Kattoremontti vaihtoehtoja

yrittäjä30vuotta

Hei !

Vaikkakin tiedän ettei tämä kyseinen palsta ole mikään tiedonlähde tai ainakaan luotettava niin ajattelin kysellä kun olisi kattoremontti edessä ja talossa on neliötä jonkun verran yli 250m2 .

Itsekkin yrittäjänä joten arvostan työn laatua ja siksi en ymmärrä oikein tuota kun jotkut yritykset puhuvat kuinka nopeasti ne tekee ... ? ei ole kyse kilpajuoksusta vaan työlaadun pitäisi puhua puolestaan ,koska kumminkin kyseessä useamman kymmenen tuhannen remontista eikä mistään marjojen poimimisesta.
Onko teillä minkälaisia kokemuksia eri yrityksistä ? ..
En halua mitään pientä firmaa tekemään koska niillä tunnetusti takuut ja muut asiat tai yhteistyö kumppanit ja tuotteet on aivan jostain ja syvältä ...en halua minkäänlaisia sotkuja setviä omalla ajalla jos tuleekin kömmähdys tekijöillä .. eli arvostan mm. että takuut on kohdallaan ja että asentajatkin on koulutettuja .

Muutaman firman edustajat ovatkin käyneet juttusilla ,mutta ovat olleet aivan tietämättömiä mitä ovat oikeasti myymässä kun olen kysellyt tai ovat vain lyöneet hinnan pöytään ilman minkäänlaista työtä taikka tutkimuksia ? ... mielestäni rakennusalan yrittäjänä jos katon kuntotarkastusta tehdään tai haluaa edes tehdä tarjouksen täytyy tarjouksen perustua johonkin faktoihin että se on edes uskottava .

Annoinkin eräälle edustajalle pienenvinkin että jos ei tiedä katoista mitään ja lyö hinnan hymyillen pöytään pienen juttelun jälkeen (katto jopa kahdessa päivässä yritys ) ..niin ...heikoilla vesillä ..
kuulin ohi mennen että joku teetti äidilleen katon Kattocenterillä ? onko kokemuksia muilla ..?
Kuuleman mukaan oli virolaisia tekemässä ,mutta olivat ahkeria ja kumminkin suomen kansalaisia ja useemmat koulutukset käyneet ..( eikai sillä syntymis maalla oikeasti väliä jos osaa hommat ) heillä oli kuulemma takuut 20 v .. ruuveista lähtien ja ei kuulemma kilpaile nopeudessa vaan panostaa pieneen reklamaatio prosenttiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin/työ laatuun ? ( ei huonon kuuloinen) tarkastajat/myyjät kuulemma mittaa talon neliöt mitalla tarkkaan ja käy välitilan läpi jonka jälkeen tietokone ohjelmalla laskee neliöiden ja mittojen mukaan kiinteähintasen tarjouksen jos katossa on vikoja jotka vaatii remontin ...kuulosti todella tarkalta . pitääkö paikan ?


Tuo vaikutti tähän mennessä kaikista parhaalta mitä olen kuullut .

Paljon täälä netti täynnä loskaa kattofirmoista ,mutta mikä olisi hinta laatusuhteessa hyvä .. ?
Jätän henk. koht hämeen laatu remontin pois valinnoista koska arvostan laatua ja oma näkemys on että jos nosturilla riehutaan kahteen päivään katto ei siitä tule ku sanomista ja tarjous oli aivan liian alhanen että se voisi olla oikeasti laadukas .

7

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä223

      Pitää paikkansa .. kyseistä yritystä haukutaan mm. netissä älyttömästi vain ja ainoastaan sen takia että ne tekee laatua eivätkä kilpaile nopeudessa . Voittavat asiakkaat laadulla vaikka hinta ei olekkaan halvin .

      meille kattocenteristä teki viron pojat 4 pv katon ja mukavia poikia olivat .
      Ei sillä niin väliä missä syntynyt jos osaa hommansa ja kyllä nämä viron pojat osasivat . Luin netistä että virolaisia muka halvan palkan takia otetaan ,mutta nämä sanoi että saavat iha samaa palkkaa kun moni muukin suomalais asentaja ..suomalaiset on vaan rasisteja lähtökohtasesti ...ja jos suomessa 10 vuotta asunut viron syntyinen poika tekee katon on se ihan kauheata monelle ... Itse suosittelen Kattocentteriä jos haluaa oikeasti laatua eikä mitään puheita ja kusetuksia

    • Noloa

      Sama kirjoittaja molemmissa viesteissä, noloa!

    • keittiöekspertti

      Vesikattorakenne koostuu kattokannattajista tai ristikon yläpaarteesta, aluskatteesta, tuuletusrimoituksesta, ruoteista ja vesikatteesta. Vesikattoremontin yhteydessä uusitaan myös otsalaudat, sadevesikourut syöksytorvineen, piipun ja putkien läpivientikappaleet sekä kattoturvatuotteet.

      Mikäli hintalaskentaan koulutettu myyjä vetäytyy useaksi päiväksi omaan rauhaan miettimään hintaa, luulen että kyse on todennäköisemmin alkoholiongelmasta kuin haasteellisesta laskentatehtävästä.

    • Raksatiimii

      Sen verran kokemusta Kattocenteristä että hinnat kovat ainakin pari vuotta sitten, laadusta en osaa sanoa.
      Jos haluat vertailevan tarjouksen, voin laittaa.
      [email protected]

    • Oikeaatietoa

      Ei Laaturemontti kaikkia kattoja tee 2 päivässä. Jos tekevät tuhansia kattoja vuodessa, niin täytyy laadun olla kohdillaan. On muuten ainut firma jolla ulkopuolisen tahon tarkastama laatujärjestelmä. Kattocenterillä ei ole 20 v takuuta ruuvissa. Ruuveista maalit lähtenyt jo ennen asennusta. Kokemuksesta tiedän. Käyttävät wurtin ruuvia jolla ei ole virallista hyväksyntää.

    • etsilleiheeijoo

      Ihan sama mitä ruuveja laitetaan, mutta miten estetään kondessivesi peltikaton sisäpinnassa kun etäisyyttä välitilan eristeisiin on vain 3 senttiä, ja kattoa ei voi yhtään nostaa? Miettikää sitä.

    • niinpäniinjoo

      jos joku täytyy mainita niin laaturemontti toimii koko suomessa ja asiakkaan kannalta hyvä maine.. en ottaisi pikkufirmaa ja referenssit kannattaa kysyä.. eikä mitään "tässä on yks referenssi" vaan lista 20 viimeisimmästä remontista ja soittoa asiakkaille. kyllä sieltä jyvät erottuu akanoista..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe