Hoitajien nuiva suhtautuminen

eikovinpidettyäiti

Meillä on ollut nyt kesälomalta paluun jälkeen vaikeuksia palata takaisin päiväkotiin. 5-vuotiasta lasta alkaa itkettää joka aamu, kun hänet jätetään päiväkotiin. Samassa päiväkodissa hän on ollut jo pitkään. Lapsi on yleisesti ottaen herkkä ja reagoi pienempiinkin muutoksiin. Ahdistaa tässä lähinnä päiväkodin asenne. Kun vien lapsen päiväkotiin, he hädintuskin tervehtivät meitä (ovat aina suhtautuneet meihin nuivasti), eivätkä ota oikein minkäänlaista kontaktia lapseen. Ihmettelevät kuitenkin sitten kovasti, että mistä johtuukaan kun lapsella ne aamut ovat niin vaikeita.. Muut lapset kyllä saavat aina iloisen vastaanoton päiväkotiin ja varsinkin kesäloman jälkeen hoitajat onnellisina halailivat lapsia ja sanoivat miten ihana onkaan taas nähdä (poikkeuksena meidän lapsi). Mielestäni se, että hoitajat eivät tule tippaakaan vastaan noissa tilanteissa vaan jatkaa tätä noidankehää. Tuntu siltä kuin he haluaisivat suorastaan pahentaa noita tilanteita saadakseen taas jotakin kahisteltavaa ja ihmeteltävää.. Onko täällä kohtalotovereita, joihin/joiden lapsiin suhtaudutaan eri tavalla kuin muihin?

7

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päikkyssä

      Olisikohan aika katsoa peiliin, jos vastaus löytyisi sieltä.

      • eikovinpidettyäiti

        Ymmärrän kyllä, että meistä vanhemmista ei pidetä ja kemiat ei kohtaa, mutta miksi lapsi pitää laittaa kärsimään rangaistuksena siitä. Mielestäni se on aika julmaa. Ja ihan oikeassa olet, vastaus löytyy peilistä, ja naamani ei heitä miellytä. Onko mielestäsi oikein kostaa se lapselle?


      • Kommentoija69

        Vaihtakaa päiväkotia, jos mahdollista. Päivähoitopaikkoja on joka lähtöön varsinkin yksityisellä puolella.


    • uttra

      Ei todellakaan lapselle saa kostaa ja meidän ammattilaisina täytyy kohdella asiakasperheitä samallalailla. Ei voi olettaa että kaikki persoonat ja perheet natsaisivat yhtä helposti, mutta kohtelu kaikille reilu. Minusta aloittajan kannattaa asiasta olla yhteydessä vaikka johtajaan jos tuntuu että hoitajat eivät älyä käyttäytyä itse. Sekään peili ei aina auta, itselläkin kokemusta äitinä siitä että päiväkodin vaihto oli viisas veto ja seuraavassa ei ollutkaan sitten ongelmaa lapsella ja meillä. Ensimmäisessä lapsi ei voinut hyvin ja meillä tympeä fiilis.

      • taisittenkin

        päiväkodin henkilökunta kokonaisuudessaan irtisanotaan ja vaihtaa työpaikkaansa; aivan samoin kuin Raision per-hepalvelut perättömin selvityksin, lausumin lapsen olo-suhteista mitä oikeasti on tapahtunut ja lapset lausuneet.


      • natra
        taisittenkin kirjoitti:

        päiväkodin henkilökunta kokonaisuudessaan irtisanotaan ja vaihtaa työpaikkaansa; aivan samoin kuin Raision per-hepalvelut perättömin selvityksin, lausumin lapsen olo-suhteista mitä oikeasti on tapahtunut ja lapset lausuneet.

        Antaessaan lausunnossaan väittämässään ollessaan jne.
        Tarinasi on mielikuvituksen tuotetta.


    • kokeile_tätä

      Videoi aamutilanteet esim. viikon ajalta. Keinon kyllä keksit (vaikka puhelin). Sitten kun/jos saat aineiston kasaan, pyydä päiväkodin johtajalta tms. aika ja esitä siellä aineisto. Kirjoita itse heti tilaisuudessa muistio ja pyydä allekirjoitus ennen kuin lähdet. Niin, ja videoi tai äänitä myös tapaaminen johtajan kanssa.

      Jos kaikki meni videoilla kuten kerrot nyt menevän ja johtaja haistattaa asialla suurin piirtein huilut, lähetä koko aineisto sivistystoimenjohtajalle katseltavaksi. Saatteeksi voit laittaa kysymyksen: "Miten videoilla esiintyviä hoitajia ym. rangaistaan ja voivatko he jatkaa työssään?". Pääasia, että kysyt jotakin ja pyydät vastausta.

      Jos ei vieläkään mitään järkevää tapahdu, vie asia hallinto-oikeuteen. Tulee halvemmaksi, jos et halua suullista kuulemista etkä välttämättä tarvitse juristia. Jos aineisto (videot) on riittävän selvä ja niiden perusteella voi näyttää toteen, että tapahtuu sitä mitä kirjoitat tapahtuvan, olet vahvoilla.

      Sinun pitää kuitenkin lähestyä asiaa auringonnousun suunnasta, ts. älä uhkaile äläkä vihjaile vaan toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe