Mistä tatuointi?

VirgoBoy

Paljonko tattoo maksaa? Kannattaako se ottaa Suomesta vai esim. Tukholmasta? Kummassa on parempi hinta/laatusuhde? Kuinka kauan tatuointi kestää?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylläri_mekon_alla

      Ensinnäkin otatpa sen mistä tahansa, niin etsi ensin kokemuksia tekijöistä. Itse halusin korjata aikanaa keskenjääneen tatuoinnin, ja olin menossa eräälle nimekkäälle helsinkiläiselle tatuoijalle. Katsoin, mitä muut olivat hänestä mieltä. Osa ylisti maasta taivaaseen, osa haukkui alimpaan helvettiin. Valitsin toisen ja vähemmän tunnetun, josta kaikilla oli vain hyvää sanottavaa. Siinä paikassa hygieniatasokin oli niin korkea, että kengät riisuttiin oven edessä pois.

      Jos tuijotat pelkkää hintaa, voit sortua osaamattoman piikittäjän koekaniiniksi. Oleellisinta on taito ja kokemus. Yleensä tatuoijilla on myös työkansiot (tai kuvia netissä). Katsele niitä ja mieti, miellyttääkö tyyli. Harkitse ja säästä. Maksa mieluummin pari kolme kertaa enemmän laadusta kuin vähän paskasta, jota ei ehkä millään saa täysin pois.

      Harkitse kuva ja sen paikka tarkkaan. Elämäntilanne ja terveytesi saattaa muuttua. Itse toimin nuorena hoitoalalla. Kaikki tatsani ovat vaatteilla piilotettavissa (paitsi nykyisillä isoilla kaula-aukoilla rintakehästä vähän näkyy). Otin huomioon mahdolliset raskaudet ja ihon venymisen vanhetessa tai lihomisen. Tällä hetkellä (keski-iässä) tatsani ovat kuosissaan yhä. Molemmissa olkapäissä/olkavarsissa on kuvat, jotka ovat ilmesesti vähän siirtyneet, mutta se ei haittaa. Se on ilmeisesti ihan normaalia ko. alueelle. En tiedä, liittyykö lihasten muutoksiin iän myötä, vai onko vastaava ilmiö kuin lävistyskorun uloskasvaminen. Alaselän tatsa oli ainoa joka harmitti, mutta korjattuna siitäkin tuli hyvä.

      Aikanaan koin olevani hyvinkin tatuoitu, mutta nykyään porukassa on enemmänkin väriä. Tosin monella on "linnatatsan" näköisiä isoja lähinnä sinisellä ääriviivalla tehtyjä kuvioita. En todellakaan tykkää. Koen ristiriitaiseksi, jos nuorella naisella on linnakundin tatsat ja prinsessamekko päällä. Mutta aika aikansa kutakin.

      Jos isolle alueelle tulee täysin väritetty tatuointi, niin sitä ei voi tehdä loppuun yhdellä kertaa. Jotkut alueet ovat myös arempia kuin toiset. Alaselkäni n. 15 x 20 cm tatsaa tehtiin alunperin 3 tai 4 kertaa, ja jäi kesken. Myöhemmin se korjattiin kahdella kertaa. Pari tuntia enempää en kestänyt ko. alueella tikutusta, ja siinäkin oli välissä tauot. Piemmät tatsani on tehty yhdellä kertaa parissa tunnissa. Paitsi lonkkaan otin ensin ääriviivat mustalla ja vasta myöhemmin halusin värityksen. Sekin on suuri, mutta helpompi kuin alaselän.

      Yleensä hyvä tatuoija antaa myös takuun, eli tatsaa voi mennä vielä korjauttamaan halutessaan. Aina lopputulos ei täysin näy tuoreessa tatsassa. Itsellä jäi ihan vähän peittotatuoituun näkyviin alkuperäisen väriä, mutta mielestäni se kuuluu sen historiaan ja saa olla.

    • voivoisentää

      En suosittele sinua ottamaan tatuointia, jos todellakin kysyt että "kuinka kauan tatuointi kestää". Et ilmeisesti tiedä asiasta tarpeeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe