tapahtuuko jotain syyskuussa

tapahtuukopianjotain

Suomen sisäministeriö lähetti vuosi sitten kaikille Suomen hautaustoimistoille salaisen kyselynJos nyt saksassa hallinto valmistelee jo tulevaa kansanmurhaa, josta tuon maan sisäministeriö on jo tietoinen.  Niin myös Suomessa ISIS kansanmurhasta on ollut tietoinen suomenkin sisäministeriö, koska se lähetti 2015 vuoden lopussa salaisen kyselyn kaikkiin suomen hautaustoimistoihin. Jossa se tiedusteli, että paljonko näistä suomen kaikista ruumishuoneilta löytyy tilaa ja kuinka paljon hautaustoimistoilla on toimittaa arkkuja.Kuulin tämän tiedon erään tuttavan kautta, jonka tuttava työskentelee hautaustoimistossa. Joten tässä ei ole kysymys mistään keksitystä huhusta.Näin ollen jos suomen sisäministeriö on jo tietoinen tästä suunnitellusta kansanmurhasta suomen siviiliväestöä vastaan, niin se on silloin itse mukana sen valmistelussa ja tällainen toiminta on jo äärimmäisen maanpetoksellista toimintaa tämän maan sisäministeriön johdolta.Suomen sisäministeriöstä pitäisikin tämän vuoksi järjestää poliisitutkinta, että syyllistyikö se tuolla salaisella kyselyllä 2015 vuoden lopulla suomalaista väestöä suunnitellun kansanmurhan valmisteluun. Viime vuoden puolella suomeen kun tuli jo näitä lukuisia lähi-idän sotarikollisia, jotka ovat nyt aktivoitumassa suomessa. He kuuluvat tähän George Soroksen säätiöiden ja Rothschildien pankkien rahoilla Eurooppaan solutettuihin terroristeihin. Heidän suunnitelmanaan on juurikin saada aikaan täysi kaaos ja kansanmurhat Euroopassa, josta sitten EU-maihin on luvassa heti ensimmäisenä poikkeustila suuressa sarjassa.Tämän sitten toivotaan johtavan siihen, että jokainen EU-maa lähettää armeijansa lopulta ulkomaille sotimaan, kuten suomen puolustusministeriö jo tällaista aloitetta valmisteli jo vuosi sitten.

Tämä on ihan mielenkiintoinen juttu. Kopioitu havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-sivulta
Mutta jotain suunnitelmia taitaa isisillä olla syyskuulle jos pitää paikkansa mitä tuolla sivulla on kirjoitettu

6

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTS--

      Vippaslössi panikoi taas!
      ootte te surkeita olentoja!
      :D

    • KaikkivaltiaanIslam

      -25.8.2016-

      Vastaus nimimerkille "tapahtuukopianjotain":

      Todennäköisesti tapahtuu ja aika ikäviä, mutta toisaalta parannusta tekemättömien itse ansaitsemia tapahtumia.

      Tulevat tapahtumat, jotka ovat paljolti Kaikkivaltiaan rangaistuksia, ja niiden aikataulut johtuvat täysin Kaikkivaltiaan Pyhästä Säätämyksestä eivätkä mistään ISISistä. Valtaeliitti voi tosin käyttää näitä työkaluna omien sijaisuhriensa uhraamiseen. Voitte päätellä, keitä nämä suunnitellut sijaisuhrit ovat.

      Kohtalon viisarit näyttävät osoittavan nyt syyskuuhun 2016, jolloin tämän päivän "kanaanilaisten" tuhoaminen alkaa, kuudennen vuoden seitsemäntenä kuukautena laskettuna EU:n Lissabonin sopimuksen alkamisesta keväällä 2010 Kaikkivaltiaan kalenterin mukaan ja samalla laskettuna tuolloin tapahtuneesta Kristuksen Uuden Liiton hylkäämisestä. Mutta en lupaa ja ennusta mitään tarkkoja tapahtumien aikatauluja, sillä niiden toteutuminen aikatauluineen on viime kädessä kiinni Kaikkivaltiaasta.

      Seitsemäntenä päivänä tuhottiin Jeriko kanaanilaisineen ja kun päivä otetaan vuotena, päädymme tuhoamisessa seitsemänteen vuoteen.

      Olen havainnut myös itse aikatauluja siirretyn huhtikuulta syyskuuhun 2016.

      Jos haluatte pelastaa edes jotenkuten itsenne ja perheenne, tehkää parannus ja siirtykää välittömästi hallussa olevine resursseineen Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman Islamin, Aabrahamin uskon alaisuuteen sekä samalla Suomenmaan laillisen yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon, Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan - oikean Islamilaisen Kalifaatin - ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaamaan eli Suuriruhtinaskunnan alamaisuuteen.
      Teille on tehty tätä tiettäväksi jo useampana vuotena. Mutta jos ette usko, vaan jäätte porttokristillisyyteen/porttouskonnollisuuteen ja/tai epäuskoisten joukkoon sekä samalla vapaaehtoisesti Kaikkivaltiaan ja Kristuksen edessä laittomien yhteiskuntajärjestelmien ja hallintojen, järjestyksien ja toimintojen alaisuuteen, voitte syyttää itseänne seurauksista.

      Kaikkivaltiaan ja Kristuksen hylkääminen johtaa hirvittäviin seurauksiin, joilla on aikataulunsa. Nämä nykyiset Kaikkivaltiaan ja Kristuksen hylänneet yhteiskuntajärjestelmä ovat nyt hajoamassa.

    • HyväSuomi

      HAH! Minun Jumalani sanoo: "Älä pelkää!" Ja nauraa sulle ja sun kamuilles! HAHAHHAHHAH!

    • violaluna17

      Siis minkä vuoden syyskuussa? Tapahtuisipa vihdoinkin jotakin! Aina se Mellerkin paasasi, että syksyllä tulee, syksyllä tulee. Milloin nälkä, milloin herätys, milloin sota, milloin mitäkin. Koskaan ei tullut mitään. Tulisi nyt vihdoinkin jo jotakin! Tylsää oloa ja odottamista. Turvattomuutta, pahuutta, välinpitämättömyyttä. Sitä tulee. Muuta ei!!

    • käymmeyhdessäain

      On siis todella tylsää odotella jotain tapahtuvaksi aina syyskuussa.Mutta sehän on seurausta mm.sen nwo-hömppäblogin hämärän rajamailta peräisin olevista kuvitelmista ja miksei myös vasenta laitaa kulkevan Mv-lehden höpinöistä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe