Lapin Kansa ja proffa puhuvat taas paskaa, 27.8.;

VVV_tietäjä_iänikuinen

Veroilla elätetty proffa;
"Sovintosopimuksen laadinnassa on ajettu rikoksesta epäiltyjen etua, vaikka siinä olisi pitänyt ajaa kunnan etua."

Oikeastaan veroilla elätetty proffa tarkoittaa seuraavaa:
"Sovintosopimuksen laadinnassa on ajettu rikoksesta epäiltyjen etua, vaikka siinä olisi pitänyt ajaa veroilla elätetyn virkamiehen etua."

Proffa on säikähtänyt sitä että jos jopa oikeus toteutuu maassa ja päästään takaisin tilanteeseen mitä perustuslakikin velvoittaa; Suomi on demokraattinen tasavalta, jossa ylintä päätäntävaltaa käyttää kansa ja kansan edustajina kansanedustajat ja kunnanvaltuutetut.

Nämä veroilla elätetyt proffat ja muut tyhjäntoimittajat yrittävät saada Suomeen samaa virkamiesdiktatuuria kuin oli aikoinaan NL:ssa, jossa virkamiehet (= NKP:n jäsenet) hallitsivat suurta ja mahtavaa NL:a, kommmunistista yhteiskuntaa, diktatuuria.

No me tiedämme miten tuolle diktatuurille kävi, ja sama tulee käymään kaikille diktatuureille, ne hajoavat, koska ne ovat kansan tahdon ja elämän lakien vastaisia,
sille eivät mahda mitään edes valehtevat professorit.

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mafiaveljetjasisko

      Juoksepas jorpakkoon. Korruptiopesässä Kittilässä vaaleilla valittuja luottamusmiehiä tutkitaan rikoksista. Milloin herra ymmärtää, että vaikka miten päätetään asioista hyvien veljien kesken niin jos se on laitonta niin se on laitonta. Jos tuollainen toiminta tuntuu hyväksyttävältä niin kannattaa perustaa ihan oma salaseura. Sitä kutsutaan mafiaksi.

      • Olet-Oikeassa

        Virkamiehillä on helvetillinen mafia, tuossa Lapin Kansan jutussakin ulottui Turusta Rovaniemelle Lapin Kansaan. Voiperkele.

        On aika palauttaa demokratia Suomeen ja mafialaiset virkamiehet pakkoroudata Siperiaan susien sekaan.

        Kiitos kun huomautit, tärkeästä asiasta !


      • Umpityhmä

        Olet umpityhmä. Kittilä on Suomen historian ensimmäinen kunta jossa luottamusmiehet menossa oikeuteen. Ja syystä. Kuinka tyhmää väkeä sieltä Sirkasta löytyy. Kunta ei elä jos ei muu Suomi rahoita sitä. Niitä sitten jaellaan tollojen kesken. Kittilän virkamiehet ainoita fiksuja.


    • Maijalankirjoitus

      Lukeepa Maijalan kirjoitus LK:ssa.

      • Harhaaharhaa

        Laita linkki. Jos tarkoitat sitä vanhaa juttua jossa edustaja munasi itsensä perusteellisesti, siiitä kannattaa muistuttaa sitten tulevien vaalien alla...
        Tarina kun on samaa luokkaa tämän aloittaja löpinän kanssa.

        Virkamies fobia on paha juttu, se saattaa jumittaa sairastuneen peräkammariin, yhteiskunnan veroelätiksi. Sairauteen ilmeisesti kuuluu ymmärtämättömyys yhteiskunnan rakenteista ja harhakuva sen vastaavuudesta entisen Neuvostotasavaltojen liiton kanssa.


      • Emme_silti_ota_osaa
        Harhaaharhaa kirjoitti:

        Laita linkki. Jos tarkoitat sitä vanhaa juttua jossa edustaja munasi itsensä perusteellisesti, siiitä kannattaa muistuttaa sitten tulevien vaalien alla...
        Tarina kun on samaa luokkaa tämän aloittaja löpinän kanssa.

        Virkamies fobia on paha juttu, se saattaa jumittaa sairastuneen peräkammariin, yhteiskunnan veroelätiksi. Sairauteen ilmeisesti kuuluu ymmärtämättömyys yhteiskunnan rakenteista ja harhakuva sen vastaavuudesta entisen Neuvostotasavaltojen liiton kanssa.

        vaikka vaikeutesi ovatkin suuria;

        "Virkamies fobia on paha juttu, se saattaa jumittaa sairastuneen peräkammariin, yhteiskunnan veroelätiksi. Sairauteen ilmeisesti kuuluu ymmärtämättömyys yhteiskunnan rakenteista ja harhakuva sen vastaavuudesta entisen Neuvostotasavaltojen liiton kanssa."

        Tuota vaikeutta joko lievittää tai vaikeuttaa se että olet veroilla elätetty paskaloinen, elinkelvoton.


    • Maijalankirjoitus

      LK 27.8.2016 Luppo sivu 02 Mielipide Lukijalta

    • Reebus_

      Oletko koskaan kuullut vallan kolmijako-opista, läsimaisen demokratian perusrakenteesta? Lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erotettu toisistaan ja tällä nimenomaan ehkäistään vallan väärinkäyttöä. Sitä, että päättäjät suosisivat itselleen mieluisia asioita ja ajaisivat omaa etuaan lainsäädännöstä piittamatta. Vallan kolmijako-opin mukaan päättäjät ja päätöksentekijät eivät voi itse tulkita päätöksentekoon liittyviä virheitä ja mahdollisia väärinkäytöksiä, sen tekevät tuomioistuimet.

      Kittilän tapaus on erinomainen esimerkki kolmijako-opin toiminnasta. Sisäänpäin lämpiävän hyväveliverkoston epäpätevä kimppakiva ei ratkaissut sitä, onko päätös laillinen vai laiton, sen teki tuomioistuin. Tapauksesta pitäisi tehdä oppikirjaesimerkki kouluhin länsimaisen demokratian toiminnasta.

      • Olet_oikeassa

        Veroilla elätetyn virkakoneen sisäinen solidaarisuus ja hyväveliverkosto yrittävät kaikin mahdollisin keinoin tuhota korkeimman päättävän elimen demokraattisesti valitun kunnanvaltuuston päätöksen ja tekevät valeoikeudenkäyntejä aivan samalla tavalla kuin Itäeuroopan muinaisissa kommunistisissa yhteiskunnissa. Me tiedämme mitä tuo tarkoittaa, se tarkoittaa veroilla elätetyn virkakoneen diktatuuria, jollaisesta on jo selviä merkkejä. Onneksi tuo diktatuuri tuhoaa itse itsensä, koska se on elämän suurten lakien vastainen, se on demokratian ja vapauden vastainen. Sitä ei virkakone pysty koskaan korvaamaan, se lähtee elämästä, eikä sitä voi hallita säännöillä ja määräyksillä, vaikka niitä tehtäisiin tuhansia vrk:ssa.
        Vain idiootit uskovat virkakoneeseen, sen todistaa historia.

        Loiset yrittävät aina tuhota yhteiskunnan, mutta tuhoavatkin itsensä. Ja kansa kiittää, on aina kiittänyt.


      • Kansamaksaa

        Niillä vajaalla miljoonalla eurolla jotka luottamusmiehet ja vain luottamusmiehet törsäsivät laittomuuksiin tyhmyyksissään olisi maksettu aika monen ihmisen palkka. Nythän kustannukset maksavat kuntalaiset veroissaan. Hienosti pelattu veli hopea. Kansa varmasti kiittää.


    • voialoittajaparkaa

      Keskustelun aloittaja on tainnut ennenkin kirjoittanut samankaltaista moskaa kuin nyt. Aloittajalla on sisällään vihaa, jota hän purkaa kohteikseen ottamiinsa virkamiehiin, oikeusasteisiin ja oikeusoppineisiin. Aloittajalla suunnaton vihan tunnemyräkkä sumentaa pois ajatuksista sen, että demokratian keskeisin tunnusmerkki on perustuslaki, jota sovelletaan yhteisönsä jokaiseen jäseneen samalla tavalla - niin kuin on nyt Kittilän kunnan tapauksessa käynyt: laittomasta irtisanomisesta, laittomista moitteista ja laittomasta johtosääntömuutoksesta on tullut kustakin päätös, joka on perusteltu Suomen lailla. Meistä jokainen voi lukea päätökset ja tarkistaa Suomen lakipykälistä päätöksen oikeellisuuden. Tähän ei keskustelun aloittaja todennäköisesti pysty, koska vihan purkaminen estää rationaalisen ajattelun ja loogisen päättelyn.

      On kuitenkin hyvä, että keskustelun aloittaja on täällä riehumasssa sen sijaan, että suuntaisi sisimmästänsä kumpuavan vihan itseensä tai sivullisiin.

    • könkhäällätiiethän

      Huh huh jopa täälä kovasti kirjotelhaan aivan on koko demokratia vaarasa.

      Sole ko se kunnahallituksen troikka jonka me kittiläläiset tiijämmä, ko se troikka halvaa tehä niikö itte päättää. Son kimtimtim niinko on pohjoskoreasa, ei sole demokratiaa memmä tarvihe

      Kyllä te saatta täälä kirjotella mitä lystäättä mutta ei se troikan toiminta ole vielähkhän loppunu son diktaatturi meillä kittilässä. Poies vain mäkiset ja muut ni saahan sitte taas rauhassa olla ja itte päättää mitä tehhän tartte mithän uskoa muuta.

    • väärässäolet

      "Sovintosopimuksen laadinnassa on ajettu rikoksesta epäiltyjen etua, vaikka siinä olisi pitänyt ajaa veroilla elätetyn virkamiehen etua." - Jos viittaat tällä Anna Mäkelään, niin se on oikeastaan aika irrelevanttia tässä yhteydessä. Nyt ei ole kysymys "veroilla elätetyn virkamiehen edusta". Irtisanomiskorvaukset yms. hän tulee joka tapauksessa saamaan. Tuossa sitaatissa otetaan kantaa kysymykseen, toimiiko maksajana kittiläläiset veronmaksajat vai Mäkelän laittomasti erottaneet luottamushenkilöt?

    • Insernööri

      Toivon hartaasi, että lasku esitetään niille jotka erottivat Mäkelän laittomasti. Sen takia niin, koska heille kuitenkin yritettiin syöttää sitä oikeaakin tietoa, mutta eivät uskoneet järjen ääntä. Nyt rysähtää ISO TURHA lasku veronmaksajien kontolle.

      Anna Mäkelä ilmiselvästi muualta tulleena näki kuka ja mistä ohjailee ja taluttaa pässilaumaa jotka valtuutettuja. Älyävätkö edes hävetä? Lakikirja avoinna sillä johtopässillä ja metsään meni.

      Nostan hattua, kiitän ja kumarran ainoalle järjen äänelle ja se kiitos menee Inkeri Yritykselle. Kädenpuristus myös Mäkiselle. Ei ole helppoa johtaa sellaista kuntaa jossa pieni piiri pyörii ja pyöritetään laittomuuksiin asti.

      Ketä siellä niin pelätään, että ei uskalleta sanoa ääneen, että virheen tehneet maksavat.? Mitä olisi jos kysyttäisiin kaikilta äänioikeutetuilta kuntalaisilta? Tämä ei tietenkään ole mahdollista, mutta olisi tosi hyvä tietää mitä mieltä ovat veronmaksajat, jotka loppupeleissä ovat maksumiehiä.

      • Kannaattaa_katsoa

        Sovintosopimus tulee voimaan, kun valtuuston nyttemmin tekemä päätös on lainvoimainen. Näin lukee sopimuksessa. Eikö nyt kannattaisi tehdä kittiläläisen veronmaksajan kunnallisvalitusta päätöksestä? Päätöksen lainvoimaisuutta odoteltaessa ehkä syyttäjä/tuomioistuin ehtii saada ratkaisunsa valmiiksi ja tuolloin pitäisi selvitä myös korvausvelvollisuus- onko se kunta vai laittoman päätöksen tehneet luottamushenkilöt.


      • Olet-Oikeassa_Siinä

        että am tuli tappamaan lappilaista elinkeinoelämää, koska itsenäisenä se ei ollut pks:n viherkommunistien komennuksessa.

        Kiitos kun tunnustit asian !


      • Lisäys_
        Olet-Oikeassa_Siinä kirjoitti:

        että am tuli tappamaan lappilaista elinkeinoelämää, koska itsenäisenä se ei ollut pks:n viherkommunistien komennuksessa.

        Kiitos kun tunnustit asian !

        Ja toit esiin sen että joidenkin virkamiesten toiminta on ollut kamalan rikollista ja moraalitonta.

        Olen samaa mieltä kanssasi siitä että paha saa aina palkkansa, lopultakin.
        Ja veroilla elätetyt virkaloiset roudataan Siperaan !


      • teejotainjo

        No mitäs meinaat tehdä asian eteen? Vai huuteletko vain lämpimiksesi?


    • hapatu

      Näitä lukiessani tulee mieleen kysymys.
      Ovatko Kittiläläiset jollakin tavalla yksinkertisia ?

      • mIES_SULLA__

        "Oletko jollakin tavalla yksinkertainen ?"


    • Lextulee

      Osa tuntuu olevan, surullista on se että he ovat valtuustossa. Miten ihmeessä he perustelevat itselleen toimintansa. Ehkä rahanmenolla, jos joutuu vastaamaan teoistaan sen mielellään maksettaisi muilla.

      Mitä seuraavaksi, joko Lex Kittilä

    • lopettakaajo

      Eivät kaikki mutta tämä viherpiipertäjä femakko vihaaja pieruketjuilija luottamusmies. Hävettää olla kittiläläinen. Mutta ne joiden pitäisi hävetä- niillä ei ole enää kunniallista perääntymistietä ja siksi ne sotkee itseään suohon entistä pahemmin.

      • olisikohannoin

        Mitähän Yrityksen, Kuusiston ja kumppaneiden pitäisi perääntyä? Laillisuutta kun puolustavat. Mikä lienee hienointa, niin tuskin istuu montaakaan näistä 23:sta valtuutetusta ensi kaudella valtuustossa. Jos käräjiä käydään ennen vaaleja, ja tuomioita tulee, niin melkoisen kiusallista on asettua ehdolle kunnallisvaaleissa, jos uunituore virkarikostuomio takataskussa.


    • pahaltanäyttää

      www.lapinkansa.fi/lappi/kaatuuko-makela-sopimus/

      Sanattomaksi vetää. Nyt olisi ollut mahdollisuus tehdä pätevä sopimus Mäkelän kanssa, mutta 5 sooloilijaa päättivät toisin. Valituskelpoinen päätöshän tämä on.

    • Pieleenmenitaas

      Kittilä Suomen Siperia ja Sisilia.

      Päätöksestä tehdään oikaisuvaatimus ja se käsitellään.
      Toivottavasti hallinto-oikeussa ei tarvitse käsitellä jääviysasiaa vaan sopimuksen sisältöä.

      • Käsitteet_hukassa

        Tiedoksi vaan, että valtuuston päätöksestä ei tehdä oikaisuvaatimusta. Muutoksenhaku tapahtuu siten, että päätöksestä valitetaan hallinto-oikeuteen. On teillä siellä kunnallisen päätöksenteon käsitteetkin aivan hukassa.


    • Luottonaiset

      Sama tulos. Ei sitä maallikon tartte tietää, Inkeri ja Hille hoitaa

    • LOISET_VITTUUN_RY

      On hyvä että veroilla elätetyt paskaloiset lähetetään Siperiaan.

      • miepä-tiiän

        Hekeudu hoitoon


      • Mieki_tiijän

        Kaivoksella ei ole kaikki hyvin, sinne on päässyt tämä viisas töihin.


      • Kiitos.kun.kannatit
        miepä-tiiän kirjoitti:

        Hekeudu hoitoon

        ajatusta lähettää loiset Siperiaan. Se on Suomen pelastus kun paska lähetetään pois Suomesta.


      • KANNATETAAN____
        Kiitos.kun.kannatit kirjoitti:

        ajatusta lähettää loiset Siperiaan. Se on Suomen pelastus kun paska lähetetään pois Suomesta.

        Kiitos !


    • Pelkkääriitelyä

      Valtuuston puheenjohtajahanmon vastuussa kokouksen kulusta. Onko hän kenties tahallaan rikkonut velvollisuuksiaan kun ei ole huolehtinut että esteellisiä ei ole paikalla ja pitää siitä mekkalaa?

      On kyllä pakat sekaisin kummallakin osapuolella, ei taida Kittilän sotkut selvitä muuten kuin kuntaliitoksella Rovaniemeen.

      • Älyttömät

        Viimeksi kun valtuuston Pj huolehti esteellisistä sai hän valtuustolta moitteet. Ne kumottiin oikeudessa kuten pitikin. Valtuusto otti itselleen tuomarin roolin, erehtymättömiä kun ovat. Hieman pieleen meni. Jälleen.

        Lain mukaan hlö itse vastaa esteellisyydestään. Jos ei älyä niin sitten fiksummat jeesaa.


    • Sokeatreetat

      Miten jeesaat? Eivät usko kuin puolueen jumalia vaikka ohjeet on olleet voisiko sanoa, harhaan johtavia.

    • ascvb

      Kittilän viisaimmat on valittu valtuuston ja hallitukseen. Luotamme heihin eikä helsinkiläisiin kiusankappaleiiin.

      Mitään ei makseta.

    • Ruskakulkuri

      Entäs jos itketään ja maksetaan.

      • miepä-tiiän

        Samaa mieltä.

        On vain kaksi vaihtoehtoa joko maksetaan tai itketään ja maksetaan.


    • Taas-myö-tiijetään

      Jepjep, juuri niin. Tämä on vaikea asia, joskus se totuus on kohdattava.

    • HELSINKILÄISET-OVAT-

      AINA HALUNNEET VARASTAA JA MÄÄRÄTÄ LAPISSA.

      PASKASAKKIA.

      TAAS YKSI TODISTE LISÄÄ JA TODELLA PASKATODISTE.

    • Trollikiehuu

      Trollin vati meni nurin, tuolla kiihtyvyydellä vaikutat vaaralliselta jopa itsellesi. Sikäli olet oikeassa että Helsingissä toimiva eduskunta joutuu "määräämään" Lappia, ts.Kittilää.
      Se on todiste siitä että he eivät enään itse siihen pysy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe