Hyvä juttu Sartsasta ja kumppaneista.

Lainaaja

"Ritaluoma on aina ollut Sartsan, Kiero-Kiemuran, Tapsu the Vekkulin ja Juhis Isotuhon silmissä luotettu ja osaava liikemies. He ovat yhdellä suulla kehuneet Ritaluoman luotettavuutta ja bisnesvainua, vaikka Kari ja Lulu löivät pöytään kovat faktat Ritaluoman tyhjistä puheista jo vuosia sitten. Ei auttanut mikään autotalokuumeeseen, koska tuo edellämainittu typeryskvartetti halusi saada rahaa HPK:n tyhjönä ammottavaan kassaan ja ehkä omiinkin taskuihin hinnalla millä hyvänsä.

Kaupungin veronmaksajien etu jäi aivan sivurooliin, kun kok-sd typerysryhmä oli joutunut uunotetuksi Ritaluoman virittämään korruptioansaan. Sen jälkeen kok-sdryhmää onkin viety Ritaluoman ohjauksessa kuin laskiämpäriä ja turvat ovat pysyneet tukossa. Veli Markkua ei ole haluttu uhkailla minkäänlaisilla korvausvaatimuksilla eikä yritetty edes haastaa oikeuteen lukuisista yksittäisistä kusetuksistaan, vaikka syytä todellakin olisi.

Ymmärätte varmaan sanomattakin mistä se haluttomuus johtuu. Ritaluoma voisi tilanteen vaatiessa panna tuon kok-sd kvartetin luottamus- ja työuralle pisteen paljastuksillaan, jos hän näkee siihen tarvetta ja halua".

23

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RikollinenJohtoporukka

      On se todellinen ihmejuttu, että kaupunki ei ole tehnyt rikosilmoitusta Ritaluoman väärinkäytöksistä, mm. velallisen epärehellisyyden osalta ja osakeyhtiölain jatkuvasta ja toistuvasa rikkomisesta. Kiemunki ja Rautio ovat jatkuvasti syyttelemässä pääpersuja naurettavilla syytelmillä, kuten virkamiesten kiusaamisella etc, mutta ummistavat täydellisesti silmänsä ja korvansa päivänselville rikoksille, joita ovat tehneet Ritaluoman lisäksi kaupungin yhtiöiden tj:t sdpläinen Jorma Hassinen ja Matti Riekkola.

    • ikonshit

      Hassinen ja Riekkola olisi pitänyt laittaa vastuuseen.

    • rikollisia.olette

      Mitähän koomisia hahmoja kirjallisuudesat nämä hoolinnan ääliöt mahtavat muistuttaa. Teillähän on ihan oma asiantuntija tässä lajissa.
      Voisi luokitella oman kaupungin väkeään eikä tulla riksuun ketjuja sotkemaan. Psykopaatti.

    • Hahaaaahh

      Heheeeh. Unohtui avajalta että Persut tuki scc hanketta ja Kari ja Lulu järjestivät asian suhteen itselleen tulevat rikostuomiot. sellasta hölmöyttä.

      • oijojoio

        aika valehtelija olet


      • KokSdMädätRattaatPettää

        Sinä demaritorvelo et edelleenkään ymmärrä kunnallispolitiikan päätöksenteon marssijärjerstyksestä yhtään mitään ja sen lisäksi uskot Iisakin levittämät valheet ihan sujuvasti. Iisakin valheet persujen ajamisesta kaksilla rattailla SCC:n suhteen on ihan täyttä hevonpaskaa ja normaalia Kiero-Kiemungin taktiikkaa hävettävän SCC-epäonnistumisen siirtämisestä Persujen harteille.

        Jo edellinen valtuusto (ennen v. 2012 loppuvuoden kunnallisvaaleja) päätti kokoomuksen ja demareiden läpiviemänä ihan ilman persujen tukea osallistumisesta SCC-hankkeeseen. Ymmärätkö demaritorvi asian nyt??? Koska kaupunginhallituksen pj. pystyy käytännössä määräämään esityslistalle tulevat asiat, eivät persut ole myöhemminkään pystyneet edes esittämään peruuttamista koko SCC-hankkeen suhteen. Eriävää mielipidettä ei voi nääs edes kirjauttaa, kun asia ei ole puheenjohtajan valitsemalla esityslistalla ja sitä ei vaan haluta käsitellä. Näin ollen, asiat SCC:n suhteen ovat edenneet jo edellisen valtuuston kähmijäjohtajien Kiemungin ja Vekan suuntamerkkien mukaisesti. Rautio syrjäytti Vekan v. 2012 vaaleissa kokoomuksen kärkipaikalta ja on toiminut sen jälkeen siimaletin kanssa "hyvin läheisessä" yhteistyössä, kaikella tavalla ja joka paikassa.


      • Salaamista

        Kari taas. Tyylistä tuntee erkkikin. Mutta salaa miksi halusi myydä huijari Ritskulle tiiriötontin ja tuki Iisakin valintaa scc hallitukseen kaupungin edustajaksi.


      • EiOllutKariEi
        Salaamista kirjoitti:

        Kari taas. Tyylistä tuntee erkkikin. Mutta salaa miksi halusi myydä huijari Ritskulle tiiriötontin ja tuki Iisakin valintaa scc hallitukseen kaupungin edustajaksi.

        Höh höh höhö hööö!! Pitkä paskainen hörönauru naurettavalle ja harhaiselle kommentillesi, kun kuvittelet Kari Ilkkalan kirjoittaneen edellisen kommentin. Voin vastata sinulle demarihörhö, että asialla ei jälleenkään ollut Kari! Tässä kaupungissa on erittäin paljon muitakin ihmisiä, joita vituttaa koksd:n nykyjohdon holtiton ja osaamaton asioiden hoito. Nämä persereiät yrittävät vielä työntää syytä epäonnistumisesta persujen niskaan, vaikka ovat itse tyrineet asiat aivan päin helvettiä.


    • TaivaanrannanmaalariTRIO

      Onko veli-Markusta mitään havaintoa tai uutta tietoa sen niljakkeen olinpaikasta?
      Ai, oliko tuo edellinen kovin rumasti sanottu Iisakin, Sarin ja Isosuon parhaasta ystävästä ja "brändin" HPK:n niin kauan odotetusta sateentekijästä? Aina kun kuulee nimen Ritaluoma, tulee mieleen nämä kaupungin tyhmimmät ja helpoiten uunotettavat typerykset, suoraan kokoomuksen ja demareiden kärjestä sekä lisättynä Hämeenlinnan surkeimmalla "lakimiehellä" Isosuolla.
      Naurattaa vieläkin todella makeasti, kun voi kuvitella tilanteen, kun Ritaluoma antoi näille uunoille tikkarin käteen jokaiselle, mutta nappasikin ne pois juuri, kun nämä supertyperykset olivat pääsemässä maistelemaan makeita herkkuja.

      • HehrheNarua

        Naurattaa todella makeasti kun Kari tuki mm. tontin myyntiä huijariksi toteamalleen ja teki scc stä itselleen rikosasian.


      • IisakilleRaskaatSyytteet

        Kari teki juuri sen, mitä jokaisen suomalaisen tulisi tehdä nähdessään huijarin uunottavan sinisilmäisiä ja yksinkertaisia, verorahoja tuhlaavia paikallispoliitikoita. Ritarikuoman hanke ei olisi ikinä lähtenyt minkäänlaiseen nousukiitoon missään olosuhteissa, koska hankkeen perusidea oli täysin mätä. Kuka hullu rahojaan laittaisi tuollaiseen hankkeeseen??
        Noh, on sentään muutama täystorvelo, jotka uskoivat hankkeeseen Ritarikuoman lisäksi: Kiemunki ja pahvi-Rautio sekä kikkarapää-Juha uskoivat hankkeeseen kuin vuoreen. Iisakki oli 110% varma ja löi siitä vetoa kahden henkilön kanssa, häviten tietty vetonsa.
        Iisakki-ressu joutui ostamaan vedot hävittyään lukuisia pulloja konjakkia ja viskiä vetojen voittajille, mm. eräälle itseään huomattavasti fiksummalle miehelle, Kari Ilkkalalle.

        Pidättele vaan demarihohottelija nauruasi, kunnes SCC:n pesän erikoisselvitys valmistuu. Siellä tulee kaverillesi Iisakille lunta tupaan ja posket lehahtavat samantien tulipunaisiksi, kun selvittäjä toteaa pesässä tapahtuneen rikollisia toimia. Iisakin tollero ei saanut hoidettua SCC hallituksen jäsenenä asioita lainmukaisesti ja joutuu syytteeseen hallitusjäsenenä omalta osaltaan. Toivotaan erittäin raskaita syytteitä Ritarikuoman lisäksi hänen oppipojalleen ja hengenheimolaiselle, valtuuston puheenjohtaja Iisakki Kiemungille.


      • Hahaaahaa

        Kari meni ensin tukemaan SCC hanketta ja siinä meni eduskuntapaikka myös Lululta kuten hyvin tiedetään. Sitten Kari suhmuroi itsensä poliisin pakeille. Totuudenmukaisesti persuhörhö korostaa että Kari teki mitä persujen tulee tehdä elikkä valehdella ja rikkoa laki.


      • tarkkailijaKK

        Kari täällä kirjoittelee ja puolustaa rikollisia tekojaan. Ei kaupungissa kahta yhtä röyhkeää valehtelijaa voisi olla.


      • KokSdMätäpaiseet
        tarkkailijaKK kirjoitti:

        Kari täällä kirjoittelee ja puolustaa rikollisia tekojaan. Ei kaupungissa kahta yhtä röyhkeää valehtelijaa voisi olla.

        Täällä kaupungissa on monta todella jatkuvan muunnetun totuuden puhujaa, koska kok-sd porukat ovat niitä pullollaan. Lista on todella pitkä: Kiero-Kiemunki, Pahvi-Rautio, Virnu-Vekka, Ficicopy-Hassinen, Karppinen, Laakso, Nobel-Kulmala etc. etc.


      • suuttuu
        KokSdMätäpaiseet kirjoitti:

        Täällä kaupungissa on monta todella jatkuvan muunnetun totuuden puhujaa, koska kok-sd porukat ovat niitä pullollaan. Lista on todella pitkä: Kiero-Kiemunki, Pahvi-Rautio, Virnu-Vekka, Ficicopy-Hassinen, Karppinen, Laakso, Nobel-Kulmala etc. etc.

        K.Ari suuttu kun valehtelun tunnustanutta sanotaan valehteliaksi.


      • IisakinPeränNuoleskelija

        Vartia=Valehtelia eli samat virheet ja sama typerän demarihörhelö on kirjoitusten takana. Voi voi Iisakin oppilasressukkaa!!!


      • K.Arin.PeränNuoleskelija

        Vartia=Valehtelia eli samat virheet ja sama typerän perzuikkihörhelö on kirjoitusten takana. Voi voi K.Arin oppilasressukkaa!!!


      • DemarinPunikkihäpeä
        K.Arin.PeränNuoleskelija kirjoitti:

        Vartia=Valehtelia eli samat virheet ja sama typerän perzuikkihörhelö on kirjoitusten takana. Voi voi K.Arin oppilasressukkaa!!!

        Voi demariparkaa, kun olet surkeista surkein persukirjoitusten kopioija. Osaat peräti muuttaa nimet tekstiin, siinä kaikki. Toimintasi kertoo kaiken vasemmistolaisten punatulkkujen surkean sirppi- ja vasarameiningin tasosta!


      • Eieafgg

        Nuole perää.


    • nytsittenihanHysHys

      Ei parane Hämeenlinnan kaupungin paljon Markun suuntaa korvausvaateita lähetellä. Jos oikein Markkua alkaa rahallisilla vaateilla pommittamaan/ahdistelemaan niin Markkuhan voi alkaa laulamaan kaikesta siitä mukavasta mitä tuossa SCC-puhalluksessa aktiiviset Hämeenlinnalaiset Osallistujat ovat henkilökohtaisesti saaneet. Parempi olla nyt vaan olla ihan hiiren hiljaa ja toivoa hartaasti, että kaikki vain unohtaisivat tuon Suuren Puhalluksen

      • KokSdApukoululuokka

        Hankkeen pääarkkitehti, b-luokan merkonomi Heikki Hietanen häipyi vähin äänin kuin rotta koloonsa, kun tontin myynti ja kaupungin koksd-johdon mukaan lahjominen oli varmistettu. Sarille, Iisakille ja Vekalle riitti se, että HPK:lle luvattiin helvetisti massia Ritaluomalta HPK:n tulossa olevassa osakeannissa ja siinä samalla riittävästi heidän omille tileilleen myös, totta helvetissä! Ei sillä ollut mitään väliä, että kaupungin kassasta työnnettiin riihikuivaa rahaa Ritaluoman taskuun useita satoja tuhansia euroja "osakeantina" ja samalla veronmaksajien edusta viis veisattiin, ihan normaaliin aseveliakselin perinteiseen toimintamalliin.
        Kokoomuksen ja demareiden toiminta oli SCC-casessa ihan apukoululaisten tasolla, ei siis tule edes yhtään säälipojoja!!


      • JärkyttävääPuhetta

        Kas Kari valvoo ja uhmakkaasti puolustautuu. Tuttu tyyli. Kumma vaan että on ainoa Lulun kanssa joka on rikosoikeudellisessa vastuussa SCC-casessa. Ja vielä puolustautuu toteamalla että lakia tuleekin Suomessa rikkoa.


      • 396466

        Valehtelu jatkuu Persujen toimesta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe