      Taas on yksi viikko loppusuoralla, mutta KRP ei ole vieläkään aloittanut esitutkintaa :-)

      Taas tuntuu hyvältä miettiä vastustajien ilmeitä :-)

    • Onecoin

      Edelleen turhaa KRP odotusta....

      Kylläpäs tuntuukin hyvälle...

      • Arvo.Nolla.rähähä

        Oletko menossa kauppapaikoille ostelemaan, rähhääähähhää rähhähähähhä


      • Onecoin

        Olen menossa kupoille ... häh hää.... Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa :-)


      • Onecoinilla ei vieläkään voi ostaa mitään. Sitä ei voi käyttää yhtään mihinkään. Sen arvo on pyöreä nolla. Se on arvottomampi kuin monopolipelin leikkiseteli. Monopoliakaan ei KRP tutki.

        Kylläpäs tuntuukin hyvälle ja oikein naurattaa ...


    • Onecoin

      Olen taas odottanut turhaan KRP:n esitutkintaa, eli ei ole edelleenkään edellytyksiä edes esitutkinnan aloittamiselle...

      Kyllä tuntuukin erityisen hyvälle :-)

      • Prkrkp

        Soita niille itse,niin ei tarvitse enää jännittää ja saat yösi nukuttua. Älä ole tollanen pelkuri.


    • Onecoin

      Niin moni on yrittänyt soitella KRP:lle ja tehnyt mitä kummallisempia ilmoituksia Onecoinista kaikille mahdollisille tahoile, eli siellä on enemmän kun hyvin tiedossa näiden vouhkaajien muka tiedot.

      Tämäkään ei ole muuttanut tilannetta, eli KRP:llä ei ole edelleenkään ollut edellytyksiä esitutkinnan käynnistämiselle.

      Kylläpäs tuntuu hyvälle tämä kiukuttelevien vastustajien täydellinen nöyryyttäminen viranomaisten toimesta.... MUHA HA HAA :-)

    • Taas on yksi päivä kääntynyt iltaan eikä onecoinilla voi vieläkään ostaa mitään. Onecoin on arvoton leikkiraha, sitä ei voi käyttää mihinkään. Se on samassa asemassa kuin monopolipelin leikkiraha, paitsi että monopolipelin rahalla pystyy pelaamaan.

      Kylläpäs tuntuu hyvälle niin että oikein naurattaa :-)

    • Onecoin

      Eikä KRP ole vieläkään löytänyt sytä edes esitutkinnan aloittamiselle....

      Hyvältä tuntuu kun kaikki vastustajien uhkakuvat kaatuvat kerta toisensa jälkeen. Varmaan potuttaa kun Onecoin vaan jatkaa matkaansa kitinöistä huolimatta.

      Tuo vastustajien touhu on samalla tasolla kun jollakin uskonlahkolla jotka ovat ennustaneen tulevan maailmanlopun jo lukuisia kertoja, mutta kaikki nuo ennusteet ovat menneet metsään. Nauttikaa. :-)

    • Täytyypäs taas muistuttaa uskovaisia tosiasioista:

      Onecoinia ei voi vieläkään käyttää yhtään mihinkään eikä sillä ole mitään arvoa. Jopa monopolipelin leikkiseteli on arvokkaampi, koska sitä voi sentään käyttää pelissä.

      KRP ei tutki onecoinia, mutta ei KRP tutki liioin monopolipeliäkään.

      Kylläpäs tuntuu hyvälle että oikein naurattaa :-)

    • Onecoin

      Kiva huomata että yksiaivosoluinen vastustajakin tiedottaa, että Onecoin ei ole edelleenkään edes esitutkinnassa. Kiitos tästä asiallisesta tiedottamisesta :-)

    • Onecoin

      Eipäs ole KRP edelleenkään aloittanut esitutkintaa....

      Tekee se vaan hyvää lukea yksiaivosoiluisten vastustajien itkuvirsiä...

      • luottovasikat

    • Onecoin

      Nyt Wincapitakiiman keskellä on tärkeä muistuttaa, että KRP on tutkinut Onecoinia monta kuukautta, mutta ei löytänyt edes esitutkinnan aloittamiselle edellytyksiä.

      Olipas taas mukavaa laittaa vastustajille jauhot suuhun oikein kunnolla
      :-)

      • voiteitäCoinisteja

        No sehän onkin todella luotettavan yrityksen tunnusmerkki että KRP on kuukausia kiinnostunut siitä. Taidanpa minäkin myydä rantasaunani ja sijoittaa ne rahat Onecoiniin.


      • Minä en ainakaan ole vastustaja. Minä olen kannattaja! Sen takia minulle ei ainakaan tarvi ollenkaan laittaa jauhoja suuhun! Tulkaa te kaikki muutkin kannattajiksi! Ei viitsitä olla enää vastustajia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe