Vertaistukea deittailu "veteraaneille"?

kokemukset.liikkeelle

Hei minua kiinnostaisi jakaa kokemuksia tai tietää muiden ihmisten deittailu kokemuksista, etenkin niistä pilalle menneistä, jossa itse olet ollut mahdollisesti se heikoin lenkki, eikä toinen puhe tapoineen tai ruutupaitoineen, koska niitä tarinoita on netti täynnä.

Omalla kohdalla uskon, että tämä deittailu kulttuuri on vienyt uskon itseeni. Ristiriitaisempaa vastakaikua en ole monen kuulut puhuneen. Tuntuu, että ihmisten on helpompi puhua vaikka päihteiden käytöstään tai muusta töhöilyistä, mutta pakkien yms. muut negatiiviset deittailu kokemukset vaijetaan.

Kerron tähän oman tapaukseni lyhyesti. Olen 27 vuotias mies, joka treenaa ja käy töissä. Tukka on pysynyt päässä ja huumorintajua ja puhe lahjoja löytyy. Pituuttakin se perus 178. Yleis ilmeeni on keskivertoa suomalaista hiukan tummempi tukaltani ja ihon alaltani myös purenta yms. esteettiset asiat ovat kunnossa. Kuitenkin olen vuosi kausia ollut sinkku joka käy deiteillä usein, mutta usein kohtaloksi jää viimeisen silauksen puuttuminen. "En sytytä tai en nappaa" ovat melkein lauseita, jotka voisi lisätä nimeni perään XD.
Tämä on vaikuttanut minuun kielteisesti, että minulle on yhtä hepreaa se, että olenko millään muotoa hyvännäköinen tai tavallinen vai kenties jonkun mielestä rumakin. Olen tullut siihen tulokseen, että jos olisi tietty absoluuttinen totuus itsestä vaikka rumanakin, niin se olisi helpompaa kuin piinaava epätietoisuus itsestä, johon ei auta lääkkeeksi ympäristön sanat "elä mieti asiaa, ajattele muuta".

Kokemuksia minulla on laidasta laitaan. On ollut tilanteita, jossa on kehuttu komeaksi tai viittattu, että muistutan jotain näyttelijää. Hetken päästä on myös voinut olla toisin, ei rumaksi suoraan sanoen, mutta tietty nenä nirpassa kohtaaminen. Sen tiedän, että en käännä katseita kadulla. Tinderissäkin tulee muokkaamattomalla kuvalla vaivoin pareja, mutta väri muokkauksen avulla flaksi käy paremmin. Yöelämässä tuuri on vaihteleva, välillä saan hyvinkin helposti naisen numeron, jos olen pyytänyt, mutta viestittelyn tasolle se on usein jäänyt. Pari kertaa on kaunis nainen mukaakin eksynyt, mutta siihen jääden. Välillä vastapuolella tulee aloitteita ja tulee jutulle. Tosin tässä taitaa olla humalan ja treenatun kropan, sekä tumman tukan harha XD. Ja monestikaan nämä naiset eivät ole sellaisia joista olisin itse kiinnostunut. En väitä olevani pinnallinen, mutta kyllähän vastapuolen pitää jotenkin miellyttää silmää. Ihmisiä ei tietenkään saa luokitella, mutta minusta on neljä pää genreä, johon kategoriaan ihmiset karkeasti sijoittuvat. 1 on oikeasti rumat, sellaiset jotka saavat refleksimäisesti kääntämään pään uudestaan ja todeten "tuolleinkin täällä voi hiihtää" 2 ovat tavalliset ne jotka eivät periaatteessa miellytä silmää, mutta eivät myöskään pompi silmiin positiivisesti tai negatiivisesti. 3 tavallisesti hyvännäköiset, jota esim nuorella iällä monet yleensä ovat, sekä 4 oikeasti hyvännäköiset, jotka voisivat miettiä uraa lehden kannessa.

Kaiken tämän vuodatuksen tarkoituksena on nyt se, että uskon vahvasti, niin että jos toisen pitää kiinnostua toisesta, niin siihen tarvitaan ulkonäköä, niin paljon, että leimahdus syntyy aluksi. Kaikki muu on tässä vaiheessa sivuseikkaa ellei oli tosi kyrsä luonne, mutta ajatellen, että henkilö on perus mukava. Itsellä eivät ainakaan tule leimahduksen esteeksi välimatka tai lapset tai jokin syvän kipinän puuttuminen, josta jotku puhuvat. Uskon että nämäkin asiat ovat osaaltaan sanottu vain siksi, että ei halua loukata toista todelliselta syyllä.

Huh tulipa avauduttua. Olisi mukava keskustella näistä asioista ja jakaa kokemuksia ja voi yvtä myös laittaa, jos oikein analyyttinen ja näkemyksen omaava ihminen tulee vastaan, niin voi antaa myös omaa kuvaa arvioitavaksi. Ei se tietenkään ongelmaa poista, mutta avata vastapuolelle hiukan tilannetta.

Niin ja en kärsi niinkään huonosta itsetunnosta, mutta jonkinlaisesta sinkun viruksesta miksi olen usein yksin.

Postia mulle voi laittaa osoitteeseen [email protected]

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • game.overr

      Tarinasi on sama kuin kaikilla muillakin miehillä. Nykyään nettideitit sun muut on aiheuttaneet sen että naisille pariutuminen on niin naurettavan helppoa että erottuakseen joukosta sinun pitää olla naista todella paljon tasokkaampi.
      Ruma mies ja tavallinen mies on käytännössä yhtä lailla roskakamaa, pitää olla Ferrari tai Lamborghini että pää kääntyy.
      Käytännössä miehen pitää nykyään olla yli 190cm pitkä ja korkean statuksen ammatissa oleva (lentäjä, lääkäri, juristi) ja tietenkin myös pitää omistaa tällaiset kasvot:
      https://pbs.twimg.com/profile_images/485887758284513280/rxppLhvP.jpeg
      Ja iso penis luonnollisesti

      • Hyhriiri

        Urheiluautolla ei enää saa naisia.
        Nyt pitää olla egologinen sähkö- tai hybridauto.


      • eioohelppooollanainen

        Ei pidä paikkaansa. Ei ulkonäkö oo se juttu, ei raha eikä ammatti!! Enemmänkin asenne itseen, elämään jne.
        Itse ainakin haluaisin ns tavallisen kunnollisen miehen, joka ajattelee asioita positiivisesti. Suurin piirtein ikäiseni. Tottakai ulkonäössä täytyy olla jotain mikä miellyttää omaa silmää. Mutta mehän tykätäänkin jokainen ihan eri jutuista ;). Ja ne yhteiset elämänarvot ja kiinnostuksen kohteet, onko samantyyppinen huumorintaju ja ollasnko samalla kävelyllä seksuaalisesti.....ja ja ja

        Tuo tasojuttu on vaikea. Mistä mä tiedän minkä tasoinen mä olen? En ole kummastakaan ääripäästä, mutta mitä siitä väliltä, tavallinen, ihan ok, vai hyvän näköinen?Katsojastahan se tietty riippuu.


      • eioohelppooollanainen
        eioohelppooollanainen kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa. Ei ulkonäkö oo se juttu, ei raha eikä ammatti!! Enemmänkin asenne itseen, elämään jne.
        Itse ainakin haluaisin ns tavallisen kunnollisen miehen, joka ajattelee asioita positiivisesti. Suurin piirtein ikäiseni. Tottakai ulkonäössä täytyy olla jotain mikä miellyttää omaa silmää. Mutta mehän tykätäänkin jokainen ihan eri jutuista ;). Ja ne yhteiset elämänarvot ja kiinnostuksen kohteet, onko samantyyppinen huumorintaju ja ollasnko samalla kävelyllä seksuaalisesti.....ja ja ja

        Tuo tasojuttu on vaikea. Mistä mä tiedän minkä tasoinen mä olen? En ole kummastakaan ääripäästä, mutta mitä siitä väliltä, tavallinen, ihan ok, vai hyvän näköinen?Katsojastahan se tietty riippuu.

        Kävelyllä seksuaalisesti :D :) :) piti lukee levelillä :D


    • ikuinen-sinkku
    • kolmann_linjalla_turpaan

      Nettideittailukin on mänt perseeseen. Linjoille huhuilemaan jääneet miehet maksaa palvelumaksut lahjat ym. Miehet on palvelimien rahoittajan roolissa.

      Ote minun viimeisimmästä treffistä muutamaa aikaa sitten. Pääsin naisen kotiin kyllä helposti kahville. mut sillä oli kalenteri täysi menoa exänkin mökille. Eihän siitä mitään tule, oli ilmeisesti tositarkoituksella ajanvietteeksi kaveri porukassa jättänyt haun.

      Jos pääset naisen kanssa keskusteluihin, olet todennäköisesti vasta yksi kymmenestä onnellisesta hurmurista piirakan kimpussa. Kannattaa miettiä edeltä loppuun asti, riittävätkö rahat varmasti säännölliseen treffailuun. Pitkä välimatka imaisee rahaa myös aikaa. Sillä naiset ei yleensä tule yhtään vastaan miestä kokonaisuuden ehjänä pysymistä silmällä pitäen. Tiedän vain yhden, monta monta monta monta vuotta sitten, naisen puhelin deiteiltä joka olisi tullut asioissa puolitiehen vastaan pitkän välimatkan vuoksi mut mikä meni vikaan, en tietä. Ei me riitaannuttu, se vaan meni ohi. Sekaannuin kaikkeen muuhun turhaan, siltikin vaikka vaihtoehtoisesti meillä olis nyt se mitä yleensä deiteiltä etsitään. Näkökään ei ollut paha, semmonen nuori vaalea tavallinen peruskoulun ope

      https://tpc.googlesyndication.com/simgad/4277438913244514326

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe