Puolison työmatkat ahdistavat

Peestä

Olenko ainoa, joita puolison työmatkat ahdistavat suunnattomasti? Ei se, että hän pettäisi, luotan täysin. Vaan se, että hän on kahden kesken reissussa vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa upeissa paikoissa ulkomailla ja illastavat ja lounastavat yhdessä ja kokevat asioita, jotka minun mielestäni olisi ihanaa kokea oman puolisoni kanssa.

103

5111

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiahdistaisimua

      Töissä ollaan töissä ja yleensä työmatkoilla ei paljon ehdi maisemia ihastella. Sä voit hyvin kokea nuo miehesi kanssa yhdessä joskus muulloin, silloin kun teillä on aikaa vain olla ja lomailla.
      Ihan turhaan ahdistut. Mitäs jos nauttisit siitä, että saat kerrankin olla yksiksesi, tehdä asioita joista nautit tai ihan olla vaan. Hyvä jos luotat mieheesi ja hyvä jos hän on luottamuksesi arvoinen.

    • työasioissa_reissaava

      ai, onko miehesi matkailualan ihmisiä vai miten toi ihanissa paikoissa reissaaminen ja nähtävyyksien katselu sun muu onnistuu?

      Minä olen työmatkoilla, messureissuilla ja päämiesten järjestämissä koulutuksissa monta kertaa vuodessa, ulkomaan matkapäiviä tulee noin 50/vuosi.
      Minä näen tasan tarkkaan teollisuushalleja, yritysten kokous- ja tuotantotiloja ja messuosastoja. Lounaat syödään työmaaruokalassa tai messuhallien keikkuvilla pöydillä satojen vieraiden ihmisten parissa hirveässä hälinässä.
      Illat menee päämiesten kanssa jossain ravintolassa tai koulutus/uutuustuote-esittely tilaisuuksissa ja niissäkin on sata muutakin ihmistä ympäri maailmaa.
      Ei siinä oman kaveriporukan kanssa liikuta, ollaan isossa joukossa ja tehdään työtä 24/7, jutellaan päämiesten teknikoiden kanssa erilaisista ongelmista, pidetään kontakteja yllä Euroopassa muualla oleviin alan yrityksiin jne.

      Maisemia näkee sen verran kuin taksin, metron, junan ikkunasta lentokentältä hotellille/messukeskuksiin sun muualle ja takaisin ehtii nähdä = ei yhtään.
      Olen käynyt nyt 3 viimeisen vuoden aikana Pariisissa 4 krt, mutta en ole kertaakaan ehtinyt edes Riemukaarelle enkä Eiffel-tornille. Nähnyt olen ne kyllä bussin ikkunasta.
      Ei ainakaan minun työnantaja maksa huvittelusta, työreissut on nimensä mukaisesti pelkästään työmatkoja.

      • kokenutreissaaja

        hhöpö höpö.sen takiahan reissuhommiin mennään että saa pitää HAUSKAA.ulkomailla on seuraa mukavasti tarjolla ilotyttöjä halvalla.jes. good mens live!


      • Lampk

        Ei se mitään mut ukko etsii seksiseuraa panemua.net sivustolla. Miten käräytän?


      • testijuttuk
        Lampk kirjoitti:

        Ei se mitään mut ukko etsii seksiseuraa panemua.net sivustolla. Miten käräytän?

        Teeppä oma ilmoitus tuolle panemua sivustolle!


    • sanosuoraanvaan

      Kyllä sinä alitajuisesti kuitenkin pelkäät, että pettää. Naamioit sen vaan muuhun.

    • kfjggjgjk

      Joo mäkin ihmettelen niitä ihania maisemia ja kokemuksia, joita työmatkalla saa. Käytännössä se on lentokentillä istumista ja kasvottomissa hotelleissa huonosti nukuttuja öitä kotia ikävöiden. Vaikka käynti voi olla hyvinkin hohdokkaassa paikassa, niin tosiasiassa kaupungit menevät sekaisin, koska ne näkee vain taksin ikkunasta ja metrossa ei näe sitäkään. Työ kotona omassa työpisteessä on paljon vaihtelevampaa.

      • Gtrotter

        Itse nukun hotellissa aina paremmin kuin kotona.


      • urts

        Helsingin metrosta näkee taloja ja autoja sekä ihmisiä, se kun kiitää myös maan päällä.


    • Onnellinenrouvake

      Minun mieheni reissaa vain Suomessa. Joskus Seinäjoella, joskus Helsingissä, joskus Rovaniemellä... Enpä oikein usko, että kovin kummoisia nähtävyyksiä ehtii katsella. Joillakin harvoilla reissuilla on mukana myös samasta firmasta nainen. Tuo nainen on hieman miestäni vanhempi, perheellinen ja aavistuksen tylsä tapaus. Eivät vietä reissuilla aikaa yhdessä muuta kuin työn parissa. Enpä siis ole sitäkään pohtinyt, että kokisi tuon työkaverin kanssa jotain sellaista, mitä pitäisi minun kanssa vain kokea. Eivät käy edes iltaisin syömässä samassa paikassa... Vaikka minä olen sitä joskus ehdottanut, ettei miehen tarttis hotellihuoneessa yksin tylsistyä.=D

      • kysynpähän-vaan

        Missä noin ihanan yksinkertaisia naisia kasvaa? Todellinen ihannevaimo!!!! Miehen vapaus säilyy...jeee.....


      • mekkk

        Taitaa miehesi puhua vaan ja oikeasti sekstailevat keskenään mutta miehesi antaa erilaisen kunvan mitä siellä oikeasti tapahtuu mutta voihan se nainen olla tuollainenkin koska sellaisiakin on.


      • kgjkjgkdj
        kysynpähän-vaan kirjoitti:

        Missä noin ihanan yksinkertaisia naisia kasvaa? Todellinen ihannevaimo!!!! Miehen vapaus säilyy...jeee.....

        Kävi sama mielessä. Onkohan vain niin tylsä ja vanha etc :)

        Mitä ap:n asiaan tulee niin eipä tuohon voi oikein mitään. Joillain työmatkat ovat todellista puurtamista, messuhallia, teollisuuslaitosta ja ankeaa työmaaruokalaa. Mutta jos on ns. paremmissa duuneissa tms. "korvaamaton" tai muu niin kyllä aikataulu on silloin ns. joustava. Sen nähnyt ystäväpiirissäni.

        OT mutta entisessä työssäni hr-osastolla meillä oli melkoinen tunku ulkomaan työmatkakomennusinnokkaita ihmisiä kun suuri osa työntekijöistä oli nuorehkoja miehiä, noin 30v. Kun tuli lapsia niin miehille tuli kamala tarve lähteä pois kotoa aivan sama minne työmatkalle, vaikka timbuktuun hernekeittoa syömään tylsässä seurassa - aina se kotiolot voittaa. Näille dippainsseille en kovin pitkää avioliittoa veikannut. En tiedä miten kävi, kun firma lopetti ja porukka meni eri teille ja eri paikkakunille. Mutta mielenkiintoinen havainto. Ja tämä ei liittynyt ap:hen mitenkään mutta sivuraiteelle menin.

        Ap, käykö miehesi sinun kanssasi kivoilla matkoilla? Jos ei, ja jos haluat, niin kannattanee miettiä suhteen jatkoa.


      • Edellinen

        Erikoisia vastauksia olen saanut. Minä kyllä tiedän mieheni työkaverin sen verran hyvin, että tiedän ettei hän ole vähääkään mieheni makuun. He kuitenkin tunsivat töiden kautta jo 10 vuotta ennen kuin minä edes tutustuin mieheeni, eikä heillä ole sutinoita ollut silloinkaan, kun mieheni oli sinkku.:)

        Miksi ihmiset epäilevät puolisoitaan, jotka reissaavat? Jos minun mies joskus jostain syystä pettäisi, niin takuulla se ei tapahtuisi työmatkalla. Ei olisi aikaa, ei jaksamista tms.


      • Anonyymi

        Nähdäkseni jokainen tekee sitä mistä pitää eniten. Reissaajilla on salaiset ilot kuten kotiin jäävillä. Reissaajat pitävät yli kaiken työstään sitä ei voi kiistää. Yritäkääpä aikuista ihmistä laittaa tekemään jotain mistä ei pidä. Pitkät työmatkat on sama asia , halutaan pitää se koti mahdollisimman kaukana, oli syy mikä tahansa. On in kun voi olla salaisuuksia, tietyissä piireissä niillä voi juhlavasti ylpeillä, toisaallaa taas voi puhella kuinka raskasta ja vaativaa reissaaminen on. Valinnan vapaus ja jokainen kyllä tekee sitä mistä pitää eniten. Eihän muuten olisi raiskauksiakaan. eikä pahoinpitelyjä eikä erimielisyyksiä.


      • Anonyymi
        Edellinen kirjoitti:

        Erikoisia vastauksia olen saanut. Minä kyllä tiedän mieheni työkaverin sen verran hyvin, että tiedän ettei hän ole vähääkään mieheni makuun. He kuitenkin tunsivat töiden kautta jo 10 vuotta ennen kuin minä edes tutustuin mieheeni, eikä heillä ole sutinoita ollut silloinkaan, kun mieheni oli sinkku.:)

        Miksi ihmiset epäilevät puolisoitaan, jotka reissaavat? Jos minun mies joskus jostain syystä pettäisi, niin takuulla se ei tapahtuisi työmatkalla. Ei olisi aikaa, ei jaksamista tms.

        Kerronpa tarinan. Mies tuli yhteisn reppureiden sauna puhelin kädessä, Lopetti puhelun kirosi,että vielävaimo epäilee kun on niin väsyksissä että hyväkö jaksaa saunaa, syömään ja sitten nukkumaan


    • ehkä on suuri virheä,mitä halua ja toivoa.mutta tämä on varmaa,että todellinen rakkaus ei sitä, ole jos tämä vain suruja aihettaa.

      • urts

        Todellinen kieliopintaitaja asialla. Voiko enää enemmän sisällyttä virheitä noin lyhyeen lauseeseen? Tyhmyys kunniaan.


    • atk_nörtti

      Olen käynyt tänä vuonna 4:ssä EU maassa parissa muussa Itä-Blokin maissa. Vain yhden kerran olen päässyt syömään itse määrittämääni paikkaan näillä reissuilla, muut ruokailut on yhteistyökumppaneiden järjestämiä. Juoksulenkillä käyn aamuvarhaisella, se on ns. omaa aikaa työreissuilla. Muuten työpäivät venyvät helposti 12h mittaisiksi. Ei siinä sen jälkeen enää jaksa hypellä työkaverin kanssa nähtävyyksiä katselemassa yömyöhällä eikä romanttisilla illallisilla.

    • Itselläsi tuskin on kokemusta matkatöistä, jos sinulla on tuollaisia päähänpinttymiä.

      • urts

        Ratikkakuski on aina töissä ollesaan matkatöissä ja hänellä kokemusta varmaan riittää!!!


    • toverinna

      Ehkä et ole ainoa mutta kaltaisia tuskin on paljoakaan.
      En ymmärrä epävarmuuttasi. Olet varma miehesi uskollisuudesta. Mikä sitten kivistää?
      Jos kaipaat matkoja niin miksi ette keskustele mihesi kanssa siitä.
      Luulisi miehesi kertoilevan työmatkoistaan mutta miten sinä reagoit?

    • Kokeilkaatätä

      Otappas lomaa ja lähde mukaan työreissulle. Saat kyllä ajan kulumaan kun tekee töitä. Näin minäkin teen mieheni kanssa silloin tällöin. Se helpottaa molempia.

      • countdown

        "Otappas lomaa ja lähde mukaan työreissulle"

        En suosittele ilman miehen täyttä hyväksyntää. Vaikka hyväksyisikin, niin siitä tulee ongelmia. Voisipa sanoa, ihan takuulla. Esim. jos mies lähtee aamulla työhönsä ja myöhään yöllä väsyneenä takaisin - niin haluisi olla yksin, eikä antaa vaimolle huomioita. Huonoimmassa tapauksessa menee oma loma pieleen, samoin miehen työmatka.

        Olen ollut exän työmatkalla mukana kauan sitten pari kertaa. Kaamea kokemus. Käytännössä matkalla ei ole niin yksin, jos siellä on aivan yksin :). Otin opiksi, enkä mennyt enää mukaan. Olin myös hiljattain ystäväni miehen työmatkalla mukana. Siis ystäväni oli toki mukana myös. Riitelyksihän se meni ystävän ja miehen välillä. Melkein jo erosivat (taas).

        Itse en huolisi kumppania mukaan työmatkalle, en ikinä. Kokopäivä joutuu puhumaan kielillä, ymmärtämään vaikeita asioita, päättämäänkin niistä tai selvittelemään :D. Illalla syödään ja sitten pitäisi lähteä baariin, sieltä baariin ja taas toiseen baariin jne. Aamuun asti. Yleensä lähden nukkumaan viimeistään toisen baarin jälkeen. Silloin kun kello on noin 23-00. Tuhkimoiden on poistuttava paikalta ennen kuin lumous haihtuu... Herätys on aamulla viimeistään klo 7.


      • 7268

        Suosittelen samaa! Kokemus on joka tapauksessa valaiseva. Joko karmea kuten joku totesi, tai viihdyttävä kuten vaimoni tapauksessa.

        Minulla oli kotimaassa runsaasti 2 - 4:n viikon koulutus- / kouluttajamatkoja ja viikonlopun kotona käymisen asemesta pyysin muutaman kerran vaimoni aina sen kertaiseen hotelliin / kurssikeskukseen "kylään".

        Lastemme ollessa peruskouluiässä ja työmatkojeni osuttua heidän loma-aikaansa, oli koko perhe mukana Ruotsiin, Saksaan, Itävaltaan ja Englantiin suuntautuneilla matkoilla paitsi Englannissa jossa olimme vaimon kanssa kahdestaan Lontoossa ja Matlockissa. Kohteita oli Ruotsissa yksi, Saksassa kaksi, Itävallassa kaksi kuten myös Englannissa.Minä raadoin päivät ja perhe ilakoi omissa ohjelmissaan joista osa oli työkohteeni järjestämiä.
        Vaimo ja lapset vaikuttivat tyytyväisiltä.

        Omalla kohdalla reisut olivat enemmänkin rasittavia varsinkin silloin kun joutui täyset päivät hoitamaan asiat rajallisella kielitaidolla.


      • kokemus.ta
        countdown kirjoitti:

        "Otappas lomaa ja lähde mukaan työreissulle"

        En suosittele ilman miehen täyttä hyväksyntää. Vaikka hyväksyisikin, niin siitä tulee ongelmia. Voisipa sanoa, ihan takuulla. Esim. jos mies lähtee aamulla työhönsä ja myöhään yöllä väsyneenä takaisin - niin haluisi olla yksin, eikä antaa vaimolle huomioita. Huonoimmassa tapauksessa menee oma loma pieleen, samoin miehen työmatka.

        Olen ollut exän työmatkalla mukana kauan sitten pari kertaa. Kaamea kokemus. Käytännössä matkalla ei ole niin yksin, jos siellä on aivan yksin :). Otin opiksi, enkä mennyt enää mukaan. Olin myös hiljattain ystäväni miehen työmatkalla mukana. Siis ystäväni oli toki mukana myös. Riitelyksihän se meni ystävän ja miehen välillä. Melkein jo erosivat (taas).

        Itse en huolisi kumppania mukaan työmatkalle, en ikinä. Kokopäivä joutuu puhumaan kielillä, ymmärtämään vaikeita asioita, päättämäänkin niistä tai selvittelemään :D. Illalla syödään ja sitten pitäisi lähteä baariin, sieltä baariin ja taas toiseen baariin jne. Aamuun asti. Yleensä lähden nukkumaan viimeistään toisen baarin jälkeen. Silloin kun kello on noin 23-00. Tuhkimoiden on poistuttava paikalta ennen kuin lumous haihtuu... Herätys on aamulla viimeistään klo 7.

        Kyllähän työmatkalle voi lähteä mukaan, jos ymmärtää itse, että toinen tekee siellä päivän töitä. Se sopii itsenäiselle ihmiselle. Saa päivällä käydä museoissa ja nähtävyyksissä itsenäisesti.

        Fakta kuitenkin, että matkatöissä olevat miehet pettävät eniten, joten vaimon ei kannata olla kovin sinisilmäinen. Mukaan vaan tai sitten soitto esim. Skypen kautta iltaisin auttavat miehen ajatukset pysymään oikeissa asioissa. Missään nimessä miestä ei pidä päästää ilman minkäänlaista valvontaa matkoille. Hyvä idea voi olla myös ystävystyä miehen työkavereiden kanssa. Miehet pettävät aivan minkänäköisten naisten kanssa. Pettämistä yleisempää on flirttailu työpaikanmuiden naisten kanssa ja jos työpaikalla on miehinen kulttuuri, niin voi olla varma, että tällaista tapahtuu. Varokaa vaimot, joiden kiltit miehet ovat öljynjalostuksessa, rakennusalalla ja metalliteollisuudessa. Vähintään joka toinen esimies pettää näillä aloilla.


    • countdown

      Jos noin ahdistaa, taustalla taitaa olla kuitenkin ajatus pettämisestä. Vaikka sen yrität kieltää. Etkä voi mitenkään saada puolisosi kanssa sellaisia kokemuksia kuin hän jakaa työkavereidensa kanssa. Ei kukaan muukaan sellaiseen pysty! Eikä pidäkään, niin ei ole tarkoitettu. Kaikilla on ihan ikiomat kokemuksensa kumppaninsa ja työkavereiden kanssa.

      Työmatkat ovat työmatkoja, ei mitään hupia, vaikka työstään kuinka tykkäisikin. Yleensä töitä tehdään vähintään 12h/vrk, tai vietetään "vapaata" liikekumppanien kanssa. Sellainen tosin käy työstä.

    • Gjklhdhjklö

      Todella ahdistaisi.... en hyväksyisi ikinä enkä luottaisi.

    • Kasvajakehity

      1. Miksi sinä valehtelet itsellesi? 2. Eikö sinulla ole omaa elämää lainkaan?

    • Kevättähtimö

      Minusta tuo kuulostaa siltä, ettei perussyy ahdistukseesi ole pettämisen pelko tai työmatkat sinänsä (jotka ovat harvoin kuvaamaasi herkkua), vaan se, että haluaisit ihan oikeutetusti viettää ihanaa aikaa upeissa paikoissa oman puolisosi kanssa.

      Onko teillä mielestäsi tarpeeksi paljon tarpeeksi kiinnostavaa yhteistä tekemistä? Mitä teet itse silloin, kun mies on matkoilla? Mitäpä, jos murehtimisen sijaan ottaisit sen ajan itsellesi ja suunnittelisit jotain kivaa?

    • jkiop

      Ja varsinkin ulkomaan työmatkojen kuvitellaan olevan samalla loma, jonne pu9oliso ei pääse mukaan. Eihän ne sitä ole, luulo vain on vallalla ja aiheuttaa kyllä sen että sitten loma-aikoina toinen ei ole matkustamaan.

      Kyllä tämä nykyinen elämänmeno pitkine työmatkoineen todella riistää perhettä. Jo sekin, että kun sitten palaa haluaa tavata ystäviään ja sukulaisiaan, eikä koko aikaa vietä puolison kanssa saa aikaanihan pahaa jälkeä.

      Jos siellä on mukaan suomalainen toisen sukupuolen kollega, saattaa ne vapaat hetket joskus kyllä koitua harmillisiin tapahtumiin. Eihän kaikki lähde koskaan mukaan minkään laiseen oman puolison pettämiseen, vaikka olisi kuinka suuri houkuttaja, en ainakaan minä, silti on joukko joka on aina valmis, eikä näe sitä edes pettämisenä. Ainakin yksi kavallus sai alkunsa pettämisen korvaamisesta.

    • ikuinen-sinkku

      Ehkä sun pitää erota ja etsiä mies joka on työtön. Ahdistut liikaa etkä luota mieheen, luultavasti syystäkin et luota koska se varmasti pettää.

      • Vai-ikuinenpösilö

        Ja mistä sinä sen tiedät? On yksinkertaisen ja tyhmän ihmisen merkki olla tietävinään asioista joista ei voi tietää kun ei tunnekaan.


    • kliop

      Aina tuo kova kritiikki on tavallaan puolustelua. Joten kovin mielelläni näkisin esim. nimimerkin Vai-ikuinenpösilö kirjoittaman totuudellisen version siitä, mitä hän tarkoittaa sanomalla "mistä sinä sen tiedät?" tai tuo lause "olla tietävinään asioista joista ei voi tietää kun ei tunnekaan".

      Tiedän toki, että eivät kaikki sorru, vaikka tilanteita olisikin. Kun se ulkomaan komennus saattaa olla kuukausia taitaa se ottaa ainakin osaa niin koville, että perhe unohtuu ja mennään pettämään.
      Muutamalle pitkän komennuksen tuttavalleni on käynyt niin, että on toinen perhe täällä Suomessa odottamassa ja toinen salainen onkin siellä maailmalla. Kun sitten komennus päättyi, tuli esiin tämä salaperhe, sekin odotti taloudellista puolta ja niin tuli ilmi asiat. No näiden miesten hyvät tienestit ovat valuneet näihin elatuksiin ja perheet hajonneet moneen kertaan. Kannattiko?? Mikä siellä miehen päässä on oikein on noin hajalla, kun tuhoaa kaiken?

      • mekkk

        Sen verran itsekkin reisuuhommissa ollut että jos perhe on suomessa niin 2-4 viikon välein viikon vapaa ja ne tunnit tehdään pitkillä päivillä ja ei kukaan oleta että jos ollaan 3 kuukautta reisussa niin puolisot ovat ilman seksiä niin ihan harhaa. Sopimus pitää aina tehdä ulkomaakomennuksesta jos se in kuukautta pidempi että lomat pyörii ja näkee puolisoaan suomessa riittävästi. Monet ottavat perheen mukaan jos komennus vaikka 2 vuotta niin helpottaa elämää kohdemaassa.


    • mukaan

      Miehesi edustaa matkailualaa. Siinä jo ammattiin kuuluu viettää aikaa ihmisten kanssa: siitähän heidän palkkansa tulee (kuinka hyvin miehesi edustaa yhtiötään, saa ulkopuolisten mielenkiinnon heräämään ja he haluavat käyttää juuri sitä yhtiötä seuraavalla matkallaan! Se taas tarkoittaa lisää euroja ! )

      Silloin tällöin voit aivan hyvin mennä miehesi mukaan . Laadi oma ohjelmasi, tiedät aivan tarkkaan että miehesi ei vietä aikaa sinun kanssasi, vaan asiakkaiden ja ammattikavereittensa . Mutta sinulla on ilmainen hotellihuone ja kaikki aika tehdä "lomastasi" juuri sellaisen kuin sinä itse haluat!

    • JärkiKätöseen

      Vaihtoehto työtön puoliso , olisiko sellainen järkevämpi vaihtoehto ? Pikku vaimo kehittelee ongelmaa parisuhteeseen ! Ei kannata niitä vuosienmötä syntyy itsetään . Kasva aikuiseksi !!!!

      • 7268

        Työtön puoliso? On melko luonnollista, että myös toinen jää pois töistä.
        On tietenkin hieman kysymys myös henkilöiden iästä, taloudesta, uranäkymistä ja itse työstäkin.


      • yhdessäreissataan

        miksi sen toisen vaihtoehdon pitäisi olla työtön puoliso? itse olen kieltätynyt aina reissuhommista koska haluan olla vaimoni kanssa paljon yhdessä!


    • amen_

      Tottakai on aina olemassa mahdollisuus, että mieheni saattaisi tehdä joskus jotain mitä minä haluaisi. Mutta se mahdollisuus on myös Suomessa. Tai vaikka mies olisi työtön. Mahdollisuus on aina olemassa. Jos sinulla olisi omaa elämää riittävästi, et ahdistuisi miehesi työmatkoista. Ja jos sinulla olisi sitä omaa elämää riittävästi huomaisit myös, että sinullakin on mahdollisuus... tehdä jotain sellaista mistä miehesi ei pitäisi. Loppu viimein parisuhteessa ratkaisee se aika, ne hetket, jotka vietetään yhdessä. Ei se mitä tapahtuu, kun toinen tai molemmat ovat jossain.

      • 7268

        Kuin minun vaimoni suusta! Aina joskus hänen tuttavansa kysäisivät tuollaisesta mahdollisuudesta mutta vastaus oli juuri tuo. Ei turhaa puntaroimista.
        Minua pidätteli vanhanaikainen moraalini ja ennen kaikkea vaimoni luottamus. En voinut pettää sitä.
        Varsinkin 70-luvun Varsovassa oli moraalini koetuksella mutta erittäin hillitty alkoholin käyttö suojasi harkitsemattomuuksilta. Työn ja ympäristön vuoksi ei ollut syytä kännätä missään välissä.

        Luulen, ettei vaimollani ollut mitään syytä hakeutua vieraisiin eikä sellaisiin tilanteisiinkaan.


    • kyökkipiika

      Mun mies on myös matkatöissä (ollut jo 20v) ja työkavereina/matkakumppaneina on naispuolisia henkilöitä. Täytyy sanoa että kyllä hän melkoisella varmuudella naiskentelee niiden naisten kanssa. Sen näkee heti kun mies tulee kotiin että on tehty muutakin kuin työtä. En ole mustis mutta kuitenkin.

    • Jep538

      Mun mies petti työmatkoilla. Jäi kiinni. Irtisanoutui työstänsä, vaihtoi muuhun työhön. Kait se osoittaa, että haluaa jatkaa liittoa. Mä kuitenkin vihaan sitä tulisesti. Pettäminen ei kuulu matkatyöhön. Niin ei tarvii elää, että odottaa milloin puoliso taas tilaisuuden tullen nussii ketä vaan huoraa työpaikalla ja työmatkoilla. Mutta se on pettäjän vika, ei kaikki oo sellaisia. Sen naiskollega kuitenkin kuvitteli vaihtavansa oman miehensä mun mieheen, muttei noi työmatkapettäjät tunnu haluavan kun seksiä työn lomassa. Normaaliahan tää ei oo missään muodossa. Sotkuista on selvittävä, kukaan ei vaan pysty auttamaan, miten se onnistuisi. Pettäjä luulee, että kaikki jää menneisyyteen. Mutta kaikkihan on rikottu, oli syy pettämiseen mikä tahansa, tilaisuus, halu, känni, sarjapettäjä, listaa vois jatkaa vaikka kuinka. Lopputulemana meiltä tuhoutui parisuhde, perhe, menneisyys(mihinkään ei voi luottaa) ja tulevaisuus. Rakenna tästä sitten jotain uutta. Ja kaikki haukkujat voi jättää tän jutun kommentoimisen väliin, aina ei voi pettäjää jättää, eikä pieniä lapsia voi käyttää tekosyynä suhteen jatkamiseen. Joskus vaan pettäjäkusipäätä rakastaa, vaikkei annakaan anteeksi eikä voi sietää. Ja kusipääpettäjä rakastaa puolisoaan, muutenkin kuin psykopaattina hyväksikäyttäjinä.
      Tää oli aluksi hyvä ketju, kunnes taas kommentoijat rupes haukkuun. Muiden kokemuksia haluaisin lukea.

      • matkamiesmaanolenmavaan

        Mies arvostaa naisessa tiukkoja vaatteita ja löysää moraalia.


    • Työmatkalainen2

      Itse olen iloinen puolisoni puolesta, jos hän pääsee kokemaan hienoja juttuja työmatkoillaan! Ja samoin hän minun. Toki ollaan sitten vähän "kateellisia" toiselle, mutta positiivisella tavalla. Työmatkoilla on toisinaan mahdollisuus viettää vapaapäivä tai viikonloppu, ja itse kyllä haluan hyödyntää ne hyvillä mielin. Ahdistaisi ajatus, että puoliso kokee niiden vuoksi angstia ja aika vaikea olisi itsekään sit nauttia.

    • näinpäon

      Jos luotat, et pelkää etkä edes ajattele asiaa...

    • reissuisssa-viisastunut

      Totuushan on, että naista ahdistaa enemmän se mahdollisuus, että mies "pettää" henkisesti vastakkaisen sukupuolen kanssa keskustellen vaikkapa illallisella erilaisista asioista ja siitähän syntyy vääjäämättä tietynlaista henkistäyhteenkuuluvuutta jonka seurauksena on mahdollista suhteen muuttuminen syvemmäksi. Itse olisin myös huolissani sinun asemassasi, en sitä kiellä. Mieshän on aina ja iänkaikkisesti saalistaja. Ei pahuuttaan vaan geneettisesti, perimältään, koska tärkeimäksi asiaksi on ihmisen dnahan kirjoitettu lajin säilyttämisvietti. Eikä se nautintokaan hassumpaa ole :)

      • samakuinyllä

        Miehen mielestä taas hänen naisensa saa hölistä vieraitten miesten kanssa mitä lystää kunhan pitää jalkansa yhdessä. Naiselle taas on helpompi antaa anteeksi fyysinen pettäminen kuin henkinen akti.


      • mindi.-63

        "naista ahdistaa enemmän se mahdollisuus, että mies "pettää" henkisesti vastakkaisen sukupuolen kanssa "

        Täytyisi määrittää "henkinen pettäminen". Itse olen miettinyt tätä vuosia, ja tullut aina siihen tulokseen, että mikä tahansa kanssakäyminen toisen ihmisen (ei vain vastakkaisen sukupuolen) kanssa VOI olla kumppanin mielestä pettämistä. Jokaisella ihmisellä parisuhteessakin on täysi oikeus tuntea kuten tuntee, ja keskustella eri ihmisten kanssa. Siksi parisuhteen ulkopuoliset ihmissuhteet eivät ole henkistä pettämistä. Välillä rajasin, että henkistä pettämistä on puhuminen esim. parisuhteen ongelmista ja/tai paljastaessa sellaisia omia tunteitaan toiselle, mistä ei kotona puhu kumppanilleen. Mutta tämäkin teoria osoittautui huonoksi, sillä kaikkihan ei voi parisuhteessa puhua puolisolleen ihan kaikesta. Tai ei jopa mistään. On hienoa, että silloin voi avautua jollekin toiselle. Toinen voi olla samaa tai eri sukupuolta oleva ystävä. Jos hetero avautuu toista sukupuolta olevalle ystävälle, ja jos avautuminen on molemminpuolista, tietysti se lähentää suhdetta. Vakiparisuhteen ongelma ei ole se, että avaudutaan toisille, vaan se miksei kumppanille voi avautua.

        Ihmiset ovat usein sokeita omalle parisuhteelleen. Vedetään hernettä nenään, epäillään, ollaan omistushaluisia, mustasukkaisia. Hyökätään ja syytellään, kun toinen sanoo jotain itselle epämieluista. Toinen syyttää takaisin jne. keskustelu ei luista. Ja auta armias, jos kumppani sitten menee keskustelemaan toisen kanssa, sellaisen joka osaa kuunnella ja ottaa vastaan. Se koetaan henkiseksi pettämiseksi. Itse asiassa omaan kumppaniin kohdistuva syyttely, epäily, mustasukkaisuus on henkistä pettämistä. Ne syyt, joiden vuoksi toinen ei voi avautua kumppanilleen, johtaa ilman muuta siihen, että hän avautuu jollekin toiselle.


    • Perkele222

      Homma on se, että siellä työmatkoilla pannaan tai käydään huorissa varsinkin jos on vähääkään viinaan menevä. Turha jeesustella asiasta. Ei siitä vaimolle missään ruokapöydässä kerrota "panin muuten thai-huoraa soosseissa, kun en ollut vähään aikaan kotonakaan saanut".

      • Miksikommentoit

        Tiedätkö itse mistä tämä kommentti kertoo? Se on yksinkertaisuuden ylistys jossa ihan ääneen ilmoitetaan oma likainen mielikuvitus. Mistään muusta se ei kerro mitään, koska humalaiset ovat ihan eri juttu, heitä ei lasketa koska myös ovat yksinkertaisia eikä korvain väliss' riitä.


      • romanttinenrealisti
        Miksikommentoit kirjoitti:

        Tiedätkö itse mistä tämä kommentti kertoo? Se on yksinkertaisuuden ylistys jossa ihan ääneen ilmoitetaan oma likainen mielikuvitus. Mistään muusta se ei kerro mitään, koska humalaiset ovat ihan eri juttu, heitä ei lasketa koska myös ovat yksinkertaisia eikä korvain väliss' riitä.

        Edellinen kirjoitus oli kyllä oikein rumasti ja kapea-alaisesti ilmaistu, mutta kyllä siinä asiaakin oli. Sillä työmatkoihin liittyy usein niin alkoholin käyttöä kuin "ylimääräisiä" seksisuhteitakin. Riski kasvaa sitä mukaa mitä kauemmin työmatka kestää. Siihen millaisia nuo seksisuhteet ovat vaikuttaa työ, mitä ammattikuntaa ko. hlö edustaa. Etenkin rakennusalalla käydään maksullisissa, joskus niitä on tarjolla jopa työnantajan piikkiin. Suomessakin. Esim. it-alalla työskentelevillä on työpaikkarakkaus tms. jota tavataan kotomaassa aina kun mahdollista (alkoholi on joskus mukana, joskus ei), samoin tietysti ulkomaan työmatkoilla viihdytään kahdestaan, vaikka mukana olisi muitakin. Tämä ei ole likaisen mielikuvitukseni tuotosta, ihan tosiasia vain. Kenen tahansa puoliso voi käydä vieraissa niin halutessaan, tosiasia tämäkin. Onko siitä yleensä mitään mieltä ahdistua? Ahdistukseen auttaa, kun edes kerran itse kokeilee vierasta petiä, tietysti sellaisen kanssa, jonka kanssa haluaa sekstailla. Ellei itse halua sekstailla kenenkään muun kanssa, niin se puoliso voi haluta. Ainakin joskus, edes sen kerran. Onko se lopulta niin vakavaa?


      • Mikääneiole

        Sinä puhut iiihan eri asioista kuin toi "perkele" ja ne minäkin tiedän ja jopa jotensakin hyväksynkin. Likaista mielikuvitusta ja räävitöntä esitystapaa en.


    • mindi.-63

      Työmatkat ovat työmatkoja, eikä mitään lomamatkoja. Koska puolisosi työmatkat ahdistavat sinua, se kertoo siitä, ettet luota häneen, mutta ennen kaikkea et luota itseesi. Jos sinulla olisi vahva itsetunto ja merkityksellistä tekemistä, et ahdistuisi miehen työmatkoista. Asian korjaaminen ei lähde siis miehen työmatkoista, vaan sinusta itsestäsi. Mieti elämääsi, ja kohenna sitä.

    • vaihtelu_virkistää

      Ollaan sovittu ukon kanssa että se saa työmatkoilla paneskella vapaasti niin minulla on rakastaja aina silloin. Hyvin toiminut tää järjestely meillä.

    • kldjfgs

      Vastausten perusteella monen mielestä on ilmeisen suuri synti se, että haluaisi kokea upeita juttuja yhdessä puolisonsa kanssa.

      • romanttinenrealisti

        Pikemminkin päinvastoin: suuri synti on kokea jonkun toisen ihmisen kuin puolisonsa kanssa upeita juttuja.

        Faktahan on se, ettei esim. puolison kanssa voi kokea samaa kuin jonkun toisen kanssa. Kokeminen kun perustuu ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, jolloin eri ihmisten välinen kanssakäyminen on aina erilaista. Ts. myös saman ihmisen vuorovaikutus eri ihmisten kanssa on erilaista.

        "lounastavat yhdessä ja kokevat asioita, jotka minun mielestäni olisi ihanaa kokea oman puolisoni kanssa."

        Eli ap ei voi mitenkään kokea niitä asioita miehensä kanssa, joita mies kokee työmatkallaan työkavereidensa kanssa. Ei millään. Lisäksi AP:hen näyttää vaikuttavan oma mielikuvitus asioiden laidasta. Se ei välttämättä vastaa yhtään todellisuutta. Toisten ihmisten ml. puolison työmatkojen ja kaiken muun toiminnan romantisoiti ja ihannointi on tavallista. Silloinkin kun puoliso lähinnä inhoaa työmatkojaan, niin hänen puolisonsa voi ajatella "ai kun ihania työmatkoja puoliso tekee" tai "sanoo vaan inhoavansa, ehkä minun vuokseni, oikeasti ei kuitenkaan".


    • Kummallisia matkatyöläisiä täällä, kun eivät muka ehdi tehdä reissuilla muuta kuin töitä. Minulla on niin kotimaassa kuin ulkomaillakin työaika 8:00-16:00. Jos haluan voin tehdä pidemmänkin päivän. Jos haluan niin 16:00 jälkeen voin tehdä mitä haluan. Toki on projekteja joissa jo pelkästään taloudellisista syistä tulee työpäivää venytettyä, mutta valitettavast harvemmin noita omalle kohdalle osuu.

      • Kevättähtimö

        Ei kummallisia vaan erilaisia. Minulla matkatyöpäivät ovat yleensä 8-9-tuntisia, johon päälle pienempiä palavereja sekä sosiaalisia tapahtumia, joista ei oikeastaan voi olla pois. Aikaa menee myös itse matkustamiseen ja paikasta toiseen siirtymiseen. Omaa aikaa saattaa olla aamulla ennen yhdeksää, ja illemmalla tunti, puolitoista hotellilla peseytymässä, vaatteita vaihtamassa ja laittautumassa. Hohto on aika kaukana, ja mieluummin olisin puolisoni kanssa. Käsittääkseni alallani ei ole tapana pettää työreisuilla. Kyllä pettäminen olisi kovin paljon helpompaa kotimaassa. Aina löytyy tilaisuus, jos on halua.


      • ghktd
        Kevättähtimö kirjoitti:

        Ei kummallisia vaan erilaisia. Minulla matkatyöpäivät ovat yleensä 8-9-tuntisia, johon päälle pienempiä palavereja sekä sosiaalisia tapahtumia, joista ei oikeastaan voi olla pois. Aikaa menee myös itse matkustamiseen ja paikasta toiseen siirtymiseen. Omaa aikaa saattaa olla aamulla ennen yhdeksää, ja illemmalla tunti, puolitoista hotellilla peseytymässä, vaatteita vaihtamassa ja laittautumassa. Hohto on aika kaukana, ja mieluummin olisin puolisoni kanssa. Käsittääkseni alallani ei ole tapana pettää työreisuilla. Kyllä pettäminen olisi kovin paljon helpompaa kotimaassa. Aina löytyy tilaisuus, jos on halua.

        Nimenomaan erilaisia. Onneksi minulla ei ole kovin paljon matkustamista. Etenkin palaverit ja sosiaaliset tapahtumat rasittavat, ja niitä onkin suurin osa matkoista, varsinaisia töitä on vähemmän. Niitä tekisin kernaasti enemmän ja jättäisin etenkin illalla myöhään tapahtuvat sosiaaliset tapahtumat väliin. Mieluummin olisin missä tahansa yksin edes tunnin pari. Aina vain on minuuttiaikataulu ja lista tilaisuuksista ja ihmisistä. Ihana tulla kotiin, kun sitten saa taas rauhassa keskittyä töihin.


      • it-spesialisti

        olin juuri 6 päivää ulkomaan reissulla ja tein juuri matkaselvityksen.
        Tässä minun tyypillinen työreissu ja samanlaiset aikataulut on kolleegoillakin.

        Lähtö kotoa taksilla, kentällä 1h ennen koneen lähtöä, eka lento 4h , odottelua kentällä 2h, vaihtolento 6h, laukun odottelua 1h, hotellille klo 0.20. Unta nuppiin, ylös klo 7, aamiaiselle klo 7.30, taksiin klo 8.20 ja asiakkaalla klo 9.30. ja sieltä pois klo 17.45, pesulle, iltareleet ylle ja asiakkaan tilaisuuteen taksilla klo 19.30. Takaisin hotellilla klo 23.50 yksin ja selvinpäin, unta nuppiin, herätys klo 7, pesulle, aamiaiselle, hotellin luovutus, kamat kantoon ja taksilla junaan, 1,5h junassa, taksilla seuraavalle asiakkaalle, palavereita, hotellille klo 18. Illallista, pesulle ja nukkumaan. Aamulla ylös klo 7, aamiainen, asiakkaalle jatkamaan edellispäivän hommia, takaisin hotellilla klo19. Iltapalaa, pesulle, nukkumaan, aamulla ylös klo 7, .... tätä rataa ne minun työpäivät menevät reissussa ollessa. Ei sinne maisemia ihailemaan mennä, hyvä kun ehtii päivällä syömään asiakkaan lounaskuppilassa päivän ruuan.

        Reissussa ollessa minä laihdun aina 3-4 kiloa kun syömiset jäävät monesti hotellin aamu- ja iltapalaan.


    • satamanlastaaja

      Ja kaiken sen päälle illalla......aaaahhhh...se kruunaa päivän.

    • työnarkomaani

      Pakko myöntää että meillä on tapana aloittaa dokaaminen työmatkoilla jo lentoasemalla ja illat tahtoo aina mennä kännin puolelle.
      Naisseuraakin usein löytyy ja jopa isäntien järjestämänä.

      • Hiffaatkoeron

        Eikö sun kuulu laittaa sana työ sitaatteihin = "työnarkomaani".


    • vierastatarjolla

      Insinööreillä myös tuntuu usein työmatkat menevän joko työkavereiden kanssa sekstatessa tai maksullisissa käydessä. Jotkut raahaa tyttöystävää työmatkoilla vuoteenlämmittäjinä. Vaimo hoitoo kodin ja muksut. Näin kerran junassa yhdet työreissaajat. Pusuttelivat ja istuivat sylikkäin koko matkan. Kotiasemalla oli puoliso lapsineen vastassa. Toisesta sylistä siinä sitten näkyi kipittävän puolison syliin pussaamaan. Aina ei ole luottamista, muta on heitäkin jotka ei petä vaikka tilaisuuksia on.

      • diplomat_

        "Aina ei ole luottamista"

        Riippuu mihin luottaa. Minä luotan siihen, että kumppanini osaa tehdä omat ratkaisunsa. Jos sattuisi käymään vieraissa, niin varmasti käy harkitusti ;).

        Ihan asia erikseen on intohimoiset "työsuhdedraamat". Paria sivusta seuranneena: en todellakaan kadehdi. Pakko jatkaa suhdetta, pakko olla jatkamatta. Koko joukko varattuja, kovia keskusteluja kotona. Kaikki tietää, että kaikki tietää. Mitään käännettä puoleen tai toiseen (kolmanteen) ei ole tapahtunut vuosiin.


      • Anonyymi

        eli pettävät vaa onko oikeutettua kyllä luottamus kaukana jos maksullisissa käyvät


    • diplomat_

      Ei ahdista kumppanin työmatkat. Omat vaan. En tykkää niistä, mieluummin lähden lomamatkoille :).

      No joo. Mutta asiaan. Mielestäni kirjoittamasi tuntemukset on kateutta, sori vaan. Olet kateellinen miehellesi, siitä mitä ja miten kuvittelet hänen kokevan (lisäksi aivan eri juttu miten hän työmatkansa itse kokee). Onneksi se on kuitenkin sellaista kateutta, josta pääsee suhteellisen helposti eroon. Nimittäin järjestämällä itsellesi myönteisiä kokemuksia, mielekästä tekemistä, joka tuottaa sinulle iloa. Lähde vaikka juuri lomamatkalle ilman miestäsi. Ymmärrä, ettei myönteiset kokemuksesi elämästä ole miehesi taskussa, vaan sinun omassa.

    • pläääääähhmiehet

      kiva kun teillä toi luotto pelaa. silti su ahdistaa työmatkat...
      miehet pettää-näin se vaan on. sun ahdistus kertoo jotain. kuunteleppa sitä.


      muutamankin kerran uskonut ja pettynyt

      • Oletkosinäkin

        Yleistäminen on typerää.


    • Nimetön50

      Jos epäilee puolisoa uskottomuudesta, niin sehän selviää seuraavista asioista: Hengitys alkaa haisemaan pahalle, tai saat kieli suudelmista nielutulehduksia. Jos puoliso harrastaa suuseksiä satunnaisen kumppanin kanssa, nieluun pesiytyy bakteereita, sieniä ja hiivoja. Pahimmillaan nieluun pesiytyy papilloomaviruksia ja herpesviruksia rakkuloineen. Ehkä klamydiakin. Genitaaliherpes tarttuu suuhun ja huuliherpes genitaalialueelle, vaikka ovat eri viruksia. Herpeksien on todettu aiheuttavan myöhemmällä iällä autoimmuunisairauksia mm. keliakiaa ym.. ja syöpiä. Vaikka käyttää ehkäisyä satunnaisen kumppanin kanssa, taudit tarttuu helposti käsien eritteiden välityksellä.
      Genitaalialue taas oireilee erilaisina tulehduksina, kutinana, punoituksena, ärsytystiloina ja hiivatulehduksien muodossa. Lisääntynyt valkovuoto voi olla oire siitä. Jos esiintyy SITKEÄÄ hiivatulehdusta genitaalialueella, se on myös ensioire vakavasta taudista (syöpä) jossain kohdassa elimistoössä. Silloin kannattaa mennä laajaan tutkimukseen ja ottaa täydellinen verenkuva ja ehkä röntgenkuvat/mangneettikuvat.

    • juuso339

      Ei oo olemassa miestä joka ei työmatkalla käytä vapaa-aikaansa seksitouhuiluun. Eikä auta vaikka saa just ennen lähtöä kun joka päivä tekee mieli.

      • Mieähistäentieärä

        Kaikki ihmiset eivät ole naivia koneita tai robotteja jotka paneksivat kaiken aikaa. Aihe on loppujen lopuksi kiinni kaikista eniten siitä, mitä korvain väliss' tapahtuu. Vai tapahtuuko mitään.


      • 7268

        Ihmettelen millä perusteella heität noin ehdottoman väitteen!


      • mekkk

        Nuorempana olin reissussa 21 päivää ja en käynyt vieraissa niin voi sitä nasikentelua kun sen aikaisen tyttöystävän luokis pääsin ja ensimmäisenä päivänä naitiin varmaan 6 kertaa ja seuraavan jatkettiin niin tuli se 21 pv kiintiö naitua parissa päivässä takaisin.


      • Jfkfnfk
        mekkk kirjoitti:

        Nuorempana olin reissussa 21 päivää ja en käynyt vieraissa niin voi sitä nasikentelua kun sen aikaisen tyttöystävän luokis pääsin ja ensimmäisenä päivänä naitiin varmaan 6 kertaa ja seuraavan jatkettiin niin tuli se 21 pv kiintiö naitua parissa päivässä takaisin.

        Tyttöystäväsi sen sijaan bylsi useiden äijien kanssa sillä välin, kun ansaitsit rahaa matkoilla.


      • Yöäääk

        Inhoan ääliöitä ja sinä kuulostat sellaiselta "Jfkfnfk".


      • mekkk
        Jfkfnfk kirjoitti:

        Tyttöystäväsi sen sijaan bylsi useiden äijien kanssa sillä välin, kun ansaitsit rahaa matkoilla.

        Sitä en kysynyt nutta seksiä vailla kumminkin oli ja se siitä.


    • matkoillepettämään

      hei tajuatko sä että sun mies pettää sua siellä työpaikalla. Itse ainakin pettäisin

    • voitvainrakastaa

      Aloittaja, luulenpa, että olet kuitenkin liian mustasukkainen miehestäsi ja pelkäät, että hän joskus hairahtuisi pettämään, koska et olisi muuten maininnut nimenomaan vastakkaista sukupuolta. vaan yleisesti, että sinua harmittaa, kun et voi kokea näitä puolisosi kanssa. Tiedän, että mistä puhun, koska olen itse ollut työmatkalaisen kumppani.
      Voisitko ajatella sillä tavoin, että kun puolisosi nyt sitten on tällainen työmatkalainen, niin hän vie sinusta puolet aina mukanaan paikkoihin ja tilanteisiin? Et voi olla itse paikan päällä, mutta olet puolisosi ajatuksissa ja, kun puolisosi palaa kotiin, niin pääset nauttimaan työmatkan antimista. Ymmärrätkö, mitä tarkoitan?
      Älä vaan ala tenttaamaan asioita ja varailemaan omatoimisesti teille yhteistä matkaa juuri siihen paikkaan, missä puolisosi on viimeksi ollut työmatkalla!

    • faktahommat

      Tiedän sosiaalisen työmatkalaisen, joka teki syntiä reissuillaan..myöhemmin tuli ero!!

    • Oppiisiihenaikanaan

      Älä Mieti sitä mitä tekee työreissulla. Se miten kohtelee sinua kun kotona on se joka yleensä kertoo miehestä mitä haluaa elämästään. Niin minäkin aina ajattelen oli sillä sitten niitä huoria tai ei. Kotona näyttää tunteensa ja pitää hyvää huolta minusta. Kotiin noita asioita ei tuoda. Joten älä sure sitä mitä voisi tehdä vaan luota siihen käytökseen kotona. Et voi ensinnäkään estää etkä syyttää turhaan. Tiedän nykypäivänä ihmisten käyttäytymisen kun saa "tilaisuuden " käyttääkö sen vai ei on täysin miehen oma päätös. Samoin ajattelen jos nyt pitää niitä huoria reissuillaan niin ei ainakaan tuo niitä kotiin millääntavalla. Stressaavaa on tietysti kun toinen poissa. Oppii siihen ajan kanssa. Toisaalta tämä Suomi on pieni maa aina joku tuntee jonkun. Samoin se miten itse teemme asiat vaikuttaa se toisiin tavalla tai toisella.

    • Näinpä_reissussa

      Minä ole tehnyt ikäni reissuhommia. Olin muutama vuosi sitten ulkomaan komennuksella jossa löysin barista avan ihastuttavan seksikkään naisen. Oli seksiä, hauskanpitoa keskusteluja ja kaikkea sitä mitä ei kotoa saanut silloin. Olimme yhdessä muutaman kuukauden kunnes komennukseni loppui. Tulin suomeen ja potkaisn ex vaimoni pellolle. Valitettavasti en tavannut tämän jälkeen enää tuota ihastuttavaa naista koska hän asui eri mantereella mitä minä. Olen kuitenkin onnellinen että tämä nainen avasi silmäni siihen että parempaakin on maailmassa tajolla kuin huonoa seksiä ja onnetonta parisuhdetta. Eli ei ne pelkkiä hotellihuoneita ole mitä iltasella ja viikonloppuisin reissussa tulee katsottua.

      • tutkijasex6

        En minäkään aina pelkkiä hotellihuoneita reissussa katsele. Mutta ei kiinnosta alkoholi "hauskanpito" yhtään (työmatkalla etenkään) eikä seksi tuntemattoman kanssa. Kukin tyylillään.


    • so_simple

      Sinua ahdistaa juuri siksi, ettet luota puolisoosi, ja pelkäät pettämistä työmatkoilla.

      "hän on kahden kesken reissussa vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa..."

      Tämä "kahden kesken" viittaa juuri pettämisen pelkoosi. Jos miehesi olisi kahden kesken miespuolisen työkaverin kanssa, sinä olisit rauhallisemmalla mielellä, etkä kirjoittaisi " upeissa paikoissa ulkomailla ja illastavat ja lounastavat yhdessä ja kokevat asioita, jotka minun mielestäni olisi ihanaa kokea oman puolisoni kanssa."Illastaminen saman sukupuolen kanssa (ellei sitten satu olemaan homoseksuaali) ei ole yhtään niin upeaa, etkä olisi niin mustasukkainen.

    • Akkelikukkeli

      Mitäs ihmettä eikö naiset mukamas´ tee työmatkoja vai enkö enää ole lukutaitoinen puoliso voi olla myös nainen ... voi voi pojat unohtuiko jotain "Ai niin se penteleen akkakin tekee töitä"

    • FreyaTuli

      Hei aloittaja. Reaktiosi on täysin luonnollinen. Lajimme historiassa on kulunut äärimmäisen pieni aika, jolloin pariutunut ihminen lähtee matkalle jonkun toisen, vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa. Viestisi perusteella ymmärrät selvästikin, että reaktiosi ei ole "järkevä" nykyaikaisen elämäntavan ja yleisen ajattelun puitteissa. Reaktiosi on kuitenkin oikein; se osoittaa, että parisuhteellanne on sinulle suurta merkitystä. Olet selvästi tässä parisuhteessa siksi, että sinulla on tunteita puolisoasi kohtaan. Voit ottaa reaktiosi vastaan kokonaan ja ilman syyllisyydentunnetta. Voit unohtaa asiattomat ja ymmärtämättömät vastaukset joita olet saanut tässä viestiketjussa. Paljon on kovuutta ja ilkeämielisyyttä, älä anna sen vaikuttaa parisuhteeseesi!

      Toivot siis saavasi miehesi kanssa sellaista yhteistä aikaa ja yhteisiä kokemuksia, jotka erottuvat arkielämästä; sellaisia hetkiä joista muodostuu aivan erityisiä muistoja. On täysin perusteltua, että sinusta tuntuu väärältä kun miehesi on jonkun muun kanssa tilanteissa, joissa on mahdollista syntyä erityisiä muistoja.

      On todella tärkeää, että puhut ahdistuksen tunteesta ja niiden syistä puolisollesi. Kerro hänelle avoimesti asiasta. Yritä pysyä rauhallisena, ja kertoa asia omasta näkökulmastasi, eli faktoina ne ajatukset ja tuntemukset joita sinulle tulee puolisosi työmatkoista. Varo syyllistämistä, ja kerro myös hänelle, että et syytä häntä, vaan haluat vain kertoa miten asiat ovat, koska uskot että sillä on hänelle merkitystä. Kysy milloin voisitte yhdessä suunnitella erityisiä hetkiä teitä varten. Miettikää yhdessä myös, miten muuten ahdistustasi voisi lievittää. Ottaako hän yhteyttä sinuun työmatkoiltaan?

      • FreyaTuli

        Äh, sorruin itsekin kirjoittamaan "mies" tuossa toisessa kappaleessa kun olin lukenut noita muita vastauksia. En siis tiedä oletko nainen vai mies.


      • Aloittaja_
        FreyaTuli kirjoitti:

        Äh, sorruin itsekin kirjoittamaan "mies" tuossa toisessa kappaleessa kun olin lukenut noita muita vastauksia. En siis tiedä oletko nainen vai mies.

        Hei. Aloittaja tässä. Olen mies ja kiitos vastauksestasi. Laittaa kyllä miettimään, miksi niin monen mielestä on väärin tuntea näin, kun tunnen. En ole kuitenkaan syyttänyt puolisoani mistään, enkä epäile hänen uskollisuuttaan. Mutta ne hetket, kun tiedän hänen illastavan työkaverin kanssa kaksin tai matkustavan useita tunteja kaksin samassa autossa ulkomailla, tuntuvat todella pahalta. Ja kyllä se vaikuttaa, että työkaveri on aina miespuolinen.


    • varaskäyttäätilaisuutta

      Et vahtimalla voi pitää miestäsi tai naistasi.
      Tilaisuus ei tee varasta, vaan varas käyttää tilaisuutta hyväkseen. Kuulee joskus sanottavan, että tilaisuus tekee varkaan. Minusta se ei ole niin.

    • asdfghjkopå

      Käy tekemässä oma profiili suomi24treffeihin kyseiselle paikkakunnalle, ainakin minuun ottaa yhteyttä työmatkoilla olevat miehet vaikka ilmoiuksessa en edes etsi seksiseuraa. Saati sitten jos nimenomaan etsisin.

    • Kotihiirenpuolisko

      Kävisipä mies joskus työmatkolla tai lähtisin johonkin ilman minua. Mutta säntillisesti tulee joka viikko kl 16 jälkeen kotiin ja pysyy vapaa-ajatkin kotona. Jatkuva yhdessäolokin ahdistaa..

      • lggl

        Lähde sinä johonkin ilman miestä, ota vapaa-aikaa!
        Miksi ihmiset tekevät tämän laatuisista asioista ongelmaa? Ei puolison kanssa ole pakko viettää jokaista sekuntia saman katon alla.

        Paitsi tietysti sitten, kun ollaan läheisriippuvaisia ja kadotettu kosketus omaan itseensä... Tai käytetään valtaa. Entinen naapurin mies oli hyvin tarkka, ettei vaimo saanut lähteä edes työmatkoille liian vapaasti. Se oli kriisin paikka. Järkyttävää millä mallilla voi olla suomalaiset nykyavioliitot.


      • Anonyymi

        Niin minunkin vanha mieheni tuli aina kotiin ja minnekään ei menty erikseen. Mieheni roikkui kuitenkin netissä työajalla ja sopi tapaamisia työajalle naisten kanssa. Lisäksi teiniprostituutio pätkät netistä pyöri töissä. En tiedä maksoiko niistä palveluista. Minun moraalista oli kyllä tarkka.


    • Kotihiirenpuolisko

      Siis lähtisi ilman minua johonkin

    • lggl

      "kokevat asioita, jotka minun mielestäni olisi ihanaa kokea oman puolisoni kanssa."

      Sinä koet asiat omalla tavallasi. Puolisosi ja hänen työkaverinsa myös ihkaomalla tavallaan. Asioita ei kerta kaikkiaan voi kokea kenenkään toisen puolesta. Kirjoituksestasi huokuukin, ettet koe tarpeeksi asioita. Jos kokisit, niin et miettisi mitä kumppani työmatkoillaan kokee.

    • tarjakain

      jätä se sika

    • hyt

      Ainakin terv.huoltoalan kongresseissa ja koulutusmatkoilla käydään vieraissa yleisesti.

    • Anonyymi

      Koulutukset täyttä soopaa hoitoaloilla.
      Juopottelua vain.

    • Anonyymi

      Niin minäkin luulin, että mieheni ei petä. Hän joka on ollut aina niin tarkka minun moraalista...Netin kautta saa helposti seuraa, sopii vaan paikkakunnan ja helposti onnistuu työajalla vaikka omalla paikkakunnalla. "Naisen vaistoni" kyllä oli jo aavistellut, kun mies oli välillä niin ajatuksissaan (jopa hymyili miettiessään) ja välttelevä. Joka kerran pettää, niin palaa vuosien varrella siihen samaan touhuun. Pitkissä liitoissa melko varmasti petetään, valitettavasti.

      • Anonyymi

        Mikä on pettämistä?

        Jos haluaa jotain sellaista seksin muotoa mitä ei kotona saa niin onko sen hakeminen kaupalliselta sektorilta pettämistä?
        Onko pettämistä vain penetratioon liittyvä seksi?

        Voin rehellisesti sanoa, etten noilla reunaehdoilla ole koskaan kymmenien vuosien liiton aikana pettänyt vaimoani. Joskus on ollut "karvan" päässä.
        Kun bdsm tyyppinen seurustelu alkoi sujumaan kotona sekä master, että domina rooleissa jäi kiinnostus vastaavaan ulkopuoliseen pois.

        Olen ollut tilanteissa joissa hyvän kaverini vaimo tarjoutui ja naispuolinen työkaverini oli hyvin aloitteellinen. Noissa, ja vastaavissa tilanteissa vieraampien kanssa en lipsunut.
        Melkein aina on helppoa olla hakeutumatta sellaisiin tilanteisiin.

        Pidän itseäni uskollisen aviomiehen täydellisenä mallina!


    • Anonyymi

      Klassinen kaksois-elämä. Vaadi miestäsi käyttämään sinetöityä siveysvälinettä. Jos ei suostu niin laita avioero prosessi käyntiin

    • Anonyymi

      Kyllä muakin välillä tympii kun käyvät työkavereiden kanssa jossain todella hienoissa ravintoloissa ja jne. Ite pääse ikinä minnekään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe