Iran dokumentit

Jkiuytr

Haluan muistuttaa taannoisesta irak-dokumentti skandaalista jossa Anneli Jäätteenmäki, joka oli kansan laillisesti valitsema pääministery syyllistyi vuotamaan kiellettyjä irak dokumentteja.

Kyseisessä tilanteessa Jääteenmäen faksiin oli ilmestynyt irakin tilanteeseen liittyviä tetoja ja dokumentteja jotka kehoitettiin tuomaan julkisuuteen, jotka lopulta eivät kuitenkaan päätyneet julkisuuteen.

Mitä siis Irakissa Usa teki, joka oli dokumentoitu ja jota ei saanut kertoa suomen kansalle rehellisyydenkään nimissä? Laittomuuksia ilmeisesti. Toinen vaihtoehto oli että irak dokumentit olivat vain lavaste, jolla pääministeri kammettiin virastaan, kumpikin skenaario muodostaa HUIJAUKSEN. a) skenaariossa usa pimittää tietoja ja käyttää suomenhallintoa ja mediaa pelinapulanaan b) skenaariossa suomen hallitus huijasi jäätteenmäen eroamaan

Kummassakaan skenaariossa Jäätteenmäki ei ole syyllistynyt virkarikkomukseen, poikkeuslakien mukaisesti, hätätilanteessa kielletyt dokumentit saa tuoda julki jos ne koskevat kansan turvallisyytta ja etenkin kuten tässä tapauksessa ne osoittivat suomen hallituksen olevan usa korruptoitunut.

Ihmettelen miten kukaan ei näe asiassa minkäänlaista vääryyttä mikä pitäisi korjata pikimmiten? Kolmas asia koskee Matti Vanhasen nimittämistä pääministeriksi, joka tapahtui ilman kansan valintaa. Kaikki hänen allekirjoittamat sopimukset tulee mitätöidä koska hänellä ei ollut laillista oikeatta olla suomen pääministeri. Myös paavolipponen oli mukana juonessa. He vähensivät presidentin oikeuksia joten heidän nimittämä pääministeri sai kaiken vallan suomessa ja ylikin omien usa mielisten tavoitteiden ajamiseksi.

11

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vonrinnnne

      paavo on monessa mukana, ehkä paavon parasta 6 ja 7 mooseksenkirja

    • AikaTuleeVielä

      Maassamme on vielä elossa lukuisia maanpetturipoliitikkoja.
      Yksi saatanan ryppynaama kuoli ennen kuin kansan tuomioistuin ehti hänet teloittaa.

    • börnautti.ja.astronautti

      Tämä sensuroidaan aina tuolta omasta ketjustani niin laitan sen väliaikaisesti tähän. Klikatkaa linkkiä. Näette siinä Skugganin (Varjon) kuvan joka tehtiin tietokoneella ja sen tekijä teki sen siirtolaispoliittisista syistä. Kolme vuotta sitäkin pidettiin esillä mahdollisena Palmen murhaajana.
      http://palmemordet.eu/christer-pettersson/

      En konstnär med chilensk bakgrund fick Christer (1947-2004) i klister. Chilenaren var arg över, att den fantombild av mördaren, som var offentliggjort, hade ”sydländske drag”. Därför hittade han på en fritt uppfunnen förklaring om Skuggan – en hög man av nordeuropeisk utseende, som han hade set följa efter Palme ved varuhuset Åhlén dagen föra mordet. Fantombilden av Skuggan blev offentliggjort den 24. mars. Tre år efter erkände chilenaren sin direkta lögn, men det blev Christer Petterssons olycka, att han liknade denne fantasifigur.

      Taiteilija joka on taustaltaan chileläinen, sai Christer Petterssonin liemeen. Chileläinen oli vihainen siitä, kun murhaajasta tehdyllä ja julkaistulla tunnistamiskuvalla (haamukuva), oli "sydländske drag" etelänmaalaiset piirteet. Kaikki luulivat että murhaaja oli etelästä. Siksi hän keksi tehdä Skugganista ilmiannon ja uuden kuvan - skandinaavin näköisestä pitkästä miehestä, jonka hän oli nähnyt seuraavan Palmea päivää ennen murhaa tavaratalo Ahlenissa. Skugganista tehty tunnistamiskuva (fantomkuva) julkistettiin 24. maaliskuuta 1986. Kolmen vuoden kuluttua chileläinen myönsi tekonsa olleen silkkaa valhetta, mutta se oli Christer Petterssoninille pahaksi onneksi, sillä hän muistutti tuota mielikuvitushahmoa.

      Kun Hans Ölvebro korvasi Hans Holmérin murhatutkimusten johdossa, ilmoitti hän että murhaajasta tehty varsinainen tunnistamiskuva oli bluffia. Nyt siis molemmat kuvat huijausta ja Pettersson pidätettiin niiden takia, kun tuo muistutti niitä. Varsinainen ilmoitettu syy miksi hän joutui epäiltyjen joukkoon oli muka se että tuo oli puukottanut paria kaveria samoilla seuduilla missä Palme ammuttiin.

      Pettersson var som tidigare dråpsdömd.
      Hade dråpet någon likhet med Palmemordet? Döm själv:
      Kort föra jul i 1970 köpte Christer Pettersson jul presenter. I trängseln på Kungsgatan stötte han ihop med två män, som var bra berusade efter en våd julelunch.
      När dem passerade varan, knuffar den ene av männen till Petterssons skulder med handen, och Petersson lämnar sina inköpskassar ifrån sig. Snart efter er ett slagsmål på gång.
      Bataljen kunde vare sluttat, när Pettersson kaster den mest aggressive av männen – S – emot ett utställningsfönster. Men efteråt sparkar S till Petterssons inköpskassar. Julklapparna till Christers 10-årige lillasyster spriddes ut över den våta trottoaren. Bland gåvorna fanns också en bajonett, som han hade köpt kort för innan av en narkotikamissbrukare.
      Pettersson on aiemmin tuomittu taposta.
      Oliko surmaamisella mitään yhtäläisyyttä Palmen murhan kanssa? Päätä itse:
      Vähän ennen joulua 1970 osti Christer Pettersson joululahjoja. Kungsgatanin ruuhkassa törmäsi hän kahteen mieheen, jotka olivat hyvää vauhtia humalassa kostean jouluaterian jälkeen.
      Kun he ohittivat toisensa, tönäisee yksi miehistä Petterssonia olkapäähän kädellään, jolloin Petersson laskee ostoskassit maahan. Pian sen jälkeen onkin jo taistelu käynnissä.
      Taistelu olisi voinut loppua siihen kun Pettersson oli heittänyt aggressiivisimman miehistä - S - näyteikkunaa vasten. Mutta jälkeenpäin S sitten potkaisee Petterssonin ostoskasseja. Christerin 10-vuotiaalle pikkusisarelle ostetut joululahjat levisivät hajalleen pitkin märkää jalkakäytävää. Lahjojen seassa oli myös pistin, jonka hän oli ostanut vähän ennen eräältä huumeiden väärinkäyttäjältä.

      Pettersson förlorade fullständigt förståndet. Han grep bajonetten och jagade männen in i en port. Den ene blev dräpt, varefter Pettersson flydde i panik.
      Pettersson dömdes sedan for dråpet.
      Fanns där någon yttre likhet mellan de två dråp – bortsett från att dråpsställen fanns nära varan?
      Nej, Pettersson gick amok, när julklapparna ramlade ut over trottoaren. Han dräpte i vilt raseri.
      Pettersson menetti täysin järkensä. Hän tarttui pistimeen ja ajoi miehen porttikonkiin. Yksi heistä kuoli, jonka jälkeen Pettersson pakeni paniikissa.
      Pettersson tuomittiin kuolemantuottamuksesta.
      Oliko jotain ulkoisia yhtäläisyyksiä näiden kahden tapon välillä - lukuun ottamatta sitä, että murhapaikat (tappopaikat) oli lähellä toisiaan?
      Ei, Pettersson joutui amokin valtaan, kun lahjat lenteli pitkin jalkakäytävää. Hän tappoi villin raivon vallassa.
      En tiedä miksi tämä sensuroitiin kun asiakin on yli 31 vuotta vanha ja Petterssonkin on jo kuollut.

    • börnautti.ja.kosmonautti

      Saman kirjoittajan toinen artikkeli nyt englanniksi. Siinä näette nyt kuvan tämän hetkisestä kuumimmasta tutkinta linjasta joka sekin kylläkin johtaa vain sylttytehtaalle. Toinen Christer. Sukunimi Andersson. Hitula ei ole sekaantunut mihinkään. Hän vain seilaa. Otan pari kohtaa tekstistä.
      http://palmemordet.eu/en/

      For a period of 10 years prior to the suicide Christer Andersson, not to mistake with Christer Petterson, was the prime suspect in the murder of Sweden’s Prime Minister Olof Palme.

      Something went wrong when Christer Andersson shot himself. The fact that he was a suspect in killing Olof Palme was only known by a very small group of detectives. It was unlikely that any of the police officers knew about it. His name was sealed as confidential in secret files so no alarm bells were ringing.

      Kymmenen vuotta ennen itsemurhaa Christer Andersson, ei saa sotkea Christer Pettersonin kanssa, oli ensisijainen epäilty Ruotsin pääministerin Olof Palmen murhassa.

      Jotain meni pieleen, kun Christer Andersson ampui itsensä. Se, että hän oli epäilty Olof Palmen murhasta, oli vain hyvin pienen tutkintaryhmän tiedossa. On epätodennäköistä, että joku normaali poliisi tiesi siitä. Hänen nimensä oli kätketty salaisiin tiedostoihin, joten mitkään hälytyskellot eivät soineet.

      Tuossa kehotetaan olematta sotkematta Petterssoniin kun heillä on samat etunimet. Kyllä tuota Anderssoniakin aina esitetään rinnan joko Haamumiehen kuvan kanssa tai Petterssonin kuvan. Ruotsi ei vain pääse siitä eroon ettei samannäköisyys ratkaise mitään. Hepposia keksintöjä mitä ei kukaan viitsi lähteä tonkimaan mikä tuokin kuva oikein on alkujaan. Hänestä esitetää ainoastaan aina vaan tuota samaa passikuvaa.

    • häähhähähähähähähäääää

      Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja ovat vanhimpia vielä elävät maamme petturit.
      Onneksi nämä paskiaiset kuolevat kohta.

    • buahahahaha

      “Om nu “Skandiamammen var mytoman, hur kommer det då sig att han var den ende som sett det vittne som stått inett prång längs mördarens förmodade flyktväg
      jos Skandiamammen oli nyt mythomaani (patologinen valehtelija), miten on sitten mahdollista, että hän oli ainoa, joka näki todistajan seisovan nurkassa tappajan oletetun poistumistien varrella.
      http://palmemordet.eu/nyheter/2016/04/04/stackars-skandiamann/
      Tuolla sivulla käydään läpi näkikö Skandiamies Engström, joka muka muistuttaa Christer Anderssonia (Hitulan kaveria), siis näkikö hän Lars Jeppsonin, joka lähti paikalta seuraamaan poistunutta miestä ja antoi sitten tukkalaitteensa tuolle miehelle josta tehtiin tietokoneella se fantom kuva. Katsokaa tuolta sivulta Jeppsonin tukkaa. Engströmistä on taas sanottu että hän on tutkimuksissa kuin elefantti posliini kaupassa. Voi rikkoa kaiken. Kun Pettersson pidätettiin alettiin puhumaan juoksutyylistä. Mannen sprang son en elefant. Ennen sitä ei puhuttu siitä mitään. Skandiamieskin on kuollut. Kohta jäljellä ei ole ketään. Mytomannea vai mytomaania. Kohta selviää ettei ketään ole nähty missään eikä ketään voida verrata samannäköiseksi.

      >Tuossa kehotetaan olematta sotkematta Petterssoniin kun heillä on samat etunimet. Kyllä tuota Anderssoniakin aina esitetään rinnan joko Haamumiehen kuvan kanssa tai Petterssonin kuvan. Ruotsi ei vain pääse siitä eroon ettei samannäköisyys ratkaise mitään.
      https://www.youtube.com/watch?v=QuPb4jvPrNM

    • bandierabosso

      Serial killers, they concluded, fall into one of two categories. Some crime scenes show evidence of logic and planning. The victim has been hunted and selected, in order to fulfill a specific fantasy. The recruitment of the victim might involve a ruse or a con. The perpetrator maintains control throughout the offense. He takes his time with the victim, carefully enacting his fantasies. He is adaptable and mobile. He almost never leaves a weapon behind. He meticulously conceals the body. Douglas and Ressler, in their respective books, call that kind of crime “organized.”
      In a “disorganized” crime, the victim isn’t chosen logically. She’s seemingly picked at random and “blitz-attacked,” not stalked and coerced. The killer might grab a steak knife from the kitchen and leave the knife behind.
      Each of these styles, the argument goes, corresponds to a personality type. The organized killer is intelligent and articulate. He feels superior to those around him. The disorganized killer is unattractive and has a poor self-image. He often has some kind of disability.

      Murhaaja palaa rikos paikalle. Jos ajattelemme Palmea sarja murhaajan uhriksi, niin seuraavat uhrit olivat lasermiehen uhreja ja sitten oli Estonia ja Lindh. Ketään ei kuollut mutta uhrit ovat tavallinen kansa joka uskoo kaiken mitä lehdissä kirjoitetaan. Politiikkaahan tämä on ja sillä hyökättiin demareista vasemmalla olevia kohtaan. Kriisinhallintajoukot saavat enemmän ja enemmän rahaa ja valtuuksia pitää kansa kurissa, kun sitä köyhdytetään.
      The recruitment of the victim might involve a ruse or a con. Uhrien valinta saattaa pitää sisällään jonkin juonen tai huijauksen. False flag operaatioissa on aina joku huijaus kyseessä ja juoni on poliittinen. Palmen murha oli huijaus jonka juoni löytyy Haamumiehen alibista. Olen selittänyt osittain tämän toisessa ketjussa joten menkää sinne lukemaan. Moni noista false flag operaatioista joita olemme vuosien mittaan nähneet ovat syntyneet hetken mielijohteesta. Jopa tunnin parin sisään on saatettu tehdä impulssin ja idea saatuaan joku vaikka rekalla väkijoukkoon ajo. Sehän todisti sarja murhaajan elkeitä vaikka murhaaja oli eri mutta murhan suunnittelijat samoja Gladiolaisia.

    • historian_havinaa

      Melania Tramp ei pitänyt Donald Dumbia kädestä Israelin vierailun aikana, vaikka Benjamin Rotanhajun muija piteli miestään kädestä kuin se olisi ollut otteesta luiskahtamassa oleva liukas saippua.

      Melaniaa vitutti ankarasti koko Israel vierailu, koska Melanian isoisä oli palvellut Ustaša joukoissa internointileirin vartijana toisen maailmansodan aikaan ja isoisän kertomukset palailivat pätkittäin Melanian mieleen Israelin maan kamaralla.

    • Kukanautti

      Vastaanpa tähän kommenttiin.
      räjähtäväkultrikastus
      23.5.2017 13:58
      Uusi (Hän kirjoitti siis tästä 22.5.2017 Manchesterin pommi-iskuta)
      Aina sama kuvio nykyään. Jälkeenpäin kerrotaan, että epäilty on ollut seurannassa pitkään eikä mitään ei ole tehty. Tapahtuman jälkeen kadut täyteen poliiseja pariksi päiväksi ja sitten taas paluu arkeen ennen seuraavaa kertaa. Alkaa tulla sellainen fiilis, että näiden annetaan tapahtua.

      Murhaaja palaa rikos paikalle. Jos ajattelemme Palmea sarja murhaajan uhriksi, niin seuraavat uhrit olivat lasermiehen uhreja ja sitten oli Estonia ja Lindh. Ketään ei kuollut, mutta uhrit ovat tavallinen kansa joka uskoo kaiken mitä lehdissä kirjoitetaan. Hän ei enää usko (Alkaa tulla sellainen fiilis, että näiden annetaan tapahtua.) Kyllä politikot antaa näiden tapahtua, jotta saavat kansaa paremmin kontrolliin. Kohta ei pääse mihinkään ilman henkkareita.

      Serial killers, they concluded, fall into one of two categories. Some crime scenes show evidence of logic and planning. Heitä voisi siis kutsua sarja bluffaajiksi. Ei noita montaa tuntia suunnitella sillä ne on hetken mielijohteita ja he saavat tosi pian porukan kokoon näyttelemään aidosti tilanteessa mikä on järjestetty harjoitusten nimissä.(drill). Niissä on piirteitä sekä organisoidusta rikoksesta vaikka se olisikin bluffia sekä järjestäytymättömästä rikoksesta jota ei niin hyvin suunnitella.
      In a “disorganized” crime, the victim isn’t chosen logically. Millä logiikalla nämä drillit valitaan on ennemminkin kaikkea muuta kuin loogista. Joku saa idean ja sillä mennään. Ad hoc-terrorismia. Uusia juonen käänteitä tehdään sitä mukaa kun joku niitä keksii. Kriisinäyttelijät saavat usein uhrin osan joko kuolleina tai loukkaantuneina. Poliisit ja poliitikot ja lehdistö on samassa juonessa ja puhuvat yhteen ääneen. Voivottelevat ja uhoovat olla antamatta periksi omille luomilleen uhkakuville ja varjokuville seinillä. SAIRASTA! >Taas rikollinen palasi tekopaikalle. Sarja huijarit.

    • serialdrill

      Tunnetuimpia salaseuroja tai sellaisiksi joskus kutsuttuja ovat muun muassa vapaamuurarit, ruusuristiläiset, Ku Klux Klan, Temppeliherrain ritarikunta, Illuminati, carbonari, Skull and Bones, Ordo Templi Orientis, Hermetic Order of the Golden Dawn, Bilderberg-ryhmä, sekä monet rikollisjärjestöt kuten mafia, yakuza ja triadit. (Jokin salaseura täytyy noilla false flag iskujen tekijöilläkin olla, oli nuo iskut lavastettuja tai ei)

      Salaseura on seura, joka edellyttää jäsentensä pitävän salassa tietyt järjestön toiminnot, kuten initiointiriitit ja muut seremoniat. Järjestön jäsenten voidaan vaatia kieltämään tai pitämään salassa jäsenyytensä, ja salaisuuksien pitämisestä saatetaan vaatia vala.

      3/22 False Flag! Gladio Strikes Brussels on Satanic Holiday“Radical Muslims” (meaning fanatical wahhabis and other extreme-puritanical types) do not celebrate other people’s holidays…least of all the holidays of satanists.“Radical Muslims” (meaning fanatical wahhabis and other extreme-puritanical types) do not celebrate other people’s holidays…least of all the holidays of satanists.

      “Radical Muslims” (meaning fanatical wahhabis and other extreme-puritanical types) do not celebrate other people’s holidays…least of all the holidays of satanists.
      Yet we are told that ISIS, whose acronym invokes a pagan goddess, has just conducted a big human sacrifice in Brussels on a major satanic holiday.
      And it’s somehow all the fault of “radical Islam.”
      Yeah, right.
      The date 3/22 (322) is not only the emblem of America’s leading CIA-Freemasonic elite group, Skull and Bones.

      Sitten on näitä päivämäärä uskojia. Brysselin iskut ja Lontoon väkijoukkoon ajo tapahtui 3/22 eli 22. maaliskuuta eri vuosina tosin. Oliko Lontoon isku Brysselin iskun muistopäivä ja se että Amerikan johtavan CIA vapaamuurarijärjestön Skull and Bones eliitin tunnuson 322 voi olla pelkkä sattuma.
      Nimipäiviään Suomessa silloin viettää Vihtori. Englanniksi Victory on voitto. Voiton päivä, mutta mistä.
      22. maaliskuuta 2016 - Ainakin 34 kuoli ja yli 136 loukkaantui pommi-iskuissa Brysselin lentoasemalla ja Maalbeekin metroasemalla.
      22. maaliskuuta 2017 - 5 kuoli ja yli 40 loukkaantui Lontoon iskuissa lähellä Westminsterin palatsia
      Tuohon päivämäärään ei satu muita iskuja mutta Lontoon pommi-iskusta varmaan venäläiset halusivat panna kortensa kekoon Isisin vastaisessa taistelussa ja lavastivat Pietarin metro iskun.
      Pietarin metron pommi-isku oli terrori-isku, joka tapahtui 3. huhtikuuta 2017 Pietarin metrossa Sennaja Ploštšadin aseman ja Teknologisen instituutin välillä. Neljätoista ihmistä kuoli, mukaan lukien itse tekijä. Lisäksi yli 50 loukkaantui iskussa.
      Tukholman kuorma-autoisku on 7. huhtikuuta 2017 tapahtunut autoisku, jota Ruotsin poliisi tutkii terrori-iskuna. Kuinka nuo ideat iskuihin tulee on jossain määrin edeltävien tempausten toistoa ja ne tapahtuvat sarjoissa. Niitä masinoi nuo sarja drillerit. (minun keksimä sana ja ilmiö)

      Dortmundin bussin vierestä löytyi viesti – Poliisi tutkii islamistista terrorismia. (Tekijäksi paljastui ei terroristi joka järjesti iskun lavastaen sen Isisin tekemäksi. Tekijä halusi pörssikurssien laskevan tämän takia ja yritti hyötyä sillä. Veitsi taas viittaisi Lontoon iskuun. Missä oli yhdistetty Autolla ajo ja puukotus.
      Ulkomaat
      Saksassa poliisi tutkii, oliko Borussia Dortmundin jalkapallojoukkuetta vastaan tehdyssä pommi-iskussa kyse islamistisesta terrorismista. Asiasta kertoo muun muassa Süddeutscher Zeitung.

      Borussia Dortmundin jalkapallojoukkueen bussia vastaan hyökättiin tiistai-iltana, kun joukkue oli matkalla kohtaamaan AS Monacoa Mestareiden liigan ottelussa. Bussin lähellä tapahtui kolme räjähdystä.

      SZ:n tietojen mukaan terrorismiepäilyjen taustalla on iskupaikan läheisyydestä löydetty yksipuolinen viesti, jossa luki ”Allahin nimeen, laupias ja armollinen”. Se viittaa myös Berliinissä joulun alla tehtyyn rekkaiskuun. Isis syyttää Saksaa sitä vastaan tehdyistä ilmaiskuista ja tämän vuoksi se kohdistaa iskuja saksalaisia urheilijoita ja muita julkisuuden henkilöitä vastaan.

      Der Spiegel-lehden mukaan iskussa loukkaantui Borussia Dortmundin espanjalaispuolustaja Marc Bartra, jonka ranne jouduttiin leikkaamaan. Lisäksi iskussa loukkaantui yksi poliisi, joka ajoi moottoripyörällä bussin rinnalla. Dortmundin iskun karmivat yksityiskohdat julki – pommeissa kranaatinsirpaleita ja nauloja, kantama yli 100 metriä. Nyt näköjään tuollaiset naulapommit ovat tulossa muotiin ja ihme että jääkiekon maailman mestaruuskisat menivät kommelluksitta. Turvatoimet varmaankin olivat huomattavat.
      Nämä serial drillers joiksi nyt heitä kutsun tekevätkin tekonsa kun kukaan ei osaa aavistaa. Tuntia ennen tosin joku kirjoitti täällä että mikäs nyt on kun yhtään terrori-iskua ei ole tapahtunut aikoihin, niin silloinhan plossahti sirpale pommi Manchesterin areenalla. Idea tuollaiseen false flag buffiin on kooste vähän kaikesta. Mutta uutta kai siinä oli tuo pommi vaikka jo Dortmundissa ja pietarissa niitä oltiinkin jo käytetty. Se on muoiti

    • unbelievablex

      Yritin aloittaa tällä uuden ketjun mutta menköön tämän jatkoksi. Tämä on äänitetty kun kuvat tai filmi on jo otettu. Ei ole suora lähetys. Kuinka noin kylmäverisiä naisia voi olla olemassa. Sitä minä ihmettelen. He saivat aikaan sodat Irakissa ja Afganistanissa missä kuoli tuhansia ihmisiä ja nämä vain porskuttaa.
      https://www.youtube.com/watch?v=nh28XcnpzX4
      I don't understand how the reporters speak in such a calm way as they see the second tower explode😕
      En ymmärrä, miten toimittajat puhuvat niin rauhallisella tavalla, kun he näkevät toisen tornin räjähtävän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe