Omituista että ateistit eivät usko

kokkelipokkelipoks

Jumalaan vaikka Aurinko on olemassa . Aurinko on vain ihmisen keksimä sana ja kyseistä jumalaa on palvottu ties kuinka kauan . Ateisti ei siis usko auringon olemassaoloon koska kieltää kaikki jumaluudet . Ovatpa ääliöitä

37

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokkelipokkelipoks

      Historiallista faktaa jumalan olemassaolosta ja palvomisesta

    • kokkelipokkelipoks

      Vai onko ateistin näkemys jumalasta se että kun sen nimeää uudelleen itseään miellyttävämmäksi niin tuolloin asioista katoaa jumalallisuus ?

      • kerropa

        Mikä Auringosta tekee jumalallisen? Ovatko kaikki muutkin tähdet jumalia?


      • kokkelipokkelipoksk

        Se että me emme mahda auringolle mitään mutta aurinko päättää elämistämme täysin, voithan toki tutkia muitakin auringon ominaisuuksia ja todeta että ilman sitä mitään ei olisi


    • kokkelipokkelipoks

      Tämä tuo esille sen että ateismi on virheellinen "näkemys" ja tietämättömyyttä asioista .

    • Molo-molo

      Te uskovaiset teinit olette niin kamalan totisia... pieni kevennys: kun ateisti tai väärin uskonut joutuu helvettiin, niin uskotteko hänen saavan tervetuliaisiksi kuumaa vai inhottavan haaleaa kahvia?

      • kokkelipokkelipoks

        En ole uskovainen vaan tuon faktan esille .
        Vitsejä tähän väliin kun ateistin mielipide on todettu virheelliseksi .


    • Aurinko ei liity millään tavoin jumalaan! Jotkut tosin voivat uskoa että aurinko on jokin jumala!

      • kokkelipokkelipoks

        Laitoinhan linkin. Opettele lukemaan


      • kokkelipokkelipoks kirjoitti:

        Laitoinhan linkin. Opettele lukemaan

        Opettele sinä ymmärtämään, miksi mä en lue uskovien linkkejä.


    • "Aurinko on vain ihmisen keksimä sana ja kyseistä jumalaa on palvottu ties kuinka kauan ."

      Just niin...Uskovien "käänteismoraali" rulez! :)

      • kokkelipokkelipoks

        Ajattelin ruveta pitämään myös kissoja koirina ja silloinhan se on totuus että ne ovat ?? Sama asia tuon auringon kanssa


      • kokkelipokkelipoks kirjoitti:

        Ajattelin ruveta pitämään myös kissoja koirina ja silloinhan se on totuus että ne ovat ?? Sama asia tuon auringon kanssa

        Siinäpä sitä alat sitten pitämään.


      • kokkelipokkelipokso
        ateisti1982 kirjoitti:

        Siinäpä sitä alat sitten pitämään.

        Kuten Atonia aurinkona


    • humpappaa-humpappaa

      Toki ateistit tietävät, että ihmiset ovat kautta aikain uskoneet vaikka minkälaisiin jumaliin ja varmasti myös useissa kulttuureissa aurinkoon jumalana. Ei kukaan ateisti aurinkoa kiellä, mutta auringon jumaluuden kyllä.
      Olet melkoisen kujalla selityksinesi. Ei taida vielä yläasteen kello soittaa sinua välkältä sisään.

      • kokkelipokkelipoks

        Kyllähän me menemme siihen tahtiin kuten aurinko meille suo , vai väitätkö vastaan ? Aurinkoa ollaan pidetty jumalana ja onhan sillä monia jumalallisia ominaisuuksia kuten päättää kaikesta sinunkin olemisestasi .
        Meneppä yksinäsi sinne pokemon jahtiin ja anna aikuisten keskustella täällä


      • kokkelipokkelipoks

        Aurinko oli Jumala aiemmin , ei se nimeämällä erilaiseksi muutu . vai väitätkö olevasi eri ihminen jos muutat nimeäsi ?


    • kokkelipokkelipoks

      Jumala ketä on palvottu ja palvotaan, Aton on ihan nähtävissä taivaalla joten se ei ole mielikuvitusta. Atonilla on valta päättää kaikesta maanpäällä. Ateisti haluaa tämänkin tosiasian kieltää kuten monet muutkin asiat.

    • kokkelipokkelipoks

      Ihmisen olemassaolo on kiinnitetty Atonin olemassaoloon , jos Atonia ei olisi niin tuolloin ei olisi ihmistäkään joten voidaan sanoa että Aton on myös luoja . Mutta palstan ääliöiden mielestä varmaan näin ei ole ? :D Mitään jumalallistahan auringossa ei ole muuta kuin kaikki :D

    • Arkkiapologeetta

      Logiikka ontuu aika pahasti. Me tiedämme, että aurinko ei ole jumala, vaan yksi tähti biljoonien galaksien ja niiden satojen biljoonien tähtien joukossa. Sanat ovat vain nimiä mielen tyhjissä huoneissa.

      Jumalakin on sana ilman todellista substanssia. Tosin jumala ei ole vain sana, koska monet idiootit antavat jumalalle substanssin ja toimivat ikään kuin tämä mielikuvitusentiteetti olisi todellinen. Ei se ole. Ihmiset ovat todellisia ja tekevät todellisia tekoja. Näin kaikkein absurdeimmat ja julmimmat käytännöt leviävät ja saastuttavat ympäristöä ihmisten absurdien uskomusten ja vallanjanon vuoksi.

      Ai kuinka? Otetaan esimerkiksi isis: Miksi heidän uskonsa olisi yhtään vähäisempää, kuin palstan (k)retardien. He tappavat ja ovat valmiit kuolemaan julmaan uskontoonsa ja julmaan jumalaansa vedoten. Se tarkoittaa, että heidän uskonsa on väkevä. Mutta onko sen kohde tosi jumala? - Ei. On vain yksi jumala, sanot sinä - ja se on Raamatun jumala.

      Vai onko? Ettei ainoa tosi jumala olisi suomalaisten Perkele? Tai ehkäpä mitään jumalaa ei ole. Ja miksi pitäisi olla? Kristinusko on uskontona vasta puberteetissa. Sitä ei olisi olemassa ilman vanhoja uskontoja, kuten zarahustralaisuutta ja uutalaisuutta. Ja on vieläkin vanhempia uskontoja, kuten hindulaisuus, jonka varhaisimmat muodot palautuvat varhaiseen Indus-virran harappalaiseen sivistykseen 3000-2000 eaa.

      Mikä tekee kristinuskosta todemman kuin jokin toinen uskonto? Se, että joku paimentolainen sainoi 2000 vuotta sitten, että Jeesus kuoli ristillä meidän syntiemme puolesta? Hörönlöpsis. Ethän sinä usko joulupukkiin ja lentäviin poroihinkaan. Tai siihen, että tontut kyttäävät tekemisiäsi ympäri vuoden, vaikka se on hieman todennäköisempåää, kuin se, että jokin jumala käyttäisi aikaa sinuun, joka olet tahdoton marionetti elämän teatteirssa.

      Sinä etusko muihin jumaliin. Eivätkä hindut usko sinun jumalaasi. Ei ole jumalia. On ihmisiä, jotka käyttävät sanaa jumala omia tarkoitusperiä ajaakseen. Ja on ihmisiä, jotka ovat niin typeriä, että eivät usko minkä omin silmin näkevät, vaan kuutelevat guruja, rabbeja, pappeja, profeettoja, auguureja, ennustajia jne., ja toimivat järkevämpien ja tavoitteellisempien henkilöiden tahdon välikappaleina. Te ette ole yksilöitä tai edes ihmisiä - te olette ihmisyyden irvikuvia.

      Uskonto saastuttaa ja tuhoaa ihmisyyden perusteet, kuten älyn julmuudella, pienisieluisuudella, vallanjanolla ja harhoilla. Palstan fundamentalistit eivät juuri eroa jihadisteista. Molemmat kannattavat Tanakin (Vanhan testamentin) lakia kivityksineen ja lapsensurmineen. On kaksinaismoralistista tuomita sharia-lakia, jos hyväksyy samalla Raamatun Vanhan testamentin Tooran sisältämät lait - kuten useimmat kristityt tiedostamattaan tekemät. Samanlaisia julmuuksia löydät juutalaisten (ja kristittyjen) laista, kuin muslimeiden laista.

      Kyllä. Islam on kuitenkin suoraa jatkoa muille abrahamilaisille uskonnoille, eli juutalaisuudelle ja kristinuskolle. Ne ovat kaikki saman kulttuurihistorian tuotteita ja sisältävät samoja uskomuksia, lakeja, henkilöitä jne. Abrahamilaisten uskontojen lait palautuvat kuitenkin Mesopotamiaan ja Hammurabin lakiin ("Silmä silmästä, jne."). Ja monoteismi, taivas ja helvetti, enkelit ja demonit, jumala ja paholainen - ovat lainattu zarahustralaisuudesta.

      • kokkelipokkelipoks

        Sinä et taida uskontojen ytimestä tajuta mitään ?


    • fda

      Olipa typerä avaus. Toivottavasti ei kuitenkaan tosissaan tehty.

    • Kuuuukko

      Jos aloittaja palvoo omaa Ladaansa jumaluutena, niin sitten kun usko lakkaa niin lakkaako se Ladakin vain olemasta? Katoaako Lada ja Ladan tuotantolinjat omaan mahdottomuuteensa PLOP-äänen saattamina?

      Ei, ei se asia tai esine itsessään siitä katoa. Se taikapapukin on edelleen papu siinä pöydän reunalla vaikkei sen maagisuuteen enää uskoa löytyisikään ja aurinko säteilee edelleen lämpöään uskoipa sen jumaluuteen eli.

      Ei taida tänne kirjoittavat anti-ateistit olla niitä penaalin terävimpiä kyniä aloitusten perusteella?

    • logiikka

      Jos jumala määritellään minä tahansa mitä on joskus kutsuttu jumalaksi, niin okei, olen valmis myöntämään niiden olemasaolon. Mitään merkitystähän tällaisten "jumalien" olemassaololla ei tietenkään ole. Ainoa mikä muuttuu on terminologia - kuviteltuja tietoisia, tahdon omaavia jumalia kutsuttaisiin vain sitten jollain toisella nimellä, ja sen sijaan etten uskoisi lainkaan jumaliin, en uskoisi sen kaltaisiin jumaliin. Varsinaista asiasisältöä aloituksessa ei tainnut olla, vain hyvin kömpelöä semanttista temppuilua.

    • Ateisti68

      Japanin keisaria Hirohitoa pidettiin jumalana ennen toisen maailmansodan päättymistä. Tarkoittaako kokkelipokkelipoks, että Hirohito oli oikeasti jumala, koska häntä palvottiin ja hänen jumaluuteensa uskottiin?

    • GldnTmLvr

      Auringon olemassaolo todistaa ainoastaan Auringon olemassaolosta. Se että sinä, tai joku muu väittää (ilman mitään perusteluja) jumalan luoneen Auringon, ei tee siitä todistetta jumalasta, koska et esitä mitään loogisesti kestävää argumenttia, miksi Aurinko tarvitsisi jumalaa voidakseen olla olemassa. Kun lisäksi vielä esität noiden tyhjien väittämiesi pohjalta, ettemme me ateistit voisi muka uskoa Auringon olemassaoloon, koskemme usko jumalan olemassaoloon, sorrut tahallisen epärehelliseen ja älyllisesti laiskaan olkiukkoiluun.
      Minä voisin vastaavasti väittää, ettet sinä voi uskoa kellojen olemassaoloon, kosket usko Hyperborealaisten polyyppien olemassaoloon, jotka loivat kellon konseptin ja opettivat sen ihmisille ja se olisi väittämänä aivan yhtä järkevä ja vedenpitävä kuin tuo sinun Aurinko-jumala-sepustuksesi.

      • kokkelipokkelipoksk

        Aurinko on jumala. Sinähän tässä vääristelet asioita ja luulet niin olevasi jotenkin...älykäs?


      • logiikka
        kokkelipokkelipoksk kirjoitti:

        Aurinko on jumala. Sinähän tässä vääristelet asioita ja luulet niin olevasi jotenkin...älykäs?

        Ymmärräthän sinä sentään sen, että tuolla tavalla määriteltynä 'jumalilla' ei ole mitään merkitystä? Aurinko on jumala, ja myös vailla persoonaa, tahtoa ja tietoisuutta. Keisari Hirohito on jumala, ja myös kuollut. Zeus on jumala, ja myös taruolento joka ei kykene mitenkään vaikuttamaan oikeaan maailmaan, koska hän on olemassa vain taruolentona. Sinun näkemyksesi on ilmeisesti se, että jumalien ei tarvitse olla elossa, älykkäitä, persoonallisia, voimakkaita tai millään tavalla aktiivisia, merkityksellisiä toimijoita.


      • kokkelipokkelipoksl
        logiikka kirjoitti:

        Ymmärräthän sinä sentään sen, että tuolla tavalla määriteltynä 'jumalilla' ei ole mitään merkitystä? Aurinko on jumala, ja myös vailla persoonaa, tahtoa ja tietoisuutta. Keisari Hirohito on jumala, ja myös kuollut. Zeus on jumala, ja myös taruolento joka ei kykene mitenkään vaikuttamaan oikeaan maailmaan, koska hän on olemassa vain taruolentona. Sinun näkemyksesi on ilmeisesti se, että jumalien ei tarvitse olla elossa, älykkäitä, persoonallisia, voimakkaita tai millään tavalla aktiivisia, merkityksellisiä toimijoita.

        Haluaisin tutkimustulokset siitä asiasta etteikö aurinko olisi tietoinen


    • hikinen.oodi

      Voihan nyt sitten pakana
      Vai Jumala on auringon takana
      Siksi sitä ei missään näy
      Kello se vain tik tak käy
      Uskovaiset huutaa väy väy väy

    • kokkelipokkeIipoks

      Faraot tietävät viisaastit fakta, jota Raamattu apinoi vuosituhansia myöhemmin:

      "Maat(Jumala) piti yllä universumin järjestystä ja esti sitä ajautumasta kaaokseen. Myös faaraoiden tuli noudattaa Maatin lakia tehdessään päätöksiä."

      Jeesus tulisi laukaista raketilla Aurinkoon, että saamme valoa huomenna.

      • palaa_todellisuuteen

        "kokkelipokkelipoks" valitettavasti epäloogisuutesi (ja tyhmyytesi) ja itse tai uskonlahkon kehittämä "totuus" paistaa olevinaan viisaitten kirjoituksiesi takaa.
        Olet hukassa selityksiesi kanssa. Kannattaisi palata uskostasi tosiasioiden pariin. Nyt olet uskonharhoissasi.


    • terwy

      Kohta varmaan väität että aurinko on jumalan lämpölamppu jolla hän suuressa armossaan lämmittää maapalloa vitun älymätä

    • hjg9

      Sehän on ateistin määritelmä että ei usko, se vasta olisi kummallista jos atte uskoisi jumalaan/-liin.

      • ujh9

        Ja jos alkais uskomaan niin eipä olis enää ateisti, vaan hihhuli.


    • "Ateisti ei siis usko auringon olemassaoloon koska kieltää kaikki jumaluudet . Ovatpa ääliöitä"

      Kukaan ei kai ollut todistamassa auringon luomista, joten ei sitä ole myöskään olemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe