Joko Richard on Dubaissa loungessa?

RikuTULEE

Viikko alkaa olla kulunut siitä kun meidän itsemurhakandidaattimme kertoi Richardin olevan tulossa. Varmaan abomme on jo matkalla. Missä hän rakastelee Jasminin kanssa ensimmäisen kerran ja ottaa ns löysät pois? Lentokentän vessassa Oulussa? Omena-hotellissa? Vai Helkan vintillä Jasminin omassa huoneessa? Helka tarjoilee ekan aktin jälkeen kahvit pitkopullalla ja hymyilee tietäväisesti, jonka jälkeen rakastavaiset kirmaavat jälleen narisevat portaat ylös vintille tekemään sen uudelleen ja uudelleen... Ja me fanit masturboimme Richardia miettien...

20

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • namiataksarille

      Kyllä Hekla tulee nussituksi siinä samalla! :) Jasso hoitanut viime kuukausien aikana varmasti Hekla taksiukkoa, ei takuulla ole pystynyt pitämän näppejään erossa papsusta joka pyörii Patalaiskantien Köyhäntorpan lankuilla Heklan mopatessa lähisiwan lattioita.

      • vanahassavara

        sama ajatus käynyt mielessä, tietäen Jassun olevan heikkona papsuihin.
        Uskovaisilla on kaikki yhteistä vain miten se meni...Siunattua sunnuntaita sanoisi Jasso.


    • LaiskaJasso

      Jasmin on poistanut tiedon Facebookissa, että on parisuhteessa tai asuu Perthissä! :D Konkkanokka, pist flipflopit tiskikoneessa ja avaa viinitonkka!!

      • kässärin-mukaan

        Kaikki etenee käsikirjoituksen mukaan, johan täällä jo monta viikkoa sitten ennustettiin että idioottiwoohoo valehtelee jotain epämääräistä ja pikkuhiljaa feidaa jutun.
        Mites se Jassu meni noin niinkuin omasta mielestä?


    • Sen.pituinen.se

      Täällä ennustettiin et eroa pukkaa heti kun häistä on kulunut vuosi, se toteutui täysin, aussisuhteen ennustettin olevan loppu juhannukseen mennessä, sekin toteutui tismalleen. Suhteen laatukin taisi olla enemmänkin vain Jassun mielikuvituksessa ja toiveissa, aussille se oli yks helppo nakki jonka se roudas mukaansa hetkeksi, ei sen ollut tarkoituskaan viipyä kuin max se 3kk.

      Jassu palas seiskajulkisuutenen vain ja ainoastaan naimalla itseään puolta vanhemman sairaseläkeläisen ja palaa nobodyksi liiton loputtua. Kiertää Oulun kapakoita, pummii juotavaa ja etsii seuraa. Siinä sen tulevaisuus. On erittäin helppo nähdä sekin juttu. Jonkin aikaa voi vielärahastaa seiskaa aussikortilla, mut rautaa on taottava nyt. Vuoden kuluttua ketään ei kiinnosta.

      • Alasmenoa

        Vuoden kuluttua seiska infoo kuinka entinen kohukaunotar ryyppää pussikaljaa lähiostarilla, tappelee ryyppykavereiden kanssa ja poliisit kuskaa yhtenään putkaan. Woohoo ja munelämää muntyyliin.


      • aktionia

        Hahaha jeee, tuskin maltan odottaa :D


      • abctotuudentorvi

        Varmana tietona, että Jassu on päässyt opiskelemaan Ouluun matkailualaa, alkaa ensi viikolla. Riku on menneen talven lumia, itsariyritys on ollut tänä kesänä. Mutta nyt puhaltavat uudet tuulet ja J YRITTÄÄ ALOITTAA UUDEN ELÄMÄN. Tsemppiä hänelle! On jo korkea aika aloittaa oma elämä, hyvä!


      • oujeeee

      • perthiintakaisin
        abctotuudentorvi kirjoitti:

        Varmana tietona, että Jassu on päässyt opiskelemaan Ouluun matkailualaa, alkaa ensi viikolla. Riku on menneen talven lumia, itsariyritys on ollut tänä kesänä. Mutta nyt puhaltavat uudet tuulet ja J YRITTÄÄ ALOITTAA UUDEN ELÄMÄN. Tsemppiä hänelle! On jo korkea aika aloittaa oma elämä, hyvä!

        Jassuhan "valmistui" matkailualan koulusta jo 2006, taisi olla joku muutaman kuukauden kurssi, hahahaahahaa. Tuskin rahkeet muuhun riittää ja onhan Jassun elämä Perthissä, ei ehdi täällä kouluja käydä, kohta Rrrrikurrrikas tulee hänet noutamaan takaisin patiolle.


    • eiootottatämä

      Mikä koulu se on? Löytyykö netistä lista sisään päässeistä? En usko tätä muuten todeksi!

      • eimuutataaskaan

        Uskoo taas ken tahtoo. Kun ei ole edes insta auki, mistä voisi keksiä pilkkaamisen aiheen, niin on aihe keksittävä itse.


      • lolnauraakippurassaTaas

        hahaaa se koira älähää, mihin kalikka kalahtaa....haahaaaaa


    • Aihankotottakin

      Siis seuraa Tukiaisten jalanjälkiä tässäkin asiassa. Kuinkahan monta kurssia nekin aloitti eri kouluissa, mistään vaan ei ikinä tullut mitään...Täytyy olla sitten huippulyhyt kurssi, kun viikon kestäneet allasjumpparin opinnot oli raskainta mitä Jassu on ikinä tehnyt....

    • Eiseonnistu

      Ei onnistu missään tapauksessa. Jassuhan asuu puolet vuodesta Oulussa ja puolet jossain muualla. Ei tietoa vielä missä loppuvuosi vietetään, mutta varaus on varmuuden vuoksi eli opintojen ja työnteon estoksi jokatapauksessa jonnekin ja mahdollisimman kauaksi Oulusta.

    • Laiskajaskanlomat

      Niin ja pitää ottaa huomioon ne kaikki lomatkin. Syysloma alkaa pian, joululoma, talviloma, kevätloma ja kesäloma, pitäähän sitä nyt päästä ajallaan lomille.

      • liikaatietoo

        Juu eihän Jasso kouluun voi mennä kun se haittaa liian paljon vapaa-aikaa eli lomia ikuisesta lomailusta. Eikä siihen nuppineulapäähän mahdu muuta tietoa ku vasemman posken poseeraus asennot. Sekin käy jo työstä ja tarvii rentouttavan loman.


      • Harhaista

        Toi koulujuttu on ihan yhtä paljon disinformaatiota kuin jonkun varma tieto että Riku tulee Suomeen. Joku nyt vaan keksii ihan itse väkisin juttua Jassosta!


      • kilvenmoppausta

        Eipä ole vaikeeta arvata kuka sitä Jasson kilpeä yrittää kiillottaa. Jäljet johtaa sylttytehtaalle eli patalaiskantielle. Joko lettipää tai woohoo ite.


    • lentooon

      Mites kävi nyt Rikun lentolipuille kun Jasmin YLLÄTTÄEN JÄTTI! Hitsi, mies oli tulossa Suomeen näinä päivinä ja liput oli varmasti jo ostettu!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe