Lemmikeistä

Lemmikeistä

Te jotka olette hyväksyneet lemmikkejä vuokralaiselle, niin onko niistä jotakin ongelmia aiheutunut?

14

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vuokraanantajakin

      Lähes aina: Kissat repivät tapetit. Tyhmä eläimenomistaja antaa vesikupista loiskua puulattialle. Koirat haukkuvat ja häiritsevät talonväkeä.

    • kissaonkuvottava

      Kissat haisevat kauhealle ja koirat ulvovat.

    • fffgdfdfgsd

      Koira haukkuu ja kissa haisee.

    • Mikään edellä mainituista asioista EI ole noin mustavalkoinen! Itse asun asunnossa missä ollut koiria ja niiden kynsien jälkiä näkyy ovenkarmeista lattiaan paikoittain. En itse antaisi ottaa lemmikeitä jos olisi parketti lattiat tms. Lisäksi sopisin asukkaan kanssa heti alkuun lemmikkien mahdollisesta tuhoista koituneiden vahinkojen korvaamisesta. Jos koira haukkuu, kissan siivoamaton laatikko lemuaa häiriten naapureita, pitää naapureiden tehdä valitus ja vuokrasopimus irtisanotaan lakipykäliä noudattaen. Lopettakaa(tai siis lopeta) tunnollisten lemmikkien omistajien haukkuminen!

    • Allergia

      Onko lemmikeistä aiheutunut allergiahaittoja seuraavalle vuokralaiselle?

    • tyytyväinenTäti

      Itse en ole koskaan lemmikkejä kieltänyt. Toki asunnotkaan eivät ole olleet mitään luksuslukaaleita. Jos asunto on viimeisen päälle, niin kannattaa tosiaan ottaa huomioon etenkin koirien kynnet, joista saattaa aiheutua jälkiä lattiaan tai esim parvekkeen oviin. Toki kannattaa myös katsoa vähän vuokralaistakin; voisiko näkyä päällepäin että ei oikein jaksa kiinnostua siitä että asunto esim haisee kissanpissalle?

      Itselläni on yhdessä asunnossa todella fiksun oloinen nuori nainen kahden kissan kanssa ja olen kyllä äärimmäisen tyytyväinen, että valitsin juuri hänet vuokralle... Pitää kyllä kaikki paikat viimeisen päälle siistinä; siivoaa ilmeisesti talon rappukäytävääkin kerran viikossa.

      Omistajasta siis usein kiinni, ei lemmikeistä.

    • koirakammo

      Kerrostalossa koirat häiriköi ulkona ja sisällä. Olemme valvoneet monta yötä. Ottavat lemminkin vasta kun ovat tehneet vuokrasopimuksen!!!

      • MurinaaPurinaa

        Niin paljon kiinni omistajista, eläimistä, asunnosta....

        Itsellä on omistusasunnossani keskikokoinen koira, joka saa spurttailla niin kuin haluaa. Parketissa on naarmuja. Muutoin ei koskaan riko mitään. Ei revi kuin omia lelujaan, ei raavi seiniä, lattioita, ei pureskele mitään mikä ei ole sallittu. Haukkuu kyllä, mutta ei haittaa, kun omakotitalo eikä räksyttele pihalla yöllä tms.

        En kuitenkaan ole koskaan sallinut vuokralaisillani lemmikkieläimiä.
        Kun saa ilmankin vuokralle, niin en viitsi, kun korvauksista saa sitten melkein aina tapella. Parissa tapauksessa vuokralaisella oli salaa kissoja ja tapetit oli sitten revitty alareunoista... eikä korvauksia saatu koskaan, remppa maksettiin omasta pussista.

        Jotkut koirat esim. raapivat ovia halutessaan ulos. Akvaario voi vuotaa, käärme voi karata terraariosta, kani voi nakertaa sähköjohtoja....... Olen joskus miettinyt, kuinka paljon minisian sorkat kopisevat.... meinaan jos sellainen asuisi yläkerrassa kerrostalossa....

        Jos on vuokrattavana asunto paikalla, johon ei muutoin vuokralaisia helposti saa, lemmikit sallimalla tulee ehkä lisää kysyntää. Täytyy vaan kuvata kaikki etukäteen, jotta lopuksi näkyy, mitä on mahdollisesti mennyt rikki. Ja sopia vuokralaisen kanssa tarpeeksi isosta vuokravakuudesta.


    • rdftgyhujkl

      Kannattais joskus katsoa tarkemmin sitä elukkaperheiden elämää. Pitkin kämppää juoksee kissoja, koiria, kaneja, marsuja, käärmeitä, liskoja, minipossuja, lampaita jne... lisäksi vielä lintuja joka lähtöön, ihan oikean "kotikanalankin" ole nähnyt. Kämppä voi haista kuin eläintarha, ulosteita ja liruja pitkin lattioita, revittyjä tapetteja, järsittyjä listoja & ovenpieliä, joka paikka täynnä karvoja, hilsettä, löyhkää... Joten kyllä nuo eläinkiellot on ihan aiheellisia.

    • jurvalankadulla

      Talossamme on asukkaat, jotka vuokrasivat asunnon, sen jälkeen otettiin koira. Kiljuu ja kolistelee. Tätä ei vuokranantaja tiedä,että on koira. Oli juuri remontoinut asunnon! Vuokralainen haistatteli rapussa (voi vittu huusi kun hissi ei tullut heti). Vúokranantaja saa rahat ja muut asukkaat kärsii!!!

    • kkkkköök

      Ei mitään eläimiä.
      Paitsi jos asunto toivoton vuokrattavaksi niin pienen koiran voi sallia.
      Ja kieltää uuden hankkimisen jos entinen elukka kupsahtaa.

    • Porno-Jalmari

      Kamelista tuli aika paljon kakkaa ja se haisi melkolailla.

    • 13417

      Jos on hyvä vuokralainen niin ihan sama onko eläimiä vai ei. Jos nyt jotain vahinkoa tulee niin sitten tulee. Jos on pitkäaikainen vuokralainen niin itsehän siinä asuu.

      Otin juuri uuden vuokralaisen, en edes kysynyt onko eläimiä ja kaksi pientä koiraa näkyy olevan. Parkettia en tarkoituksella hionnut tässä vaiheessa, se oli jo valmiiksi kulunut.
      Ei tapetointi paljon maksa ja jokaisen vuokralaisen jälkeen kuitenkin tehdään vähän pintaremppaa, eikö? Uutta tapettia ja maalia vähintään. Yhden välioven vaihdoin juuri, maksoi 70 euroa. Ei paha.

    • Koianomistaja

      Minulla on koira eikä tulisi mieleenikään antaa sen tehdä tuhojaan. Eikä se tee. Minusta on tyhmää lokeroida kaikki lemmikin omistajat! Tuhot korjataan, jos sellaisia tulee! E lemmikki saa olla este. Monelle se on elämän ehto! Onko niin vaikeaa laittaa sopimukseen ehto?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3700
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1813
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1270
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      913
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe