Mistä maasta tulee Jassun uusi pappa? Veikkauksia!

FutureMrsX

Palstan näädät, kertokaa tai veikatkaa mistä maasta Jassun seuraava papsu löytyy? Sekä tietysti seuraavan sielunkumppanin ikä ja tulevan parisuhteen/fb -kihlauksen kesto?

Uskoisin, että Jassu täysillä saalistaa jo ulkomaisilla deittisivustoilla....koska saalis nappaa?

Nyt veikkauksia kehiin!!

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • savimajakeisari

      Fritz 95v. Boraboralta. Facekihloja ei tule kun Fritz on sokea, kuuro ja mykkä.

    • papparainenhakuun

      Mielelläänhän tämä Jassukka lähtisi varmaan hyppäjalassa taas jonnekin reissuun. Vaikkapa Kreikkaan allas- tai muuta "jumppaa" vetämään ja papparaisia katsastelemaan. Vaan on yksi pieni ongelma: Eipä taida löytyä rahaa moiseen. Saihan se nyt tienestiä Seveniltä, kun antoi pari älyvapaata haastattelua, mutta tuskin ne tienestit pitkälle kantaa.

    • Profeetta

      Tuli heti mieleen Raappana Kambodzhasta, siinä olisi ollut todellinen gentleman, mutta hänhän tosiaan ampui jo vuosia sitten suonen täyteen huumeita ja menehtyi Kambodzhan hämyisille kujille.

    • mamut-oottaa

      Uusi pappa ei tule ainakaan Suomesta. Kuka kehtaa näyttäytyä Jassun seurassa kun tietää, että tämä on viettänyt aikaansa pappojen jalkoväleissä eri maissa, yäk. Ja jos joku heikkona hetkenään suostuu panokaveriksi niin kaikki juorutaan heti julkisuuteen, omilla lapsellisilla rakkaushorinoilla höystäen.

      Jassu voisi mennä vetelehtimään VOKkien edustalle. Siellä on pojat puutteessa ja saattaa joku kosiakin oleskeluluvan toivossa.

      • Abas

        Tuskin ne korkeasti koulutetut matut kouluttamattoman Jassun kanssa edes Fb-kihloihin menevät. 30% on tekniikan tohtoreita, 30% sähköinsinöörejä, 20% autoinsinöörejä ja loput erikoislääkäreitä. Tämä oli pikakyselyn tulos erään vokin tupakkapaikalla.


      • ali-baba
        Abas kirjoitti:

        Tuskin ne korkeasti koulutetut matut kouluttamattoman Jassun kanssa edes Fb-kihloihin menevät. 30% on tekniikan tohtoreita, 30% sähköinsinöörejä, 20% autoinsinöörejä ja loput erikoislääkäreitä. Tämä oli pikakyselyn tulos erään vokin tupakkapaikalla.

        Kyllä niille vuosien puutteen jälkeen kelpaa SPR:n siiderivalaatkin, miksei sitten väritykseltään tutunoloinen Jassu. Pääasia, että Seiskaan saadaan uutta avautumista ja uusia häitä suunnittelemaan.


      • mohammed
        ali-baba kirjoitti:

        Kyllä niille vuosien puutteen jälkeen kelpaa SPR:n siiderivalaatkin, miksei sitten väritykseltään tutunoloinen Jassu. Pääasia, että Seiskaan saadaan uutta avautumista ja uusia häitä suunnittelemaan.

        Tämä on muuten totta. Olisi Jassullekin onnenpotku pokata matu, mennä sen kanssa naimisiin ja tehdä pari lasta. Suomen valtion täysi ylläpito olisi sen jälkeen taattu.


    • EngIrl

      Englantia puhuva, Euroopasta, ettei tarvitse viisumia ja työlupia.

      • Oneringtorule

        Mutta kun työlupa on just hyvä, se on lupa olla tekemättä töitä. Uusi-Seelanti, Kim Dotcom, riittäis pätäkkää pitää naisihminen viineissä.


    • Eivetele

      Dotcomilla on siro aasialainen.

    • Patalaiskantie

      Mä luulen ettei tule enää uutta kihlattua mistään maasta, jotain lyhyitä "suhteita" voi olla joidenkin kapakkatuttavuuksien kanssa. Mut alamäki alkaa ja kyyti on kovaa, Jassulla on nyt jo mt- ja alkoholiongelmat aika pahoina ja pahemmiksi menee. Jää Helgan riesaksi loppuiäkseen ellei se kynnysmatto nyt ryhdistäydy ja heitä patalaiskaa rohmusta pihalle tai vähintäänkin vaadi työhön menoa ja rahallista osallistumista kaikkiin asumis- ja elämiskuluihin.

    • Aurorah

      Tulee mistä tulee, mut lähtee yhtä nopeasti kuin muutkin. Kuka helvetti tota hevosta jaksais katsella, naama alkaa olla yhtä pöhöttynyt kuin Tunkilla, kropasta puhumattakaan. Ei kiinteetä kohtaa koko ämmässä. Joku turkkilainen karvakäsi varmaan seuraavaksi. Oma faijansakin lähti ku ton näki, ja ensimmäinen mies kääntyi homoksi ku huomas minkä kanssa on joutunut naimisiin.

    • ameriikanpaappaa

      Veikkaan, että Maiamisen, Kalifornian tms. lämpöisen alueen paappaa jenkkilästä metsästetään. Koskapa olishan se vaihteeksi glamouria ja jenkkilässä Jassu ei olekaan vielä asunut puolta vuodesta. Lisäksi real foodien hyvyt tulis siellä oikeuksiinsa, kun plätsäyttäisi mac'n'cheesen vakuumista uuten pappansa vastaanottolahjana (mikäs oli se kaikkein paras vastaanotto??)

      • Napavälley

        Maiaminen on liian klamouri Zääsminille, itse veikkaan kuolemaisillaan olevaa viinitilallista Kaliforniasta.


    • Ohjuskoe

      Joku siro aasialainen P-Koreasta? Sitten voi löyhöttää onnellista elämää kaikessa rauhassa.

    • Glamourlife

      Siellähän olisi muuten Miamissa tämä kaikkien aikojen autokeisari Sunny Car Center Markku.

      Nyt Jasmin vaan Markulle pillukuvia sähköpostilla niin rakkaus ja luxuselämä Miamissa odottavat kansainvälistä missikaunotartamme.

      • vakka.ja.kansi

        Tämän ketjun paras tulevaisuudenkuva.


      • Riilfuudie

        Tää on sitä hassun mainostamaa "parhautta"


    • Hasbeen11

      Miksi lähteä merta edemmäs kalaan? Suomessa on vapaita prinssejä, yksi Oulussa ja yksi etelämmässä (..of Ghana). Rikkaita kuin mitkä.

      • JassunrKkaar

        Jassuhan on vähän rasisti, ei pidä itäblokin maiden asukkaista, mustalaisista eikä ylipäätäänkään tummista roduista. Eisille mitkään mamut kelpaa, silloin ollaan jo aivan liian samiksia, kuin siamilaiset kaksoset.


      • OiuerqgOiu
        JassunrKkaar kirjoitti:

        Jassuhan on vähän rasisti, ei pidä itäblokin maiden asukkaista, mustalaisista eikä ylipäätäänkään tummista roduista. Eisille mitkään mamut kelpaa, silloin ollaan jo aivan liian samiksia, kuin siamilaiset kaksoset.

        Oikeestihan sen kannattais hakeutua just siihen seuraan, lika barn leker bäst. Ymmärrystä riittäis molemmin puolin. Jassun boroottilainen Oulun aksentilla kälätetty englanninmurre voi kyllä tuottaa hieman ongelmia.

        Pitäisköhän nyt pian lähtee lomalle rentoutuun, vaikka Kreikkaan iskeen uusi enkkutonttu, vielä kerkeis, elokuu on brittien lomakuukausi. Denu esiteltiin varakkaana hotellinjohtajana ja clubin omistajana, Riku sikarikkaana yritysjohtajana, mikähän johtaja seuraavaksi skodataan, ollaan rakastuneempia kuin ikinä ja muutetaan suin päin ukon perään, mennään fb-naimisiin ja postaillaan omaa onnellista vasenta poskea kunnes kaikki onkin yhtäkkiä loppu ja voidaan taas kerran todeta et shit happens, vituiks meni ja reisille valui taas sekin kaunis ja ikuinen rakkaussuhde.

        Keväällä jassu uhos kuinka aikoo pitää rikusuhteestaan kiinni eikä tällä kertaa aio mokata suhdetta mitenkään, vaan päin mäntyähän se taas ajoi alta aikayksikön ja selittelee vielä että ihan oma päätös jutun päättäminen oli. Jopa joo, kuka uskoo paitsi goljatti itSe.


    • Glamourlife

      Tiedoksi Jassulle, että Sukarin Topi asuu nykyisin Brysselissä.

      Tässähän sitä olisi kaikki samassa paketissa, varakas ja hyvässä kunnossa oleva ulkomaan herra, jolta voi pyytää rahaa suomeksi ja lentää aina halutessaan Brysseliin hienoon katukahvilaan cafe lattelle.

      Ihan vitun ihanaa !!!

      • gfdug

        Topi taitaa tykätä reippaammista naisista..sellaisista kuntoilevista ja menevistä..


      • Hahahahahaha
        gfdug kirjoitti:

        Topi taitaa tykätä reippaammista naisista..sellaisista kuntoilevista ja menevistä..

        Kyllä. Viinaan menevät laiskat lötjäkkeet ei sitä kiinnosta ja elätiksi ei ota ketään. Topilla on mistä valita, ei tartte tyytyy kuluneeseen eläkeläispatjaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe