Huippu-urheilujohtajan kotiinpaluujuhlat

Kotikatsomo

Olisiko Kuopion syytä huomioida kaupungin oman sankarin kotiinpaluu jollain tavalla? Olihan tuliaisina kyseisen herran johdolla Rion olympialaisista Suomen kaikkien aikojen huonoin mitalisaalis.
Koko kansanjuhla torilla voisi olla hyvä idea, rahoitushan on jo valmiina kun veikkausvoittovaroja meni jo aiemminkin huippu-urheiluyksikön ja olympiakomitean kestityksiin reilun miljoonan euron verran joita nyt tosin takaisin karhutaan.
Ex-mäkihyppääjä voisi ajaa juhlaan komeasti kunniakujan läpi itselleen syntymäpäivälahjaksi samoilla rahoilla tilaamallaan yli 2000€ lahjapolkupyörällä.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matti-johtajaksi

      Joo ja Matti Nykänen vois olla seremoniamestari niissä juhlissa. Matilla oli jo 10v sitte oikeaan osunut arvio Norjan tv:ssä kyseisestä huippu-urheilujohtajasta.

    • väärä_kaupunki
      • Jopets

        Eikös se talon rakennuttanut saaristokaupunkiin?


    • oikea_kaupunki

      Kyllä se Kojonkoski Kuopiossa asuu vaikka väärä_kaupunki hänestä raumalaista yrittikin tehdä. Älkää olko vaatimattomia kuopiolaiset.. ;)

    • 9999999999999999999999

      Joopa olisi hyvä tulla ihmisten ilmoille uudella tuhansien eurojen lahjapyörällä,vai tulisiko autoetu Audilla.Kaulaliina hienosti kaulalle sidottuna,kuin paraskin malli.Huonoa asia tässä on että kaikki nämä hänen nauttimat edut on pois urheilijoilta.Etenkin nuorten aloittelijoiden tukemisesta.Ei urheilun taso nouse tämän herran kovan palkan vuoksi,vaan siitä kun nuoria urheilijoita tuettaisiin alusta asti.Kuopiossa asuu,rouvakin käy kaupassa repimässä viinirypäleistä reksut pois,ostaa vain pelkät viinirypäleet.Kuopion kaupoissa.Meneekö ihon alle,muutahan tämä herra ei osaa hokea ja lässyttää.

      • tyotfg

        Tuo on sitä Savolaista lupsakkuutta. Määintää riittää.


    • Hyväfiilinki

      Nyt olisi tuhannen taalan paikka nostaa Suomen urheilun tasoa kun Kari-Pekka Kyrö saa täydet valmennusoikeudet marraskuussa. Kyröllä voisi olla paljon annettavaa huippu-urheilujohtaja Kojonkoskelle etsittäessä keinoja tason nostamiseen. Molemmilla herroilla kun tuntuu tuo urheilun harmaa alue ja epärehelliset toimintatavat olevan tuttuja, molemmilla omalla tavallaan.

    • OnneaVielä

      Kojonkosken eukko on todella sympaattinen. Ei ole mennyt päähän se, että mies on kuopiolaisten suuri sankari. Hirmu vaatimaton on. Koko Kuopio rakastaa suurta kuopiolaista.

      • viikon_vitsi

        Koko Kuopio?


      • Pjotonen

        Tuo "koko Kuopio rakastaa suurta kuopiolaista" kuulostaa ihan pohjois-Korean propagandalta ja henkilöpalvonnalta.


    • onneeeeee

      Nuorten urheilijoiden tukirahat on kyllä menneet taivaan tuuliin.Suuri Kuopiolainen.Oliko se vitsi.Vai tarkoitettiinko liian suurituloinen Kuopiolainen,tekoihin nähden.

      • Hyväfiilis

        Kojonkosken törsäilyt eivät paljon lämmitä junioritason valmentajia ja tukijoukkoja jotka silkkaa hyväntekeväisyyttään ja ilman korvausta uhraavat arki-illat ja viikonloput urheilun hyväksi. Näille ihmisille suuri kunnioitus. Naurettava lausahdus Kojonkoskelta reilu vuosi sitten Fairplay-lehdessä 2/2015: "Olympiamitaleiden taustalla on lasten riittävä liikkuminen ja innostaminen urheilu-uralle." Kovin on erilaista tuo herran antama esimerkki.


    • Elmooooo

      Tämä ns huippu-urheiluuksikkö on ei saa mitään konkreettista aikaiseksi. Suunnitelmia ja visioita osataan laatia, mutta kuka toteuttaa ja jalkauttaa ne visiot? Suomalainen urheilu vaatisi täyden puhdistuksen ylhäältä lähtien, jotta saataisiin oikeasti asianosaavat henkilöt sinne minne kuuluu.
      Suomessahan on yliopistotason valmennuskoulutus, mutta vain murto-osalle löytyy töitä vaikka osaamista olisi paljon enemmän kuin näillä itseoppineilla. Taitaa Kojokin olla käynyt sen koulun mutta kabineteissa menee enemmän aikaa.
      Tulosvastuu pitää olla Kojollakin ja kun ei suunta muutu niin monoa.

    • Hyväfiilis

      On se perhana että näitä johtotason ketkuja ei saada vastuuseen omalla henkilökohtaisella omaisuudellaan. Kojonkoskikin miettisi kahteen kertaan yhteiskunnan varoja törsätessään.

    • Hyppyhemmo

      Jättäkää nyt edes vaimot ja lapset rauhaan. Senkin pelkurit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe