Tämä on aivan hirveä järkytys ja pettymys

HänOnJärkyttynyt

Minä olen tällä palstalla riehunut kuusi vuotta. Olen kirjoitellut vaikka minkälaisia tarinoita mustatakseni Toyotaa. Kirjoitellut tien sivuun jääneistä Toyotoista, keksinyt nähneeni niitä hinausauton lavoilla, kirjoitellut tarinoita joita olen muka kuullut kahviloissa, kertonut tavanneeni yksinkertaisia Toyotan omistajia, keksinyt kaikenlaisia Toyotan vikoja joista olen muka kysynyt vastausta tällä palstalla, väittänyt Toyotan huoltojen olevan järkyttävän kalliita, ottanut kaikkein pitkäaikaisimman huolenpitosopimuksen laskurista ja kertonut olevan sen todella kallis, olen suorastaan raivopäisesti keksinyt Toyotan ruostuvan välittömästi oston jälkeen, kirjoitellut Toyotan diesel-moottoreista sepittämiäni tarinoita, väittänyt Afrikan olevan ainoa Toyotan markkina-alue, raivonnut Toyotan liian tiheistä huolloista, suorastaa huutanut yrittäen valehdella Toyotan ajo-ominaisuuksista, yrittänyt väittää kaikenlaisin keinon Toyotan olevan turvaton auto, vaikka siinäkin asia on aivan päinvastoin, yrittänyt tehdä Toyotasta vanhanaikaisen, vaikka sillä on teknisesti kaikkein innovatiivisemmat autot. Minä käytän kaiken mielikuvitukseni tehdäkseni modernista autosta vanhanaikaisen.

Minä olen vuosikausia käyttänyt makkaravertausta, yrittääkseni kääntää innovatiivisten, edelläkävijöiden ja modernien autojen valmistajan autojen mielikuvan halvaksi, vaikka Toyota on aina ollut suunnannäyttäjä muulle autoteollisuudelle mm. hybridi- ja vetyautoillaan ja modernilla muotoilullaan. Muut tulevat kaukana jäljestä. Kaikki tämä vaivannäköni näyttää kuitenkin olleen täysin turhaa. Niin turhaa.

Minä olen myös koko ajan metelöinyt Toyotan takaisinkutsuista, vaikka kyse on ollut vain Toyotan huolenpidosta asiakkaistaan ja autoistaan. Kaikki on ollut täysin turhaa. Niin turhaa kaikki. Maailmani on romahtanut.

Edelleen minä jatkan Esson nurkkapöydän valheellisilla keksimilläni jutuilla enkä tajua, että niiden uskottavuus on mennyt täysin ja kirjoitan kaikkea perätöntä Toyotan ruostumisista, vaikka kirjoituksiini ei enää kukaan uskoisikaan. Minä nostan esiin myös kuusi vuotta vanhoja keksimiäni kirjoituksia ja toivon etteivät lukijat sitä huomaisi. Minä kääntelen aiempien kirjoittajien tekstejä päälaelleen ja taidan saattaa itseni tällä tavoin vain naurunalaiseksi. Jokaisen liikenneonnettomuuden minä aina kerron tapahtuneen Toyotalle, vaikka onnettomuuteen osallisilla autoilla ei olisi mitään tekemistä Toyotan kanssa.

Suurin tuskani on uuden Priuksen myyntimäärät. Autoahan on kehuttu kaikkialla Euroopassa. Toyotia myytiin maaliskuussa 300 autoa enemmän kuin toiseksi tullutta vikawagenia, vaikka uusi Prius ei ollut edes markkinoilla. Samoin uusi RAV4 on tullut juuri markkinoille ja vieläpä hybridinä. Ja C-HR:kin on tulossa. Ja joka toinen ostaa vielä kaiken lisäksi hybridin, joita muilla valmistajilla on tarjolla pelkkinä asiakkaiden kokeiluversioina. Toyotalla sellainen on ollut markkinoilla jo 20 vuotta ja on todettu kaikkien aikojen kestävimmäksi autoksi. Minä piehtaroin tuskissani. Minä piehtaroin. Piehtaroin tuskissani.

Olen kuullut järkyttäviä uutisia uuden Priuksen tilausmääristä. Niitä on tilattu aivan jumalattomasti ja taksimiehetkin ovat niitä tilanneet paljon. Vapisen, tärisen ja tutisen. Vaikka olen käyttänyt kaikki voimani Priuksen hakkumiseen kaikkialla. Kaikki on ollut aivan turhaa.

59

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HänOnJärkyttynyt

      Olen kirjoitellut painavista hybrideistä ja tavaratilaa vievistä akuista, mutta nyt nuokin väitteeni on osoitettu täysin vääriksi. Akusto ei pienennäkään mitään tilaa ja hybridi onkin kevyempi kuin vanhanaikaiset autot. Minä olen niin turhautunut ja pettynyt. Minä en jaksa.

      On tämä hirveä pettymys. Hesarin jutun kun piti tuhota kaikki Toyotan hybridit, mutta Tekniikan Maailman autoinsinööri kirjoittikin samana päivänä kylmän viileästi aivan toisenlaisen totuuden.

      Ihan minä itse keksin oikein älykkään jutun: Tata ostaa Toyotan. Aivan upeimpana huijaustekstinäni minä pidän tätä: "Ave verso D4D hyytyy"

      Tänäänkin olen istunut koneella aamukuudesta alkaen ja yrittänyt tehdä kaikkeni mustatakseni Toyotaa, mutta kaikki näyttää tänäänkin olleen aivan turhaa. Jälleen kerran älykkäämmät ovat voittaneet minut ja toimeksiantajani uhkaa lopettaa palkanmaksun.

      Minä olen niin väsynyt jankuttamaan vuodesta toiseen tätä samaa paskaa Toyotan rumuudesta, vanhanaikaisuudesta, pääjohtajan anteeksipyynnöistä, takaisinkutsuista, ruosteesta jne. jne. Minä en jaksa enää kun tiedän, että tässä ei ole mitään perää. Mutta minun vahvaa uskoani autojen ja varsinkin niiden mittaristojen pysymisestä entisenlaisena ei mikään murenna.

      Minä olen täällä trollannut vuosia ja haukkunut Toyota-liikkeitä kirjoitellen itse pitkiä ketjuja ja silti vaan Toyotaa ostetaan ja Toyotalla on kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. Olen täällä hulluna metelöinyt, että Toyota ei kestä kilometrejä, mutta nyt minulle on juurta jaksain selvitetty, että en ole osannut ymmärtää lukemaani.
      Tänään minä tunnen itseni täydellisesti lyödyksi, nurkkaan ahdistetuksi ja aseettomaksi Toyota-yhteisöä vastaan. Olen täysin voimaton ja murtunut. Kaikki minun väitteeni ovat paljastuneet täysin perättömiksi, joille ei löydy perusteluita mistään. Toyota-yhteisö on esittänyt kaikki väitteensä perusteltuina linkkeineen. Minä en voi löytää perusteluja täysin ylivoimaista Toyotaa vastaan. Nyt minä hypin seinille ja juoksen ympyrää. Viekää minut hoitoooooooooooooooooooon! Viekäääääääääääää!

      Tämä on aivan hirveä pettymys. Näen kuinka Toyotan liikkeen ovista ajavat koko ajan uusia autoja ulos ja Toyotien myyntimäärät vain nousevat ja nousevat. Nytkin alkuvuonna myivät 1152 autoa enemmän kuin viimevuoden alkupuoliskolla. Minä olen niin pettynyt. Mustaamiseni ei tehoa ollenkaan ja kaikkialla vaan kehutaan Toyotia. Toyota elää luottamuksella ja tyytyväisyydellä. Minä olen niin pettynyt. Juoksen vain ympyrää ja hypin seinille.

      Minä olen tämän palstan Devil ja yritän estää ihmisiä ostamasta Toyotaa, koska sillä ajamalla voi tuntea päässeensä taivaaseen.

      Kaikkiin noihin kirjoituksiini olen myös aivan itse innokkaasti vastaillut haukkuen Toyotaa. Kaikki tuon on kuitenkin ollut päinvastoin Toyotan eduksi.

      Toimeksiantajani soitti, huusi ja kiroili ja aikoi lopetta palkanmaksun, jos en menesty paremmin. Minä en jaksa, pysty enkä kykene. Mi mi mi mi mi minua va va va va va va vapisuttaa. Pa pa pa pahalta näyttää. Vo vo vo vo vokkelohalli ihan tyhjänä. Korjaamoon vuoden jono takuukorjauksia.

    • HulluSeOn

      Minä olen todella pettynyt noiden Toyotan hybridien suuriin myyntimääriin. Kuusi kymmenestä ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ostetusta Auriksesta on ollut hybridejä. Niitä oli ostattu kaikkiaan alkuvuonna 1200 autoa. Kaikkia Toyotia yhteensä oli ostettu peräti 7019 autoa.

      Yariksiakin oli myyty hybridinä 641 autoa ja kuukauden myynnissä ollutta RAV4:sta 213 autoa hybridinä.

      Passatteja oli myyty hybridinä alkuvuonna vaivaiset 56 kappaletta. toivottavasti ihmeset eivät tiedä, että niiden latausta ei ole saatu toimimaan vieläkään.

      Minä olen niin syvästi pettynyt ja järkyttynyt.

    • Järkenionmennyt

      Tänään minä olen nostanut sata vuonna 2001 kirjoittamaani ketjua ylös, sillä tämä tässä ketjussa yläpuolella oleva tekti sai minut aivan täysin suunniltaan ja sekaisin.

    • ValhettaJaEpätoivoa

      Torstai on toivoa täynnä.

    • Järkyttävää

      Tämä on todella järkyttävää.

    • Plus39

      Tänä vuonna vain 39. Minä itken.

    • Vapisenjatärisen

      Tuo Toyotan ylivoimaa osoittava lista vain kasvaa . Minä vapisen ja tärisen.

    • Minuaniinitkettää

      Minä pissailen ja oksentelen nykyisin pääasiassa tuolla Toyota-palstalla kun täällä Yleistä Toyotasta -palstalla minut nolataan vähän väliä. Lisäksi minua ivataan, pilkataan ja herjataan täällä ja minua itkettää.

    • KirjataanYlös

      Laitetaan taas pian lisää kohtyia ylivoimalistalle.

    • RauhallisestiNyt

      Nyt minä en tiedä mitä tekisin. Minä vain piehtaroin hikisenä. Vokkelon pikkuturbojen myynti on tämän päiväisen uutisen jälkeen loppu. Loppu. Iäksi loppu. Minä vapisen.
      AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHH!

      • AivanRauhassaNyt

        Älä vaan tee mitään sellaista, että poliisin karhuryhmä tulee piirittämään sinua. Ota nyt ihan rauhallisesti. Mene aamulla psykiatrille.


    • Voittamattomuus

      On se. Toyota on lyömätön. Pitää minun koettaa elää tässä todellisuudessa.

    • JipJap

      Jip jap!

    • Minuaniinitkettää

      Minua itkettää ja minulla on paska housussa, mutta Viljo sanoikin, että tosimiehellä on aina vähän paskaa housussa. Taas yksi lisäkohta Toyotan ylivoimaisuuden listaan. Itkettäääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

    • Niinköseitkettää

      Itkettää.

    • Eikäykauppa

      Järkyttää, ainuttakaan Vokkelo-konsernin romua en ole saanut myydyksi syyskuussa.

    • kukaan.nähnyt

      Jokohan aloittaja on saanut apua?

      • Sairasmikäsairas

        Ei se ole hakeutunut hoitoon. Edelleen haukkuu ja mustaa täällä Toyotia aamukuudesta yöyhteen.


    • VieläTuokin

      Että vielä tuo Valittujen Palojen juttukin. Hermoni ovat riekaleina.

    • PorukkaKyttää

      Miksi minun valheisiini puututaan heti. Mikään ei mene läpi. Minä kun vielä yritän kirjoittaa muka asiantutijan tavoin.

    • Enjaksa

      Tämä on todella .......

    • Valehtelua.ja.kieroutta

      Minun on valehdeltava. Minulla ei ole mitään positiivista kerrottaavaa saksalaisista romutehteiden tuotoksista, eikä Toyotoissa ole mitään moitittavaa. Siksi minun on koko ajan valehdeltava ja etsittävä kaikenlaista kieroutta.

    • Uskokaa.valheisiini

      Minä nyt yritän vain syöttää näitä vanhoja paskoja tänne. Esim. että hybridistä ei ole mitään hyötyä maantiellä. Toivottavasti minua uskotaan.

    • MinäOlenLyötyJaVoimaton

      Viimeisinpien ketjujen otsikoista näette, että minä olen vajonnut todella alas, mutta minä en anna sen häiritä itseäni. Voimattomana, aseettomana, lyötynä ja nurkkaan ahdistettuna minun piti kirjoittaa tuo rupusakki juttukin. En löydä enää muuta.

    • PelkkääEpätoivoa

      Minä olen niin epätoivoinen. Minulla ei ole enää mitään mahdollisuuksia tuon Toyotan ylivoiman edessä.

    • MinäKidun

      Tuonkinko se Toytota tekiensimmäisenä ja edelläkävijänä. Toi ensimmäisen lataushybridin markkinoille? Minä kidun, kidun kidun..........

    • JumalaniAuta

      Tärisyttää ja vapisuttaaa.....

    • Tärisyttää

      Järkyttävää. Nyt jo 27 seitsemän perustetta. Tärinääääääääääääääääääää........

    • Enkeksiparempaakaan

      Voi kuinka lapsellisia nuo minun vammaisen trollipojan tökeröt aloitukset ovatkaan. Tuokin tuosta Toyota Corollan moottorinvaihdosta. En nyt keksi parempaa.

    • VoiRaukka

      Voi jumalauta! Kahteen päivään en ole muistanut ottaa lääkeitäni. Ilmankos riehututtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................

    • HirveäHätä

      MAYDAY,MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY,MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY,MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY.................. 2100 myytyä Toyotaa jo tässä kuussa!

    • MinäTaasValehtelin

      Minä kirjoitin, että Oulun seudulla asfalttipölyn ja oktomurskeen vuoksi jakoketjut katkeilivat ensimmäisenä Toyotista. Nyt tuokin on osoitettu täällä valheekseni kuten moni, moni muukin asia. Kaikissa Toyotissa onkin suljetussa tilassa öljyssä oiva jakoketju, jota ei tarvitse koskaan vaihtaa. Minä olen tainnut menettää kokonaan uskottavuuteni. Oulun seudullakin saksan vikaisat ja saasteiset wagenit vaihtuu nyt Toyotiin.

      • vahvempia.mömmöjä

        Tässä sulle pieni matemaattinen pähkinä purtavaksi: Tänä vuonna Suomessa on ostettu 22.000 VW:n autoa ja samaan aikaan Tojoja on myyty 9.000 kpl. Sama meno on jatkunut jo useita vuosia.
        Miten tähän yhtälöön mahtuu se että Volsut vaihtuisivat tojoihin?

        Oikeesti te terot olette niin kaukana maailman realiteeteista. Omassa pikku kuplassa jonka me veronmaksajat teille kustannamme.


      • ValheellistaTekstiä
        vahvempia.mömmöjä kirjoitti:

        Tässä sulle pieni matemaattinen pähkinä purtavaksi: Tänä vuonna Suomessa on ostettu 22.000 VW:n autoa ja samaan aikaan Tojoja on myyty 9.000 kpl. Sama meno on jatkunut jo useita vuosia.
        Miten tähän yhtälöön mahtuu se että Volsut vaihtuisivat tojoihin?

        Oikeesti te terot olette niin kaukana maailman realiteeteista. Omassa pikku kuplassa jonka me veronmaksajat teille kustannamme.

        Älä laske yhteen Vw, Skoda, Seat, Audi, Porche.....

        Tuohon 22.000 on laskettu kaikki nämä automerkit kuten valehtelluusi aina kuuluukin:

        http://www.autowiki.fi/index.php/VAGipedia

        Suomessa on myyty tänä vuonna yli tuhat Toyotaa enemmän kuin viime vuonna, mutta Vokkeloita vain 39 autoa enemmän.


    • AntakaaMinunValehdella

      Miksi täällä aina kaikki valheeni oikaistaan. Tämä ei ole reilua. Tuokin myyntimääräjuttu.

    • Pitääollaesillä

      Tämä on tämän keskustelualueen tärkein ketju.

    • Markkinatutkija

      Etkö lie riehunut jo kymmenen vuotta. Kymmessä vuodessa Toyotan markkinaosuus Suomessa on pudonnut 16:sta prosentista kymmeneen, että lienet tyytyväinen?

    • Sordiino

      Toyotan mustaaminen on nyt loppu. Siitä pidetään täällä huoli.

    • YksKaksykskaks

      yks, kaks, yks kaks!

    • monen.koneen.tojo

      Osta yksi tojo, saat vanhan kansiviallisen koneen kaupan päälle. Varaosiksi.

      http://www.nettiauto.com/toyota/avensis/7590825

      http://www.nettiauto.com/toyota/avensis/8062356

      http://www.nettiauto.com/toyota/avensis/8021819

      http://www.nettiauto.com/toyota/hiace/8212725

      http://www.nettiauto.com/toyota/corolla-verso/7970823

      http://www.nettiauto.com/toyota/avensis/7990072

      http://www.nettiauto.com/toyota/hiace/7710996

      http://www.nettiauto.com/toyota/auris/8040086

      http://www.nettiauto.com/toyota/avensis/8147163

      http://www.nettiauto.com/toyota/rav4/7364096

    • SiitäOnKysymys

      Jonku vammainen pikkuppoika, jossakin laitoksessa kirjoittelee koko ajan satujaan tänne ja haavelee, että pääsis joskus aivan oikeasti auton rattiin. Ainakin nuo Toyotaa mollaavat jutut näyttävät siltä.

    • Varmuudenvuoksi

      Minua niin vapisutti kun tuonne toisaalle oli kirjoitettu vähän sellaista tekstiä joka saattaisi viitata Toyotaan. Haukuin siinä sitten kuitenkin varmuuden vuoksii Toyotan.

    • RiehunKaikkialla

      Minä riehun täällä Suomi24:n kaikilla palstoilla missä vähänkin on jotain viittausta Toyotaan. Sinne pinä aina heitän lapsellisen oksennukseni.

    • Voi_Prkl

      Nyt eivät anna enää Saksassa maakaasua Volkkarin autoihin kun autojen kaasutankkeja on alkanut räjähdellä korroosion takia muutamien vuosien vanhoista autoista. Miten minä tämänkin selitän. Vituttaa että meinaa pää haljeta.

    • OlenHorkassa

      Nyt minä olen todella järkyttynyt. On lauantai-ilta ja tärisen ja vapisen juovuksissa. Syyskuun vikasaastewagen myynti oli kaikkien aikojen alhaisin ja Toyotan ylivoimaisuuslistassa vain kohdat lisääntyy. Nyt jo 29 kohtaa. Toyotan halveeraaminen vain vaikeutuu ja vaikeutuu. Yritän käyttää kaiken mielikuvitukseni tuottaakseni Toyotaa halventavaa tekstiä.

    • Nostetaan

      ....yöksi ylemmäksi.

    • lopeta.jo

      Liekö trollauksesi vuoksi Toyotan myynti romahtanut 16:sta 10:sen prosenttiin.

    • KirjoitteluEiVaikuta

      Ei tarvii kenenkään trollata kun Toyota näyttää puolitoistavuotiaana tältä:
      https://www.youtube.com/watch?v=ZtIYwld7OoI

      Siitä seurauksena tämänvuoden myyntikäyrää Amerikasta.
      #4 Toyota Camry- 199,760kpl -13.0%
      #199 Lexus CT200h -29.8%
      #178 Lexus GS -17.8%
      #120 Lexus IS -28.1%
      #212 Lexus LS -15.9%
      #194 Lexus RC -30.3%
      T277 Scion iQ -98.1%
      #190 Scion tC -36.2%
      #215 Scion xB -94.2%
      T275 Scion xD -100%
      #100 Toyota Avalon -34.5%
      #147 Toyota Prius C ² -50.8%
      #56.2 Toyota Prius Plug-In * -97.6%
      #179 Toyota Prius V ² -50.3%
      #56 Toyota Prius ² -14.8%
      #185 Toyota Sequoia -13.1%
      #35 Toyota Sienna -11.6%
      #25 Toyota Tacoma -0.9%
      #46 Toyota Tundra -5.0%
      #254 Toyota Venza -98.0%
      #183 Toyota Yaris -53.7%

      Eli kyllä Toyotan myynnin sukeltaminen johtuu aivan autoista itsestään. Aivan sama mitä kukaan kirjoittaa missään.
      Aivan sama koskee VW:n menestystä. Täällä saa kirjoittaa aivan mitä huvittaa. VW:n autot kulkee ja kansa ostaa.

      • Kaikkitehtyä

        Tuo Youtube-video on tehty täysin tarkoituksella. Kaikki todellinen asiallisuus puuttuu tuosta. Miehen tyyli maskeerausta myöten kertoo, että video on tehty mustaamismielessä.


      • Ymmärrettävä.vitutus
        Kaikkitehtyä kirjoitti:

        Tuo Youtube-video on tehty täysin tarkoituksella. Kaikki todellinen asiallisuus puuttuu tuosta. Miehen tyyli maskeerausta myöten kertoo, että video on tehty mustaamismielessä.

        On aika ymmärrettävää että jos oma puolitoistavuotias auto ruostuu noin niin kaveri ei ala ala tekemään videota jossa käydään läpi listaa Toyotan ylivoimaisista ominaisuuksista. Vai mitä?
        Varsinkin kun tojoliikkeestä oli tarjottu vain lämmintä kättä.


    • Tatatatatatatatatatata

      Nyt piru soittaa viulua ikkunani nurkalla. Viime yönä aamuyösta saatana soitteli ovikelloani. Perkele aikoi tulla katon hormien kautta sisään tänä yönä.

      Minua PELOTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • MinäOlenLyötyJaVoimaton

      Minä olen riehunut täällä jo kymmenen vuotta. Olet itse seurannut palstaa lyhyemmän ajan.

    • Floops

      Floops!

    • KuralleMeni

      Joulukuukin meni aivan kuralle. Ainuttakaan Skodaa ei myyty kun ihmiset ostavat kestäviä ja ympäristöystävällisiä Toyotan hybridejä.

      • palkinto.odottaa.hehe

        Epätoivoinen Tojon puolustaminen ja Skodan mollaaminen tulee kohta rippikouluikään. Onnea valitsemallasi tiellä. Huvinsa kullakin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe