Naisihanne muuttuu?

vanhapiikapikkarainenn

Miten miesten naismaku muuttuu iän myötä?

Mulla oli nuorena vaikeaa tulla toimeen miesten kanssa. Moni kiinnostui kyllä ulkonäöstäni, mutta kun avasin suuni, juttu kariutui siihen. Tykkäsin jo nuorena mm. remontoinnista, mikä karkoitti monet miehet. Ja ne, jotka eivät karkoittuneet, alkoivat kilpailla kanssani ja yrittivät "voittaa" minut, jonka seuraukseni oma mielenkiintoni heihin lopahti. Valitsin sitten elää yksin, koska miehen kanssa havaintojeni mukaan olisi pitänyt "pienentää" itsensä ja teeskennellä osaamattomampaa kuin on.

Nyt sitten kun ikää on 30 ja monet miehet uudella kierroksella, olen hämmennykseni huomannut, että asiat jotka karkoittivat nuorena miehiä pois, vetävät nyt heitä puoleensa.

Ihmettelen näin suurta muutosta tilanteessa... onko kyse miesten kypsymisestä? Ovatko esimerkiksi aikaisemmissa parisuhteissaan oppineet, että raskasta voi olla, jos yksin tekee kaiken? Ollaan valmiimpia tasa-arvoiseen kumppanuuteen? Vai onko jotenkin eri miestyyppi kyseessä?

Ihmettelen, olen hämilläni. Kertokaa!

11

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • airami

      Mulla ei ole koskaan ollut ongelmana jos nainen osaa jonkun asian tehdä paremmin kuin minä itse, arvostan kaikkein eniten sellaisia naisia jotka osaa ja tekee perinteisiä naisten töitä, en tarkoita kodinhoitoa vaan neuloo virkkaa ja kaikkea muuta, jos vasara moottorisaha kirves ja muut "miesten" työkalut kädessä pysyy ja niillä osaa tehdä, arvostan myös sellaisia naisia.
      Noh itte teen naisten töitä jos tarvetta on, sukkia en osaa kutoa enkä virkata mutta kaikki muu onnistuu.

      • airami

        Unohdin vastata sun kysymykseen.
        Saattaa olla kyseessä eri miestyyppi, ehkä samanlainen mitä itse olen.


    • P.A.P

      Jospa nuoruutesi miehet eivät pitäneet siitä että koet asiat kilpailuna, ehkä he ovat antaneet sinulle tilaa päteä omassa leikkikehässäsi?
      Voiko olla niin, että sinä olet muuttunut ja ikä on tuonut lisää varmuutta, jolloin et enään koe "miesten jutuista" puhumista miesten kanssa kilpailuna, vaan tavanomaisena jutusteluna tutuista asioista?
      Niin tai näin, varmaa on se että kyllä ikä meitä muuttaa. Useimmille se tuo varmuutta ja suvaitsevaisuutta, Nuoruuden jyrkät ja varmat mielipiteet pehmenevät ja ihmisestä tulee harkitsevampi ja suvaitsevampi. Ei kaikista mutta luulen että useimmista. Aivan varmasti, ehkä.

    • 1102

      Kyllähän se muuttuu. Nuorempana minäkin katselin isoja rintoja ja nykyisin katson pyöreitä pyllyjä ja leggingreissä tärähteleviä reisiä...

      Mutta tämä ei vastannut kysymyksesi. Kuten alussa jo vähän vihjasin, niin ulkonäkö on se johon nuorena kiinnittää huomiota. Niin pojat kuin tytötkin. Tytöillä se on ehkä vähemmän tiedostettua mutta leveät hartiat, lihakset, suora ryhti ja matala ääni vetävät puoleensa. Ne kaikki kertovat voimakkaasta testosteronin tuotannosta ja se kertoo seuraavasta laumanjohtajasta. Tällainen "laumanjohtaja" ei halua kilpailua vaan se vatii ehdotonta palvontaa. Varsinkin laumansa naarailta.

      Jos nyt katsot historiaa taakseppäin, niin minkälaisista pojista viehätyit tai ketkä koit itsellesi sopiviksi kumppaneiksi? Missä asemassa he ovat nykyisin? Ovatko ne kyynärpäätaktikoita? Politikkoja? Johtajia? Kertaalleen/kaksi eronneita? Vai ovatko he hiljaa puurtavia suorittavan työn perheenisiä joilla on suurperhe?

      Veikkaan siis että olet valinnut kumppanikseisi niitä "johtajia". Johtajat valitsevat laumansa ja naaraansa ja muut jäävät ilman. Sinun iässäsi jäljellä ovat ne jotka ovat jääneet laumojen ulkopuolelle. Eli, ne hiljaiset puurtajat jotka oikeasti ymmärtävät naisia ja ymmärtävät mitä rakkaus on ja miten elämää eletään kun on yhteinen päämäärä. Eli, valittavissasi on miesten parhaimmisto. Toista kierrosta menevät tai sellaiset joilla on jo lapsia, ne kannaattaa kuitenkin hylätä heti. Ne vain laskelmoidusti etsitvät seuraavaa partneria. Mutta muuten loppuelämäsi saattaa olla hyvinkin antoisaa. Muista, elämä alkaa vasta 30:stä.

      Kun nyt vähän vanhepaman katsoo tätä "parisuhdepeliä" niin se lähinnä naurattaa. Nuoret naiset pihtaavat ja koittavat saada tahtonsa läpi joka asiassa. Miehet alistuvat milloin mihinkin ja naiset naureskelevat ryhmissään mitä mies milloinkin on heidän käskystään tehnyt. Yhtä kaikki. Aika kuluu ja kuolema tulee. Ja ainoa millä on merkitystä on se onko elämän aikana lisäännytty vai ei. Paritelulla ilman lapsia ei ole mitään merkitystä. Se on hukkaan heitettyä elämää. Vaikka sitä kaikista medioista meille toitotetaankin: ihkuu sinkun elämää.

      Siksipä minäkin luonnollisesti olen kiinnittänyt huomion rinnoista pepun seudulle, koska siellä tapahtuu lisääntyminen. Ja ihminen on lisääntymisvietin orja. Eli, kun etsitte niitä "tissi", "peppu" ja "jalkamiehiä" niin valitkaa peppumies jos haluatte lapsia. Tissimiehet eivät vielä ole kasvaneet aikuisiksi.

      Mutta vaikka mielipiteeni naisista ja heidän himoittavista piirteistään on muuttunut, yksi asia ei ole. Tupakoiva nainen on aina vastemielinen. Se on jostain syystä sellainen asia josta ei pääse yli. Jos tupakoi, niin se oli sitten siinä.

      • viispluskuus

        Hauskaa lukea hyviä kommentteja!
        Olen aikuinen nainen, hyvännäköisiä, älykkäitä alfauroksia koko ikäni harrastanut. Olen luultavasti melko testosteronipitoinen, mutta se ei ole ollut ongelma parisuhteissa, päinvastoin.
        En ole koskaan ymmärtänyt töiden jakoa sukupuolen mukaan; osaan liittää kattolamput, ilmata patterit, putsata viemärit, paikata fillarin kumin, vaihtaa auton renkaat yms. pikkurempat (="miesten töitä", joita tehdään ehkä pari kertaa vuodessa?)
        Osaan myös pitää kodin siistinä, laittaa hyvää ruokaa ja pidän leipomisesta. Virkkaaminen ja pitsinnyplääminen on jäänyt vähän vähemmälle...

        Tarkoitukseni oli vain kertoa, että mielestäni
        ns. henkilökemia ja toimiva seksi ovat tärkeintä parisuhteessa.


      • Anonyymi

        Aivan täyttä p*skaa suollat. En jaksanut lukea edes puoleenväliin


    • kokomaku

      Mulla tuntuu tuo naisihanne muuttuneen vai tissien koon osalta. Nuorukaisena tykkäsin vain isoista, nyt on pienet enempi mun makuun.

    • päällekolkyt

      Minullakin on maku muuttunut, pienet pystytissit etenkin kiihottaa. Ja hoikka/normaalikokoinen vartalo. Ennen pidin pienistä ja pyöreistä naisista, en enää innostu.

      Mitä noista,nainen voi olla ns. Miesten aloilla mestari ja toispäin. Moneen ammatilliseen ongelmaan on löytynyt ratkausuja vastakkaisen sukupuolen ideoimana.. ;)

      Miksi sellainen pitäisi sivuuttaa jolla jo on jälkeläisiä? Tietääoä ainskin että on kyky lisääntyä ja jos lapset terveitä,todennäkösrsti tulevatkin on.. :) vai oliko tuo heitto tarkoitettu nostamaan omaa arvoa kilpailussa,perusteettomasti? ;) terv.

    • näinsevaanonz

      Mitäs kummalista tuossa on? Kaikilla varmasti maku muuttuu vuosien saatossa-niin miehillä naisten suhteen kuin naisilla miesten suhteen...

    • Anonyymi

      Tärkeintä naisessa on miehen kannalta naisen suolistossa asumisen autuus. Mikään ei ole ihanampaa, kuin ryömiä sisään kauniin naisen peräaukosta sisälle syvälle suolistoon. Piehtaroida siellä ihanassa ulosteessa ja syödä sitä. Samaten saa nauttia ihanista tuoksuista, kun naisen suolisto tuottaa suolikaasuja. Tämän ihanampaa asiaa ei ole olemassa. Rakastan naisten suolistoja ja niiden sisältöä sekä tuotoksia!!!

    • Anonyymi

      Miehen naismaku ei evolutiivisesti kehity. Mies on kiinnostunut alle 30 v naisista, jotka ovat hedelmällisyydeltään parhaassa iässä.

      Sinä olet valitettavsti jo 30 , joten miehen kiinnostuminen vaatii jonkin verran lisäponnisteluja. ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe