Nyt alkaa käryään Jaskan touhut

Valheidenloppu

Viesti Rikulle joka välittää tämänkin goljatille mukamas, ainakin Oulun juntin mukaan mutta kuullaan lisää myöhemmin ;)

Wau, Jasmin just told to cheap magazines she left you and you are begging to be back together. Disappointed of you leaving Debbie rather taking this mentally ill Indian crazy side rather than your ex real partner. Aren't you a man at all? Jasmin is telling that you are in crazy love with her "man" body and Debbie is mentally ill. Stop this now please, she did the same thing for Dennis and so many others so what's wrong with you taking this and ruining your reputation? You are all over the internet already because of this Finnish joke. At least respect your ex partner Debbie.


Keskustelu päättyi

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • foodoo

      Jassu, ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön!

    • Kaikkeesitänäkeekin

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA.....
      Voi yhyren kerran....
      Mistäpä oletatte että Australialainen yritysjohtaja vaivautuu lukemaan jotain suomalaista nettiroskapalstaa? Varsinkaan surkealla englannilla ja onnettomalla kieliopilla väännettyä.

      • Titityyyyt

        Rikuhan osaa suomea ja pystyy palstoja lukeen, kertoi sylttytehdas itse.


    • putuikil

      lopettakaa jo noiden sekojen viestienne kirjoittelu. ihme vainoamista. juoruilun ymmärrän, mutta viestien lähettely austaliaan on ihan epätoivoista ja antaa teistä todella hullun kuvan. ja rasistisen. säälittävää porukkaa täällä ja englantiakaan ette osaa kunnolla.

      • moppikouraahekla

        Hekla pois! Marsmars, missä moppi?


      • Poipoipou

        Se nyt on vaan sun mielipide. Rikullebtekee ihan hyvää kuulla totuus. Mikäs palstapoliisi sä luulet olevas?


      • poisjekkuhekla

        Ei täällä Hekla saa riehua :(


    • putuikill

      Miksi te koette noin suurta vastuuta jonkun Rikun elämästä ja ihmissuhteista? Sairasta touhua, ei voi muuta sanoa.

      Itsekin tykkään juoruilla julkiiksista, mutta teidän puuhat on pakkomielteistä vainoamista. Ja teille tekee hyvää kuulla totuus.

    • PunainenNuoli

      For rich Rich: That first message was mostly nonsense. First, as I recall, Jasmin has not wrote anywhere that Debbie would be having mental problems. The Finns mostly admire Debbie`s good health and beauty.

      I have red all the yellow magazines to find out more about your interesting relationship. However, I never saw Jasmin saying, you are in love with her so called "man body", as the first message claims.

      However, Jasmin has indeed told that she, Jasmin, wanted to brake up with you, where as you wanted to put the relationship on hold and continue later. For Jasmin there is no on-hold relationships as she thinks on hold is then a break up.

      And yes, people struggle to take her seriously as she has had so many relationships to older men - most of them MR Rights, like you Rich. I personally believe, that the best partner for her was and still is a Finnish actor called Oskari Katajisto. Its a shame the broke up and every since then it has been hard for Jasmin to settle down with anyone.

      Good luck with Red Arrow company and have a great time in down under!

      • 45637485495

        Ei helv! tota "englannin kielen taitoa"!
        I have red= minulla on punainen...
        relationships TO older men.....
        The broke up and EVERY since....

        Ethän viitsi nolata meitä suomalaisia enää enempää kuin Zääss on jo tehnyt!


    • palstanvaihto

      Tää kirjoittelu on mennyt ihan raiteiltaan. Muutama tai todennäköisesti vain yksi mieleltään häiriintynyt on jäänyt ilman asianmukaista hoitoa ja riehuu tällä palstalla patologisesti. Kyllä inhottaa mutta minkäs teet, ei viitsi enää koko palstaa avata.

      • PunainenNuoli

        Näinpä ja se olet sinä.


    • hydgt

      Onneksi täällä ihmiset kertoo konkkanokan valheet Rikulle ja Debbielle, on ne sairaita tuon mielisairaan puolustajat. Miten joku voi edes puolustaa pettäjää?

      Sairaita palstalla riehujoita jotka yrittää patologisesti valehdella Jaskan olevan ok, Jaska on mielisairas joka yritti kiristää Rikua ja Debbietä itsemurhalla ja raskaudellal, sairaat fanit eli Jaska itse puolustaa vielä tuota toimintaa.

    • dgujs

      Kukaan muu ei puolusta tuota pitkäaikaistyötöntä mielenterveysongelmaista itsarikandia kuin paskaisen dildon käyttäjä Helga ja itse muulinhammas. On ne sairaita ja mahtaa Oulua hävettää tuo konkkanokka kaksikko.

      • näinollen

        Sinä näyt sekoittavan Jassun puolustelun ja sairaiden vainoajien arvostelun samaksi asiaksi.


      • gksghsj
        näinollen kirjoitti:

        Sinä näyt sekoittavan Jassun puolustelun ja sairaiden vainoajien arvostelun samaksi asiaksi.

        En todellakaan sekoita Jassun puolustelua mihinkään vainoon eli miksi valehtelet moista? Oletko itse paskamaha kun valehtelet noin räikeästi? Miksi keksit omasta päästä asioita ja vielä uskot omiin satuisi ja tarinoihisi, skitsofrenia? Miksi puolustat sarjakiusaajaa? Miksi henkisen väkivallan käyttäjä on sinusta ok? Onneksi täällä palstalla on normi ihmisiä jotka ei puolusta sarjavalehtelijan kiusaamisia vaan puuttuvat epäoikeudenmukaisuuteen. Mikä sinussa on vialla kun puolustat sarjavalehtelijaa?


      • viiraakoooo

        Mitä yrität sanoa? Ei tuosta sepustuksesta saa mitään selvää. Alkaa todellisuus hämärtyä?


      • djjhysg
        viiraakoooo kirjoitti:

        Mitä yrität sanoa? Ei tuosta sepustuksesta saa mitään selvää. Alkaa todellisuus hämärtyä?

        Vai et osaa enää suomea edes lukea, onko skitsofrenia noin pahentunut? Ymmärrän että vintiltä mielenterveysongelmainen pitkäaikaistyötön ei enkkua ymmärrä, mutta että nyt suomen kielikin hämärtynyt? Onko todellisuus noin hukassa? Eikö Oulun häpeä älynnyt sen vertaa enkkua että riku jätti vaan kuvitteli harhaisessa nuppineulapäässä että yhdessä ollaan samalla kun kiristi Debbietä raskaudella ja itsariyrityksellä? Kuinka monta exää pitää haukkua? Denun ex oli haahka, paskamaha julkisesti haukkui haahkaksi, ja sinä mielisairas puolustat tuota? Oletko itse paskamaha? Mitä yrität oikein sanoa, kakista nyt ulos dille?


      • 26877

        dgujs:lle miltä tuntuu jos omasta äidistäsi kirjoitettaisiin noin? Turha äitiä syyttää aikuisen tyttären töppäilyistä.


      • tunnentapauksesi
        gksghsj kirjoitti:

        En todellakaan sekoita Jassun puolustelua mihinkään vainoon eli miksi valehtelet moista? Oletko itse paskamaha kun valehtelet noin räikeästi? Miksi keksit omasta päästä asioita ja vielä uskot omiin satuisi ja tarinoihisi, skitsofrenia? Miksi puolustat sarjakiusaajaa? Miksi henkisen väkivallan käyttäjä on sinusta ok? Onneksi täällä palstalla on normi ihmisiä jotka ei puolusta sarjavalehtelijan kiusaamisia vaan puuttuvat epäoikeudenmukaisuuteen. Mikä sinussa on vialla kun puolustat sarjavalehtelijaa?

        Harmi vaan ettet kuulu näihin normi-ihmisiin. Kommenttisi on pelkän katkeruuden kirjoittelua miesystäväsi petturuuden takia.


    • neunin

      Yritän sanoa että sulla ei ole kaikki kunnossa, jos sinulle tuntemattomien ihmisten elämä aiheuttaa tuollaista kaunaa ja aggressiota.

      Sanon myös että viesteistäsi huomaa että kierrokset kasvavat koko ajan, ja siksi niiden sisällöstä on vaikea saada selvää. Rauhoitu ja ajattele muita asioita elämässä.

      Ymmärrän että tilanne suututtaa jostain syystä, mutta ei se ole loppujen lopuksi sinun huolesi, onneksi ei ole, ajattele niin.

      • Hdvbjttb

        Kokeillaan vielä kerran jos älyäisit. Eli ei ole ok puolustaa sarjavalehtelijaa vaan yhteisen hyvän vuoksi pitää pysäyttää henkisen väkivallan käyttäjä. Paljastit oman sairautesi puolustamalla tätä idariwohoottajaa eli mitä tämä kertoo sinusta? Kaiken tarpeellisen joten mars takaisin vintille.


      • niinannuu

        Eikö oma toimintasi ole sitten henkistä väkivaltaa, kun haukut Jasminia eri nimityksin netissä ja kirjoittelet juttuja, joiden todenperäisyydestä ei ole tietoa? Perustele, miksi sinun tehtäväsi on "pysäyttää yhteisen hyvän vuoksi"?


      • kdhsss

        Turhaan noille idariwohoottajan puolustajille mitään oikeudenmukaisuudesta tai moraalsita kertoo, myyvät senkin roskalehdistölle, itsemurhayrityksen tehneen paskamahan perässä kulkevat. Sairaita ovat nämä Jaskan puolustajat, puolustavat henkistä väkivaltaa, pitkäaikaistyöttömyyttä/lokkeilua, exien haukkumista haahkaksi/henkistä väkivaltaa jne lista on pitkä. Hakeutukaa nyt hoitoon jos mielisairas on idolina. Kuka edes kehtaa myöntää että idolina on kalkutan geeneillä varustettu sarjavalehtelija? Olette te sairaita kertakaikkiaan.


      • ninnuunii

        Sepäs oli hyvin perusteltu.


      • djjhss
        niinannuu kirjoitti:

        Eikö oma toimintasi ole sitten henkistä väkivaltaa, kun haukut Jasminia eri nimityksin netissä ja kirjoittelet juttuja, joiden todenperäisyydestä ei ole tietoa? Perustele, miksi sinun tehtäväsi on "pysäyttää yhteisen hyvän vuoksi"?

        Mitä haukkumista se on jos sanoo totuuden että vanhuksia ei putsata tai exää haukuta haahkaksi? Missä sinun moraalisi on jos sinusta se on ok että lokkeilee, kiristää itsemurhalla ja raskaudella, asuu työttömänä äidin vintillä etc lista on pitkä? Haukkumista on se miten Jasmin puhuu existään, ei se miten me moraalin omaavat paljastetaan Jaskan sarjavalheet. Miksi sinä puolustat mielisairasta? Miltä sinusta tuntuisi joutua Jasminin henkisen väkivallan kohteeksi? Mietippä sitä ja tule sitten takaisin puolustamaan väkivallan tekijjää. Kuka edes kehtaa puolustaa tuota mielisairasta lokkia, sinä, mieti sitä.


      • iinatti

        Onpa täällä hurjia puheenvuoroja. Oli miten oli, niin minun mielestä viestien lähettely Rikulle menee täysin yli laidan. En puolusta Jassua, vaan yleisesti ottaen kritisoin tuollaista. Viestit voi kohdistaa näillä palstoilla tai joissain kommenteissa Jassulle, ei ulkopuolisille. Btv, tuo Kalkutan geenit oli kyllä hyvä (ilman rasismia ajateltuna).


      • elllieeee

        Richardille kirjoittelu tai jollekin australian rajaviranomaisille menee täysin yli. Haluaisin myös kuulla vastauksen siihen, miksi tämä yksi kirjoittaja kokee niin tärkeäksi huolehtia Jasminin moraalista tai tavasta elää?


      • Pliiiisss

        Voitaisko juoruilla Jassusta eikä kirjoittajista?


      • ikuinenloma
        elllieeee kirjoitti:

        Richardille kirjoittelu tai jollekin australian rajaviranomaisille menee täysin yli. Haluaisin myös kuulla vastauksen siihen, miksi tämä yksi kirjoittaja kokee niin tärkeäksi huolehtia Jasminin moraalista tai tavasta elää?

        Täällä ei ole tarkoitus kritisoida kirjoittajia vaan kommentoida julkkisjuoruja. Jokainen lähettäköön ihan mitä vaan mihin vaan ja vastatkoon omista toimistaan, ei kuulu sinulle.


      • sairasvääns
        djjhss kirjoitti:

        Mitä haukkumista se on jos sanoo totuuden että vanhuksia ei putsata tai exää haukuta haahkaksi? Missä sinun moraalisi on jos sinusta se on ok että lokkeilee, kiristää itsemurhalla ja raskaudella, asuu työttömänä äidin vintillä etc lista on pitkä? Haukkumista on se miten Jasmin puhuu existään, ei se miten me moraalin omaavat paljastetaan Jaskan sarjavalheet. Miksi sinä puolustat mielisairasta? Miltä sinusta tuntuisi joutua Jasminin henkisen väkivallan kohteeksi? Mietippä sitä ja tule sitten takaisin puolustamaan väkivallan tekijjää. Kuka edes kehtaa puolustaa tuota mielisairasta lokkia, sinä, mieti sitä.

        Hae hyvä ihminen apua itsellesi. Haukut jo muita kirjoittajia sairaiksi, kun eivät ole samaa mieltä kanssasi. Jankutat yhtä ja samaa joka kommentissasi.


    • hgskhs

      Tietenkin pitää kertoa ja varoittaa tästä lokista, miksi sinä et koe tärkeänä huolehtia moraalista? Ei ole ok kiusata ihmisiä kuten Jasmin on tehnyt, älyä nyt perusasiat.

      • elllieeee

        Ei ole mun tehtävä vahtia jonkun tuntemattoman ihmisen moraalia eikä edes lehtijuttujen perusteella ryhtyä sitä arvioimaan.

        Täällähän selvästi kokoontuu oikein yhteiskunnan tukipilarit.


    • ellieeee

      Olisin kyllä aika varovainen kirjoittelemaan että J on kiusannut ihmisiä, tuossa täyttyy jo kunnianloukkauksen kriteerit, jos sulla ei ole omakohtaista vahvaa todistusaineistoa antaa. Jasmin vie poliisille!

      • 54758655

        Löytyvät kirveslehden arkistoista....


    • Paljonkysymyksiä

      Tässä erossa on se hyvä puoli, että enää Jassun ei tarvitse sulkea instaa ja julistaa yksityistä uutta minää. Nyt Jazka saa taas revitellä julkisuudessa ihan kaiken elämästään.

      Vieläköhän Jassua seurataan vessaan asti ja huudellaan vessan oven takaa?

      Onko Helga saanut vielä hieromasauvoja postilaatikkoonsa?

      Lähteekö Jazka talveksi Kreikkaan uima-allasjumppaajaksi, kun hän ei kestä kylmää Suomen talvea?

    • Kahukshjwh

      Toivotaan että denu, debbie ja monet jasminin haukkumat ihmiset tekevät kunnianloukkauksesta syytteen. Mitä helvettiä sinä hyökkäät yksittäisiin kirjoittajiin? Keskity suomen pahimman kiusaajan henkisen väkivallan lopettamiseen äläkä kannusta lokkia kiusaamaan.

      • SaQq2

        Höpöhöpö, kyllä se oli RIKURICHARD, joka Jasminia ja samalla koko Suomen kansaa huijasi. Toivottavasti tämän tavarastaan tarkan naisen ei tarvitse itse läheä hakemaan tavaroitaan, vaan ne lähetetään Oulun residenssiin.


      • räteijalumpui
        SaQq2 kirjoitti:

        Höpöhöpö, kyllä se oli RIKURICHARD, joka Jasminia ja samalla koko Suomen kansaa huijasi. Toivottavasti tämän tavarastaan tarkan naisen ei tarvitse itse läheä hakemaan tavaroitaan, vaan ne lähetetään Oulun residenssiin.

        Sillä mitään tavaroita enää ole Rikun bungalowissa, kaikki rätit ja lipokkaat tuli mukana vinttikomeroon.


      • lehmätlentäää
        SaQq2 kirjoitti:

        Höpöhöpö, kyllä se oli RIKURICHARD, joka Jasminia ja samalla koko Suomen kansaa huijasi. Toivottavasti tämän tavarastaan tarkan naisen ei tarvitse itse läheä hakemaan tavaroitaan, vaan ne lähetetään Oulun residenssiin.

        Jos nainen antaa itseään huijata niin silloin saa mitä tilaa, ei se sen kummempaa ole.


    • PapsuSami

      Huh, Samiko täällä riehuu? Käy kyllä sääliksi että jollain takavuosien pikkujulkkiksells on sun elämästä näin suuri ote.

      Tajuat varmaan itsekin ettei tuntemattoman ihmisen huonolla englannilla kirjoitetut viestit saa Richardia inhoamaan Jasminia, pikemminkin päinvastoin, se varmasti tuntee sympatiaa miettiessään mitä Jasmin saa kestää kun hänellekin näitä katkeria viestejä riittää.

      • exaussilainen

        Mistä sä tiedät mitään Rikun inhoista tai muustakaan, oletat näin, mutta siihen se jääkin.


      • RikuLoveDebbs

        Rikuapa ei enään kiinnosta Mäntyskän kohdistuvat asiat, menneen talven lumia.....Hän panostaa energiansa nyt kauniiseen vaimoonsa Debbieen.


      • fghjghj

        Huh, Jasminko täällä taas riehuu? Tajua nyt löysä-ruho että Riku keskittyy kauniiseen vaimoonsa, sinä et kiinnosta edes homoja tai pappoja, älyä nyt wohottajaidari kukaan ei halua sinua tai sinun henkistä välivaltaa joten poistu julkisuudesta ja ole hiljaa idariwohoottaja. Ja anna olla viimeinen kerta kun julkisuudessa haukut ihmisiä paskamaha.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe