Hanko pride

Homoeipomo

Ihan sama mulle, jos aikuiset järjestelee pride juhlia, mutta häiritsi kun oli ilmoitus lasten pride oheistapahtumastakin.

Homoilkaa rauhassa saastaiset luonnottomat homot ja lesbot, mutta säästäkää edes lapset sairaudeltanne.

Aslan ry voi auttaa eheytymisessä.

36

1199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mautonta

      Aivan samaa mieltä.Pride ei ole mikään lasten mehujuhla.Lasten suosima karuselli ranta.Miehet suuttelevat ja kourivat toisia alapäästä samoin naisen.Lapset kysyvät.Äiti mitä nuo tekevät.Casinopuistossa taikuri ja ilmapalloja.Kulkueessa Joulupukki etunenässä.Koko syyskesäinen viikonloppu pilalla.Homo siellä ja Lesbo täällä.Tätäkö Hanko aivan oikeasti haluaa.Itse tein listan niistä yrittäjistä jotka osallistuivat tapahtumaan.Ja perheeni ei tule ostamaan mitään näistä liikkeistä ja samoin tekee laaja tuttavapiiri.Lastenohjelma pridessa on kyllä viemäritasoista huumoria.

      • homolasten.puolesta

        Oma kommenttisi on mauton samoin kuin on aloittajankin.

        Oma lapsesikin saattaa olla homolapsi ja kärsiä ahdasmielisyydestäsi!

        Myös homolapset kaipaavat rakkautta ja ymmärrystä, että he saisivat olla ja elää juuri sellaisina millaisiksi ovat syntyneet.


      • thommie

        Barnens pride är ett bra initiativ. I grundskolan finns många homon och transpersoner som behöver utrymme. Det ökar förståelsen för minoriteter. Kanske efter detta att "homo" inte längre är ett skällsord i Hangö utan en komplimang. Hangö var länge gay-huvudstaden i Västnyland med hög acceptens för livsstilen som omgärdar hbqt-kulturen. Därför är det naturligt att Hangö också utvecklas för att locka till sig flera intresserade och riktigt befästa sin position på gay-kartan.


    • tenunenä

      tää koko suvaitsevaisuus homma on tosiaan lähteny lapasesta,hinaajat pysyköön omissa oloisaan,ei normi heterotkaan tule ihmisten ilmoille ilvehtimään suunaumuksellaan.

      • islamisti.kari.mäkinen

        Se on nyt sillälailla että Kyllä lastenkin täytyy Homoilla !! Homoilu on in. Ja asiasta toitottaminen/jankuttaminen.


    • RagnarN

      Joulupukkikin hompsuttelee, on sitä aikoihin eletty.

    • typeryyttä

      On se kyllä todella naurettavaa, että jos äiti sattuu syöttämään rintamaidolla vauvaansa julkisella paikalla, niin sitä paheksutaan?! Sitten järjestetään tällaisia sairaita, idioottimaisia julkisia tapahtumia?! Kyllä tämä maa on pahasti sairastunut!!

    • puskahomo

      surullista myös,että hangö fisting ei ollut edes paikalla ! olisin innolla odottanut lavalle miesten muotinäytöksiä,sekä ilmaisnäytevaseliinia.

      • bög.birger

        ja holle mee


    • Nyssesattuu

      Muakin vedettiin persiisiin rannalla, pari pakoloista pääsi livauttaan. Ei se mitään, Pride on kliffaa.

    • bjarne01

      Jag hålle med

    • steffu.o.staffan

      vi holle mee

      • HeteroJorma

        Homoilua tulee jokamediasta ja homppeleitahan ei saa mitenkään arvostella, tai se on heti niin suvaitsematonta että.
        Toista se oli vielä 80-luvulla täällä kun pysyivät siellä "kaapissa" minne kuuluvatkin. Ne muutamat kun erehtyivät julkisesti homssuttelemaan niin hakattiin takaisin kaappiin.
        oi niitä aikoja, jotka eivät kai ikinä palaa!


      • nyt.parempi
        HeteroJorma kirjoitti:

        Homoilua tulee jokamediasta ja homppeleitahan ei saa mitenkään arvostella, tai se on heti niin suvaitsematonta että.
        Toista se oli vielä 80-luvulla täällä kun pysyivät siellä "kaapissa" minne kuuluvatkin. Ne muutamat kun erehtyivät julkisesti homssuttelemaan niin hakattiin takaisin kaappiin.
        oi niitä aikoja, jotka eivät kai ikinä palaa!

        Te homojen hakkaamisella hekumoivat olette säälittäviä!

        Homojen hakkaamisessa ei ole mitään kaipaamisen arvoista ja sitä harrastaneet olivat usein rikollisuuteen taipuvaista yhteiskunnan alinta pohjasakkaa.


    • blondikaalee

      Joo, ihana 80-luku Hangossa. Göran piti kukkakauppaa ja jahtasi pikkupoikia.

    • priderules

      Hanko Pride oli todella kiva ja hauska tapahtuma, hankolaiset ovat avarakatseista kansaa pääosin! Tällä palstalla muutama ottaa paineita....mutta sehän on jo iät ja ajat ollut niin, että jos ei ole varma omasta seksuaalisuudestaan niin kaikki tällainen pelottaa ja jopa " himottaa " ! Vai olenko väärässä !?

      • Fredrik3

        Olen sitä mieltä että tuo epävarmuus on homojen keksintöä ja he ovat joutuneet olemaan itse epävarmoja läpi elämänsä. Nyt pitää sitten tuoda itseään julki ja kohahduttaa käytöksellä ja pukeutumisella. Ei paljon himota vaan oksettaa ajatuskin. joten pysykää homot omissa porukoissanne jossain piilossa!


    • Kuntopiiri

      Kun katsoin Hanko Pridein homoja ja lesboja.Niin huomasin tällaisen yleisarvion,että suurin osa oli tuollaisia 50-65 vuotiaita.Iltaauringoon kaikilta markkinoilta ulos lentäneitä omituisuuksia.Mies homojen ulkonäkö muistutti maalle nostettua ryhävalasta kalja tötsä kädessä.Nais lesbo muistutti DDR entistä 70-luvun kuulan työntäjiä eli kamala läski.Tämä koski noin 80 prosenttia.Kuka voi aikuisten oikeasti kuvitella,että tuollainen kummitusjengi oikeasti horjuttaa kenenkään heteron seksuaallisuutta.Enemmän tuli mieleen kansanterveys ja sen antama valitus oikeista ruokailutottumuksista.Jäin pohtimaan onko kaikki homot ja lesbot sellaisia lohtusyöjiä,kun ovat epävarmoja omasta seksuullisuudesta ja haluaisivat salaa kuitenkin olla heteroja.En taida olla väärässä.Enemmän ylipainosten pride kulkue herätti säälinsekasta myötähäpeää.Että voi voi kansanterveys on heiltä kadonut.

    • perkeleen.jankuttajat

      Miksi sitä homoutta täytyy mainostaa ja kuuluttaa/toitottaa kokoajan ???! Ei heterotkaan huuda : Olen hetero olen hetero....

      • Anonyymi

    • Homoeipomo

      Hanko taitaa huuhtoutua mereen maailmankartalta syntiensä tähden.

      Homo voi eheytyä ja parantua.
      Luonnottomuus voi muuttua normaaliksi käyttäytymiseksi.
      Kuitenkin homot ovat hyvin syvällä syntielämässä, että vaikeaa se voinee olla.
      En tiedä, kun en ole homo, mutta se vanhatestamentillinen kivitystuomio olisi minusta paikallaan homojen kohdalla, mutta kun Jeesus tuli ja toi armahtamisen ja parantumisen mahdollisuuden ja syntien anteeksi saamisen, niin ikävä kyllä se kivitys ei käy.

      Entis aikaan jos Suomessa sanoi armejan kutsunnoissa olevan homo pääsi heti hullujenhuoneelle hoidettavaksi määrättömäksi ajaksi.
      Se oli vanhaan hyvään aikaan.
      Homous oli luokiteltu sairaudeksi.
      Nykyään maailma vaan menee hullummaksi.

      Onneksi täällä Tammisaaressa ei olla kuin Hangossa.

      Aslan ry auttaa.

    • joulupukki.panee

      Onks Totta Ja, että Joulupukki on homo? Täällä meilläpäin aina puhutaan, että se panee Tonttuntyttöjä, kun niillä on niin tiukka tavara.
      Joskus sit myös Joulupukin muoria. Mut aika harvoin, ja silloinkin vain perseeseen.

    • meenoolippu

      3.9 eli tulevana lauantaina on Tammisaaripride. Suosittelenkin kaikille meidän kylän tontuille ottamaan PELKÄN menolipun junalla Tammisaareen homsööseen.
      And stay there!

    • gaylover
    • eheytymätön

      Aslanilainen "eheytys" on uskonnollista huuhaata ja henkistä väkivaltaa.

      Eheyttäminen ei toimi, joten sitä ei voida, eikä pidä suvaita kellekään, vaikka henkilö itse miten paljon tahansa tahtoisi eheytyä. Eheyttäminen ei toimi!

      Rautalangasta vääntäen:

      - Eheyttämisen onnistumista tukevat tutkimustulokset perustuvat järjestään tutkimusvilppiin ja / tai tutkimusmetodologisiin heikkouksiin. Ne siis eivät täytä yleisesti hyväksyttyjä tieteellisen tutkimuksen kriteerejä. Eivät siis ole minkään arvoisia.

      - Eheyttämisen onnistumista tukevia tutkimustuloksia ei ole em. syystä julkaistu ns. peer reviewed -julkaisuissa (eli puolueettomissa tiedelehdissä). Tutkimustulokset eivät nimittäin kestä tarkastelua.

      - Tutkimustulokset jotka väittävät eheyttämisen onnistuvan, ovat eri uskonnollisten tahojen rahoittamia. "Tutkimustulokset" ovat siis enemmän tai vähemmän tilattuja.

      - Eheyttämisen onnistumista tukevia tutkimustuloksia saadaan aikaan myös vääristelemällä tutkimustuloksia sekä tekemällä epätarkkoja ja jopa valheellisia viittauksia julkaistuihin ns. peer reviewed -artikkeleihin. Eli vääristellään tieteellistä tietoa.

      Aslan ry - modernisoitua homovihaa a la America!

      • Lastensuojeluoikeuksia

        Ota minut hyvin, äiti, isä, lapset ovat todellinen perhe


      • äitiisälapsetperhe

      • lastenoikeuksia

        Perinteinen perheen malli, jossa on isä ja äiti avioliitossa sekä lapset
        ( lastensuojelun ja lasten oikeuksia )


      • kultaatie

        Äiti, isä, lapset ! Perheelle ! marsseja elämästä ja perheestä


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onko pridet tänä vuonna?

    • Anonyymi

      Tää nyt on taas mennyttä aikaa, mutta muistaako joku tämän gay-kaksikon takavuosilta, jotka ajelivat Honda-Mankeilla ihan aikuisina miehinä ? Asustelivat siinä yleisen saunan huudeille,jossa myös oli tää yksi prätkäkerho. Jos joku muistaa, niin tietääkö, elääkö kumpikaan näistä mestareista enää ?

    • Anonyymi

      tarkoitat varmaan kihlaparia hannu ja risto...eiköhän aids korjannut jo molemmat paremmalle puolelle...

    • Anonyymi

      Kyllä täytyy olla surkea elämä jos homot pelottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe