Mamuilla: raiskauksia, pahoinpitelyitä, kourimista

AllahinSoturit

Maahanmuuttajilla taas kiire viikonloppu: suomalaisia raiskattu, pahoinpidelty, kourittu, ahdisteltu ja poliisikin hakattu

Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelta hälytystehtävärekisteriin kirjattiin yhteensä noin 1000 erilaista tehtävää.
Monessa rikoksessa tekijöiksi epäillään ulkomaalaistaustaisia.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082922236389_uu.shtml

Turun Jyrkkälässä poliisi hälytettiin selvittämään ulkomaalaistaustaisten keskinäistä sukuriitaa. Asiaa selviteltäessä riidan osalliset kävivät yllättäen poliisipartion kimppuun.

Yhdellä hyökkääjistä oli aseenaan paksu ketju, jonka päässä oli raskas lukko. Poliisi joutui käyttämään kaasusumutinta ja etälamautinta toisten henkilöiden häiritessä poliisin toimia.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuomeenHyökätty

      "Asiaa selviteltäessä riidan osalliset kävivät yllättäen poliisipartion kimppuun."

      Suomessakin alkaa olla no go zone-alueita joille ei poliisikaan enåä uskalla ja pian alkaa satojen autojen joukkopoltot Ruotsin malliin mukaan.

    • kotibileet

      tehdään lakko; ei mennä bailaan baareihin taikka julkisiin tiloihin..luulis rahan puhuvan ja keksivän keinot miten naiset saataisiin taas liikkeelle! ..tämä ei ole periksiantamista islamisaatiolle vaan näpäytys..tommonen kuukauden paussi varmaan riittää mutta yhtenärintamana liikkeelle.

    • raiskarimamuihin.väsynyt

      Lakon vois aloittaa kebab ja pitsapaikoista.

    • Johann65

      Niistä kaikista rikoksista mitä mamut ovat kevät-talven ja nyt alkusyksyn aikana tehtailleet, emme me tiedä kuin ainoastaan muutamia pikkujuttuja mitkä ovat vahingossa päässeet vuotamaan julkisuuteen.

      Sisäministeriö on jo stubin ja orpon käskystä antaneet poliisille määräyksen, että mistään ei saa tiedottaa ja noiden tekemiä rikoksia tulee lakaista maton alle niin paljon kuin mahdollista.

      Kansalta pimitetään kaikki tieto matuista ettei ihmisten silmät aukeaisi kuinka meitä valtiovalta kusettaa.

    • aivanuskomatonta

      Saharan eteläpuolelta tullut maahanmuuttaja varasti Vaasassa tuliterän maastopyörän. Omistaja löysi sen Olympia-korttelista ja hälytti paikalle poliisin joka tavoitti fillarin uuden "omistajan". Paikalle oli hälytetty myös sosiaalitoimiston maahanmuuttokoordinaattori joka kysyi pyörän omistajalta paljonko se fillari maksoi ja maksoi sen samantien KÄTEISELLÄ jota oli mukana käsilaukussa melkoinen tukku.
      Pyörä siirtyi virallisesti uudelle omistajalle. Ja tämä juttu muuten on niin uskomaton että ihmettelen itsekin vieläkin mutta täyttä totta.

      • AsiassaPysyen

        Tärkeintä nykyään on tarina, ei se onko juttu totta. Persujen puoluesihteeri Poutsaloa lainaten hän analysoi tarinaa sosiaalitukia huijaavasta maahanmuuttajasta: ”Onko tarina tosi vai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan”. Eli ei sillä ole hirveästi väliä, onko tuo tarinasi totta, persuna voit kertoa asiat niin kuin koet ne.

        Olemme siirtyneet totuuden jälkeiseen aikaan. Hyvä esimerkki on Trump, joka ei edes yritä peitellä tietämättömyyttään tai valeitaan. Voi niitä aikoja, kun oltiin hiljaa, kun ei tiedetty tai edes hävettiin, jos oli valehdeltu.


    • aivanuskomatonta

      Ai niin asiasta ei siis kirjattu lainkaan rikosilmoitusta ja koordinaattori tai mikälie sossun virkailija painosti fillarin omistajaa myymään sen koska rikoksia täytyy välttää etteivät asenteet maahanmuuttajia kohtaan kovene.

    • Olethyvinsairasyksilö

      Kyllä kyllä ja tämäkin kuuluu Seinäjoki palstalle...

    • CityUnderSiege
    • Bulgarialaismummo

      Saksassa alkaa tapahtua syksyn aikaan. Sotatila julistetaan mutta terroristejä on niin paljon että ruumiita tulee oikein kunnolla ja saamapuolella on kantaväestö.

      • MoonTäsKotonaniVaan

        Jep jep. Eikös se ruattalaasproffa sanonut, notta sota alakaa heinäkuussa. Mä luulin, että se Vorssan joukkotappelu oli jo sisällissotaa eli velijessotaa. Sä et tairakkaa olla ihan kartalla sotatilasta, koska sehän on ollut jo pari kuukautta. Herätys ja silimät auki mummon ihaalija!


      • Räyhähenki_

        Lokakuusta eteenpäin alkaa rähinät yltyä euroopassa laajamittaisesti....


      • MoonTäsKotonaniVaan
        Räyhähenki_ kirjoitti:

        Lokakuusta eteenpäin alkaa rähinät yltyä euroopassa laajamittaisesti....

        Ja sitte marraskuus sanot, notta vuaren vaihtehen jäläkehen alakaa rähinät Euroopas. Ja helemikuus sanot, notta loppukeväällä alakaa oikein hirviät rähinät. Kesän jäläkehen et enää ookaan sanomas mitään, kun oot pelijännyt niin bulugaariaismumman ennustuksia, notta oot peloosnas juanu ittes hengiltä. Mutta me muut 98% jatketahan elämäämmä ennallahan silloonkin.


      • tuuli.ikonen.google

        JONNA MÄNNISTÖ EI JATKA...


    • TyövoimapulaaKuulemma

      Menkää töihin, niin teillä on varaa maksaa maahanmuuttajien eläminen maassamme.

      • MoonTäsKotonaniVaan

        Menkää töihin, nottei mun tarvitte maksaa teirän lorvimista täällä internetis!


      • sikamaista
        MoonTäsKotonaniVaan kirjoitti:

        Menkää töihin, nottei mun tarvitte maksaa teirän lorvimista täällä internetis!

        Kauhavanjotkotelijoilla tienaava -elikkä verorahoillame ja huuttaa takkileveällä (ylihintaan vielä)


    • VihollisNaistenRaiskaus
      • MoonTäsKotonaniVaan

        Sultakin vois ottaa internetin piuhat irti, kun sä oot seonnut lopullisesti tähän maahanmuuttoasiahan. Kyllä sä sitten jaksat, mutta eihän sulla ihan kaikki pääsnäs ookkaan kohorillaan. Näeksä muuten leheris mitään muuta kuin maahanmuuttouutisia? Mä voin kertua sulle, että niitä on noin 3 prosenttia. Pitääsköhän sun lukia myäs ne 97 prosenttia muita uutisia, niin viisastuisit säkin ja voisit kirijootella vähän muistakin asioosta. Vai lähettääkö ne suaraan moskovasta, mitä sun pitää kirijootella?

        Sullakin on nuata nimimerkkejä aika palijon, OnlyTheTruth. Mullon vaan tämä yks.


      • lihbhlhyig52k
        MoonTäsKotonaniVaan kirjoitti:

        Sultakin vois ottaa internetin piuhat irti, kun sä oot seonnut lopullisesti tähän maahanmuuttoasiahan. Kyllä sä sitten jaksat, mutta eihän sulla ihan kaikki pääsnäs ookkaan kohorillaan. Näeksä muuten leheris mitään muuta kuin maahanmuuttouutisia? Mä voin kertua sulle, että niitä on noin 3 prosenttia. Pitääsköhän sun lukia myäs ne 97 prosenttia muita uutisia, niin viisastuisit säkin ja voisit kirijootella vähän muistakin asioosta. Vai lähettääkö ne suaraan moskovasta, mitä sun pitää kirijootella?

        Sullakin on nuata nimimerkkejä aika palijon, OnlyTheTruth. Mullon vaan tämä yks.

        Niinpä, eihän "turvapaikanhakijan" tekoja saa julukistaa, näinhän on sovittu! Tiäräkkö, mikä on silippukonkari? Jos tiärät, ja sulla on sellaanen siälä kotonas, mee ja laita ensin toinen ja sitte toinen käsi sen terän alle ja paina terä alahan! Et pystyysi enää näppistä hakkaamahan ja se olis helepotus meille kaikille!!


    • VittuMitäPaskaaa

      Oulun käräjäoikeudessa käsitellään keskiviikkona tapausta, jossa nuori turvapaikanhakija mies aiheutti pahennusta menemällä uimahallissa naisten suihkutilaan. Välikohtaus sattui Vesi-Jatulin uimahallissa Haukiputaalla viime tammikuussa.

      Suihkutilassa oli ollut tapahtumahetkellä alaston nainen ja alastomia lapsia. Syyttäjän mukaan mies oli mennyt naisen läheiselle suihkulle ja suihkutellut itseään. Samalla hän oli katsellut naista avoimesti ja intensiivisesti hymy huulillaan.

      Miehen käytös herätti suihkutilassa hämmennystä, ärtymystä ja paheksuntaa. Syyttäjä toteaa, että naisten suihkutila on naisille tarkoitettu julkinen tila, jossa naiset ja nuoret tytöt eivät odota joutuvansa kohtaamaan vähäpukeista miestä.

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/uimahallin-naisten-suihkutiloissa-tyrmistysta-aiheuttanut-karajilla-syyttaja-mies-tuijotti-intensiivisesti/737044/

      Raiskapolttomurhaajan tuomio pysyi ennallaan hovioikeudessa
      -----------------------------------------
      Vaasan hovioikeus hylkäsi porilaisen lenkkeilijätytön tammikuussa 2015 raiskanneen ja murhanneen miehen valituksen. Hänet tuomittiin Satakunnan käräjäoikeudessa viime vuoden lopulla murhasta, törkeästä raiskauksesta, törkeästä vahingonteosta ja liikennerikkomuksesta. Elinkautiseen tuomittu oli tarkkaillut tytön kotia ja ottanut tämän lenkiltä kyytiin. Tämän jälkeen hän oli myös hovioikeuden mukaan ensin raiskannut 17-vuotiaan uhrinsa Ulvilassa ja sitten polttanut tämän elävältä Kokemäellä.

      Tuomitun Ramin Azimin, 26, syyllisyydestä rikoksiin ei jäänyt hovioikeuden mukaan varteenotettavaa epäilyä.

      Teon taustalla oli oikeuden mukaan tytön ja miehen seurustelun päättyminen. Tyttö oli jättänyt miehen aiemmin, ja tämä oli ollut vihainen ja pettynyt, mikä tuomion mukaan selittää henkirikosta

      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/2765958/Lenkkeilijan raiskanneen ja murhanneen tuomio pysyi hovissa

      MURHAAJA/RAISKAAJA UNELMAA
      ------------- ----------------- ---------
      15-vuotiaan Tuulin murhaaja ja 13-vuotiaan tytön raiskaaja vapautuu torstaina. Vaaralliseksi luokiteltu mies otetaan IS:n tiedon mukaan heti säilöön odottamaan karkotusta Somaliaan.
      15-vuotiaan Tuulin murhaaja ja 13-vuotiaan tytön raiskaaja Abdiqadir Osman Hussein, 42, pääsee elinkautisesta vankeudesta ehdonalaiseen vapauteen torstaina.

      Husseinista on voimassa oleva karkotuspäätös Somaliaan

      ?
      Tätä paskaahan on maa täynnä!
      ------------------------------------
      Poliisi etsii 12-13-vuotiasta tyttöä Kauniaisissa – epäillään joutuneen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi

      Eikös siellä ole vokki myös?taitaapa olla juu!
      UNELMA JATKUU!
      ---------------------------- --
      Kehui tytön ulkonäköä ja otti kädestä kiinni: Miehen epäillään ahdistelleen 16-vuotiasta Kajaanissa
      Tänään klo 10:56
      Miehen epäillään ahdistelleen seksuaalisesti 16-vuotiasta tyttöä perjantaina 26. elokuuta Kajaanissa.

      Englantia puhuneen miehen epäillään ahdistelleen 16-vuotiasta tyttöä Kajaanissa.
      Epäilty seksuaalinen ahdistelu tapahtui viime viikon perjantaina kello 14-14.30.
      Poliisi antoi miehen tuntomerkit ja pyytää asiasta mahdollisesti tietäviä ilmoittamaan havaintonsa ja tietonsa poliisille.
      Epäilty seksuaalinen ahdistelu tapahtui Kajaanissa viime viikon perjantaina iltapäivällä.
      Epäilty seksuaalinen ahdistelu tapahtui Kajaanissa viime viikon perjantaina iltapäivällä.
      Epäilty ahdistelu tapahtui iltapäivällä kello 14–14.30 Sotkamontiellä Opintien ja Sotkamontien liikennevaloristeyksen läheisyydessä.

      16-vuotias tyttö oli menossa koulusta kotiin. Mies kehui tytön ulkonäköä. Sen jälkeen hän tarttui tyttöä kädestä kiinni ja pyysi tätä lähtemään mukaan miehen asunnolle.

      Aluksi mies oli kysynyt tytöltä tietä Punaiselle Ristille. Poliisin mukaan todennäköisesti sama mies oli tapahtuma-aikaan lähestynyt Kainuun keskussairaalan Sotkamontien puoleisella parkkipaikalla naista, jolta hän myös kysyi reittiohjeita Punaiselle Ristille.

      Poliisi kertoo epäillyn olevan ulkomaalainen ja puhuvan englantia. Hän on 25–30-vuotias ja arviolta noin 190 senttimetriä pitkä ja hoikka. Hänen ihonsa on tumma, mutta ei musta.

      Miehellä oli leikattu, siisti parransänki ja päässään kokonaan musta lippalakki.

      Kajaanin poliisi pyytää jotain tapauksista tietäviä ottamaan yhteyttä Kajaanin poliisin asiakaspalvelupäivystykseen numeroon 0295416520 ja vihjepuhelimeen numeroon 0295416673. Sähköpostitse mahdollisista tiedoista tai havainnoista voi ilmoittaa osoitteeseen [email protected].

    • MenoYltyyVain

      Poliisi pyytää havaintoja: Kaksi miestä ahdisteli naista Hangossa yöllä - kaksi naista tuli apuun
      Tänään klo 13:31
      Poliisi ei ole tavoittanut tilanteeseen puuttuneita naisia.

      Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo Facbookissa etsivänsä Hangossa ahdisteltua naista.

      Nainen oli viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisenä yönä palaamassa ravintolasta kotiin Hangossa. Bulevardin ja Kulmakadun risteyksessä ravintola HanDelin kohdalla hänet tavoitti kaksi miestä.

      Miehet yrittivät estää naista poistumasta. Paikalle osui kaksi muuta naista, jotka puuttuivat tilanteeseen.

      Miehet poistuivat paikalta, eikä poliisi tiedä, keitä he olivat.


      Miehet olivat noin 25–30-vuotiaita, ja ulkonäön perusteella he ovat kotoisin Lähi-idän tai Välimeren alueelta. He puhuivat heikkoa englantia.

      Toinen miehistä oli pitkä ja toinen lyhyt.

      Poliisi pyytää siis tilanteeseen puuttuneita naisia olemaan yhteydessä poliisiin. Lisäksi pyydetään muita silminnäkijähavaintoja etsityistä miehistä. Yhteydenotot pyydetään sähköpostiosoitteeseen [email protected].

      • vähättelevä.suvakki

        No, Näitä nämä SUVAKIT SUVAITSEE :(


    • kiirettäpitää
      • Olet.idiootti

        Missä päin Seinäjokea on Kreikka tai Saksa? Etkö sä idiootti osaa lukea "Seinäjoen asioista".


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4020
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3872
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      606
      3794
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      17
      2518
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      74
      2380
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      329
      2017
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      2000
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1839
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1529
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe