Onko JYTKY III vielä persujen saavutettavissa?

nyt.jytkytetään

Onko kolmas jytky siis toinen jatkojytky enää realistinen tavoite? vai onko persujen saavuttamattomissa? itse uskon vielä mahdolliseen kolmanteen jytkyyn.

25

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivottavasti sentään on joku raja suomalaisella tyhmyydelläkin, joka persujen tapauksessa oli kai jonkinasteista toiveikkuutta vaihtoehdosta parempaan ja tasapuolisempaan yhteiskuntaan, suomalaisuuteen.
      Nyt jos vielä tuota porukkaa äänestää, on oltava jotain pahastikin vialla henkisellä puolella. Juuri enempää ei olisi mitenkään voinut äänestjiään silmään kusta, eli valehdella.

      • weefewfeewf

        Kyllä edellisen hallituksen kaikki 6 puoluetta kusetti ihan yhtä paljon osa vielä enmmän sdp esim. ja 2 puoluetta lähti vielä vastuutaan päätöksistään lopuksi pakoon mut aika se sullakin kultaa muistot aika nopeasti perusöyhötysissäsi.


      • weefewfeewf kirjoitti:

        Kyllä edellisen hallituksen kaikki 6 puoluetta kusetti ihan yhtä paljon osa vielä enmmän sdp esim. ja 2 puoluetta lähti vielä vastuutaan päätöksistään lopuksi pakoon mut aika se sullakin kultaa muistot aika nopeasti perusöyhötysissäsi.

        Tyypillistä pölhöpersua, kyllä muutkin, ei me oltu ainoita.
        Selitä mitä selität, persut pettivät ja valehtelivat itsensä minipuolueeksi - toivottavasti.


      • LKMJUYT

    • Kyllä.on

      Koska kansa ei tule unohtamaan eeppisiä takinkääntöjä ja perseiden ulosmittausta, seuraava jytky tulee olemaan antijytky. Ja kun jytky kohtaa antijytkyn, molemmat katoavat ja satiaisista jää vain ikävä muisto.

      Itse suurjytky vetäytyy nauttimaan Säätiöstä nostamaansa eläkettä.

      • Eioleituleeitipeikäloris

        Ei ole ja palataan vanhaan.Mikään ei muutu.Politiikasta on pohjapois.Aivansama ketä äänestää vai äänestääkö ollenkaan.


    • pitäisikö.loikata

      onko järkevää ps edustajien pyrkiä nyt loikkaamaan toisten puolueiden kelkkaan. ns jättää uppoava laiva? onko järkevää enää edustaa puoluetta josta hyvin vaikea tai lähes mahdoton päästäenää eduskuntaan tai edes kunnallisvaltuustoon?

      • Tuon tason töppien jälkeen, ei taida maksaa vaivaa.


    • Kaikki.mahdollista
    • loppujotullut

      Soini ei pääse seuraavissa vaaleissa eduskuntaan, vaikka kuinka itseään sinne tunkisi.. Niin on kansa kokenut tulleensa huijatuksi ja ryöstetyksi. Soini ei ole saanut edes matu-laumoja maasta.... mutta velttoa ihraa on kovasti leukoihin kertynyt.

    • seuraavaveto

      Soini kannattaa seuraavaksi homoliittoja ja pedofiileille adoptio-oikeutta ja varioi sloganeitaan tyyliin...`siellä lapsen onni, missä pedofiilipappi`.

    • Persupaskathousussa

      Kohta on paskasenahneella suunsoittajalla Timo Soinilla jytkypaskat housussa...!

    • wefefwffw

      Toki tulee tälläselle puolueelle on aina käyttöä smp kuihtui tuli persut tilalle sama käy sitten kun persut kuihtuu tulee uusi vastaava puolue koska muiden puoluieden tarjoama poltiikka ei kelpaa noin 20% kansasta. Nythän noissa gallup kyselyissä on jo yli 40%¤ nukkuvia eli kahden keskusta puolueen verran on ei kenenkään puolueen puolella enään ja luku taitaa olla vain kasvussa.

    • Slerssi

      No jos sen jytkyksi voi sanoa, että kannatus putoaa marginaalisesksi noin 1-2% niin onhan se jytky. Puhenjotajakin näyttää ihan ummetusesta kärsivältä taannoiselta paavi Leo X (vallassa 1513-1521 vrt.2 eduskunnan istontokautta 8 v)

    • kaikki_edellytykset---

      .

      "Kaikki edellytykset Jytky kolmoseen ovat olemassa"

      "Perussuomalaiset ehdottaa, että pitkään työttömänä olleet yli 60-vuotiaat päästettäisiin kertaratkaisulla eläkkeelle. Tämä maksaisi perussuomalaisten laskelmien mukaan 20-30 miljoonaa euroa riippuen siitä, mihin raja eläkkeelle pääsemiseksi vedettäisiin.

      – Tämä on ennen kaikkea oikeudenmukaisuustoimenpide. Yli 60-vuotiaiden työttömyys päättyy hyvin harvoin työllisyyteen, Lindström perusteli.

      Lindströmin mukaan vain prosentti yli 60-vuotiaista työttömistä pääsee uudelleen töihin. Tällä tavalla saataisiin hänen mukaansa vapautettua myös työvoimahallintoa niille, joille siitä voisi aidosti olla apua.

      Toisin kuin työttömyysputkessa, perussuomalaisten ehdotuksessa työttömän ei tarvitsisi olla enää työmarkkinoiden käytettävissä."

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lindstrom-pitkaaikaistyottomien-tyoehtojen-polkeminen-ei-kay/6036992

      http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001022/uutisjutut/652804/ministeriryhma-tyottomyyden-kimpussa


      .

      • TaisiOllaTässä

        Muiden ideoita kopioimalla ei persuja nosteta. Lindströmin aikana työttömyys on räjähtänyt käsiin eikä hän ole esittänyt mitään konkreettisia työllisyysaloitteita, vaan päinvastoin vaikeuttanut työllistämistä. Ei eläkkeiden tarjoaminen edistä työllisyyttä millään lailla, se on antautumista.

        Pitkäaikaistyöttömiä tulee koko ajan lisää, joten työttömyyseläke-ehdokkaista ei ainakaan tule pulaa.


    • omat-rajat

      Miettikää mikä olisi vaihtoehto, jos jättää perussuomalaiset. Ei oikein edellisten vuosien näyttöjen perusteella löydy sellaista puoluetta jota voisi äänestää. Siispä annetaan perussuomalaisille pitempi näytönpaikka, ja luotetaan siihen että ne kuitenkin on ainoa puolue joka ajattelee ensin suomalaisia. Eu-uskovaisiin ei voi luottaa missään tilanteessa, ne myyvät kaiken vapaanliikkuvuuden nimessä.

      • Hulluaho

        Siis ehdotat että kaikessa pettäneelle puolueelle annetaan uusi mahdollisuus toistaa temppunsa? Tiedäthän että on hulluutta toistaa samaa asiaa odottaen eri tulosta?


    • Aanusjytky

      Perussuomalaisten kansanedustaja rajulla musiikkivideolla – huumeita, alkoholia, seksileluja ja strippaustaPerjantai 26.08.2016 klo 20:33

      Perussuomalaisten kansanedustajan Juho Eerolan yhtye Suuri Tuntematon on julkaissut musiikkivideon, joka sisältää useita rajuja kohtauksia.

      Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola esiintyy yhtyeensä uudella musiikkivideolla.Video sisältää rajuja kohtauksia, muun muassa huumeiden käyttöä.Eerola sanoo rock-harrastuksensa toimivan tärkeänä vastapainona kansanedustajan työlle.

       

       

      Eräässä kohtauksessa yksi videolla esiintyvistä miehistä vetää huumeita nenän kautta. Lisäksi alkoholilla läträtään runsaasti eikä paljasta pintaa peitellä.

      Videon lopuksi ruoskalla varustautunut strippari astuu kuvaan, ja näyttää työntävän seksilelun Eerolan esittämän hahmon takapuoleen.

      Musiikkivideo on tehty yhtyeen tuoreeseen kappaleeseen Röyhkeä. Kaikki yhtyeen kappaleet sanoittavan kansanedustaja Juho Eerolan mukaan kappaleen teksti perustuu tositapahtumiin.

      – Se kertoo erään ystäväni parisuhteesta, josta ei tullut yhtään mitään. Molemmat vain kiusasivat ja haukkuivat toisiaan, Eerola kertoo.

      Eerola sanoo olevansa jäävi arvioimaan, miten moisella videolla esiintyminen sopii kansanedustajalle. Hän huomauttaa tehneensä jo ennen kansanedustajan uraansa ”kaikenlaisia poikkitaiteellisia hurjasteluja”. Eerolan mukaan videoista on tullut palautetta puolueen sisältä.

      – Pari vuotta sitten julkaisimme videon nimeltä Jukolan viesti, josta tuli jonkinlainen kohu. Timo Soini sanoi silloin, että täytyy vain asennoitua siihen, että Eerolan Juho tarvitsee pari kertaa vuodessa ”pahkasikapäivän”.


      Röyhkeä-kappaleen videolla Eerola on mukana useissa rajuissa kohtauksissa. KUVAKAAPPAUS

      ”Alter ego saa vallan”

      Juho Eerola kertoo olevansa siviilielämässä rauhallinen ja konservatiivinen. Hän sanoo, että Suuri Tuntematon -yhtye on paitsi hänelle myös muille jäsenilleen tasaisen elämän vastapaino.

      – Kun pääsee tekemään tätä rokkitouhua, niin jokin alter ego saa vallan. Ehkä siinä on jotain sellaista, että kun me muuten olemme niin tasaisia ja harmaita, niin tässä pääsee vetämään kunnolla överiksi, Eerola pohtii.

      Syys-lokakuun taitteessa uuden albumin julkaiseva yhtye on Eerolalle ”pirun tärkeä harrastus”.

      – En tiedä, kuinka hyvä siinä olen, mutta olen silti aina tykännyt sanoittaa ja laulaa kappaleita. Yhtye on ollut jo melkein 15 vuoden ajan iso henkireikä. En usko, että jätän tätä edes vanhana ukkona, hän miettii.


      Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola toimii solistina ja sanoittajana Suuri Tuntematon -yhtyeessä. A

      ---

      JytkyIII taitaa löytyä Eerolan perseestä.

    • 7-9

      Persuille, varsinkin Soinille, on tullut ummetus. Jytkyä ei näin ollen saada aikaiseksi.

    • JytkyäEiEnääTule

      Seuraavaa jytkyä ei enään tule, vaikka Soini onkin erinomainen näyttelijä tai valehtelija, miten sen sitten ottaa. Toinen asia on, jos Soini potkittaisiin pois puolueesta ja puolue rupeaisi aidosti noudattamaan puolueohjelmaansa, niin silloin puolue voisi ehkä nousta tuhkasta.

    • tyhjänpallintäyttäjät

      Niin kuin sanottu, pahasti saa olla jotain vialla henkisellä puolella, jos kuka vielä persuja äänestää. Persut on populistinen puolue, luulisi tyhmänkin jo tajuavan mitä se oikeasti merkitsee. Fiksut oli sen lukeneet ja tienneet jo ennen persujen hallitustaivalta.

    • eikoskaansdp

      On ja tapahtuukin niin. Heti kun ihmiset ymmärtävät muutakin kuin iltalehtien lööppijuttuja ja aivopesuja, he ymmärtävät myös etsiä tietoa, mitä ps on saanut aikaan hallituksessa.
      Monta asiaa on saanut estettyä ja tietenkin kansalaisten eduksi jne.
      Näistä ei paljon kirjoitella, vaan yritetään mustamaalata puoluetta joka taholta.
      Katkeraa oli tappio eräillä:D
      Onneksi sdp:set ovat niin tolperoita, että tuon "rosvomöllikän" pitävät puolueen johdossa, niin kuihtuvat kokonaan pois loppupeleissä puoluekartalta.
      Mitähän sitten iltalehdet kirjoittelevat, kun ei Rinteen laajat haastattelut yms. enää millään tavoin ymmärrettävästi ole ajankohtaista?
      Varmaan sdp:n jämäpuolue yrittää saada Halosen ja Tuomiojan puh.johtajiksi:D
      "Lässy" ja "mössö".

    • akuuka

      ei ole mahdollista. sinällään hyvä juttu.

    • Hulluaho

      Jo0s koko Suomi saa yhtäkkisen dementian vaalipäivänä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe