Saturanta päiväkoti

kr244

Kerro mielipiteesi. Kiitos

6

2504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DorkaJohanna

      Voi ei!

      Miksi piti mun yrittää löytää jotain keskustelupalstaa koskien Lempäälä ja törmätä tähän?

      Yksi ikävimmistä paikoista johon olen tutustunut täällä. Hapanta henkilökuntaa joka koko ajan tuntui haluavan olla jossain aivan muualla. Liian pienet tuulikaapit. Johtajuus kateissa, päiväkodin johtaja oli harvinaisen v-mäinen akka. Jos antoi itseltä "pieneksi jääneitä" leluja sai antohetkellä nähdä mollivoittoista ilmapiiriä ja hädin tuskin kuuli väkisinvängerretyn hiljaisen kiitoksen joka siis ei tullut henkilökunnan sydämestä.

      Sain hyvän ja osuvan kuvan minkälaisia suomalaiset ihmiset ovat. Menkää Lempääläiset ulkomaille oppimaan miten olla iloinen lasten seurassa!

    • YLÄMUMMU

      Ei ole totta -olen muutaman kerran hakenut lapsenlapsenlapseni hoidosta ja henkilökunta on aivan ihanaa ja jutellaan ja kerrotaan kuinka päivä on mennyt ja mikä tärkeintä kuinka tämä pieni mies minulle hyvin tärkeä on kehittynyt ja mennyt elämässä eteenpäin! ISO KIITOS HENKILÖKUNNALLE !

      • hyhhhyh

        tympeetä tosiaan on henkilöstö. Onneksi saan lapseni pois sieltä pikaisesti. Toiminnasta pitäisi tehdä ilmoitus jonnekin aville tms. Rahastusta!


    • hoitotätimuualta

      Henkilökunta on kuten muuallakin, eli kaikki omanlaisiaan huonoine ja parempine päivineen. Lapsirakkaita lienee joukossa. Työ on raskasta eikä sitä aina jaksa näyttää parastaan.

    • VirkavirheistäHuolta

      Ei mitään kiitosta Saturantaan. Jos sanot kiitos olet silloin satutuntia vetämässä. Saturanta oli uusi ja moderni silloin joskus, vanhenihan sekin sekä rakennuksena että toimipisteenä. Hyvin laitosmaista suomalaista virkakoneiston lastenhoitoa. Sellainen paikka jossa johtaja tienaa kovaa palkkaa nuolemalla ylempiään virkakoneistossa ja samalla lytäten pikkulasten äitejä. Suurennuslasin alle joutui niin äidin kasvatusote kuin isänkin, puhumattakaan muista huolta nostattavista asioista kuten lapsen vaatteet ja ne tuulesta temmatut milloin mitkäkin keksityt ja mielikuvitukselliset aiheet tehdä lastensuojeluilmoitukset.

      Olipahan koko Sote-talo Lempäälässä aivan Saturannan vieressä vaikka silloin ei Sotesta puhuttu. Mutta nämä kaksi paikkaa lähellä toisiaan piti molemmin puolen huolta huolista, niistä huolista jotka nousi kun ajettiin voimallisesti lasten etua täällä Lempäälässä. Jossain kursseilla jotka oli järjestetty tarhan henkilökunnalle oli korostettu huomaamaan huolia. Sitä sanotaan varhaiseksi puuttumiseksi. Niinpä myös Lempäälässä joku lapsiperhe lastensuojelun ja tarhan huolien nousemisen takia huomattiin että huostaanoton jälkeen lapsi puuttuu perheestä varhaisessa vaiheessa.

    • Pärskijä

      Päiväkoti Saturannan henkilökunta meni mielestäni liian pitkälle siinä kun kehoittivat pitämään sairaan lapsen kotona.

      Sairaan lapsen paikka on kotona, sen ymmärtää tyhmempikin; lapsen pitää saada nukkua ja levätä. Ohje kai on että hoitopaikkaan voi palata yhden kuumeettoman päivän jälkeen.

      Vähän vaikeampaa on vetää linjaa siihen että jos lapsi yskii ja aivastelee ja nuhanenää pitää nenäliinaan kuivata että milloin on sopiva aika olla kotona-mennä hoitoon takaisin.

      Kuitenkin Saturannan henkilökunta oli "määräämässä" ja pakottamassa ihan pienestäkin yskästä vanhempia pitämään lapsen kotona.

      Ristiriidan tästä näin sitten siitä kun itse sain tilaisuuden seurata Lempäälän kunnan hoitohenkilökunnan touhuja monen viikon ajan. Nimittäin paljastui että henkilökunta itse tuli päiväkotiin töihin yskimään, pärskimään ja aivastelemaan jopa hoitolapsi sylissä. Ruokailessa täti aivasti käteensä ja koski sitten lapsen aterimia.

      Oliko tädillä niin paljon asuntovelkaa että oli pakko rahansaannin himossaan tulla tartuttamaan pikkulapsia kaikkiin flunssiin töihin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe