Raision TE-toimisto pelkkää paskaa

T.yökkäri

Minulle kävi näin.

Ilmoittauduin työnhakijaksi netin kautta ja omille sivuille tuli tieto että TE-toimisto ottaa yhteyttä kahden viikon kuluessa. Eipä ottanut. Odotin kuukauden yhteydenottoa ja omilla sivuilla luki sama viesti. Menin sitten käymään työkkärissä ja kappas olivat unohtaneet ottaa minuun yhteyttä....

Toinen juttu oli sellainen että kysyin olenko oikeutettu toimeentulotukeen niin virkailija vastasi suoraan että " et ole, koska asut vanhempien kanssa" Varmistin vielä asian kuitenkin sossusta ja kappas olinkin oikeutettu toimeentulotukeen.

Surkeaa palvelua siis siellä teidän työkkärissä, todella surkeaa!

16

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pitkäaikaistyötön

      Joo, ei sieltä Raision toimipisteestä saa mitään muuta kuin karensseja ja tutkintapyyntöjä. Kannattaa siirtyä Turun TE-toimiston asiakkaksi niin kuin minäkin tein. Onneksi saa sentään vielä itse valita minkä TE-toimiston kirjoilla on.

    • MeneTÖIHIN

      TE keskuksella ei ole mitään tekemistä sossun kanssa! Vaan se on kyllä faktaa, että niin kauan kuin olet vanhempiesi elättinä, ei sinulla ole mitään asiaa sossun luukulle!

      • Äläs_jauha_paskaa

        Toimeentulotukea saat vaikka asuisit kotona joten älä jaksa jauhaa täällä paskaa kun et mitään tiedä tai sitten haluat lietsoa valheita liikkeelle. Jos kela ei maksa niin tällöin saat toimeentulotukea, mikäli sulla ei ole omaisuutta joten edelliselle kirjoittajalle terveiset että älä valehtele tai lietso harhaan-johtavaa tietoa.


      • LueLakipykälät

        äitisi ja isäsi varoilla syöt ja paskot! Ja meidän verorahojamme kinuat sossusta, ei onnistu!


    • Virkailija_intoinen

      Raision työkkärissä on yksi sellanen vaalea virkailija nimeä en mainitse, mutta hän laittaa selvityspyyntöjä jokaisesta " moitittavasta toimesta" jonka lähes aina Turun työkkärin johtoryhmä kumoaa edit. väärin perustein meinattua karenssia.

    • Luottorikos

      Mikäköhän kumma siinä nykyään on että kun aloittaa työnhaun niin tarkistetaan luottotiedot ja rikosrekisteri? Onko niin että jos on velkaa tai merkintöjä rekisterissä niin saa suoraan karenssin vai miksiköhän nuo tarkastetaan?

      • Työllinentyötön

        Rikosrekisteri tarkastetaan siksi että työkkäri näkee mahdolliset merkinnät ja jos sellaisia sattuu olemaan niin se vaikuttaa olennaisesti työpaikan saantiin sillä useat yritykset vaativat nykyään että rekisteri on puhdas.

        Luottotiedoista en osaa sanoa että miksi sitä pyytävät, mutta voisin veikata että jotain työmarkkinatuen maksatukseen se vaikuttaa.


      • Markkinaoikeus

        1.8 alkaen työkkärillä on velvollisuus tarkistaa uusien työnhakijoiden henk.kohtaiset tiedot. 31.10 alkaen työkkäri voi myös halutessaan pyytää työnhakijaa toimittamaan terveys todistuksia ja mahdollisia lääkärin lausuntoja tai tarkistamalla työttömän terveys tilanteen omakanta palvelun kautta joka tulee työ ja elinkeino viraston käytettäväksi.


    • Huijaavat_karenssiin

      Olkaa varovaisia Raision TE-toimiston lähettämien kirjeiden kanssa sillä ne joko saapuvat perille myöhästyneinä tai ei ollenkaan. Minulle pamahti eilen kirje aktivointisuunnitelman tekoa varten ja kappas 25.8 piti olla suunnitelma päivä, mutta kirje tuli siis vasta eilen 26.8. Mielenkiintoista se että kirje oli postitettu 16.8.

      • Kirjeet_roskiin

        On kyllä totta että jostain syystä työkkäristä tulevat kirjeet eivät nykyään saavu ajoissa perille vaan joko vuorokautta myöhässä tai sitten eivät tule laisinkaan. Mielenkiintoista on se että muut postit kyllä tulevat ajallaan jotenka kyllä tämä on Te-toimistojen tapa saada karensseja aikaiseksi


    • Nigerialaiskirjekö

      Eilen tuli postissa kirje Raision Te-toimistosta " kutsu työnhakupäiville". Kirjeessä lukee selvästi että jos ei mee paikalle niin työnhaku katkeaa. Erikoista tässä on se että mistään mollin tai Te-toimistojen sivuilta ei ole mitään tietoa eikä mainintaa tälläisestä päivästä. Luulisi että kohdassa ajankohtaista olisi tietoa asiasta!!!

      Onko muille tullut tälläistä kirjettä?

    • tulilintu__

      Minulle tuli.

      • Patenttiratkaisu

        Kyseinen työnhakupäivä on vuosittain TE-toimiston järjestämä "feikki" päivä johon kutsutaan kaikki vähintään 300 päivää työttömänä olleet. 5.10,12.10 ja 19.10 ovat Raision TE-toimiston työnhakupäivät. Mitä tämä kaikki sitten hyödyttää? Ei yhtikäs mitään. Paikalla ollaan muutama tunti ja kuunnellaan jotain helvetin yritysten esittelyjä kun he yrittävät myydä itseään. Pelkkää paskaa sanon minä ja kyseisestä päivästä ei saa mitään ylimääräistä kun vain sen työttömyyskorvauksen, ei esim 9 euron ylläpitokorvausta eikä matkakorvausta vaikka lain mukaan tälläisistä työvoimatoimiston pakottamis päivistä pitäisi maksaa matkakorvaus jos matkaa kertyy työkkäriin vähintään kaksi kilometriä. Lisäksi työttömyysajan ilmoitukseen pitää kirjoittaa kyseisen päivän kohdalle työtön vaikka todellisuudessa oletkin silloin Te-toimiston palvelussa mukana eli lain mukaan et ole työtön kyseisenä päivänä. Kaikenkaikkiaan mitä viime vuoden omalta osaltani päivästä jäi mieleen niin on suuri ketutus ja täydellistä ajanhukkaa jonka vain Te-toimisto voi laittomalla "feikki" päivällä saada aikaan!


      • Teija_Valkeakangas

        Olin viime vuonna kyseisillä päivillä ja paskaahan se oli. Klo 10 oli kahvitauko ja työkkäri tarjosi ilmaiset kahvit esittelijöille, mutta asiakkaat joutuivat maksamaan kahvista. Käskivät merkkaamaan ilmoitukseen työtön, mutta minä merkkasin " työvoimapoliittinen toimenpide " niin kuin lain mukaan kuuluisi merkata.

        " työvoimapoliittisella toimeenpiteellä tarkoitetaan toimeenpidettä jossa asiakas on työvoimatoimiston järjestämällä kursseilla tai tapahtumissa" Tälläisestä toiminnasta kuuluisi lain mukaan maksaa ylläpitokorvaus, mutta eipä maksettu vaikka toimitin kelaan selvityspyynnönkin.

        Matkakorvaus kaavakkeen täytin työkkärissä vaikka virkailija sanoi ettei se hyödytä mitään (matkaa kotonta työkkäriin 30km). Parinviikon päästä oli tullut tilille matkakorvaus 2 euroa 50 centtiä.


      • Luottotiedot_menneet

        "matkakorvaus 2 euroa 50 centtiä" 30km matkalta! Siis mitä helvettiä....... Jos toi on lain mukaista niin voi painua mun mielestä työkkärin pässi politiikka sinne mustaan aukkoon. Korvauksen pitäisi olla vähintään 15 euroa suunta. Pitäisikö Kelan ottaa asiassa nyt aikalisä vai onko tämä taas niitä työkkärin pakottavia tapoja tehdä työttömistä entistä köyhempiä. Kulut tappiin perkele ja työttömyysturva kreikkaan!!


      • Työkkärin_virkailija

        Hei.

        Teija Valkeakankaan matkakorvauksen määrässä on pakko olla tullut virhe. Pyydän sinua ottamaan yhteyttä lähimpään Kelaan ja selvittämään tämä asia. Laskelman mukaan matkakorvauksen kuuluisi olla 3,75 euroa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe