Gigolon kynsissä

Nainenpuutteessa

Sirun äiti oli tuonut Kreikan-matkaltaan tuliaisena jo parhaat päivänsä nähneen gigolon. Barak oli jossain kolmenkympin paremmalla puolella ja hänelle hyväuskoisen suominaisen löytäminen oli ollut varsinainen onnenpotku. Nainen passasi häntä kuin kuningasta eikä Barakin tarvinnut tehdä muuta kuin naida eukkoa pari kertaa viikossa.

Ja olihan tässä tilanteessa myös yksi hyvä puoli: Siru joka oli 16-vuotiaana naiseutensa ensikukassa. Tätä kaunista blondia oli ilo katsella, varsinkin kun tyttö oli vielä niin nolona nähdessään Barakin kyttäävän häntä kyrpä asennossa. Mies otti tilanteesta kaiken irti ja kuljeskeli kotosalla pienessä aamutakissaan aina heidän ollessa kaksin. Välillä hän "unohti" laittaa aamutakin kunnolla kiinni ja seisova kulli tervehti Sirua säännöllisesti. Mies haaveili nuoresta lihasta aina naidessaan tytön äitiä.

Vielä Barak ei ollut päässyt toteuttamaan haaveitaan sen pidemmälle. Eräänä iltana miestä kuitenkin onnisti. Sirun äiti oli lähdössä naisporukalla baariin eikä miehen tarvinnut kuin odottaa. Ilta vierähti nopeasti miehen surffatessa pornosivuilla Sirun pysytellessä visusti huoneessaan. Viimein nainen kotiutui reissultaan ja eukko oli vieläkin kaatokännissä. Hän kopeloi Barakia hetken, mutta sammui melko pian.

Sirukin oli jo nukkumassa ja nyt olisi Barakin aika toimia. Tyttö oli luottavaisena jättänyt huoneensa oven auki, koska äitikin oli jo kotona. Sirun tietämättä Barak oli antanut naiselle vahvan särkylääkkeen joka sai hänet tiedottomaan tilaan. Mies hiipi Sirun ovelle ja livahti sisälle. Siellä tyttö nukkui pienessä yöpaidassaan ja Barak lähestyi häntä varovasti. Vesi lirahti miehen kielelle ja penis jäykistyi pelkästä näystä.

Mies istui sängylle ja kosketti tyttöä. Tämä ynähti unissaan ja mies jatkoi tutkimuksia. Yöpaita oli pingottunut Sirun tissien kohdalle ja mies hyväili niitä varovasti. Hän ei kuitenkaan halunnut ottaa mitään riskejä ja oli valmistaunut huolella. Barakilla oli kädessä aamutakkinsa vyö jolla hän sitoi tytön kädet kiinni tämän pään yläpuolelle. Siru heräsi miehen käsittelyssä ja huudahti peloissaan.
Barak naurahti ja selitti huonolla suomellaan "mami nukkuu, ei kuule" ja jatkoi toimiaan. Hän nosti tytön yöpaitaa ja tunki sen helman tämän suuhun. Nyt tisut olivat miehen kasvojen edessä ja hän kumartui niitä kohti.

Ihanan pystyt ja kiinteät rinnat olivat tervetullutta vaihtelua ja Barak otti tilanteesta kaiken irti. Mies hieroi rintoja karheilla käsillään ja imutti niitä vuoronperään maiskutellen. Kieli pyöri syljestä märkien nännien ympärillä ja miehen käsi matkasi kohti Sirun jalkoväliä. Tyttö yritti pitää reitensä yhdessä, mutta tottunut gigolo sai ne helposti erilleen. Miehen käsi hinkkasi Sirun häpyä pikkareiden päältä, mutta kohta mies repikin jo housuja pois. Hän levitti reidet uudelleen ja upotti päänsä nuoreen pilluun. "Aaahhh oooohhh" mies huokaili nuoren hunajaisen aarteen äärellä ja imutti koskematonta klittaa innoissaan.

Siru yritti rimpuilla irti, mutta se oli turhaa ja kiihotti miestä entistä enemmän. Barakin vaativa kieli ja kovat sormet seikkailivat nuoressa lihassa. Lopulta mies nousi, riisui kalsarinsa ja hänen meisselinsä seisoi jo kovana. Barak nousi ylöspäin polvilleen Sirun päälle, puristi tämän rinnat yhteen ja sujautti kullinsa niiden väliin. Hän tissirunkkasi kiihottuneena ja huokaili työntöjen tahdissa. Nyt oli kuitenkin käytävä asiaan tai mies heittäisi lastinsa Sirun päälle. Hän laskeutui tytön reisien väliin, levitti ne ja kohotti tämän pyllyn ilmaan. Nyt kovana sykkivä kyrpä oli valmiina tositoimiin. Barak hieroi sauvaansa Sirun neitsyyden portilla ja työnteli malttamattomana elintään sisälle. Hän korahti innoissaan kun kalvo viimein antoi periksi ja miehen kulli työntyi Sirun tiukkaan pilluun.

Barak ei muistanut koska olisi viimeksi nainut näin tiukkaa reikää ja hänen oli vaikea hillitä itseään. Mies piti pienen tauon, veti peniksensä ulos hetkeksi ja hengitti syvään. Tässä ei ollut mikään kiire, Siru oli sidottuna ja hänen äitinsä makasi tiedottomana. Siru luuli naimisen jo päättyneen kun mies kävi uudelleen hänen kimppuunsa tällä kertaa lykkien entistä kovemmin. Barak nai tyttöä himoissaan ja hikisenä puhisten tämän päällä. Lopulta vanhan gigolonkin oli pakko luovuttaa ja hän laukesi sykkien tytön sisälle. "Sinä olla hiljaa tai äiti suuttuu" Barak sanoi Sirulle ja lähti tämän huoneesta tyydytettynä. Jatkossa mies vieraili tytön huoneessa säännölllisesti nauttien tämän tiukasta pillusta.

0

508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        66
        6382
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        25
        4106
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        265
        2529
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        26
        1990
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        30
        1498
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        96
        1348
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        304
        1097
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        54
        1080
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        77
        1026
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1001
      Aihe