Upeat pakolaiset

tyttö_totuudenpuhuja

Kyllä keuruulaisia reppanamiehiä nyt harmittaa kun Keuruu on täytetty eksoottisilla arabimaailman ytm-miehillä, jotka vievät naisilta jalat alta. Sen sijaan että keuruulaiset kantaluuserit panostaisivat itseensä enemmän saadakseen naisilta lisää huomiota, he alentuvat rasistin tasolle ja teeskentelevät olevansa huolissaan naisten turvallisuudesta. Fakta kuitenkin on, että suurin uhka naiselle on kännipäinen suomijuntti eikä yhdenkään naisen sydäntä voiteta rasistisella vihanlietsonnalla. Naiset rakastavat pakolaisia ja monikultturisuutta eikä yksikään rasisti pysty asiaan vaikuttamaan millään tavalla, koska naiset johtavat tätä maata. Rasistin tasolle taantuminen on viimeinen niitti miehen markkina-arvoon, tällaista reppanaa kohti naiset eivät halua edes hengittää.

50

1085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkikäteenkaikille

      Enemmän tosiaakin pelottaa suomalaisten humalaisten toilaukset kuin pakolaiset. Rauhassa ovat saaneet olla kanta-asukkaat, niin naiset kuin miehetkin. Varmaan mahdutaan Keuruulle jatkossakin, jos ei lähdetä varta vasten selkkauksia hakemaan.

    • Matut.ulos

      Naiset ei rakasta pakolaisia jotkut horot kyllä kiehnäävät niiden kanssa

      • voihanpeilaushomma

        Kyl me nyt vaan ennemmin vaikka komea Arabimies OTETAAN kuin joku reppana huonon itsetunnon omaava suomalainen rasistinen Keuruulaismies. Enemmän mä pelkään kännistä suomalaista miestä kuin arabia. Mutta ole onnellinen. Sulle jää kaikki noi öklit keuruulaiset kännnihiplaajat. Pidä hyvänäs.
        Viisaat ovat sanoneet että ihminen peilaa itseään toisten kautta, eli se mitä itse olet näet toisessa ihmisessä. Siks rasistit näkee kanssaihmisissä niin paljon vikoja. Kyllä NAISET rakastavat pakolaisia. Eikä se tee heistä horoja. Miksköhän sä näät meidät naiset horoina? Ai niin tää peilaushomma...


      • Anonyymi

        Voi, voi. Sillälailla....


    • harmittaataasharmittaa

      Suomalaisella peräkammarin pojalla on kautta vuosikymmenten ollut vaikeuksia löytää elämänkumppani. Nyt ne viimeisetkin vapaat naiset lähtevät näiden pakolaisten mukaan.
      Peräkammarin pojalle jää käteen vain nyrkkikyllikki ja vaarilta peruja oleva jallu lehti.

      • hahaaaaa

        Sekin on parempi kuin matupatja


      • Vaiettäjallu

        No, kokenut kaiken tietää. Kivat sulle.


      • Anonyymi

        Suomalaismiehet ovat tosiaankin reppanoita pölövästejä. Olen yksi sellainen joka en kellekkään kelvannut . Mutta en jäänyt sitä suremaan vaan ostin lentolipun etelä marokkoon agadiriin jo vuonna 2009

        siellä eurooppalainen mies on isossa arvossa ja vaimon saa valita

        olen ollut 12 vuotta arabinaisen kanssa avioliitossa ja heidän ajattelutapansa mukaan vaimon tehtävä on saada miehensä onnelliseksi. Olen ollut melikaan erittäin tyytyväinen ja myös hän rakastaa minua.


    • arska000

      Ymmärtääkö Suomalainen nainen mihin vaaraan itsensä saa kun rupeaa näiden kelkkaan?

      • Eihän siinä joudu kuin yhdeksi monesta "vaimosta", eikä tarvitse kuvitellakaan, että eroon pääsisi halusipa sitä tai ei.
        Mutta suomen sossu kyllä ymmärtää ja rahoittaa, ei siinä mitään.


    • masokistinunelma

      keuruulla olemme vain tyytyväisiä kun katselee näiden valloituksia!
      ei kateeksi käy! eikä sympatiaa heru kun se totuus heille poloisille valkenee
      jokainen voi tuhota elämänsä haluamallaan tavalla

    • pääkinlöytyi

      kerrassaan mahtavia tyyppejä matut
      http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/09/uutta-tietoa-kajaanin-henkirikoksesta.html?spref=fb&m=1

      En ole Milwaukeen rasistimellakoiden jälkeen tehnyt uutisjuttuja, mutta lukija tarjosi lisätietoa Kajaanin Otanmäessä tapahtuneeseen henkirikokseen, joka on mielestäni hyvä tuoda esille. Otanmäen kylässä sijaitsevasta metsiköstä on löydetty miehen ruumis. Uhrin henkilöllisyys on tiedossa, mutta en sitä julkaise. Hän on paikallinen, kantasuomalainen mies. Taposta epäilty on maahanmuuttaja, jota alla olevassa kuvassa viedään poliisiautoon Otanmäen vastaanottokeskuksesta.

      Paikkakunnalta kerrotaan myös, että paikallisilla ja tulijoilla olisi ollut tappelua vastaanottokeskuksessa. Ilmeisesti paikalliset olivat kostomielellä menneet vokkiin tappelemaan. Eilisiltana paikallisessa kuppilassa taas oli ollut maahanmuuttajien taholta häiriköintiä.

      Forssan ja Nurmijärven tapahtumien jälkeen on tapahtunut lisää yhteenottoja muuallakin. Keuruulla maahanmuuttajat ja paikalliset olivat joukkotappelussa, joka oli lähtenyt liikkeelle huutelusta ja muusta provokaatiosta.

      Tiedot Kajaanin tapauksesta ovat siis on paikallisilta saatua tietoa, jota ei ole viranomaisten taholla vahvistettu tai valtamediassa julkaistu. Suuret kiitokset lukijalle, joka tiedon välitti.

      Muita uusimpia tekstejä: Etkö sinä autistinen paskasakin juntti tajua edes tuntea syyllisyyttä?
      Älynväläys Suomen Kuvalehdessä

      *Edit: viimeisessä kohdassa paikan nimeä mainitessani kirjoitin sen väärin. Paikka on Otanmäki, ei Otanniemi.

    • Alke

      Täysin paskapuhetta. Tälläkin tavalla voi päteä!

    • islamintutkija

      Valitettavasti monet suomalaiset nuoret naiset näkevät vain komean tumman miehen ja heidän käytöksensä, käytöksensä silloin kun tehdään tuttavuutta. Parisuhteessa eläminen islamistin kanssa vaatii onnistuakseen myös naiselta islamilaista ajattelutapaa. Uskontokulturin erot Suomalaisen ja lähi-idän välillä on niin suuria että sitä moni ei edes usko. Naisen asema loppupeleissä, saati sitten euroopplaisen naisen, on islamilaisessa yhteisössä todella ihan omaa luokkaansa, tämä kannattaa ensin ymmärtää ja sitten myös huomioida. Jokainen ymmärtää "nuoren sulhon" käytöksen seurustelu aikana, mutta totuus jatkossa on vähän toisen suuntainen. Toivottavasti Keuruulla ei tapahdu ongelmia lisää tässä suhteessa.

      • Anonyymi

        ei vain islamilaisten parissa vaan myös kristittyjen ja juutalaisten joukoissa on tiukkoja sääntöjä ja sanktioita siitä jos joku livahtaa joukosta eikä noudata sen sääntöjä

        olen asunut islamilaisessa maassa 11 vuotta ja vuoden israelissa. Vaimoni on arabi sunni muslimaani joka innostuu joskus haukkumaan shiia muslimaaneja. Olen sanonut hänelle ´´pirä akka suus kiinni ´´ persia on ikivanha sivistysmaa ja sen ihmiset ovat erittäin paljon kauniimpia kuin marokkolaiset marakatit. Hirveää rasismia, eikös vaan


    • Lepsurakas

      Kyllä suomenmies on kotielämässä helpompi, kuin ulkolaisten tapojen ja vaatimusten noudattaminen. Vaikka mies olisi tumma ja tulinen kuin uuniluuta, arkielämässä leppoinen on parempi.

    • En ole tavannut vielä yhtäkään tasokasta suvakki naista.

      • pamuko

        Minkämaalaisesta toi lyhennys "suvakki" on? Muualta tulleena paikkakunnalle tunkeutujana en vielä ymmärrä tätä paikallisten murretta?


      • Suvakki tarkoittaa "suvaitsevaista"..


    • Armitsu

      Voi voi teitä sinisilmäisiä naisia. Totuus paljastuu teille vielä jossakin vaiheessa eksoottisista miehistä. Toivois että hyväuskoiset naiset käyttäisi järkeä.

    • selkeestiovat

      löylykauhaporukkaa

    • Sosialisti

      Tarvitsemme myös pakolaisten tuoman osaamisen. Olen sitä mieltä että suomalainentyömies ja yrittäjät ovat todella jäljessä näitä osaajia. On hyvä että parintuhannen täällä naisten kanssa ja tuovat koko Suomelle osaamista ja uutta työtä uusiin yrityksiin joita epäilemättä pikaisesti tänne luovat.
      Ovat myös herrasmiehiä suomalaisiin juntteihin verrattuna.
      Nythän se nähtiin että kyllä suomalainen mieskin on väkivaltainen viimeisin tapaus Helsingissä...

      Nämä pakolaiset ovat nähneet kauheuksia ja siksi osaavat käyttäytyä todella hyvin.

      • waytogogoaway

        Minkä osaamisen? :D raiskaamisen ja tappamisen? On siinä kanssa halut. Emme tarvitse niitä Suomessa, pyrimme rauhaa rakastavaan ja lähimmäisen huomioonottavaan yhteiskuntaan.

        Tosin jos matujen kirjoitustaitoja vertaa sinun taitoisihi, niin en yhtään ihmettele alemmuuskompleksiasi. Emme ole kaikki samalla viivalla kuin sinä, joten elä yleistä.


      • sosialisti

        Olen pahoillani kirjoitusvirheistäni. Kirjoitan tabletilla ja puhelimella. Harvoin tarkistan tekstin. Yritän vain välittää viestini.
        Tutkimuksen mukaan pakolaiset ovat todella korkeasti koulutettuja. Suomen yrittäjät ja porvarit eivät ymmärrä tätä voimavaraa mikä suomeen on nyt tullut. Olisi myös kotoutumisen kannalta tärkeä saada pakolaiset töihin. Näyttämään osaamisensa. SDP onkin asiaan pureutunut ja valmistelee yrityksiin kiintiöitä että osa palkatuista tulisi olla maahanmuuttajia tai maahanmuutto taustaisia. Tämä on taas kerran SDP osoitus miten se välittää ihmisistä ja työllistää kansaa. SDP on ainut työllisyyttä ajava puolue. Tämän vuoksi on kokokansan etu pitää rajat auki ja näin saada osaamista lähi idästä.


      • emppiska

        kuinka paljon tuli Venäläisiä ja Virolaisia naisia käärimään rahat ja nyt ukot narisee kun me naiset saamme kunnon miehiä


      • waytogogoaway
        sosialisti kirjoitti:

        Olen pahoillani kirjoitusvirheistäni. Kirjoitan tabletilla ja puhelimella. Harvoin tarkistan tekstin. Yritän vain välittää viestini.
        Tutkimuksen mukaan pakolaiset ovat todella korkeasti koulutettuja. Suomen yrittäjät ja porvarit eivät ymmärrä tätä voimavaraa mikä suomeen on nyt tullut. Olisi myös kotoutumisen kannalta tärkeä saada pakolaiset töihin. Näyttämään osaamisensa. SDP onkin asiaan pureutunut ja valmistelee yrityksiin kiintiöitä että osa palkatuista tulisi olla maahanmuuttajia tai maahanmuutto taustaisia. Tämä on taas kerran SDP osoitus miten se välittää ihmisistä ja työllistää kansaa. SDP on ainut työllisyyttä ajava puolue. Tämän vuoksi on kokokansan etu pitää rajat auki ja näin saada osaamista lähi idästä.

        Suurin osa tulijoista ei osaa edes kirjoittaa omalla äidinkielellään saati lukea. Siinä sinulle tutkimusta korkeasta koulutukseta! Perustietojen hankkiminen niiltä tuotti hankaluuksia, eikä varmasti pelkästään kommunikointi ongelmien takia. Eli eipäs nyt kehuskella näillä moniosaajilla, kun selvästi painopisteet ovat oman edun ja Suomen lypsämisen puolella.

        Nekin jotka osaavat jotain (<10% puhuu englantia), niin se koulutus mitä ovat saaneet kotimaassaan ei vastaa yhtään mitään sivistyneessä valtiossa, joten voivat pyyhkiä persettään todistuksillaan ja osaamisellaan. Ottaen vielä huomioon, että nämä partalapset istuvat aikuisina vielä yläasteella oikeiden lasten kanssa, niin huh huh.. on siinä matuilla motivaatio korkealla! Että korkeasti koulutettuja moniosaajia, paskan myivät. Kunnon töihin heistä ei ole ikinä.

        Tosin talvi on tulossa, joten aurauskeppeinä voitaisiin käyttää, mutta siinäkin on se mahdollisuus, että aura saattaa kolhiintua ja heijastimet maksavat. Ei hyvä tämäkään. Ehkä pysytään vielä muovisissa, huomattavasti luotettavampia!

        Näin lopuksi voisin pyytää sen linkin siihen tutkimukseen minkä mainitsit.


      • Sosialisti

        http://www.minedu.fi/OPM/Tiedotteet/2016/03/kartoitus.html

        Tässä. Ole hyvä.
        Nyt jos EK ja yrittäjät eivät kanna vastuuta eli aloita työllistämistä, tullaan näkemään miten opposition vasemmistohenkinen työllistäminen tapahtuu. Siellä on vaihtoehto. Suomen yrittäjät ovat ylimielisiä ja ahneita eivätkä kanna vastuuta suomalaisten ja mikä tärkeintä nyt pakolaisten työllistämisestä. Tähän on asetettava pakkolaki. Tämän hetkinen peli on pantava poikki ja yrittäjät lisäverotuksella vastuuseen.
        Uskon että SDP tulee esittämään tämän tyylistä. Itse SDP puolueen jäsenenä. Kannatan.


      • Anonyymi
        sosialisti kirjoitti:

        Olen pahoillani kirjoitusvirheistäni. Kirjoitan tabletilla ja puhelimella. Harvoin tarkistan tekstin. Yritän vain välittää viestini.
        Tutkimuksen mukaan pakolaiset ovat todella korkeasti koulutettuja. Suomen yrittäjät ja porvarit eivät ymmärrä tätä voimavaraa mikä suomeen on nyt tullut. Olisi myös kotoutumisen kannalta tärkeä saada pakolaiset töihin. Näyttämään osaamisensa. SDP onkin asiaan pureutunut ja valmistelee yrityksiin kiintiöitä että osa palkatuista tulisi olla maahanmuuttajia tai maahanmuutto taustaisia. Tämä on taas kerran SDP osoitus miten se välittää ihmisistä ja työllistää kansaa. SDP on ainut työllisyyttä ajava puolue. Tämän vuoksi on kokokansan etu pitää rajat auki ja näin saada osaamista lähi idästä.

        Niiden lähi-itäläisissä lähtömaissa on keskiverto äo n. 80, Afrikassa 70. Näiden maiden korkeastikoulutet ei tarkoita samaa kuin Euroopassa. En tiedä miten siellä Keuruulla nyt menee, täällä pääkaupunkiseudulla kuntien velkataakka kasvaa kun suomalaiset veronmaksajat muuttavat muualle ja matuja tulee lisää. Somalialaisia huippuosaajia on pyörinyt 30 vuotta Steissillä mölisemässä, ei ole Etelärannan työnantajat tajunneet kai tulla niitä työllistämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niiden lähi-itäläisissä lähtömaissa on keskiverto äo n. 80, Afrikassa 70. Näiden maiden korkeastikoulutet ei tarkoita samaa kuin Euroopassa. En tiedä miten siellä Keuruulla nyt menee, täällä pääkaupunkiseudulla kuntien velkataakka kasvaa kun suomalaiset veronmaksajat muuttavat muualle ja matuja tulee lisää. Somalialaisia huippuosaajia on pyörinyt 30 vuotta Steissillä mölisemässä, ei ole Etelärannan työnantajat tajunneet kai tulla niitä työllistämään.

        Montako somaliailaista kahvilaa tai ravintolaa löytyy nykyisin Helsingistä?

        http://blog.juhah.org/2017/04/20/camel-cafe/


      • Anonyymi
        sosialisti kirjoitti:

        Olen pahoillani kirjoitusvirheistäni. Kirjoitan tabletilla ja puhelimella. Harvoin tarkistan tekstin. Yritän vain välittää viestini.
        Tutkimuksen mukaan pakolaiset ovat todella korkeasti koulutettuja. Suomen yrittäjät ja porvarit eivät ymmärrä tätä voimavaraa mikä suomeen on nyt tullut. Olisi myös kotoutumisen kannalta tärkeä saada pakolaiset töihin. Näyttämään osaamisensa. SDP onkin asiaan pureutunut ja valmistelee yrityksiin kiintiöitä että osa palkatuista tulisi olla maahanmuuttajia tai maahanmuutto taustaisia. Tämä on taas kerran SDP osoitus miten se välittää ihmisistä ja työllistää kansaa. SDP on ainut työllisyyttä ajava puolue. Tämän vuoksi on kokokansan etu pitää rajat auki ja näin saada osaamista lähi idästä.

        Todistihan se SPR:n nainen, että nämä helpon elämän tavoittelijat ovat moniosaaja koneinsinöörejä jokainen. Opinto- ja työtodistukset vain ovat jääneet sinne kotimaahan tai uponneet Välimereen. Kun olen matkustellut mm. arabimaissa ja katsellut ympärilleni, niin tuolle SPR:n naisen lausunnolle ei ainakaan sieltä löydy vahvistusta. Kun en tiedä missä todellisuudessa nämä SPR:n ja täälläkin matujen erinomaisuutta todistavat naiset elävät, niin oletan, ettei järki siellä ole yleistä.


      • Anonyymi
        sosialisti kirjoitti:

        Olen pahoillani kirjoitusvirheistäni. Kirjoitan tabletilla ja puhelimella. Harvoin tarkistan tekstin. Yritän vain välittää viestini.
        Tutkimuksen mukaan pakolaiset ovat todella korkeasti koulutettuja. Suomen yrittäjät ja porvarit eivät ymmärrä tätä voimavaraa mikä suomeen on nyt tullut. Olisi myös kotoutumisen kannalta tärkeä saada pakolaiset töihin. Näyttämään osaamisensa. SDP onkin asiaan pureutunut ja valmistelee yrityksiin kiintiöitä että osa palkatuista tulisi olla maahanmuuttajia tai maahanmuutto taustaisia. Tämä on taas kerran SDP osoitus miten se välittää ihmisistä ja työllistää kansaa. SDP on ainut työllisyyttä ajava puolue. Tämän vuoksi on kokokansan etu pitää rajat auki ja näin saada osaamista lähi idästä.

        SPR:n nainen kertoi kaikkien tulijoiden olevan moniosaaja koneinsinöörejä. Niiltä vain oli opinto- ja työtodistukset jääneet lähtötohinassa kotiin ja passikin oli uponnut Välimereen mutta IPhone sentään pelastui.


      • Anonyymi
        emppiska kirjoitti:

        kuinka paljon tuli Venäläisiä ja Virolaisia naisia käärimään rahat ja nyt ukot narisee kun me naiset saamme kunnon miehiä

        Esitän vilpittömät onnitteluni jokaiselle naiselle, joka saa matu-miehen siipiensä suojaan.


    • etteköihmettele
    • Kjhggyyh

      Haisevat loiset eivät työtä tee,varastavat,murhaavat, raiskaavat
      Missä niille työpaikka

    • tollikka

      Eikö tuo rasisti-hokeminen ole jo pois muodista? Narsisti-hokemakin syntyi, eli ja kuoli. Punikki, suvakki ja lahtarikin kuulostaa myös aika väsyneeltä. Mutta tuo rasisti-sana-termi lähinnä haukotuttaa.... Hetkinen, eipäs muuten haukotuttanutkaan, piristyin. Jatka ihmeessä vittuniinkuvittuniinkuvittuniinku-tyyppisesti, pliis 😊

    • Bror-Erik24dd

      Epäilemättä se suuresti harmittaa ja paikallisen peräkammaripojan rasistiluontoa
      nakertaa kun hänen tuulipuku-lippislookillaan on kysyntää vain juottolan rähisevässä,loppuunpoljettujen `rouvien` pöydässä. :)
      Siltä tasolta kun killisilmin tutkailee ja näkee tyylikkäät turvapaikanhakijat siis-
      teine habituksineen askeltamassa raitilla kuin notkeat leijonat,niin johan siinä
      tyhjäpäisinkin rasisti kilahtaa kaikilla kolmella sanallaan.
      -Voi voi noita,rasisteja reppanoita.

      • letkuttaja

        Voi Bror sinua hassua olet kyllä aika hassu setä,mutta jatka samalla tyyliillä,olet in.Bror-Erik tietää kuinka ihmisille lyödään luu kurkkuun.


      • 96saippuakauppias69

        Kukas sua nyt on käynyt tuulipuku päällä vonkaamassa kun noin ottaa sydämestä? Jouduitko itse maksajaksi illan päätteeksi?

        Kyllä ovat turvanpaikahakijat ihan sen näköisiä että olisivat sotaa paossa, siinä olet oikeassa, wink wink. Ihmettelen vain että miksi ovat niin likaisen värisiä olemukseltaan, eivätkö osaa pestä itseään? Pinttyyhän se lika kun on pitkään pesemättä. Saippuan käyttö tosin saattaa olla sivisvaltioissa kasvaneiden etuus, eiks jeh?


    • killuttimetnaulakossa

      voi voi börjelöllykkä kun siultakin viety viimeiset saumat kyllähän se harmittaa tietenkin olisi suotavaa että tälläkin vuosituhannella edes kerran pääsisit ies hajulle

    • edullisethinnat

      Varsinkin nyt,kun K-kauppa ja kauppias Kaulanen ovat päässeet yhteisymmärrykseen siitä,että kannattaa.

    • Mörötulos

      Jos suomenmaassa puhutaan ja toimitaan suomen kansalaisen mielipiteitä vastaan. Se On Rasistista. Kun kyse on kotimaassa asumisesta ja tulevaisuudesta, pitää olla oikeus vastustaa kaikkea ulkopuolelta tulevaa hyväksi käyttöä ja vapauden uhkaa.

    • olenvahingoniloinen

      Miksiköhän avioliitot hajoaa kolmekertaa useammin,kuin suomalaisten.?

    • komeasuomalainen
    • tollikka

      Eerikki hei, vaihda levyä... 😊

    • Anonyymi

      Kertokaapa tietäjä, erityisesti naisoletetut, kuinka monta naista ja lasta on raiskattu ja kuinka monta suomalaista on tapettu tulijoiden toimesta? Näistä tilastotiedoista eivät virkamiehet ja lehdistö eli julkinen sana kerro mitään. Meillä on näitä raiskaajia ja tappajia ihan omastakin takaa liikaa, joten ulkomaan tuontia ei todellakaan tarvita.

    • Anonyymi

      Onnea Keuruulaiset, kun teillä on noin monikansallista porukkaa siel , tuo vähän " säpinää" kylään . Mut se on oikeesti totta , että puolin ja toisin olisi oppimista elämästä yleensä , laista ja tavoista siitä ei pääse yli. Nimenomaan miesten varsinkin ja naisten kunnioittamisesta !

    • Anonyymi

      Lähdin pois Suomesta vuonna 1987 . Tulin takaisin viime kesänä asuttuani vuoden Israelissa, 3 vuotta intiassa , 11 vuotta etelä marokossa , 10 vuotta puolassa , 3 vuotta portugalissa. Olen äitini puolelta juutalainen ja se näkyy nenästä hiuksista ja korvista. Tästä ei ole ollut mitään haittaa etelä marokossa koska siellä on juutalaisia paljon. Vaimoni on 11 vuotta ollut sunni muslimaani ja ongelma on saada viisumi Suomeen. Avioliittomme on suomessa rekisteröity ja olemme asuneet monta vuotta toisessa eu maassa Portugalissa . Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2004/38/EY, (29.4.2004) perusteella Suomen olisi pakko antaa suomen kansalaisen vaimolle viisumi ja oleskelulupa , mutta näin vaan ei ole tehty. On rikottu lakia koska Suomen viranomaiset vihaavat minua mielipiteitteni takia. Kolme kertaa on Suomessa pidätetty putkaan muttei ole osattu sanoa siihen mitään laillista syytä. Onhan se hyvä että Suomi kohtelee niin humaanisti maahanmuuttajia mutta kyllä omiakin kansalaisia olisi vähän paremmin kohdeltava

      • Anonyymi

        Valitettavasti Suomi kohtelee omiaan kuten kuvaat ja samaan aikaan kaiken maailman tulijoilla on täällä kissan päivät. Naiset hinkuvat naimisiin ja tekevät lapsen, joten turvapaikka tai oleskeluoikeus on taattu perhesiteiden perusteella. Avioliitto päättyy heti kun saavat Suomen passin. Suomalaisilla ei ole muita oikeuksia kuin maksaa tulijoiden kulut.

        Keuruullakin on kunnan viran puolesta ottamia helpon elämän turisteja ainakin 50 ja ensi vuonna otetaan lisää. Kunta kiristää veroja ja ottaa lisää velkaa, jotta noiden luxuselämä onnistuu Siitä saa repiä huumoria paatuneininkin suvakki.


    • Anonyymi

      Ja kun naisella on sekin taito että mieli muuttuu niin mikä on lopputulos.
      Suomimies saattaa antaa mustan silmän mutta eksoottinen ottaa hengen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      417
      4667
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      249
      2324
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1740
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      325
      1450
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1151
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1120
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1095
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1005
    Aihe