Tampere vs muut kauppakorkeat

Helpppp

Siis, onko se Tampereen kauppakorkea ihan erilainen ku nuo muut? Koska mitä nyt monesta paikkaa kuullut niin "ei se edes Oo oikee kauppis". Itse haluaisin juurikin Tampereelle hakea koska rakastan sitä kaupunkia mutta onko siellä sitten huonommat etenemis mahdollisuudet kuin esim Turussa?:DD
Elikkä oisko joku joka vois Vähä valaista tästä Tampereen erilaisuudesta. Että jos ei Oo aivan sitä tarkkaa linjaa ja tietoa pääaineesta yms niin kannattaako hakea sitten johonkin muualle kuin Tampereelle? (Ku siis eikö pääainekin pitäs tietää jo heti tampereel?)

10

7286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jojocsdkcops

      Minäkin oon miettinyt juurikin samaa asiaa...

    • aallonkylteri

      Tampereen kauppis on samassa tiedekunnassa kuin hallintotieteet...

    • TurunOpiskelija

      Määki aikanani mietin että uskaltaako sinne Tampereelle hakea ku niin monen suusta kuullut että on erilainen kuin muut, nimikekin on eri kuin muilla (JKK) niimpä jätin sitte menemättä Tampereelle ja suuntasin kohti Turkua. Suosittelen.

    • Aka12

      Millä tavalla Tampere on erilainen kuin muut. Yhtälailla siellä voi opiskella laskista, kansista, markkinointia... Samat KTM:n paperit sieltä saa kuin muistakin kauppiksista Suomessa. Avaatko tätä erilaisuutta?

    • 6249

      Tampereella, kuten ymmärtääkseni muissakin kauppiksissa pääaine valitaan nykyään vasta opiskelujen alettua (kun peruskurssit käyty kaikista aineista). Vielä vuosia sitten Tampereelle piti tietää pääaine jo haettaessa. Näin ei kuitenkaan enää ole. Kannattaa ihan lukea niitä koulun omia sivuja. Siellä tämäkin lukee melkoisen selvästi. Onko siitä jotakin haittaa, että kauppis ja hallintotiede ovat saman organisaation alaisia (JKK)?. Johtamiskorkeakoulu = School of Management, joka on siis kansainvälisestä termistä käännetty suomennos. Nimi on erilainen, mutta onko sillä jotakin käytännön merkitystä?

    • SaravoPekkaPekka

      Tää on ihan omituisten otusten kerho älkäö tulko tänne

    • Tampereeee

      Itse ainakin olen tykännyt opiskella täällä. Koulu ja luentosalit ovat hyviä. Miinusta täytyy antaa eräistä luennoitsijoista joilta tuntuu puuttuvan esiintymys- ja puhetaidot. Rahoitustahan tampereella ei voi opiskella, mutta sen tilalla on kansainvälinen vakuutustoiminta ja riskienhallinta. Rahoituksesta kiinnostuneelle on opintoja tarjolla n. 60-80op edestä pankkioikeus kurssit yms.
      En näe, että JKK eroaa muista kauppiksista mitenkään. Poislukien rahoitus, kurssitarjonta on aikalailla samanlainen kuin muissakin kauppakorkeakouluissa.

      Kysy lisää jos kiinnostaa :)

    • Tampereenkauppisehkä

      Kiinnoistaisi enemmän tuo Tampereen kauppiksessa opiskelu, olen miettinyt hakevani sinne. Voisitko kertoa millainen ilmapiiri, opetuksen taso yhteishenki, mahd. työllistymismahdollisuudet siellä on? Pääsitko itse "helposti" sisään? Valmennuskurssi vai ei?

      • kuultuajakoettua

        Tampere kaupunkina on ihan jees ja yliopistokaupunkina mukava. Tampereen yliopistolla on omat ominaispiirteensä, niin on joka yliopistolla. Opintotarjonta on varmasti riittävä. Vain yhden pääaineen kai kuitenkin otat.

        Työllistymismahdollisuudet? Tarkoititko opiskeluaikaisia töitä vai työllistymistä tutkinnon jälkeen? Tampereen yliopistosta työllistytään yhtä hyvin tai huonosti kuin muualtakin. Se on itsestä kiinni. Ja siitä että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.


      • Tampereeee

        Moro! En tiedä kommentoitko tohon mun ylenpään viestin, mutta vastaan kummiskin. Opetuksen taso vaihtelee vähä laidasta laitaan, mutta niin se taitaa olla muuallaki Suomessa. Työllistymys mahdollisuudet on varmaankin sielä kärkipäässä - onhan Tampere iso kaupunki. Ilmapiirissä ei ole mitään moitittavaa. Joo tokalla pääsin sisään, tais olla pari pts vaille täydet. Kävin hentusen molemmat kurssit, supermaster ja winner. Suosittelen enemmän tota winneriä, joka on siis se verkkokurssi jossa saa ihan samat materiaalit, mini- ja maxikokeet ku supermasterin kurssilla. Paikan päällä hentunen lukee oikeastaa suoraa kalvoja joten siitä en lähtis maksamaan noin tonnia lisää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe