Vankikarkuri piileskeli Kokkolassa!

Hyvää_Venetsialaista

Poliisikoira nappasi vankilasta karanneen henkilön piiloutuneena puskiin Kokkolassa viime yönä. Saanko kysyä, siis tuolla kaduilla piilotteli ties kuinka vaarallinen vanki ja se epäilty raiskaajakin on vapaana, niin mitä vielä on odotettavissa olemmeko turvassa edes Venetsialaisina??
http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=419031

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jurppiipahoin

      Koko keissi kuulostaa lähinnä epäonnistuneelta vitsiltä. Minkä takia yleisöä ei oltu varoitettu vankilasta karanneesta tyypistä emminä ainakaan ole huomannut mistään uutisista, että kukaan olisi edes karannut. :((

      • reliisikoirapox

        Aika tyypillistä häh, koko juttu pyritään lakaseen maton alle jollain nakilla. Ei mitään mut ois ne voinu kertoo kuin pahoin poliisikoira raateli sitä joroa.


    • SuuriYleisö

      Vai oli poliisioperaation tynkää yöllä taas Kokkolassa. No kertokaapas missä asuinalueella tämä episodi sattui?

    • avoin.vanki
      • Tuomitun-Kohtalo

        Öhöm kaikki vankilaan tuomitut ovat rikollisia ymmärräthän sinä sen...


      • Noniinviisastelija
        Tuomitun-Kohtalo kirjoitti:

        Öhöm kaikki vankilaan tuomitut ovat rikollisia ymmärräthän sinä sen...

        Koittaisit itse ymmärtää:
        http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/171182-syyttomille-vangeille-ja-tuomituille-maksettu-lahes-12-miljoonaa-euroa


    • KokkolanTOSIrealisti

      Saatanan uteliaat paskiaiset ja pissiäiset. Pitäkää turpanne kiinni. Mitä vittua se teille kuuluu. Tuo typerä uutisten kopiointi tälle sivustolle on loputtava. Saatana kun samat asiat kuulee radiosta, ja on luettavissa lehdistä. Tämä sairas kopioija on saatettava kuriin. Esitys on jo lähtenyt ylläpidolle. Joten pian häiriköinti loppuu, hah...

      • NYTRIITTÄÄ

        Painu vittuun saatanan hullu tältä palstalta rääkymästä voi jumaliste mikä vajakki. Ala läiskimään hoitoon äläkä käytä jatkuvasti alkuperäisen KokkolanTOSIRealistin nimimerkkiä muunneltuna mielisairaisiin tarkoituksiisi tai hankin syytteet niskaasi!!!!!!!!


    • pjghpsjrg

      Turvasprayt ja kättäpidempää mukaan kaupungille

      • Venetsialaisissa

        Ehdottaisin sinulle, että jätät kättäpidemmän kotiin, ettet joudu itse vankilaan toki laillista apteekeissa myytävää turvasuihketta voi pitää mukana, kunhan muistat olla käyttämättä sitä väärin.


    • koivuhaksa

      Moikkelis koikkelis. Huhumylly pyörii raakana Koivuhaas muistatte varmaan Isojärven rivitalon puukkotappajan vetikö veri kotikonnuille vai mitä huhua?

      • molemmattappoivat

        Anteeksi kysymykseni kaupunkilaisena tarkoitatko miestä vai naista?


    • Alkatrazzi

      Järkyttävää en olisi voinut kuvitellakaan sitten Nikita Fougantinen vankilapaon jälkeen. Miten ihmeessä vanki voi päästä pakoon piilottiko joku pullapitkoon rautasahan terän ja kyssä teki lakanasta köyden ?

    • NaakkapuistonNipa

      Hyväkö tää vankilapako tehtiin selväksi meille paikkakuntalaisille heti Venetsialaisina eikä vasta parin päivän päästä niinkö tavallisesti. Nyt olis hyvä miettiä yhden, jos toisenkin mitä väkivaltaisuuksisia on odotettavissa lauantaina, koska silloin kaikki ovat perinteisesti päissään ja kärtyisiä.

    • Ylä_Femmat

      Hekotuttaa niin, ettei tiedä miten päin olisi. Hih turvat meni tukkoon. :))

    • ihme-houdiini

      Mistä vankilasta kyseinen henkilö oli karannut ja voiko siihen luottaa, että moinen kalterisankari pysyy edes Kokkolan poliislaitoksen putkassa?

      • Jdkdkdk

        Vaarallisista vankikarkureista on yleensä uutisoitu ja kerrottu missä pain arvellaan liikuskelevan. Tämä tapaus siis lienee jokin pikkurötöstelijä tms vähemmän vaaralliseksi katsottu. Että äläpä ny sinäkään ihan housuihis pasko.


      • kahalekarkuri

        Kerran yks jössi joutu putkareissulle poliisimaijassa mut perillä ne hokas et takakontti oli tyhyjä aika pöhölöä eiks je : )


    • vartiopäällikkö

      Kaveri oli sakkovanki, poistui avovankilasta, ei tarvinnut käysiä, lähti litomaan peltohommista. Ei vaarallinen, liikennesakkoja maksamatta, siksi koirakin sai vain yhden nakin.
      Taas tyhjästä paljon melua...

      • LomaVanki

        Ei maksamattomista sakoista joudu vankilaan onhan ne yrittäneet saada uutta lakia läpi mutta ei ole ottanut tuulta alleen. Epäilen, että joku paikallinen puukottaja jätti palaamatta lomilta vankilaan.


      • Harmiton_tyyppi
        LomaVanki kirjoitti:

        Ei maksamattomista sakoista joudu vankilaan onhan ne yrittäneet saada uutta lakia läpi mutta ei ole ottanut tuulta alleen. Epäilen, että joku paikallinen puukottaja jätti palaamatta lomilta vankilaan.

        Joka tapauksessa joku harmiton talousrikollinen se vain oli. Suomen vankiloista ja etenkin avovankiloista karkaa porukkaa päivittäin, mutta vain vaarallisista murhamiehistä tiedotetaan medialle. Tällä tuskin lienee edes mikään uusi rötös ollut mielessä, kunhan vain halusi nähdä ne kuuluisat Kokkolan Venetsialaiset.


    • konnunsuon-kuokkijat

      Tummanvihreä helikopteri on lentänyt matalalla jo pari päivää Kokkolan ympäristössä ja ihmiset ovat kovasti miettineet mitä se lentää täällä. Tietääkseni helikoptereita käytetään myös karanneiden vankien etsinnöissä, joten liekö täällä vielä toinenkin vanki piilottelemassa puskien suojassa.

      • natottaako

        Naton koptereita on...ei hätää.


    • hyväkö_huomasivat

      Saatto se vanki olla esim. joku, joka meinas tehdä vasikan kans tilit selväks mitä se olis muuten pusikossa kytänny. Oli muuten reipas poliisikoira niitä kiitetään aivan liian vähän vaikka pistävät henkensä alttiiks immeisten ja poliisien puolesta vaarallisessa rikollisjahdissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe