Teksti veljille ja sisarille Jeesuksessa

1443

Tämä kansa odottaa herätystä ja me Jeesuksen seuraajat olemme sen tuli. Jumalan lapset jotka vartovat lupausten täyttymistä huokaavat sadetta, joka virvoittaa väsyneen ja nostaa masentuneet. Rakkautta, joka puhuu sydämeen ja vapauttaa täysin siitä mikä erottaa Herrasta meidän Jumalastamme.

Rukoillaan toistemme puolesta veljet ja sisaret, että me jotka Herrassa Kristuksessa, kulkien Jumalan pojan nimessä ja voimassa suoristamme itsemme täysin. Sillä otollinen päivä koittaa, päivä hyvän teon. Kuin aamurusko se saa rakkautemme loistamaan ja sen loisto ja rakkaus on Jeesus Kristus, Jumala meidän kanssamme.

Kuka kestää hänen tulemisensa päivän ja ottaa vastaan pelastavan seppeleen? Kuka avaa sydämensä ja nöyrtyy pienen lapsen kaltaiseksi uskoen sanat luojamme? Autuaat ne, jotka näin tekevät, autuaita ne jotka tämän kuulevat.

Mistä käy tie Jumalan luokse? Vesi joka virvoittaa, sana joka lohduttaa. Ei sana raamatun tyhjiin raukea. Minä Jeesus tulen pian ja tiedän kaikki teidän tekonne, älä pelkää. Siksi minä sen teille sanoin, että tiedän sillä minä tiedän kenet olen valinnut ja ne joille sija valmistetaan kuulevat minun ääneni ja ovat teoissaan otolliset sillä he tuntevat sen mitä minä puhun ja paikkansa minussa. Eikö totuus ole aina ollut se mikä on ollut jo alusta? Ole vain rohkea ja iloitse lapseni. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, se sija.

Ajasta aikaan, kaikki on minun kädessäni, sillä niin on Isäni hyväksi nähnyt. Minä kunnioitan Isääni ja hänen tahtonsa on minun tahtoni. Hän on sinun Isäsi myös, otathan vastaan sanani. Minä olen lempeä ja armollinen. Rakas lapseni. Isäsi on erittäin kiinnostunut siitä minne menet ja mistä tulet. Hän joka ei tahdo että yksikään eksyy vaan kaitsee meitä kädellään kuin paimen ja valvoo sanallaan, sanallaan jolla on kaiken luonut.

Paljon minä teille tahdon antaa. Usein se tie mitä pyydätte, ei aina ole hyvä tie ja jotta te todella saisitte sen hyvän mitä anotte, tulee teidän puhdistaa itsenne sanassani jonka Isä kauttani puhuu. Niiin te tuotatte kukin hedelmää ja rakkautta joka luo uutta ja antaa sitä myös muille. Minä olen tie totuus ja elämä.
Katso ja totea. Sana Jumalan kylvää hyvää sydämeen ja luo juuren tekoon rakkauden.

Tärkeää on läsnäolo äärellä Jeesuksen ja uudistuminen hyljäten sen entisen. Kun aamulla heräät, herätä myös sydämesi kohdaten itsesi ja lähimäisesi, sillä läsnäolo on tärkeää. Älä kulje pois kasvojeni edestä ja siten unohda niitä pieniäkin hyviä tekoja, sillä kaiken minä näen. Jumalan pelko on kutsu viisauden luokse, sinne missä Minä Olen. Ei kuitenkaan pelon henkeen tarvitse käydä, vapauteen minä olen sinut kutsunut .

Ole rauhassa rakkaani, minä annan sinulle levon, kuule ääneni, kuuntele joka aika. Jätä murheet, hylkää syyllisyys ja julista Jumalan valtakuntaa. Minä olen täyttänyt kaiken lain puolestasi ja antanut jo edeltä anteeksi sinun rikkomuksesi, sillä omani olet.

Hylkää se mikä erottaa ja iloitse lapseni, iloiten kulje ja lohduta minun kansaani sillä tavoin minkä sanastani sinulle avaan ja hengelläni kuiskaan. Kuin Tuulena, lailla enkelin, joka rakastaa katso rinnalla kulkijoitasi ja ruoki lapsiani kertoen heille tiestäni. Minä Jeesus vaikutan sanani sanoaksesi, sillä niin syvällä ei kukaan kulje, niin pimeässä ei kukaan vaella etten minä sitä näkisi ja vain oikea sana niin on pelastus tullut tähänkin huoneeseen.

Näin sanoo armollinen ja laupias, jokaisen sydämestä löytyy aarre ja etsivä sen löytää. Se aarre on rakkaus ja se avataan Jumalan pojan Jeesuksen Kristuksen nimessä. Jumalan puhuma liitto on iankaikkinen ja elävä, se sinetöitiin sillä verellä, jonka hän salli vuodattaa rakkaidensa puolesta lähettämällä poikansa. Niin jotta meillä olisi pelastus ja toivo, pysykäämme siis voittajan puolella, sen minä tahdoin teille ystäväni tässä kirjoittaa. Koetelkaa tämä kaikki.


jer 29
11 Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.
12 Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä.
13 Te etsitte minua ja löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne.
14 Ja niin minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra, ja minä käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikista kansoista ja kaikista paikoista, joihin olen teidät karkoittanut, sanoo Herra, ja palautan teidät tähän paikkaan, josta minä siirsin teidät pois.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aamen.Aamen

      Kunnia Jumalalle.

      • shfdhfh

        OK.


      • hdjtu

        Kirjoituksessa kuuluu Herramme ääni.


      • mvbn

        Kunnia Herralle.


    • HerranARMOSSA

      Jumalan armosta rohkaisen kirjoittajaa jatkamaan ,sillä tässä on sanoman ydin nähtävissä.Jeesus Kristus on totisesti yksin pelastuksen tie,totuus ja elämä.On tärkeää tuoda totuutta sivuille Jumalan suuresta armosta Jeesuksessa Kristuksessa. Jeesus Kristus sinua siunatkoon väkevästi siunauksin.

      • Eimeen

        Armosta amen.


      • fgssfs

        Ok-


    • 1443

      Kiitos ja kunnia Herralle. Kiitos teille ystävät, että luitte tekstin ja rohkaisuista. Hyvät sanat merkitsevät tosi paljon. Siunausta ja iloa teille, veljeni ja sisareni.

      kirjoittelemisiin :)

    • Jeesusyksin

      Luemme edelleen tekstiäsi.

      • jsttty

        Luki, luki.


      • Ylistäkäämme

        Kunnia Jumalalle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe