Sami Sulkko järjestää pakolaisia Riihimäelle.

MiesRiksusta86

Eli kaveri joka on saanut Forssan täyteen kaaokseen on aloittamassa tänä vuonna Riihimäen kapungin puheenjohtajana kun Seppo Keskiruokanen jää eläkkeelle. No katsokaapa vähän viimeaikaisia uutisia forssan monikulttuurisesta unelmasta. Ai ihanaa mitä rikkautta myös riihimäelle tulossa: raiskauksisa ja alaikäisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Tätä kaikkea ajaa Riihimäen tuleva kaupunginjohtaja Sami Sulkko, mies joka on ajanut Forssalaiset hätään. Kaikenlisäksi on sanonut että monikultturii tulee lisääntymään. Eli kaverilla on kova halu edetä uralla ja siinä ei paljoa muutama raiskattu riksulaistyttö paina kunhan saa aina vain suurempituloisemman liksan.

34

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • torstaion

      Kaupunginjohtaja ei päätä ottaako kaupunki pakolaisia vai ei. Päätökset tekevät kaupunginvaltuutetut. Niin myös Forssassa.

    • hmmmmmmmmm

      Kaupunginjohtaja masinoi kyllä asiaa forssassakin. jäljet pelottavat.. no , tuleepahan riksuunkin eloa kun prisman parkkiksella mamut alkavat riehua :)

      • vaihdan_kauppaa

        Syrjässä sijaitseva K-citymarket saa paljon uusia asiakkaita kunhan kultamunat alkavat norkoilla atomin kulmilla.


      • sirkkelit

        Surkeassa tilassa on Forssan kunnallinen demokratia, jos valtuusto ei pysty tekemään itsenäisesti päätöstä maahanmuuttoasiasta. Kyllä valtuuston pitää kantaa vastuu päätöksestään, ei sitä voi vierittää kaupunginjohtajan syyksi. Kuulostaa tutulta: näinhän poliitikot meillä ja muissakin maissa ovat syyttäneet EU:ta, kun ovat olleet tekemässä siellä päätöksiä.


      • matucoctail
        sirkkelit kirjoitti:

        Surkeassa tilassa on Forssan kunnallinen demokratia, jos valtuusto ei pysty tekemään itsenäisesti päätöstä maahanmuuttoasiasta. Kyllä valtuuston pitää kantaa vastuu päätöksestään, ei sitä voi vierittää kaupunginjohtajan syyksi. Kuulostaa tutulta: näinhän poliitikot meillä ja muissakin maissa ovat syyttäneet EU:ta, kun ovat olleet tekemässä siellä päätöksiä.

        Ministeri Sanni Grahn-Laasonen kävi henkilökohtaisesti uhkailemassa forssalaisia päättäjiä eikä kestänytkään kauaa kun vok sitten perustettiin.


      • sirkkelit

        Onpa todella tehokas ministeri, jos saa forssalaiset muuttamaan kantansa. Mielestäni vika on niissä, jotka ovat tehneet sellaisen päätöksen, mitä eivät ilmeisesti ole halunneet. Hullu ei ole se joka pyytää, vaan se joka suostuu pýyntöön.
        Uhkailua, hmmm, millä? Kuka minkäkin sanomisen kokee uhkaukseksi. Tärkeää on se, että ne, joiden tehtävänä on tehdä päätöksiä, uskaltavat tehdä omat päätöksensä mm. ministereiden mielipiteistä huolimatta. Turha on jälkikäteen haukkua ministeriä - ottakoot forssalaiset päättäjät peilin käteensä.


    • Wwb

      Mutta onneksi meillä on elämänkoululaiset, odinin sotilaat vai onko se Riihimäen kodinturvajoukko nykyään.

      • velkataakkapelasti

        Kaikista suurin onni on Riihimäen velkataakka. Eivä pysty ottamaa vastaan turvapaikanhakijoita. Valtio kyllä tukee ensinmäiset kolme vuotta.
        Riihimäki on vain niin velkainen kaupunki. Takaisin maksuun menee useampi kymmen vuosi.


    • naisrauhariksuun

      Eiköhän olisi aika kokoontua kaikki samanmieliset Riksun torille ,banderolleja sekä isoa ääntä kehiin,ja vastustamaan tämän,iljakkeen tuloa meidä "johtajaksemme"

    • 9vuotta.poissa

      Mattilan pellolle vokki ja sieltä bussikuljetuksella pojat keskustaan asioimaan! Vai onko se jo taloja täynnä?

      • uusipappinne

        niin mutta kun sulkon vaimo haluu matua


      • Oldexxk
        uusipappinne kirjoitti:

        niin mutta kun sulkon vaimo haluu matua

        Seppo Keskiruokasen kunniaksi pitää sanoa että Seppo ilmeisesti pelasti riksun matuvyöryltä koska mies tiesi jäävänsä eläkkeelle, eikä tarvinut mielistellä ketään ylempää herraa uralla etenemisen takia. Sulkkoa aivan varmasti kiinnostaa eduskunta niin tuo kaveri tekee niin kuin Sipilä haluaa että saa hyvä palkkaisia hommia tulevaisuudessakin. Siinä ei paljoa kuntalaisten mielipiteet paina kun raha kiiltää silmissä. Keskiruokanen jäi rehtinä miehenä riihimäkeläisten muistiin.


    • notkuva-rotta

      Matkakeskus ja atomi saa ihan uudet notkujat näistä vokkilaisista.

      Voitte muuten olla varmoja etten enää kanna sinne penninjetiä vaan menen autolla cittariin.

      • sirkkelit

        Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa - aika näyttää tuleeko Riihimäelle maahanmuuttajia vai ei. Toisaalta Euroopassa pelätään uutta pakolaisaaltoa Syyrian ym. vaikeiden tilanteiden takia.


    • Jaanasjj

      Ja mites tätä asiaa kunnille myytiinkään? Kunnan piti vain netota tästä rahaa 2vuoden ajan kun valtio (veronmaksajat) maksavat kunnille kaiken lystin tältä ajalta. Mutta mites sitten kävikään? Mennellä viikollahan selvisi että myös turvapaikan evänneillä on oikeus suomen sosiaalitukeen. Eli siis kunnat joiden talous on muutenkin kuralla joutuvat maksamaan näiden lomailijoiden kaikki kulut vaikkei olisi kansalaisiutta eikä turvapaikkaa. Eli tervetuloa vain koko maailma tänne hakemaan rahaa. No mutta toisaalta, kun antaa pirulle pikkusormen niin se vie lopulta koko käden. Opetus on se että ahneilla kunnilla oli paskainen loppu. Toivottavasti riksu säästyy tältä matutulvalta.

      • ACE239

        Riihimäki sijaitsee Hämeessä. Täällä ollaan perin hitaita. Ei varmaankaan ehditty mukaan. Syitä saattaa olla monia: kaupungin rahapula, mahdollinen vuokra-asuntopula, päättäjien mielikuvat ja asenteet pakolaistilanteesta yms.


    • AlkujärkytysTuleeMeille

      Rupesin kirjoittamaan viestiä Sulkon opinnoista. Yht'äkkiä löysin itseni Googlen etusivulta. Siis sopimus juuri vahvistettu: opintojakso 3 kertaa/kk ja taisi kestää 3 vuotta. Ja RMK maksaa. -Saa korjata, jos ymmärsin lehtijutun väärin.

      • koulutusystävällinen

        Riihimäki on koulutusystävällinen kunta. Päättäjät ymmärtävät, että kaupunginjohtajankin tulee kehittää ja kouluttaa itseään.


    • ilmestyikin

      Kun Sulkko tulee, tulee Riksulaisille kunnon alkujärkytys samantien. On jätkä osannut hyvin kustantaa opiskelunsa. Lehdessä oli jotenkin epäselvä selostus: 3 kertaa/kk opiskelujakso. RMK maksaa, matkoja ei sentään.

    • ihminenihmiselle

      "MiesRiksusta86" on todennäköisesti Forssasta kotoisin, jossa hänen esivanhempansakin ovat asuneet. Millään muulla ei noin typeriä mielipiteitä saa aikaiseksi.

    • aakkoset

      Luulenpa, että uudella kaupunginjohtajallamme on tärkeimpänä asiana Riihimäen talouden saattaminen kuntoon ja mahdolliset saneeraustoimet.
      Ihmettelen forssalaisten intoa haukkua kohta entistä kaupunginjohtajaansa - hyvä, että pääsee sieltä pois.
      Forssalaisten suhteen näyttää pitävän paikkansa: homo hominem lupus eli ihminen ihmiselle susi. Onpa Sulkkoa raadeltu tälläkin palstalla.

    • kulttuuritekoja

      Kyllä Riihimäen kulttuuri tarvitsee vähän lisää väriä.

      • aakkoset

        Mielenkiintoista: kasvaako riihimäkeläisten draaman taju ja muuttuvatko valtuuston kokoukset paikallisteatterista peräti Kansallisteatterin tasolle? Saammeko me nähdä ja kuulla niin tragedioita, farsseja, komedioita vai mitä? Jos forssalaisten kirjoituksiin on uskomista, meillä on edessä tragedioita. Eiköhän valtuusto jatka normaalisti ja hauskuuta farssinomaisesti kokouksia seuraamaan tulleita kuntalaisia.
        Toivottavasti Sami Sulkon poistuminen Forssasta saa siellä aikaan todellisen katharsiksen. Wikipedian mukaan: " Katarsis eli katharsis (kreik. puhdistuminen) on äkkinäinen tunnetila tai kliimaksi, joka johtaa elämänhalun uudistumiseen, palautumiseen tai voimistumiseen. Käsitettä on käytetty muun muassa teatterissa tragedian yhteydessä."


      • Eiyhtaanmatuatanne

        Ja lasten ja aikuisten pahoinpitelijöitä ?


      • riksulainenvain

        Meillä on omasta takaa näitä pahoinpitelijöitä. Muistuupa mieleeni sekin tapaus, jossa isä ja tämän avovaimo jatkuvasti pahoinpitelivät tyttöä ja lopputuloksena oli tytön kuolema. Kyseessä oli ääritapaus. On turha yleistää. Pahoinpitelijöitä löytyy kaikista kulttuureista, niin suomalaisista kuin maahanmuuttajistakin.


    • sirkkelit

      Olen ymmärtänyt, että Forssassa kaupunginhallitus päätti hyväksyä kaupunkiin otettavaksi pakolaisia. Lisäksi kiinteistön, johon pakolaiset sijoitettiin, omistaa yrittäjä. Hän tietenkin päättää siitä, keitä ottaa vuokralaisiksi.
      Ylen tietojen mukaan Forssaan oli tarkoitus sijoittaa 250 pakolaista. Forssalaisia oli 17.422 vuoden 2015 lopussa. Täten pakolaisia on vain 1,4 % asukasluvusta. Toisin on Kyyjärven kunnassa: vajaa 1.400 asukasta ja 70 maahanmuuttajaa eli viisi prosenttia asukasmäärästä. Tästä huolimatta Kyyjärven kunnan edustajat vetoavat sisäministeriin, että heidän kunnassaan säilytettäisiin pakolaiskeskus. He ovat onnistuneet kotouttamisessa. Näin siis Kyyjärvellä!

    • Musta-iso

      No ei oo kohta yh-tätien pinna enää kireenä.

      • tätätätätä

        Noita pakolaisia kaipaavia yh-äitejä riksussa riittää, että varmasti ainakin 100 miestä (oman ilmoituksen mukaan lapsia) Riihimäen yläasteen kouluille voidaan ottaa. Niistä varmasti pidetään hyvää huolta, eikä niiden puutteessa tarvitse elää.


    • antaa.isiksen.tulla

      Tervetuloa Riksuun Sulkko. Minun puolesta voit ihan rauhassa ajaa Riksun konkurssiin ja sekasortoon. Kyllähän tänne muutama uskonto vielä mahtuu. Olisi kiva kun rupeaisivat tappelemaan keskenään siitä, kenen jumala on ainoa oikea.

    • riksulainenvain

      Vähästäpä se Forssa on mennyt sekaisin: muutamasta maahanmuuttajasta. Taitaa olla aika tapahtumaköyhä paikkakunta.
      Mitä teidän teatterille kuuluu? Tämä maahanmuuttajista ja Sulkosta kirjoittelu pitäisi muuntaa draamaksi, jonka Forssan tositeatteri esittäisi täysille saleille. Niin, vaikkapa sitten valtuustosalissa.

    • Stogentuoma

      Ei ole vielä esityslistalla tarjottu VOK:kia mihinkään Riihimäelle.
      Toisaalta keskiverto riihimäkeläinen on niin tyhmä että pakolaisten tulo voisi nostaa
      keskimääräistä älykkyysosamäärää.
      Uuden kaupunginjohtajan valintaprosessi jo osoitti millainen kaupunki Riihimäki on.

    • tromppakau

      No niin. Autoni palovakuutus tuplaantui. Ennakoiko vakuutusyhtiöt että autogrillejä tulee matuvyöryn tullessa.

      • Blyyböörd-86

        Johtuu varmaan siitä että autosi on varmasti sellainen, mitä poltetaan vakuutusrahojen toivossa ympäri maata. Ja miten palovakuutus tuplaantuu, eikös se kasko ole sitten? Vai oletko ottanut erikseen palovakuutuksen? Ja Riihimäellä autoja palaa aika usein, että siinäkin voi olla yksi syy. Mutta hieno provon yritys näin alkuun tai loppuun


    • oikein.odotan

      Kiitos, paljon matuja. Siitä vaan siementämään vankien jälkeläisiä. Varmaan hyvin sopii geenit yhteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe