Helsinki kieltää dieselautojen pysäköinnin

Eidieseleille

15

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käytädieseliä

      Ympäristön kannalta dieselautot omat erinomaisia. Pienhiukkaset viilentävät ilmastoa ja tappavat luonnonvaroja tuhlailevia hipsterejä

      • dasdads456

        Suomalaisten kannatta ostaa dieseleitä, sillä kohta suomeen tehdään biodiesel tehdas, sen jälkeen voi ajaa puhtaalla suomalaisella poltoaineella.


      • dfdfdsfda

        Onneksi biodieseliä ei tule ostamaan kukaan.


      • vai_biodiiseliä
        dasdads456 kirjoitti:

        Suomalaisten kannatta ostaa dieseleitä, sillä kohta suomeen tehdään biodiesel tehdas, sen jälkeen voi ajaa puhtaalla suomalaisella poltoaineella.

        Juu ja samalla kaadetaan loputkin metsät maastamme. Hirveintä on, että myös puiden kannot ja oksat kaavitaan pois maaperää lannoittamasta ja pieneliöstöä hyödyntämästä ja kiikutetaan sinne biodiesel- tai paperitehtaaseen. Lopulta maassamme ei ole luontoalueina muuta kuin kuivaa autiomaata.


      • gdfgfgt5
        vai_biodiiseliä kirjoitti:

        Juu ja samalla kaadetaan loputkin metsät maastamme. Hirveintä on, että myös puiden kannot ja oksat kaavitaan pois maaperää lannoittamasta ja pieneliöstöä hyödyntämästä ja kiikutetaan sinne biodiesel- tai paperitehtaaseen. Lopulta maassamme ei ole luontoalueina muuta kuin kuivaa autiomaata.

        Suomessa luonnon suojelusta ei tiedä kukaan muu kuin helsingissä asuvat, maalaiset ei tajuu luonnon arvojen päälle mitään ne vaan tuhoo ja raiskaa luontoa. suomesta on jo melkein kaikki metsät kaadettu paperitehtaisiin.


      • AteistiAutoilija

        Itsekin pidän biodiesel laitosta hyvänä asiana. Ainoa huono puoli kuitenkin on että raaka-aineena käytetään puuta, eikä kasveja. Muuten biodieseliä voitaisiin tuottaa ilman metsien tuhoamista. Esimerkiksi sen Ylivieskassa poltetun kirkon tilalle voisi rakentaa pienen biodiesel laitoksen, samalla vierellä sijaitseva hautausmaa voitaisiin poistaa ja korvata biodieselin tuotantoon sopivilla kasveilla. Näin biodieselin raaka-ainetta olisi edes jonkin verran saatavilla suoraan biodieselin tuotantolaitoksen lähettyviltä.

        Kirkot ja hautausmaat ovat mielestäni turhia. Kirkot voitaisiin korvata joko biopolttoaineen tuotantolaitoksella tai biovoimalalla. Kirkkojen vierellä olevat hautausmaat voitaisiin korvata biopolttoaineen raaka-aine kasveilla.


    • Insinöööööööri

      Ei kannata ajaa muutakun dieselillä kun bensa vie aina enemmän eikä niissä ole silleen vääntöä. Päästöt on mielestäni hyvä asia vain. Niitä pitääkin tulla, mitä enemmän päästöjä sen parempi.

    • Huhhuuhaa

      Luehan se juttu uudelleen, jos osaat. Otsikkosi täyttä huuhaata.

    • hipstericity

      Helsinki kieltää kokonaan dieselhenkilöautot kaupunkialueellaan vuonna 2020. Tästä oli alkukeväästä uutinen. Nyt kannattaa myydä ne diesel-rakkineet muualle maakuntiin. Siellä juntit ajaa niillä, mutta hipsteri-cityssä ajetaan pian vain sähköautoilla ja fillareilla. Sekä vallataan katuja ja pidetään street party-sekoiluanarkistibileitä.

      • eppäillähäsoppii

        JustJoo, missähän tuollainen "uutinen" oli? Huomaatkohan, että tuohon aikamäärään on reilu kolme vuotta???? Joojoo, ihan varmasti kielletään!


      • Toivossa.elävä

        En usko että Suomessa mitään kielletään ilman Brysselin lupaa. Norjalaiset ovat vielä itsenäisiä, eivätkä ole kenenkään talutusnuorassa niin kuin hölmöt suomalaiset. He voivat ihan itse kieltää dieselit, kysymättä lupaa rysselistä. Suomen vihervasuripäättjät tuntien, heti jos pääsevät valtaan, niin yllätys, yllätys, reilu käyttövoimaveron korotus dieselhenkilöautoille ja Vikavaagendieseleille reipasta kerrointa käyttäen ansionsa mukaan.


    • jÄRJENjÄTTILÄINEn

      Sittenhän ne vasta saastuttaa kun ei saa mihinkään pysäköidä, senkun suhaa katuja eestaas......

    • hommia.olisi

      Helsingin ympäristötarkastaja voisi keskittyä poistamaan rautatieaseman ja Kampin seudun elävät paskat etenkin viikonloppuiltaisin. Siitä tulisi monta jätelavallista per ilta.

    • KyykmanAhertaa

      Trollin pää toimii mielenkiintoisesti, se kääntää yksinkertaista tekstiä mielensä mukaan.

    • väkevät.päästöt

      Outi Väkevän päästöt ylittää kaikki standardit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe