Voiko äitipuoli komentaa lapsia

kakaratpihalle

toisen lapsia jos he hyppivät sohvalla ja aiheuttavat meteliä? Mun lapseni ovat kovia lukemaan ja tykkäävät lukea läksyjä ja kokeisiin, mutta riesana on miehen lapset kun eivät jaksa keksittyä eikä antaa lukurauhaa mun lapsille, on heidän vika jos koulu menee huonosti.
Olen yrittänyt komentaa mutta tulee noottia etten saisi. On kurjaa kun toiset riehuu ja kiusaaa ja häiriköi aina. Mun lapseni ovat jo niin kyllästyneitä tähän, en tiiä, otin miehen mutten hänen lapsiaan.
Olen joskus laittanut miehen lapset ulos siksi aikaa ja ajan koska saa tulla kotiin, mutta sekään ei auta, että lapset ovat pihalla viis tuntia kun mun lapset lukee ja lukee.

29

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitipuoli

      Kyllä saa komentaa ja pitää. Sun kodissa on teidän säännöt ja niitä pitää noudattaa. Ota miehesi kanssa tämä asia keskusteluun ja lapset myös mukaan. Pelisäännöt pitää olla. Tsemppiä sulle uusperheessä.

    • eipalvelijavoi

      Ei saa, uusionainen on palvelija miehen kodissa ja häntä käsektään eikä sillä oo oikeutta puhua edes lapsille ellei kysy lupaa.

      • oiouy

        eikä oo mikää palvelija ! kukaan ei oo toisen palvelija täs maailmas, ettäs tiijöt ! etkä säää ossaaa kirjottaaaa oikeen, toi joku sana käsek- tään...........HÄH ?!?! sä taidat ol hoidon tarpees............onks oikeet lääkkeet otettu ?! vaan narsisti ja TYHMÄ ajattelee JA kirjottaa to- hon tyyliin !! meeks vapaehtosesti hoitoon, vai pitääks tulla hakeen ? kyl sut löydetään..............ennemmin tai myöhemmin, usko pois !!!


    • Miem

      Aikuisella aikuisen velvollisuudet ja oikeudet kotonaan! Ja terve aikuinen (mitä sinä Lässy et ole) voi ja saa pyytää /käskeä lopettamaan epäasiallinen käyttäytyminen esim. Soffalla/sängyssä hyppiminen ja laittaan korjamaan sotkunsa !
      LässyLissu oyp tai millä nimimerkillä sit kirjoittaakinei saa olla ainakaan lasten kanssa ilman valvontaa josmissään

    • eivaankiinnosta

      Lissunlässyn:(

    • Saa ja pitääkin komentaa. Lapsille tulee antaa rajat ja sängyissä ja sohvilla pomppiminen ei ole soveliasta. Hyppivätkö sukulaisissakin sohvilla ja sängyissä? Tuskinpa. Keskustele miehesi kanssa asiasta ja tee selväksi, että kyseinen käytös ei tule enää kysymykseen ja sinun lapsillasi on oltava opiskelurauha. Ei kenenkään tarvitse omasta kodistaan lähtee terrorisoivien ihmisten vuoksi, tässä tapauksessa terrorisoivien lasten vuoksi. Jos ei miehesi ymmärrä kantaasi, harkitse haluatko jatkaa elämääsi kyseisen miehen kanssa. Rajat ovat rakkautta, sen jokaisen vanhemman tulisi ymmärtää. Nyt istuudut miehesi kanssa alas ja keskustelet asiat halki ja hänen tulee osallistua lasten kasvatukseen, tykkäsi tai ei. Mukavaa syksyn alkua!

      • Miem

        Niin koti se isänkin lapsille on


      • ghghik

        ei niin ole. Pitää tosiaan asettaa kunnon rajat lapsille, jotka ei osaa käyttäytyä kunnolla, ja varsinkin koulukiusaajat ! Ja tässä tapaukses- sa kannattaisi ottaa se lasten oma äiti kanssa palaveriin mukaan, my- ös lapset, ja keskustella asiat kunnolla halki kaikkien kanssa. Kum- man kodista tässä onkaan siis kysymys ?


    • Lapset ja mies ovat haastava tilanne.

      Oletukseni arvelussani on, että olet rakastunut mieheesi, kun olet itsesi tämän hallintavaltaan alistanut? Miehesi rakastaa sinua ja on antanut itsensä sinun omaksesi. Miten on edellisten suhteiden ihanien ja korvaamattomien lasten laita?

      Kysy itseltäsi, kuinka paljon haluat antaa- ja saada rakkautta itsellesi ja lapsillesi? Anna siis samoin miehellesi ja tämän lapsillekin.

      Kun ikä sallii perheen asianosaisille, niin olkaa toinen toisillenne avoimet ja kertokaa mitä toivotte toisiltanne haluavanne ja erityisesti sen, mitä tahtoisitte toisinenne antaa.

      Rukoiletko omien ja ja 'omien' lastesi kanssa? Autatko myös 'omiasi' vaikeuksien yli? Eikö olekin kauhea ajatus, että sinä olisit lapsi jonka 'äiti' vihaisi sinua ja äitiäsi? Pois se.

      Yritystä peliin ja anteeksiantoa kaikille mukaan!

      • Miem

        Kyllä omat lapset menee edelle eli ei vaimon lapset syrjäytä siinä asiassa minun lapsia ja on vaimon lapsilla se omakin isä joten eivät tarvitse minun elatusta !


    • äidipuoletpulassa

      Äitipuoli on uuden perheen kasvattaja joka antaa säännöt ja ohjeet koko suvulle ja varsinkin lasten äidille. Hän huomaa heti miehen lasten ongelmat joita omat vanhemmat eivät huomaa. On hyvä että lapset saavat uusia sääntöjä ja ohjeita ja uusi äitipuoli on rikkaus lasten elämässä, ilman häntä moni lapsi olisi hunningolla, On hyvä että äitipuolella on langat käsissä ja enemmän valtaa hänelle pitäisi suoda. Lapset ovat kiitollisia aikuisina kun ovat saaneet äitipuolen kasvattajakseen ja miehen exän pitäsi olla kiitollinen.

      • Miem

        Eikä ole vain yksi osakas uudessa perheessä ja säännöt sopivat aikuiset yhdessa ! Ja juuri sinä lissulässy et ole kasvattaja vaan käskyttämistä rakastava psykopaatti


    • lapsetkinhämmästyy

      Äitipuoli on oikeastaan ihan väärä nimi, pitäs olla isänuuspuoliso,tai etunimellä kutsuttava, sillä äiti on vasta sitten kun on oikea äiti ja mitään puolikasta ihmistähän ei ole.
      Varastettu äitiys jos itseään pitää äitipuolena koska ei ole puoliksi äiti mitenkään.

      • vaatikaaäitisanaa

        Miehen kakrut voisi sanoa ihan äidiksi. Se on hyvä nimi ihmiselle joka toisten lapsia kasvattaa ja ohjaa ja tekee heistä normaaleita. Huomaan psyykkiset ongelmat nopeasti ja tekee heidän elämästään onnellisen.
        Lapset tottuu nopeasti kun sanoo että olet äiti ja muu ei kelpaa, sen he ovat äitipuolelle velkaa, kohteliaisuutta ja suuren suurta kunnioitusta.


      • Miem
        vaatikaaäitisanaa kirjoitti:

        Miehen kakrut voisi sanoa ihan äidiksi. Se on hyvä nimi ihmiselle joka toisten lapsia kasvattaa ja ohjaa ja tekee heistä normaaleita. Huomaan psyykkiset ongelmat nopeasti ja tekee heidän elämästään onnellisen.
        Lapset tottuu nopeasti kun sanoo että olet äiti ja muu ei kelpaa, sen he ovat äitipuolelle velkaa, kohteliaisuutta ja suuren suurta kunnioitusta.

        Ei Lissu et ole heille äiti et edes puoiäiti ja ymmärrä jo ettet ole kssvattaja et ole edes älyllisesti kasvattaja vaan käskyttämistä rakasta psykopaatti lumppu


      • gsdfghsdfhsdfh

        Vaatikaaäitisanaa, ammu ittes ämmä


    • On olemassa vain vanhempia ja lapsia.

    • kuria.kurittomille

      Kotonaan aikuinen ihminen määrää säännöt lapsille,olkoon ne omia,puolison tai vaikka naapurin.Meillä ainakin sukulaisten ja naapurienkin lapset tottelevat ja käyttäytyvät ihmisiksi,vaikka kotonaan hyppivät seinille ja vanhempiensa silmille.

    • Gjklkjgsdhkk

      Tottakai saat komentaa niin omia kuin toisen lapsia jos asuvat kattosi alla..... niin minä tekisin. Mikäs oikeus kenenkään on mellastaa ja häiriköidä.

    • mekkk

      Yksi pisti silmään kun sellaista äitpuolta ei ole olemassa vaan isän uusi nainenhan ei ole äitipuoli. Sama homma on sisko tai velipuo on vain silloin kun isä tai äiti on sama sisaruksilla sama niin ovat sisko tai velipuolia ei muuuten. Komentaminen riippuu siitä hyväksyy isä tuolaisen toiminnan vai ei.

    • Sormetjäässäamputoidaan

      JÖSSÖS! Perheen isän aiemman liiton lapset eivät saa vapaasti tulla omaan kotiinsa viiteen TUNTIIN? Onko tuo ihan päivittäistä käytäntöä heillä?

      Nyt lastensuojelu asialle ja tuo isän uusi karkotetaan noiden lasten luota. Lapsethan eivät voi valita kotiaan mutta isän uusi voi asua toisaalla ja tapailla heidän isää sieltä käsin kunnes nämä lapset ovat aikuisia.

      Tuo lasten isä on itse NÖSSÖ (supernössö) kun ei uskalla puolustaa aiemman liiton lapsiaan uudelta kumppaniltaan.

      Eläinmaailmassa ilmiö lienee tuttuakin tutumpi - uroksen uusi naaras pyrkii tappamaan entisen naaraan poikaset - vai oliko se niin, että uros pyrkii tappamaan edellisen vuoden (omat ja vieraat) poikaset että pääsisi taas jatkamaan sukua.

      Että jos isän uusi pakottaa lapset odottamaan ulkona tuntikausia milloin he saa tulla kotiin - eipä ihme jos eivät sitten välitä säännöistä.

      Oliko tuo lasten ulkotarhakasvatuskokeilu tehty oikein kovillakin pakkasilla?

      Heillehän kasvaa tuolla menolla turkit ja Peter Pan hakee heidät pois Mikä-Mikä-maahan (tai millä nimellä lastenkoteja alueellanne sitten kutsutaankaan). Mutta jos niin käy, niin silloin lähtevät yhteisetkin lapsenne, ja teidät laitetaan lastenpitokieltoon.

      Jössös.

    • olenheillerikkaus

      Meillä minä olen ainakin miehenlasten auktoriteetti, meillä ei hypellä ilman mun lupaa eikä sohvalla riekuta. Mekastaa ei saa ja käyttäydytään kunnolla, tai se on kännyn käyttö kielto, se muuten tepsii aina.
      Huonosti kasvatetut lapset tarvii rajoja ja ongelmat poistuu kun niihin kiinnittää huomiota, ammattiauttajia on ja koulussa psykologeja, kyllä yhdet lapset pitää saada kuriin.
      Äitipuoli on kasvattaja siinä missä isäkin ja entinen äiti.

      • Miem

        Joo yleensä voi noin olla mutta sinä olet heille kauhistus sairas lumppu


      • ythhh

        Toi on hyvä ajatus ! eiköhän ne tepsi........
        ja ei välttämättä joka koulussa ole mitään psykologeja. Ja äiti/isäpuo
        -li ei oo mikään kasvattaja muille lapsille, joita toisella heistä tai kummallakin on. Yhteiset lapset kuuluu vain sille biologiselle ÄIDILLE , ei siihen toiseen perheeseen koskaan, jos osaavat käyttätyä kunnol-la, hyväksyvät lapset ja vanhemmat toiset sen, että perheessä saat- taa olla vammainen lapsi/äiti/isä, sitten se on hyväksyttävää.


    • aurinkoistaoloa

      Sydämeltään sivistynyt rakastaa lapsia ja muitakin ihmisiä, eikä kohtele koskaan huonosti.

    • qw54qw53

      Ap kaipa se riippuu tyylistäsi. Omasta mielestä "komentaminen" ei kuulu oikein mihinkään siviilien väliseen kommunikaatioon. Argumentointi kuuluu, eli sano heille ja perustele heille, miksi haluat heidän olevan riehumatta.

    • dffhfk

      miks otit miehen, jolla on jo lapsia toisen muijan kans ? miks ne sen miehen lapset siellä majailee, eiks niil oo omaa kotia äitinsä luona ? mun mielestä on tyhmää ottaa mies/nainen, jolla on jo lapsia toisen kanssa. Yksikin on liikaa ! sit se toinen muija on aina mankumassa jotakin....... vaikka tämä mies/nainen olisi kuinka komea/hyvännäköi-
      nen yms, niin ulkonäkö voi pettää.........esim. mä en missään nimessä hyväksy elämääni miestä, jolla on jo ennestään yksikin oma lapsi toi-
      sen kanssa. Niistä on vain harmia ! ainakin suurimmaksi osaksi. Har-
      mi, että siellä on noin, että omat lapsesi (missä heidän isä mahtaa olla....?) ja sä ette saa rauhaa.......ehdota miehelle, että jättäisi omat lapsensa vain heidän äitinsä luo, ja että hän voi vierailla siellä silloin, kun on se aika, eikä niiden tarvitse tulla sinne riehumaan. Eikö niiden isä ojenna omia lapsiaan yhtään ? tai olkaa vain välittämättä heistä, kyllä se aikanaan loppuu.....ostakaa vaikka korvatulpat, laittakaa oviinne kestävät lukot, ovet sisällä lukkoon, kun ne riehuvat tulevat sinne, niin eiköhän se rauhoita vähän....... ei se mullakaan helppoo oo tää elämä........ite joudun kärsiin hullujen huutoja.....itselläni ei ole omia lapsia, valitettavasti........siis töissä joudun kärsimään.......onneks on 2 pv lomaa aina viikonloput pois sieltä, ei tarvitse sietää niiden hullujen huutoja koko viikkoa............
      Voithan sä toki komenella heitä, tai pikemminkin ohjata, kai ne aina-
      kin koulussa ovat, että siellä sentään oppivat käytöstapoja ? tai tar-
      hassakin opetetaan, tai pitäisi ainakin........oletko koskaan katsonut sitä sarjaa nimeltä joku pelasta perheemme, supernanny ? tai vastaa-
      vaa..... siinähän on just samankaltaisia huonosti käyttäytyviä lapsia, joiden käytökseen vanhemmat ovat kyllästyneet, ja kaipaavat apua. Yleensä tämä nanny onnistuu tehtävässään. Harmi, kun tätä ei suo-
      messa ole, että täällä asuvat saisivat apua.
      Tsemppiä sinne. Luulette nyt, et ku mul ei oo omii lapsii, etten tiiä mitään tollasist lapsist, nii otte vääräs. Onhan mun isollasiskolla 3 nyt jo koululaispoikaa, 9,10 ja 13-vuotiaat. Ja kun ne oli pienempiä, niin eihän niillä ollut mitään käytöstapoja. Nekin riehu tääl mun ja siskon vanhempien luona, nyt ne on rauhoittuneet vähän, syövät suht. kunnolla, paitsi se keskimmäinen, jolla on downin syndrooma.
      Ne kaikki tykkää pelata jotakin kännyköillään, koneella tai iPadilla. Lähes koko ajan, kun ne täällä on. Myös, kun on ruoka-aika, peliä tai jotakin ohjelmaa ei voi jättää myöhemmäksi pelattavaksi tai katselta- vaksi.........mitään, mitä niille pienempinä sano, ei menny perille, muut sanat, ku jäätelö jälkiruuaksi.
      Riehuminen on siis nyt loppu ku näist pojist on kyse. Heidän vanhem- pansa ovat naimisissa. Kyl niist viel kunnon poikii ja miehii tulee, kun- han kasvavat vaan.......nuorin näyttää ihan Isac Elliotilta................

    • kyllä-voi

      ja pitääkin,mutta vain "rakkaudella" kuin omia olisivat. ei tule mitään jos vain "omiaan" komentaa. se on ns. perhe ja kaikki saman arvoisia.

    • Öyenssöyen

      Jos yhteistalous, niin tottakai voi silloin komentaa!

      Kotona pitää voida tehdä perusjuttuja eli myös opiskella. Se ei onnistu, jos jotkut metelöi. Metelöikööt silloin, kun ette ole kotona!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe