Profiilini jäädytetty asiattoman sisällön vuoksi..

womanizerr

Kävin tänään katsomassa profiiliani muutaman päivän koneettomuuden jälkeen. Nostin ihannekumppanin ikärajaa ja lisäsin yhden paikkakunnan nimen esittelytekstiini. Painoin tallenna nappia, ja tuli ilmoitus, että profiilini on jäädytetty siveettömyyden takia. Minulla oli kuitenkin täysin asiallinen profiili tekstiä ja kuvaa myöden. Mistäköhän voisi johtua, vai onko siellä vaihtuneet valvojat?

Profiilini on jo kauan sisältänyt linkin eräälle sivustolle, joka myös on asiallinen ja siveellinen. Siitäkään mielestäni jäädyttäminen ei voi johtua.

Lisäksi minulle oli lähettänyt flirtin eräs Etelä-Pohjanmaalainen 40-vuotias mies, mutta kun yritin aiemmin aamulla katsoa hänen profiiliaa, niin tuli ilmoitus kaksi kertaa, että 404-Not found tai vastaavaa. Miksi joku flirttaa ja samantien poistaa itsensä kyseisestä palvelusta? Varattu mies jäänyt vaimolleen kiinni kenties?

24

2001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maili222

      Hei
      Mulla sama juttu...

      • womanizerr

        Mut oli laittanut 86 miestä suosikikseen, ja en läheskään kaikille jaksanut kesällä vastata, koska viestejä tuli satoja... Uskon että joku on hieman katkera siitä,ja ilmiantanut profiilini muka törekeästi loukkaavana.

        Laitoin s24 treffeille eilen heti tapahtuneen jälkeen sähköpostia, mutta vielä tänäänkään klo 18 ei asiaan ole saatu muutosta, eikä selvyyttä. Olisi kiva jos sieltä kerrottaisiin edes syy tapahtuneelle. Kohta sanon että pitäkään tunkkinne...


      • ihmettätämä

        Ne siivoaa linkkejä ja postiosotteita pois profiileista, ovat kuulemma sääntöjen vastaisia.
        Outoa mitä haittaa postiosoitteesta on jos joku sen haluaa profiiliinsa laittaa?


      • ilmainen...ko

        Suoli24 "parantaa palvelua"

        Totu siihen.


    • Eivät halua porukoiden viestivän spostin kautta. Ne kun ei saa rahaa, kun ei makseta plus-palvelusta.
      Saisivat ensin siivota nuo mainkoset ja sivutkin sellaisiksi, etteivät pouki mainosten mukaan.

    • Ihmejakumma76

      Todella turhauttavaa kyllä. Itsellä myös jäädytetty tili ja kaiken lisäksi myös maksullinen tili josta nyt tuli ilmoitus että sopimus on parin päivän jälkeen katkennut. Aika outoa minusta. Tämä laittomuus profiilissani oli gmailin sähköpostiosoite kuvattomia varten. Ylläpito ei ole vastannut pyyntöihin.

      • womanizerr

        Mulla on ihan sama, että sähköpostiosoite kuvattomia varten. Samoin linkki persoonallisuustestisivustolle.


      • womanizerr

        Tänään olikin jäädytys poistunut, ja pääsin siivoamaan linkit pois. :) Heti alkoi viestejä satamaan. Ja ei ole sitten tässä käyttämäni nimimerkki s24 treffeillä sama.


    • Papurapu

      Suomi24 on diktatuurinen ja nazimainen kone. Siellä ei vastata kun jotain kysyy, epäasiallisia kirjoituksia ei poisteta pyynnöstä huolimatta. Sivujen koodaus päin vittuasivut hyppii ja pomppii mainosten mukana. Ja toi treffijuttu vielä eihän ne taida ylläpidossa tajuta että ei se osoitteen estely tuo yhtää maksvaa asiakasta vaan vie asiakkaita muihin palveluihin. Hinnoittelu päin nelvettiä jos hinta olis vaikka euron kuukaudessa niin kaikki ottais maksullisen palvelun joka tois enemmin rahaa kun kallis hinta tällä hetkellä. Suomi24 sisäinen politiikka on pahasti mennyt ryssiksi

      • täänäänjäädytetty

        nii onkohan siellä jonkun ammattinimike "jäädyttäjä"


    • Eiväliäenään

      Mun puolestani saavata mut heivata ulos, niin olemattomat on sivut ja niistä vielä kinuttais hintaa. Taitaapi loppua pian koko sivut.

    • Mulla tänää jäädytetty profiili..eikä mitään vikaa..linkkejä...s-postios tms.....Joku kyrpäjyrä vaan tekee jäynää....Maksoin vielä treffit .......voi v***u...mitä sakkia...
      "asiallista" palvelua... :(((((
      Arvatkaa vaan vieläkö maksan tästä paskasta...............

      • ilmigty

        joku mustasukkainen tekee ilmianna


    • prfghjk

      Mulla oli tällainen ilmoitus: " Käyttäjätilisi on jäädytetty asiattoman sisällön vuoksi. Saat profiilisi taas käyttöön siivoamalla asiattoman sisällön ja ottamalla tämän jälkeen yhteyttä ylläpitoon"

      Jep.

      • kummastunut

        Aivan sama tapahtui mulle, vielä kun tietäisi mikä se asiaton sisältö on... voisivat kertoa sen samalla, niin helpompi olisi poistaa!


      • Turhautuneena

        Mulla sama, tais tulla siitä sähköpostiosotteen laittamisesta. Mut vaikka poistin sen heti ja laitoin sähköpostia sinne, ni eivät ole voineet sitä avata tai vastata viestiin.


    • nimmaripinnari

      Jos profiilissa on sähköpostiosoite, lukitsee ylläpito sen kunnes s-postiosoite poistetaan. Niin kävi ainakin minulle. Aina sitä ei kuitenkaan huomata heti, joten tuo lukitseminen voi tapahtua vasta ajankanssa.

    • kokemustatäälläkin

      Tuntuu että jotkut katkerat sinkut tekee tuota vain kiusallaan, eli harrastavat toisten profiilien ilmiantoa oli syytä tai ei. Tai ehkäpä joku vainoharhainen kuvittelee että ne on jotain mitä ei ole. Kuitenkin asiatonta ylläpidoilta poistaa jos ei ole oikeaa tutkittua syytä poistaa, näin toimitaan myös muilla sivuilla! olen saanut monta varoitusta" väärästä kuvasta" että oma kuva on väärä ja sitä rataa, vaikka ei ole. Sen seurauksena en enää halua esitellä omia kuvia profiilisivuilla, mitä turhia kerta kaikki ei muka ole omaa ja sitten joukossa myös niitä kuolaavia pervoja, joille ei huvita esitellä mitään kuvia. Mitä enemmän kuvia esillä sen enemmän vaatimuksia bikini/alastonkuvista. Liian vaikeaksi tehty kaikki nuo sivut, myös muutkin. Helpointa kun ei laita kuvaa ja vähän tekstiä jos ollenkaan, niin saa olla rauhassa ja voi yrittää itse valikoida kehen tutustuu ja kehen ei. Kuvat voi jakaa myös linkillä sitten kun tutustuu siihen johon haluaa tutustua.

    • enolerobottivieläkään

      Samaa vikaa ystävälläni... Jo kaksi kertaa jäädytetty profiili vaikkei mitään asiatonta sisältänytkään. Ekalla kertaa profiiliteksti englanniksi, toisella kertaa autoin tyttöä väsäämään tekstin suomeksi eli korjasin käännösohjelman kirjoitusvirheet.

      Luulenpa että syynä on vain jonku vainoharhaisen perättömät ilmiannot, kun luulee jokaista ulkomaalaista naista huijariksi. Tunnen kyllä tämän henkilön hyvin ja tiedän ettei edes törkeyksiä kirjoittele kenellekään. Hyvä kun edes ujoudessaan uskaltaa viestiä lähettää.

      Tietenkin voi olla niinkin että tyttö on liian kaunis. Luullaan feikiksi, kun näyttää 10 vuotta nuoremmalta kuin onkaan.
      Ja tietenki sokerina pohjalla miesten katkeruus kun "ei tuo nirppanokka vastannu mun flirttiin tai viestiin niin mä ilmiannan sen kostoksi"

      Ei kaikkiin viesteihin edes voi vastata jos ei halua plussaan haaskata rahaa. Viestirajoituksetki on menny tiukemmiksi kuin oli pari vuotta sitten . Ahneudenpiru iskeny... siis suomi24:kin on tosiaan myyty muutama vuosi sitten ulkomaille.

      Miten vaan... Itse löysin ihanan aasialaisen vaimoni suomi24 treffeiltä ihan vahingossa enkä päivääkään ole katunut.

      • VoiVideoSentään

        Minulle kävi myös tänään Profiilin jäädytys asiattoman sisällön takia. Tarkistin kaikki kohdat, enkä huomannut mitään/ketään loukkaavaa kirjoitettuna.
        Huomasin, että oli joku mies henkilö lisännyt minut suosikikseen (Olen hetero) ja sen jälkeen jäädytettiin.


    • SinkkuMutEnTarpeessa

      Kunnon seurustelu vinkki : pistä nimes, facebook profiili linkki, ja email esille niin ei tarvita turhia osapuolia ja keskustelu pääsee vaivattomammin alkuun ^^

    • HenkiJaElämä

      Samoin mulla jäädytettiin käyttäjätili alta 10 sekunnissa, kun laitoin sen. Mulla oli Tube-linkki yhteen biisiin. Onko kiellettyä?

      • samahomma

        pari kk ollu profiili ja tänään illalla lisäsin linkin tubeen ja painoin tallenna, niin profiili jääty. Ei aukee vaikka linkin poistaa, vaan täytyy lähettää sähköposti johonkin, että joku sitten joskus poistaa jäädytyksen.

        Aika perse systeemi, varsinkin kun missään säännöissä ei lue selkeästi, ettei sovi laittaa linkkejä. Vähän meinaa vituttaa tollanen jäädytysautomaatti ihan tyhmästä jutusta, kun piti iltaa viettää ihmisten ilmotuksia selaillen.


    • Mitä_mä_tein_muka

      Onhan se rankkaa, kun pitäisi lukea säännöt, ymmärtää lukemansa ja vielä osata toimia sen mukaan.

      auts auts auts !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe