Mitä tehdä

Emmuska12

Tilanne se että olemme eronneet mieheni kanssa puolisen vuotta sitten. Meillä on viikko ja viikko sopimus mutta ei tämä homma nyt oikein näin toimi. Isällä elämä rempallaan, on ihmisten kanssa tekemisissä mitkä tiedän etteivät ole "rehellistä" porukkaa, yhden kerran yksi ihminen nähnyt lapset keskenään pihalla, itse asiassa äitini (3 ja 5 vuotiaat), viimeksi kun tulivat kotiin niin molemmat alkoivat pyytämään samantien ruokaa koska olivat isällään syöneet pelkkää leipää eikä kunnon ruokaa koko päivänä, näin sanoi vanhimmainen ja sen kyllä huomasi koska nuorimmainen söi 3 lautasellista ruokaa leivän ja vanhimmainen 2 lautasellista ruokaa 2 leipää päälle, isällä vuokrat maksamatta, on työttömänä ja liiton rahat menneet sen siliän tien eikä todellakaan vuokraan. Minulla vielä käyttöoikeus hänen tililleen ja olen nähnyt ettei vuokraansa ole maksanut. Myös tilisiirtoja ihmiselle ketä täysin rikollinen. Näistä syistä yritin ehdottaa jos vaihtaisimme joka toinen viikonloppu mutta ei suostu..... ja koska hänellä ei ole ikinä suurin piirtein rahaa kun tytöt menevät sinne.
Äitini on ollut erittäin huolissaan ja tehnyt lastensuojeluilmotuksen. Olen itse myös ollut lastensuojelu viranomaisen kanssa yhteydessä ja hän on aivan samaa mieltä ja asia lähtee tutkintaan heidän puoleltaan tällä viikolla.
Nyt kun vaihto lähellä niin kumpikaan ei haluaisi isälleen mennä, en haluaisi alkaa todellakaan pakottamaan.... kysyin tyttäreltäni syytä niin siellä ei ole siistiä (siis kämppä oikeasti pommin jäljiltä, ei todellakaan turvallinen lasten kannalta), siellä on tylsää koska isi ei tee heidän kanssaan mitään, ei käy ulkona, eivät saa välillä kunnon ruokaa.

Eli mitä tehdä kun lapset eivät sinne halua mennä? papereissa lukee vaihto maanantaisin eli tänään en pakota heitä menemään. Suullisesti olemme sopineet että sunnuntaina (vähän aika takaperin) mutta sitten tässä myös sellainen juttu ettei isä osaa katsoa vaatteita seuraavaksi päiväksi päiväkotiin, unohtaa melkein joka kerta viedä reput yms. Rikonko sopimusta ja tuleeko siitä minulle ongelmia jos en päästä tyttöjä sinne vaikka eivät haluaisi, en haluaisi pakottaa menemään? Koska mielestäni lapset eivät siellä "turvassa", olen keskustellut hänen kanssaan asioista mutta ei ymmärrä eikä näe missään mitään ongelmaa....

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikotsopimusta

      ja kerjäät "verta" nenästäsi. Lähivanhemman on lain mukaan pidettävä huolta, että sovitut tapaamiset eli
      lapsen etu, oikeudet; lasten asuminen isällä toteutuvat. Olet sotkenut äitisi ja "viranomaiset" mukaan, josta ei seuraa mitään hyvää. Viranomaisilla ei ole oikeutta
      edes ottaa kantaa teidän lapsianne koskeviin vanhem-
      pien välisiin keskinäisiin sopimuksiin viranhoidossaan; vanhemmat päättävät yksin lastensa asioista, ei "lasten-suojeluviranomainen" tai muu ulkopuolinen taho. Sinuna nyt ilmoittaisin, että kaikki kunnossa. Teette keskinäiset sopimukset yhteishuollosta, lasten vuoroasumisesta ja ettei elatusta suoriteta ja pyydätte yhteisellä hakemuk-
      sella vahvistuksen papereihin käräjäoikeudesta..älä sotke vanhempia, ystäviä, viranomaisia, jollet halua joutua vaikeuksiin loppuelämän ajaksi. Sovi asioista yksin isän kanssa.

    • wpppjm

      3 ja 5v voivat olla pienen tovin aikaa keskenään pihalla, jos paikka on turvallinen.

      Jos yhtenä päivänä ei syönyt lämmintä ruokaa vaan ainoastaan leipää, niin maailma ei kaadu. Sellaista sattuu.

      Exän raha-asiat eivät kuulu sinulle, eivätkä vaikuta lasten tapaamisiin. Vaikka käyttöoikeus olisi unohtunut sinulle, niin lopeta välittömästi toisen tilitietojen törkeä kyttääminen!

      Näiden esimerkkien nojalla en ota asiaan sen ihmeemmin siis kantaa. Lapset eivät vaikuta olevan missään vaarassa. Jos on jotakin suurempia ongelmia, niin varaa aika lastenvalvojalle niin lähdette neuvottelemaan erilaisesta tapaamissopimuksesta. Onhan niitä välimallejakin tarjolla, esimerkiksi joka toinen viikko ke-su? Mutta siis vain siinä tapauksessa, että jos on aihetta että lapset olis vähemmän isällään.

      Se että sinä ja sinun äiti olette tehneet lastensuojeluilmoituksen kalskahtaa lähinnä kostonhaluiselta. Ei ole oikein yhteistyötä lasten isän kanssa... Asiasta kannattaa siis mainita vasta sitten, jos lastensuojelun viranomaiset ovat nähneet että ongelmia on. Sinulla vaikuttaa olevan hyvin subjektiivinen kuva.

      • lastensuojeluviranmaiset

        näkevät "ongelmia" Raision kaupungin perättömin "viranomais"selvityksin, lausumin yhteistyössä "äidin" kanssa vieraannuttaessaan lapset tarkoitushakuisesti omasta isästään..


    • lapsion1

      Olet aidosti huolissasi omista lapsistasi ja se on oikein näin pitäisi kaikkien vanhempien olla. sosiaalihuolto tarkastaa isän kyvyn huolehtia lapsista ja jatkosta tulet varmaan kuulemaan. Lasten viemisestä isälle voit tarkistaa lastensuojelusta.

    • hetinyt3

      Niin ja mitäs jos siellä jotain sitten näille lapsille tapahtuu, oletko sinä vastuussa, kun olet vienyt lapset epäilyttävään paikkaan vai kuka. Soita lastensuojelijalle mitä tehdä.

    • fjk

      Höpö höpö kuka tahansa voi tehdä lastensuojeluilmoituksen jos lapsia ei kohdella hyvin. Ehkäpä nämä äidit tietävät vielä paremmin tämänkin isän lastenhoitotaidot.
      Ihmettelen minkäläisiä ihmisiä ovat sellaiset jotka ovat pukkaamassa pieniä lapsia välinpitämättömän isän luo. Ja miksei äidinkin, mutta tässä tapauksessa isän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe