Ei ole enää tunteita, suhde ahdistaa, pettäminen

pikkuMyy987

Tarvitsen jonkun jolle voin tästä avautua, siksi turvaudun nyt tänne. Nykyinen suhteeni (yli 10v) ahdistaa mua toden teolla. Mun tunteet miestä kohtaan on hiipuneet lähes olemattomiin monien syiden takia. Oon alkanut tajuamaan, että halutaan elämästä eri asioita enkä saa olla oma itseni tässä suhteessa. Välillä tuntuu, etten saa henkeä kunnolla. Meillä ei ole ollut seksiä yli kolmeen vuoteen.

Mulla on todella vaikeita menneisyyden möykkyjä, joita käsittelen terapiassa ja ensimmäistä kertaa koskaan elämässäni. Mulla on ollut koko elämäni ajan vaikea olla itseni kanssa ja tunnen, ettei kukaan voi / saa pitää minusta, ettei minuun kannata tuhlata aikaansa. Nyt on alkanut tuntua siltä, että mun olis parempi olla yksin ja opetella ensin rakastamaan itseäni ennen kuin pystyn olemaan kenenkään kanssa.

Nyt voisi ajatella, että mikä tässä niin vaikeaa on? Sen kun erootte vaan! Noh, meillä on yhteinen 2,5v lapsi, jonka parasta tässä mietin. Jos ei häntä olisi, ero olisi tässä vaiheessa ihan selvää. Mies haluaa pitää meidät yhdessä lapsen takia ja hän haluaa panostaa ydinperheeseen, hänen mielestä meistä voi tulla onnellisia ja me voimme opetella elämää uudella tavalla. Hän ei ymmärrä, että niin on jo kokeiltu monen monta kertaa, mutta mä en näe enää mitään mahdollisuuksia asialle. Mies ei juurikaan koskaan sano rakastavansa mua enkä tunne aina itseäni arvokkaaksi. Nyt hän kuitenkin anelee mua jäämään ja sanoo rakastavansa, ja mua vaan ärsyttää sellainen ruinaaminen.

Petin miestäni viime viikonloppuna. En ole koskaan tehnyt sellaista. Nyt tein ja kaiken lisäksi vielä ihastuin tähän mieheen. Mulla on sellainen olo, että nyt viimeistään mun raja on ylitetty ja sitoutuminen nykyiseen mieheen on todella heikossa jamassa. En tajua miksi mies ei halua minusta eroon?! Ei hän ansaitse tällaista kohtelua minulta, hän kaipaa tasapainoisempaa naista, jonka kanssa keskittyä perhe-elämäään. Minä en ole sellainen ja hän yrittää väen vängällä vääntää minusta sellaista. Mitä helvettiä tässä pitäisi tehdä?! Tämä toinen mies, jonka kanssa petin miestäni, jäi kaiken lisäksi pyörimään todella pahasti mieleeni, taisin jollain tapaa rakastua häneen yhden illan aikana.

10

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvox

      Kerro miehellesi, että petit häntä, niin hän voi arvioida teidän yhteiseloa asioilla, joita siihen liittyy.

    • PikkuMyy987

      Olen kertonut. Ja hän haluaisi silti jatkaa yhdessä oloa ydinperheenä ja tehdä meistä onnellisia jollain konstilla.

      • voimitäPaskaaaaa

        Ja nyt olet tuhoamassa lapseltasi ydinperheen? Mene terapiaan ja selvitä omat ongelmasi. Teit emävirhearvioinnin yhden panon perusteella. Et kadu järkyttäväö tekoasi vaan kaadat koko kauheuden paskan puolisosi niskaan. Olisiko elämäsi onnellisempi jos saisit naida elämäsi kyllyydestä tätä pokaasi lapsesi ja puolisosi katsellessa surullisina kuvottavaa touhuasi? Mene terapiaan ja selvitä miksi olet täysin paska ihminen joka ei välitä elämänsä tärkeimmistä ihmisistä jotka elämä on hänelle antanut.


      • jlknömnöö

        EI Jeesus mitä ininää. SÄÄ SINUN ITSESI ON TEHTÄVÄ asian eteen jotain!


      • PikkuMyy987
        jlknömnöö kirjoitti:

        EI Jeesus mitä ininää. SÄÄ SINUN ITSESI ON TEHTÄVÄ asian eteen jotain!

        Niin kuin mitä? Neuvoa olinkin kysymässä..


    • Muriar

      Sä haluat erota, ei miehesi, joten et voi odottaa hänen päättävän puolestasi.

      Tsemppiä kuitenkin, iso vaikea asia mietittävänäsi!

      • PikkuMyy987

        En odotakaan!!


    • jepulisjuuso

      -et sinä ole ihastunu siihe toiseen yrität vaan ohi tästä tilanteestasi. Ei se mies sinusta välitä niin kun tiedät. Ei oo vastaus teille. NYT selvität miehesi kanssa asiat ilman jotain happy miestä joka ei ole totta joka ei ole kiinnostunut susta vaikka olisit kuinka innostunut siitä. totuus on että tunteet ei kohtaa tuommosella kohtaamixella. Selvitä ensin omat tunteesi ja tuntematta jättämisesi exän kaa.

    • menee_yli_hilseen

      minäkin olen sitä mieltä, että ei hitto mitä ininää!
      Sinä, sinä, sinä jankutusta koko ajan. Onko sun elämässä oikeesti mitään muuta kuin sinä ja sinun mielenterveysongelmasi?

    • Vahvaonnellinennainen

      Mielestäni sinun pitää tehdä niin kuin SINÄ haluat. Se on sinun elämäsi. Olen itse 34 vuotias kaunis nainen ja en tuhlaisi elämääni olemalla onneton. Arvostan itseäni ja omaa elämääni. Tiedän, mistä puhun. Olen eronnut monta kertaa, koska on alkanut tuntumaan väärältä. Minulla ei ole lapsia, joten erominen on tietysti eri asia kuin sinulla.
      Lapsesi ei varmasti ikinä tule tuomitsemaan sinua valinnastasi, jos kasvatat hänestä hyvän ihmisen. Onneton koti olisi hänelle hirveä ympäristö kasvaa. Älä välitä näistä katkerista kommenteista, joita epätoivoiset ihmiset tänne pääasiassa kirjoittelevat. Tasapainoinen ihminen osaa ajatella asioita monelta kantilta. Olen huomannut, että täältä harvoin saa mitään järkevää neuvoa.

      Hirveästi jaksamista sinulle! Nyt teet jotain järkevää elämälläsi, etkä anna sen valua hukkaan väärän ihmisen kanssa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe