Hyväksytty seksuaalisuus on voimaa. Family News

GRasputin

En tienyt mitä on seksuaalisuus. Olin pimeämpi kun nyt, mutta kun lukee seksuaalivalistusta, kirjallisuutta tai opiskelee materiaalia, niin ymmärrys levenee ja itsetunto kasvaa.

Kirkon harrastamaa perinteinen seksin kielto on taukkimaista. Emme enää istumme palliemme päällä vaan käytämme vehkeitä hyväkseen, mihin jumala meitä velvoitti. Uskonto on pyhittämistä, mitä myös seksi on. Luovutkaa Suomen Pohjolan Ristityt jo 2000 vuoden takaisesta kaamoksesta, sillä uusia Maitreijoja tulee, mitä luvattiin, tuomaan uutta sanomaa. Toisin sanoen nykyaikaistukaa ja älkää kiusatko muita ihmisiä.

Näemme seksuaalivihollisia toisissa ihmisissä. Naiselle mies on syyllinen heti. Naine pitää kulissia yllä, koska ei tahdo tulla leimatuksi, koska näyttää, että sivellisyys on naiselle tärkeätä. Todellisuudessa nainen on miestäkin uteliampi tietämään mitä toisilla on housuissa. Asia on terve ja luonnollinen. Alastomina luontoheimolaisina ongelmaa ei olisi edes olemassakaan. Mies kosiskeli toisen miehen sukupuolielimiä, kuten luontokansadokkareissa neämme erilaisten rituaalinen merkiessä. Niin naisetkin. Paljon hyväksymistä on Lännen Tabuilla, jotka tekivät valkoisesta miehestä impotentin vertansa vailla. Nyt naiset herätkää herättämään miestä ja vanhoja pinttyneitä egoja kohti parempaa itseymmärrystä siitä, mitä on oikeasti ihminen. Se ei ole vaatekerros vaan alaston kaunis vartalo! Älykkyys on yhtä kuin ymmärrystä omasta seksuaalisuudestaan, joka on kaunis asia, pyhää, ainutlaatuinen. Olisimme tyytyväisempiä kun kävelisimme alastomina.

Seksuaalisyytökset ovat usein vain Tabua, joita pelätään ja vielä useimmiten emme ymmärrä niitä, eikä itseämme. Kinastelemme tyhmistä asioista vaarallisestikin uhmaten toisia ja pitäen itseämme parempina kuin muut. Se on väärä asetelma. Siitä pitää luopua, jotta Rauhaa saapuu yhteiskuntaan.
Teemme myös vääriä asioita koska emme tunne itseämme. Kuljetamme subjektiivista ja objektiivista ymmärrystämme elämässä ja jaamme sen muiden kanssa. Keho on yhtä kuin elämää. Kun keho voi hyvin, niin myös henki.

Valistumalla pääsemme peloista.

Lapsen on annettavaa kasvaa rauhassa omassa tutussa ympäristössään perheensä kesken. Perhe on ensimmäinen opettaja maailmassa, eikä lasta saa ottaa huostaan missään tapauksessa, koska seksuaalinen kasvu on sidoksissa omaan perheeseen. Kun tahtoo auttaa lasta, että olettaa, että lapsella on vaikeaa, niin on ehdottomasti autettavaa koko perhettä. Ei voi auttaa vain lasta, koska silloin mitään ei tulla auttamaan, koska lapsi on sidoksissa jopa välimatkojen päästä vanhempiinsa, sukuun. Asia on järjetön Suomen lasten suojelijoiden tekemien olettamuksien valossa, että mikä on oikeata toimintaa. He suoranaisesti tappavat lapsai, perheitä. Asialle pitäät ehdä jotakin. Lapsia ei saa lähettää lasten tarhaankaan, eikä edes kouluun, koska lapsi on nuori. Lapsi itse sanoo, mitä tahtoo ja häntä on kuunneltava. Lasta ei saa pakottaa, mitä virheellinen nykyinen epärehellinen, yhteiskunta tekee. Yhteiskunta aiheuttaa pahaa kun erottaa lasta ja pakottaa häntä pienestä pitäen koulupenkille. Asiaa voi ymmärtää helposti, että lapsi EI PIDÄ KOULUSTA JA HALUAA POIS, LEIKKIMÄÄN. Aikuinen on Hitleri. Asiaa pitää saada yksityisesti jokaien perheen käyttöön, että perhe itse hoitaa lasta pitkälle. Se on normaalia. Sillon nykyiset yhteiskunnan epäkohdat voivat saada ratkaisua, eikä niitä ei enää kannata potea ylitsepääsemättöminä. Ei ainakaan tiede osaa ratkaista Rakkauden merkitystä, koska Rakkaus on tunneta, jossa ollaan.

Tsaarin aikana pääsin hallitsijan hoviin vain koska Rakastin Kaikkea kuten he ovat.


Grigori Rasputin
FN

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En ole rakastunut

        Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
        Ikävä
        378
        3764
      2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

        Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
        Maailman menoa
        209
        1853
      3. Olen ärtynyt koska

        minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
        Ikävä
        67
        1404
      4. Suomalaiset marjat loppuvat

        Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
        Maailman menoa
        152
        1285
      5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

        ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
        Maailman menoa
        166
        943
      6. Puhutko toisista ihmisistä

        pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
        Ikävä
        117
        893
      7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

        Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
        Suomussalmi
        57
        890
      8. Mitä teen väärin?

        Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
        Sinkut
        117
        870
      9. Oli mukava tavata irl

        Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
        Ikävä
        24
        849
      10. Haluaisin tietää

        mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
        Ikävä
        51
        848
      Aihe