Skodistin toiveajattelua

ajo-ominaisuudet

Että olisi vain yksi joka ei pidä Skodaa juuri minään. Nimittävät tätä yhtä Kyykmaniksi, en tiedä miksi, mutta ainakin joku kirjoittaja käyttää kyyk----- alkuisia nimimerkkejä.

Kyllähän kirjoitustyylien erosta jo pitäisi tajuta, että useampia on Skodaa kritisoivia, mutta skodafanaatikkojen toiveajattelua on, että negatiiviseen sävyyn Skodasta kirjoittavia olisi vain yksi, koska he itse "ihannoivat ja palvovat" Skodaa. Skodan onsanottu olevan rationaalisen miehen valinta. Mutta onko todella näin? Skodafanaattisuus ei ole millään mittarilla rationaalista käytöstä.

Skodaa voi luulla poikkeuksellisen hyväksi, jos on vähäisiä ajokokemuksia ja on ajellut ennen esim. Nissanin, Toyotan ja Volkkarin pikkukippasilla. Kokemuksen puute saa siis ylistämään skodaa radikaalillakin tavalla.

Itse kritisoin vain skodien tylsyyttä, huonoja voimansiirtoratkaisuja kuten etuvetoisuutta/Haldex-nelivetoja ja uutta imagosuuntausta, jossa Skodaa markkinoidaan sporttisen aja RS malleja jopa "urheiluautoina". Valitettavasti keskiverto kuluttajaa keskiverto kokemustaustalla voi huijata näillä viesteillä, kokemuksen puutteessa ja autoteknisen ymmärryksen puutteessa sen vielä uskovat. Itse olen ajanut vaikka millaisilla autoilla ja jopa esituotantomalleilla, sporttisilla yli 500 hevosvoimaisilla ja vähemmän tehokkailla, mutta silti ajonautintoa tarjoavilla takavetoisilla autoilla. Kun ei olek kokemusta tällaisista niin saattaa luulla Skodaa "urheiluautoksi", mutta siihem Skodalla ei ole ikinä eväitä sillä jo voimansiirtojärjestelmä on väärin rakennettu.

Turhaan eivät autosuunnittelijat, autoinsinöörit ja autotoimittajat (tuhansia autoja työkseen ajaneet) ole.sitä mieltä, että takaveto on paras vetotapa, vaikka neliveto on ihan ok. Takaveto tuo parhaan ajotarkkuuden, ajonautinnon ja ketteryyden. Etuveto on vain se tuotannollisesti halvin tapa, ei paras millään ajettavuuden mittarilla.

56

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skeidamani

      Hyvä asiakirjoitus. Eihän täällä ole kuin tuo yksi skodatrolli joka yrittää keksiä valheita jatkuvasti. Väittää skodaa järkeväksi valinnaksi jne. Muut ovat asialinjalla.

      • Menehoitoon

        Kyykman olet todella sairas


      • Skeidamani
        Menehoitoon kirjoitti:

        Kyykman olet todella sairas

        Siinähän se, tunnistit itsesi. On sulla köyhä elämä. Kaikkia haukkumassa kyykmanneiksi ja puolustat suolipalstalla jotain avtomerkkiä.


      • Kyllähän_tämä
        Menehoitoon kirjoitti:

        Kyykman olet todella sairas

        örvelö tunnistetaan. Sehän on Toyota-palstan oma trollipoju ja ankara Vw-fani. Pojua ei käy yhtään edes sääliksi vaikka se ottaa kovasti osumaa päivästä toiseen. On nimittäin pelkkä Vw-maahantuojan maksama tyhmä ja skitsofreniaa sairastava trolli.


    • KyykmanTunistetaan

      Kyykman ahertaa ja käyttää lukuisia sivupersoonia.

      • Skeidamani

        Hankkisit trolli apua jooko?


      • Dosentti_Änkyräinen

        Mistä jäi pilkku pois?


    • tojo-inkerin.tuska

      Aloittaja on kylä idiootti. Tojo-palstalla se lässyttää että vain yksi ja sama henkilö kirjoittaa tojoa solvaavia aloituksia ja sitten muka sama vastailee niihin itse. Täällä lässyttää sitten päinvastaista. Aika tekopyhää

    • senvaansanon

      Minusta skoda on PASKA. Sen ulko näkökin lavertelee vasemmistolaisen ja mauttomuuden halpuutuksen. Muista autoista yrittää etsiä ideoita omaansa. Matkii mutta senkin mauttomasti. Skoda on sellainen höpönassujen römpsöttely hötkytin.

      • Kyykkylä

        Näin on ja karmea tutiseva pötkylä.


    • tykki_RS

      Me laitettii simonitsin putki, hyvästä tuli paras ja bimmerit jää hopeelle

    • workdwideweb

      Oli "Skoda-kriitikkoja" yksi jakomielinen monipersoona Kyykman tai 67 "tuhannen muun paljon Skodasta kärsineen puolesta" kirjoittajaa, ei se juttuja muuksi muuta.

      Samaa RS-raivoa ilman kohdetta. Takavedot ja esituotantomallit. Upeeta mahtavaa!

      Ootko Kyykkis koskaan käynyt perheen kanssa autolla Lapissa? Oliko takaveto yliveto? Miten suksiboksi kesti katolla? Pitikö ottaa peräkärry? Eihän tavaratilaa tarvittu, vai miten se oli?

      Sitä kokemusta vaan kyselen, kuten sinäkin. Sinä vain kyselet sitä jostain täysin oudoista asioista. Ei katsoppas pysty vastaamaan silloin.

      • kyllätäälämuutkin

        Skodisti on todella vainoharhainen.


      • sut_tunnetaan

        Älä yritä kyykkis.


      • workwideweb
        kyllätäälämuutkin kirjoitti:

        Skodisti on todella vainoharhainen.

        Kyykkis ei pysty vastaamaan. Kun ei ole sitä kokemusta. Eivätkä trollit muutenkaan vastaa kysymyksiin. Haluavat vain reaktion.

        Rouva on hyvä vaan, nam!

        Eiköhän tämä ole tässä, jatketaan huomenna. Voit yöllä laittaa taas faktaa tulemaan.

        Hyväntahtoinen hymiö lopuksi. 😊


      • kokemistaon

        Olen ajanut takavetoisella jäällä ja lumella, moderni takaveto on erittäin hyvä. Vanhempi 1980-luvun tai 90-luvun alun takavetoisella saa olla peruskuski tai kuka tahansa tarkkana kaasunkäytön kanssa jääradalla, vaikka plussana vanhemmissa on että usein lukkoperällä varustetut esim. 1980-luvun jakaa tasaisesti voimaa molemmille pyörille. Nykyisin pitää takavetoiseen asentaa erikseen ammattiliikkeessä esim. Quaifen laadukas lukkoperä jos sellaisen haluaa, kun valmostajat eivät tarjoa sitä edes lisävarustelistalla useimpiin malleihin. Lukkoperä onkin rata-ajossa tai muussa kovemmassa ajossa sitten ihan yliveto. Mekaaniset lukot on tosin nykyään korvattu elektronisesti simuloiduilla versioilla jotka eivät kuitenkaan ole sama kuin aito lukkoperä, elektroniset kuitenkin yhdistävät luistoneston ja ajonvakautuksen kontrolloinnin samaan kokonaisuuteen.

        Moderneissa takavedoissa hienoimpia piirteitä on säätömahdollisuudet niin voimansiirron kuin ajonvakautuksenkin suhteen. Eri tilanteisiin on olemassa eri ohjelmia kuten Basic, Sport tai esim. Jaguarilla Winter. Kaikki saa myös pois päältä jos haluaa antaa itselle täyden vallan.

        Takavetoiset ovat voittaneet viime vuosima TM talviajotestit, jotka suoritetaan vuosittain Ivalossa, siellä ei ole suurin osa Skodisteista ikinä ajanut, mutta itse olin samoilla korkeuksilla eräässä testitapahtumassa toissa vuonna.

        Vielä yksi kommentti tuohon etuvetoisen "etuun" talviajossa joka perustuu epätasapainoiseen "nose heavy" rakenteeseen eli etupää painaa enemmän kuin takapää. Nykyisin kun autoja myydään paljon farmarikorilla niin on huomattava että esim. Tyhjä etuvetoinen Audi A6 farmari (oli muuten vaikeuksissa TM talvitestissä muutama vuosi sitten) on painonjakaumaltaan 55% eteen ja 45% takana eli 55/45, lastattuna jakauma lähestyy 50% / 50% suhdetta. Etupyörillä on siis enää 50% painosta.

        Esim. Takavetoinen Mercedes E farmari tai Bmw 5-sarjan touring (farmari) ovat tyhjänä noin 46 /54 painonjakaumalla (sedanit näissä mallisarjoissa 50/50). Lastattiuna painoa on vielä enemmän työntävillä pyörillä jolloin etenemiskyky on todella vahvaa ja pito etutoja parempi jäällä jne.

        Pitävällä pinnalla asiahan menee toisinpäin, jolloin takavetoiset ovat jopa 50-100 hb tehokkaampia etuvetoisempiakin nopeampia lähdöissä kun kiihdytysessä paino siirtyy taakse. Pitoa muutenkin paremmim


    • Koliveeta

      Kyykkis on niin latvakakkonen, että väittelee itsensäkin kanssa. Haukkuu omia kirjoituksiaan, kun ei muista 24.00 - 04.00 välillä kirjoittamiaan oksennuksia.
      Tästäkin ketjusta kolme neljäsosaa on hänen tuotostaan.
      Käsittämätön elmeri väitellessään ja trollatessaan itseään.
      Oikeastaan säälittävä tapaus! Antakaa hänelle anteeksi.

      • niinkö

        Ootte vissiin ihan tosissaan noin yksinkertaisia ja vainoharhaisia? Noh skeidahan sopii teille sitten niinkuin nenä päähän.


    • halvat_kaalikipat

      Naurettavaa kuvitella että yksi mielikuvitushenkilö, joku kyykkis muka kirjoittelisi täällä. Skeidoille nauraa kaikki, täällä toki ei viitsi kirjoitella kuin muutama kymmenen ihmistä ehkä, mutta olis siinä tälle "kyykkikselle" töitä jos hän nämä kaikki skodakriittiset kirjoitukset tehtailisi. Sitäpaitsi mitäs sitten vaikka niin olisi? Ei yksittäistä kirjoittajaa saa täällä herjata ja loukata.

      Skodakritiikki on jokaisen oikeus, suorastaan velvollisuus!!

    • kaalilaatikot

      Aloittaja kirjoittaa täyttä asiaa ja täysin naurettavan näköistä onkin kun joku naurettava pärinä-kiikku skeida vetelee, huojuu ja hytkyy kun kiihdyttää valolähdöistä. Kiitos etuvedon etupyörät eivät säilytä otettaan tienpintaan ja vähäisetkin tehot hukkuvat pyörien sutimiseen. Skeidakuskit repivät naama sitruunairvistyksessä pikkuturbojaan apinan raivolla ja mitään ei kuitenkaan tapahdu. Ajaisivat oikeita autoja, kerrankin.

      • aikuinensentietää

        Mopo-autot ovat niitä oikeita autoja, mutta aika kallita sellaisia, Sinulle.


      • skodaonskeida

        Kyllä skodauskovaiset voivat olla varmoja siitä, että KUKAAN ei arvosta noita itälinttoja.

        Ei ole todellakaan että vain tällä palstalla kirjoittelevat skodakriittiset olisivat kaikki ne jotka noita kippoja kritisoivat. Useimmat vain nauravat halppis vanhahtavalle rumalle itäkiikulle eivätkä vaivaudu kirjoittamaan skodien lukuisista vioista ja puutteista.

        Ja tämä "kyykman" josta täällä skodistit irvailevat, on oikea rekisteröity nimimerkki ja jos katsoo tämän kirjoituksia ne ovat täysin asiallista skoda kritiikkiä. Sen sijaan skodistit luulevat dissaamalla kyykmania palauttavansa jotenkin noiden itälinttojen maineen tai puolustavansa skeidamobiileja. Turha toivo!


      • kghuhtf
        skodaonskeida kirjoitti:

        Kyllä skodauskovaiset voivat olla varmoja siitä, että KUKAAN ei arvosta noita itälinttoja.

        Ei ole todellakaan että vain tällä palstalla kirjoittelevat skodakriittiset olisivat kaikki ne jotka noita kippoja kritisoivat. Useimmat vain nauravat halppis vanhahtavalle rumalle itäkiikulle eivätkä vaivaudu kirjoittamaan skodien lukuisista vioista ja puutteista.

        Ja tämä "kyykman" josta täällä skodistit irvailevat, on oikea rekisteröity nimimerkki ja jos katsoo tämän kirjoituksia ne ovat täysin asiallista skoda kritiikkiä. Sen sijaan skodistit luulevat dissaamalla kyykmania palauttavansa jotenkin noiden itälinttojen maineen tai puolustavansa skeidamobiileja. Turha toivo!

        haaaaaa.hiiiiiiiiiiiiii eikö arvosta.MITÄ AUTO MERKKIÄ MALLIA MYYDÄÄN SUOMESSA ENITEN HÄH VITUN PELLE.VIEKÖ SKOODA JÄRESTÄÄN AUTO TESTIT 100-0 NÄIN SE VAAN MENEE ITÄ LINTTA HIIII


    • RS-raivonLaannuttaja

      Miten on, voitaisiinko joskus keskustella kyykytysominaisuuksien lisäksi myös autojen käyttökuluista: Polttoaine-menot, huollot & korjaukset, verot, vakuutukset jne.

      Kriitikkoja on tosiaan täällä monta kymmentä, mutta Kyykman jyrää kaiken keskustelun kyykyttämisellä. Skoda-Jormat ovat yleensä innoissaan Skodan kokonaistaloudellisuudesta ja kuvittelevat että vanhemman vuosimallin isomoottoriset premium-autot ovat käyttökuluiltaan kalliita. Tässä olisi selvennyksen paikka.

      • paskat_kiihtyvyyksille

        Minusta keskusteluun voitaisiin ottaa moottorien tuhoaman hapen määrät ja autoista lähtevä melusaaste.


    • lääkkissetä

      Tämä koko auto-osasto on henkisesti lapsen asteelle jäävien vitsin vääntö osasto ,ei täällä mitään oikeasti autojen vioista ja muista oikeista asioista voi keskustella. Ei kukaan järkevä ihminen täällä mitään kysykään. Voisi vaihtaa nimen lasten ja henkisesti jälkeenjääneiden autokeskustelu.

      • RS-raivonLaannuttaja

        Näin. Koko Suomi24 on ollut oikeastaan alusta alkaen pelleilykerho. erikoistuneita ja rekisteröitymista vaatiia foorumeita riittää, jos tietoa haluaa.

        Huumoristahan tässä on kysymys. Tämä "kyykyttäjä-autojen" ominaisuuksista höpöttäminen perheauto-palstalla on varsinaista absurdi-huumoria. Jotenkin joku vain jaksaa jatkaa päivästä toiseen, ilman mitään todellisuuspohjaa.


      • ei.viaton-ei.skoda

        Turha niistä vioista on keskustella, jos ei osaa antaa ohjeita niiden korjaamiseksi.


    • EnOleKyykman

      Skodistin toiveajattelua on järkevä keskustelu Skoda-autosta.

      Mutta jos sellaista toivoo, on väärässä paikassa. Rölööööööööö!

    • Jaakonveli

      Eiköhän nämä kyykmänit sun muut ole lähtenyt siitä kun aina on joku jorma kyykyttämässä jotain. Monella palstalla reteillään esim jollain rs:n kiihtyvyydellä Ihan kun se olisi jotenkin tärkeä asia. Se on vähän niin että sitä saa mitä tilaa..

      • näin_se_vaan_menee

        En ole huomannut muiden automerkkien sivuilla kovinkaan paljoa kyykyttelyä. Kyykkykakka on luonut kyykyttelyn tälle saitille sairaassa pääkopassaan.


      • RS-raivoSiisjaTKUU

        Ja se "rs:n kiihtyvyydellä reteilijä" on ihan varmasti todellinen? Ei pienintäkään mahdollisuutta, että joku anonyymisti provoilisi?

        Sitä saa mitä tilaa, todellakin. Samalla mitalla.


    • skoda-psykoosi

      Montako kyykkymannea jormat on tänään ehtineet nähdä?

    • tosikkojormat

      Onhan toi nyt aika noloa että joku Räsä kippanen luokitellaan urheiluautoksi. Siis perus ruma skootaloota johon lätkäisty vaan biltematuuninki tarrat kylkeen että menisi helpommin lippisjulleille kaupan hyhhyh..

    • Kyykman_on_totta

      Kuka nyt puhuu kipasta, tai kippasesta?
      Ovien vedestä, konepellin haa`sta, öljytikusta, homeesta,huojahtelusta, kommunisteista, Venäjällä valmistetusta sämpylästä, skodisteista... en jaksa muistaa kaikkea.
      On kuulemma keskustelua ja kritiikkiä Skodista sananvapauden nimissä.

      • sikakiikkukin

        Juu juu. Tojota maailman paras valmistaja ei koskaan vikoja.

        Mutta julli ei usko vaa maksaa isse kaikki kalliit korjaukset häpeissään

        Ei tule siasta hieromalla autoa, eiku se menikin jotenkin toisin... Hieromalla itseään saa trolli onnen.

        Turbo porsii pikku-turboja!


    • naurattaa_naurattaa

      Heh heh, sairaaloista tuo kyykkelikirjoittelu. Ja mikä parasta, se ei vaikuta normaaliin ihmiseen mitenkään.

    • ammattinaMielisairaus

      Aika monta Kyykkisen kirjoitusta ktjussa, noin 95% kaikista.

      • NäinOnJaPitää

        Juuu juuu kyykkishän se vaan kirjoittelee koko ajan joka päivä noin 15-30minuutin välein ja vielä samaan aikaan joka skeida palstan aloitukseen kaikki muuthan oikein palvoo sikakiikkua eikö? Ootte te kyllä mielisairasta porukkaa itäkiikun omistajat kertakaikkiaan sitruunanaamoja. Minäkin olen varmaan nyt kyykkis koska kommentoin täällä enkä ole pikkujullijormien mieleen kehumassa itäkiikkua? Kyllä minä ainakin sanon oman mielipiteeni rumasta skeidasta miten lystään.


      • että_se_siitä
        NäinOnJaPitää kirjoitti:

        Juuu juuu kyykkishän se vaan kirjoittelee koko ajan joka päivä noin 15-30minuutin välein ja vielä samaan aikaan joka skeida palstan aloitukseen kaikki muuthan oikein palvoo sikakiikkua eikö? Ootte te kyllä mielisairasta porukkaa itäkiikun omistajat kertakaikkiaan sitruunanaamoja. Minäkin olen varmaan nyt kyykkis koska kommentoin täällä enkä ole pikkujullijormien mieleen kehumassa itäkiikkua? Kyllä minä ainakin sanon oman mielipiteeni rumasta skeidasta miten lystään.

        Se nyt vaan on niin, että se mielisairaus asustaa monitorin sillä puolella


      • revonlahti
        NäinOnJaPitää kirjoitti:

        Juuu juuu kyykkishän se vaan kirjoittelee koko ajan joka päivä noin 15-30minuutin välein ja vielä samaan aikaan joka skeida palstan aloitukseen kaikki muuthan oikein palvoo sikakiikkua eikö? Ootte te kyllä mielisairasta porukkaa itäkiikun omistajat kertakaikkiaan sitruunanaamoja. Minäkin olen varmaan nyt kyykkis koska kommentoin täällä enkä ole pikkujullijormien mieleen kehumassa itäkiikkua? Kyllä minä ainakin sanon oman mielipiteeni rumasta skeidasta miten lystään.

        Et taida olla oikea kyykkis kun et laittanut linkkiä?


      • NäinOnJaPitää
        että_se_siitä kirjoitti:

        Se nyt vaan on niin, että se mielisairaus asustaa monitorin sillä puolella

        Sovitaan niin sitte jos mielisairaus on sitä että ei tykkää sokotasta. Ja joo en ole se joku kyykkis muutakuin vain skootajullien mielestä koska kommentoin enkä tykkää sokotasta yhtään. Mutta hei niinhän me kaikki ollaan jotka kritisoi tuota rumaa tekelettä!


    • Tojoforevertero

      Näyttää sitä olevan Iltalehden autotoimittajakin melkoisen sitruunanaama. Eiks je, Kyykkis?
      "150 hevosvoiman kaksilitrainen diesel vie Superbia nautittavasti."
      Mikäli keulaa ei koristaisi Skodan logo, Superbia voisi luulla hintaluokkaa kalliimmaksikin merkiksi. Sen verran näyttävästi edustusautoa muistuttava kylkilinja tuo auton muotoilua esille, unohtamatta veistosmaisen jylhiä ajovaloja. Jos alle kolmikymppinen nainen tulee kutsuneeksi Skodaa "hemmetin tyylikkääksi", jotain merkin muotoiluosastolla on kyllä tehty oikein."

      http://www.iltalehti.fi/autot/2016082522221167_au.shtml

      • JUOIGIYUGT

        skooda paras. testeissä vittu skooda kiihtyy parhaiten .vittu lähe viivalle niin jäät jalkohin ...skooda on vaaaaaan paras ajettava kiihtyy niin saatanasti et kyykkis jää bmwllä hoppeelleHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.MUT HOPPEE EI OOOOOOO HÄPPEE.HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


    • kaksikaksi

      Hyvin lapsellista ja provosoivaa,alentavaa ja kaikin tavoin mollaavaa kirjoittelua Skodasta ja Skodan omistajista. Jos vertailllaan Skodan 25000-45000maksavia malleja muiden automerkkien saman hintaisiin uskon vahvasti, että Skoda pärjää erittäin hyvin vertailussa.
      Skodan omistajista taas puolestaan löytyy kaikkien puolueiden edustajia, mutta kuitenkin vähemmän vasemmalta laidalta. Tulotasoltaan Skodan omistajat ylittävät keskitason.
      On aivan turhaa mollata Skodaa vaan se päihittää monet automerkit kaikilta ominnaisuuksiltaan ja tuon sen esiin, että Skoda Otviaa näkyy paljon enempi kuin vuosia sitten ja omistajina ovat tuloluokassa 40000-100000/ vuosi hankkivat, siis ei aivan pienituloiset.

      • halpa.arvoinen.ruma

        just joo, skeidallahan on ollut, ja on vahva sos dem-vasemmisto kannattajakunta. tyypillinen skodatrolli kehuja on korpikommari.... skodalla ajaa moppikauppiaat, vihervasurihipit, kääkät, raksamiehet yms. päällikkötason ja siitä ylöspäin fiksut ihmiset ostavat laadukkaita länsiautoja.... skeidaan päin eivät kusekkaan


    • Liivatelehti

      Tuo "kaksikaksi" on tyypillinen sokotajorma. Muut puhuu asiaa mutta mutta hän jakaa väärää tietoa ja elää uskossaan, kertoo haaveestaan ja on tosikko luonteeltaan. Siis tyypillinen jorma joka ei kestä totuutta ja on itään kallellaan

    • Jokkantii

      Löytyisi edes yksi joka ei pidä skootaa itäautona..

    • jgjgfjdgfdsf

      Minullalkin oli aikoinaan itäauto vitsikirja mutta täytyy vain uskoa että maailma on jo hiukan muuttunut 80-luvusta ja autotkin kun nykypolvelle nuo vitsit enään sano yhtään mitään.

      • Sos

        Maailma on muuttunut, skoota ei. Sehän on se ongelma.


    • Ostakaa.länskäri

      Kamalia rupsuttimia noi skeidat. Vesikin ne hapertaa ja ruostuttaa alta aikayksikön. Laatupuutteisia uliskoita venäjältä, hävetkää! Niillä ajavat

    • Skoda on kylläkin autoteillä yleinen naurunaihe.

      • kaikki.nauraa.skodalle

        Tuossa olet niin oikeassa. Yleinen naurunaihe vähän joka paikassa.
        Aloitus on loistava ja asiallinen ja niiin totta. Vain tosi jorma puolustaa jotain skodaa.


      • Larvanto
        kaikki.nauraa.skodalle kirjoitti:

        Tuossa olet niin oikeassa. Yleinen naurunaihe vähän joka paikassa.
        Aloitus on loistava ja asiallinen ja niiin totta. Vain tosi jorma puolustaa jotain skodaa.

        Aina naurattaa Skoda. Varsinkin ravintolassa syödessä Skoda naurattaa. Automarketin parkkialueella hengaillessa naurattaa Skoda, "Skoda on skeida"-lappuja raapustellessa .

        Käsittääkseni moni on vaarantanut liikennettäkin nauramalla, koska Skodaa tulee jatkuvasti vastaan. Vai oliko se skeidaa?


    • Awinkawink

      Meillä lasten suosikki pidemmille automatkoille on itäauto peli, siinä huudetaan aina Ladan nähdessä : itäauto ja skodan : ruma itäauto

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe