Miten sotarikollinen USA tuhoutuu?

fintofka

Monet arvovaltaiset evankelistat koti/ulkomailla pitävät selvänä sitä että USA tuhoutuu pian.Miten se tapahtuu,onkin toinen juttu.Tapahtuuko se luonnonmullistusten kautta vai ydinsodassa Venäjää/Kiinaa vastaan?

14

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JeesusElää

      Ilmestyskirja 18
      9 Ja maanpiirin kuninkaat, jotka hänen kanssansa ovat haureutta harjoittaneet ja hekumallisesti eläneet, itkevät ja parkuvat häntä, kun näkevät hänen palonsa savun;
      10 he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!"
      11 Ja maanpiirin kauppiaat itkevät ja surevat häntä, kun ei kukaan enää osta heidän tavaraansa,
      12 kaupaksi tuotua kultaa ja hopeata ja jalokiviä ja helmiä ja pellavakangasta ja purppuraa ja silkkiä ja helakanpunaa ja kaikkinaista hajupuuta ja kaikenlaisia norsunluu-esineitä ja kaikenlaisia kalleimmasta puusta ja vaskesta ja raudasta ja marmorista tehtyjä esineitä,
      13 ja kanelia ja hiusvoidetta ja suitsuketta ja hajuvoidetta ja suitsutuspihkaa ja viiniä ja öljyä ja lestyjä jauhoja ja viljaa ja karjaa ja lampaita ja hevosia ja vaunuja ja orjia ja ihmissieluja.
      14 Ja hedelmät, joita sinun sielusi himoitsi, ovat sinulta menneet, ja kaikki kalleutesi ja komeutesi ovat sinulta hävinneet, eikä niitä enää koskaan löydetä.
      15 Niiden kauppiaat, ne, jotka rikastuivat tästä kaupungista, seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa, itkien ja surren,
      16 ja sanovat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, joka oli puettu pellavaan ja purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä, kun semmoinen rikkaus yhdessä hetkessä tuhoutui!"
      17 Ja kaikki laivurit ja kaikki rannikkopurjehtijat ja merimiehet ja kaikki merenkulkijat seisoivat loitolla
      18 ja huusivat nähdessään hänen palonsa savun ja sanoivat: "Mikä on tämän suuren kaupungin vertainen?"
      19 Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja huusivat itkien ja surren ja sanoivat: "Voi, voi sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli laivoja merellä, kun se yhdessä hetkessä tuhoutui!"

    • gigantinMainokset

      Tuosta kyllä Amerikan tuho käy selväksi mutta tapahtuuko se Kiina/Venäjän ydin-iskun kautta vai antaako Jumala luonnonvoimien puhua?

      • JeesusElää

        Ei tuosta voi sitä arvioida. Mutta jos merellä itketään niin eivät vaikuta sotavoimilta..........


    • Stressaanytvähänlisää

      Yellowstone megatulivuoren Purkaus...

    • ss32ww3

      Merihän tarkoittaa Raamatun profetioissa monesti kansoja,ihmismassoja jne.

    • FuckDonaldTrumpAss

      Mielenkiintoista tietoa. Sota strategiaa ujutetaan ihmisten päähän jotta eläisimme tietokone illuusio maailmassa, mutta nyt sen ovat tehneet väärät ihmiset. Jokainen luoti mikä pelissä on ei ole näiden ihmisten keksimä ja nämä ihmiset voisivat korjata omaa paskaa eikä olla luomassa sitä lisää. Tällä on tarpeeksi huono vointisia vanhuksia ja nuoria ketkä tarvitsevat näiden rikkaiden ihmisten apua. Minun kirjoittaminen on jo apua niille ja he ärsyttävät vain enemmän.

    • 4plus4

      Yritä sekoittaa 50 osavaltiota ja oikealla tavalla niin saat kaaoksen sinne. Yksi kaaos ollaan jo nähty maailman laajuisesti yhdysvalloissa. Seuraava onkin universumin laajuinen. Yellowstone megatulivuoren purkaus ei ole mitenkään kenenkään tiedossa miten ja milloin se purkautuu ja voiko ihminen vaikuttaa siihen. Minä uskon punaisen napin voimaan enemmän kuin punaisen habaneron voimaan. Tässä oli jo muutamia kategorioita. Yhdysvalloissa on 50 osavaltiota ja siinä on jo kategorioita. On lukuisia muita kategorioita maapallossa. Kunhan se on sinun oma maasi missä olet. Suomi24 on hyviä aihealueita. Sotarikollisuudella USA ei ainakaan tuhoudu. Pitää tutkia sotarikollisuutta jotta ne saataisiin tuhottua. Kehotan kumminkin tutkimaan sodan syytä ennen kuin lähtee sotaan. Jos tätisi tai äitisi on kuollut niin voisin ymmärtää sodan merkityksen sinulle.

    • fhhyt667

      Tärkeintä kuitenkin on se,että tuhoutuu.Ei kukaan kaipaa tuota paskamaata.

    • KenenTankki

      Jos eteläinen pohjois-amerikan puolisko on mielestäsi paska maa niin sinut pitäisi heittää talvivaaraan myrkyttymään. Ehkä se on kuivaa maata ja rikasta maaperää mutta ei niin paskaa kuin aivosi ovat. Amerikassa on paljon hienoa. Nykyinen englannin kuningas kunta on vain tuonut laivojen liikehdintä politiikalla uusia lajeja sinne mitkä tuhoaa usaa ja kanadaa. Tälläisillä asioilla lähtisin pommittamaan usaa paskaksi maaksi mutta jos puhutaan tuhoutumisesta ja häviämisestä niin sitten on kyllä sota strategiat myös teillä vähissä ja olette vajakkeja uteliaita paskoja suomen kielen ussuttajia.

      • MinunTankki

        Minulla ei ole sota strategiaa eikä politiikkaa usaa vastaan. Enkä halua kenenkään tuhoutuvan.


      • TinkTank

        Enkä halua sekaantua politiikkaan.


    • alfa123om22

      Jos on olemassa aiheellista katkeruutta USA:n suorittamien jumalattomien tekojen takia niin ainoa kompensaatio on : Maailmanlaajuinen kansalaispalkka.

      Ei ole tuho, väkivalta tai pois pyyhiminen nyt ajankohtaista kun Jumala on velkaa kaikille niille, jotka ovat kärsineet uskontojen takia ja tahtoo maksaa takaisin.

      Niin Yhdysvaltalaisille kuin Suomalaisillekin.

    • YlituomariHoitaa

      Suuri Saatana tuhoutuu,sen lupaa Raamattukin.Eihän tässä kukaan tuomitse amerikkalaisia ihmisiä vaan heidän sairasta terroristipolitiikkaa.Jos he tuhoutuu luonnonmullistuksessa tai ydiniskussa,niin se on hinta kaikesta synnistä johon se sekautunut.Onhan maailmalla kuollut miljoonia syyttömiä siviilejä jenkkien takia eikä kukaan kysele mitään!Jumala maksaa kyllä palkan aikanaan kaikille,myös Amerikalle.

    • alfa123om22

      Rooman kanssa tehdään seitsemän vuoden ( 7 vuotta, aikaa, vuosituhatta???) rauhansopimus. Tuona aikana Jumala maksaa takaisin uskonnon vuoksi kärsineille maailmanlaajuisena kansalaispalkkana tms. seitsemän vuoden ajan korvausta.

      Sen jälkeen tulee Antikristus, Babylonin porton tuho ja Pedon merkki. Vaikka ymmärrän teidän olevan kiihtynyt USAn jumalattomien tekojen tähden niin pyydän kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä sen sallimiseen, että Jumala ensin maksaa niille tahoille takaisin, jotka ovat myös USA:ssa tehneet uhrautuvaa työtä hänen hyväkseen. Esim. intiaanit ja alkuperäiskansat.

      Jos nyt tulisi tuho niin se ei olisi raamatun mukainen järjestys. Ensin pitää maapallon muistuttaa Eedenin puutarhaa kasvillisuudeltaan ja sen jälkeen Jumala lähettää avaruudesta valtavat heinäsirkka-armeijat syömään kaiken vihreän ja puun etc.

      Jos Jumala nyt tuhoaisi kansoja niin hänen sanansa osottautuisi saduiksi, jotka eivät ole toteutuneet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe