Kuka ostaisi Haarikan Aurasta?

Haarikankundi

Meneekö tollanen ravintola auran kaltaisessa pikku kunnassa?

kuka olisi rohkea yrittäjä???

Naapurit on varmaan tyytyväisiä, kun saavat olla rauhassa terassimölisijöiltä!

17

569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lopultakin

      Missähän demarit nyt käy kaljalla ja röökillä?

    • Futurist

      Ennuste: Lidl ostaa talon tontteineen, laittaa talon tuhannen pllun päreiksi ja rakennuttaa tilalle kaupan. Vapise K-kaupan Väiski!

      • Lopultakin2

        No sit saa demarikki kaljaa pikkase halvemmalla. Rööki tosin on kallista. Soukkakin varmaan ilahtuu vaikka röökiä ei halvalla saakkas.


      • odotellaan

        Kuulin eilen, että entinen valintatalo lakkautetaan kokonaan ja työntekijät irtisanotaan. Olis ihan hyvä, jos paikalle tulisi Lidl tai Tokmanni. Kyllähän kiinteistössä tilaa olisi kun joku ostaisi koko pytingin haarikkoineen päivineen. Parkkipaikat vaan ovat kehnot ja niitä on liian vähän. Tokmanni olisi tervetullut kilpailija Maskukodillekkin. Maskukoti ei mielestäni ole hinnoiltaan edullinen ja tarjoukset ovat sellaisia, että ei yhtään kiinnostavaa ja edullista tuotetta mainoksista löydy. Toivon, että uusi yrittäjä löytyisi nopeasti ja entiset valintatalon mukavat myyjät saisivat jatkaa töitä uuden yrittäjän palveluksessa.


    • Touko52

      Törkeää!

    • kauppiasko

      No ei kukka

    • yrittäjäitsekin

      Aika riskiä perustaa haarikan tilalle taas uusi paikka, eihän siinä enää kukaan pärjää, den aika vaan on jo mennyt, uusi yrittäjä haaskaa aikansa ja rahansa hukkaan. katotaan parin vuoden päästä, josko sama omistaja vielä on siinä...

    • Skenaario

      Joo sääliksi käy, mutta eiköhän tollasten juottoloiden ohi oo aika ajanut, totuus on muutenkin sellainen, että palvelut tulevat loppumaan auran kokoisista tuppukylistä tykkänään!

    • Tartuffo

      Hullun Ponin pizza oli suorastaan erinomaista! Kelpaisi vaikka jäätelötehtailija Jyrki Sukulalle. Ja erityiskiitos siitä, että pizzaa ei valmistettu Lähi-itä-kebaberia -konseptilla bulkkituotteista.

      http://www.beofood.com/tuotteet/#

    • asdf2341

      Lidl avaa ovet Valintatalon tilalla 19.9.

      • liiteri99

        Totta vai paskajuttua?

        Olisi kyllä Auralle parempi juttu Valintatalon tilalle, koska jos avaa uusille yritystonteille, joko ABC:n viereen tai Keitaan viereen niin Auran keskustan toiminta kuihtuu kokonaan.


      • Kotipolkuni

        Jos Lidil avaa ovensa syyskuussa, niin se on mukavaa. Kun S-kaupan uusi market siirtyy aika paljon keskustasta kauemmas tuonne Maskukodin taakse pellolle, niin kyllähän sinne autolla pyyhältää helposti. Toinen juttu onkin sitten ne asiakkaat, jotka kulkevat vain pyörillä, kävellen tai rullaattorilla. Heille muutamankin sadan metrin lisämatka ei ole kiva juttu. Auranmaan viikkolehdessä oli kuva kunnanjohtajasta ja tontista minne S-market rakennetaan. Myöskin kevyenliikenteen kulkuväylät on luvattu valmistaa. Urpontien suunnalta kevyenliikenteen väylä alkaa vasta Huuskantien tienhaaran jälkeen. Sen vuoksi olisi tasapuolisuuden vuoksi syytä rakentaa kevyttä liikennettä varten pyörätie myös Urpontien mutkasta asti. Ehkä jopa wanhalta puukoululta asti. Useat autoilijat käyttävät paljon esim. palvituotteeseen mennessä Kuuskoskentien reittiä. Reitti on jalankulkijoille ym. ilman autoa liikkuville tosi kelju. Autoja tulee edestä ja takaa sekä lisäksi keulivat mopoilijat. Kurakelillä rapa roiskuu päin kasvoja ja vaatteita. Lisäksi Urpontiellä tien reunat ovat erittäin liukkaat jääkeleillä. Uusi päiväkoti lisää vielä liikennettä. Jostain kumman syystä Urpontien kautta ajetaan tosi paljon. Itse en viitsisi autolla kulkea niin mutkaista reittiä ellei olisi pakko.
        Tässä vähän funteeramisen aihetta kunnan päättäjille !!!


    • tulisvaan

      Jep, Lidl toisi ainakin keskustaan asiakkaita mutta jos kaupat menee valtatien varteen uusien tienliittymien kera, häviää keskustasta loputkin asiakkaat. Monet nimittäin ei halua vaikka K-kauppaan jos Lidl on vieressä.

    • iupupuop

      Osaako kukaan sanoa, miksi "Hullun Ponin" parkkipaikalla on jo pitkään ollut lava sisältäen ainakin tuoleja. On kyllä todella ruma!

      • nuapur

        Tekivät kaiketi terassin ehostusta, toivottavasti hoitavat myös piha-alueen edustavaksi. Se on ulkoapäin niin hämärä luola ettei moni sen vuoksi sinne mene, paitsi paikalliset jotka tietävät paikan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe