Viikon vitsi - tyhmänäkö Pöntinen kuntalisia pitää

nytalkoisekusetus

Lapuan Sanomissa (vai kokoomuksen torvi) oli seuraavaa:

"Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Pöntinen (kok.) sanoo tiedon tulleen hänellekin yllätyksenä hetkeä ennen kokouksen alkua.

– Se tietenkin alkuun vähän hämmensi, hän kuvaa kokouksen tunnelmia, jotka muuten olivat hänen mukaansa erittäin hyvät, avoimet ja lämpimät.

– Totesimme tilanteen ja minä johdin varapuheenjohtajana puhetta ja jatkan jatkossakin puheenjohtajana. Kaupunginhallitukselle viestitämme, että se voi valita uuden jäsenen Ylitalon tilalle niin halutessaan."

Ylitalon ilmoitus ei ollut kenellekkään yllätys. Puheenjohtajisto on reilun vuoden tehnyt töitä nykyisen kj:n väsyttämiseksi erokuntoon. Tilalle on ollut henkilö jo katsottuna, nyt on vain keksittävä oikeat keinot ja pelimerkit tavoitteen saavuttamiseksi. Ylitalo valitutettiin valmisteluryhmän puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi Pöntinen, kun tiedettiin, ettei Pöntinen ehkä suoraan olisi tullut valituksi ko. tehtävään. Ylitalon "jääviys" oli tiedossa. Nyt sitten Pöntinen julistautuu puheenjohtajaksi varapuheenjohtajan paikalta. Puheenjohtajuus kuuluisi valtuuston suurimman puolueen oikeuksiin.

94

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valettavalheenperään

      Juuri näin. Pöntinen ei saisi olla lainkaan valitsijaryhmässä, koska hän ei nauti valtuuston luottamusta. Pöntinen on menettänyt luottamuksensa juuri edellisen kaupunginjohtajan valinnan yhteydessä.

      • Eiohimarsseja

        No miksei toimita niinkuin pitäisi.


    • vikonvitsi

      Sen vuoksi ei voida toimia oikeudenmukaisesti, koska kokoomuslaiset sallivat epärehellisyyden, onhan heillä mukana juonimassa poliisikin. Vain kokoomuslaiset voivat pysäyttää juonittelijansa.

      • olihantaashomma

        Niin ja tämä sukuhan tunnetaan


    • kerrokerro

      Mitä kuka juonimassa

    • Kärmeissään

      Puheenjohtajuus kuuluu keskustalle ja Ylitalon tilalle on valittava uusi jäsen keskustan ryhmästä valmistelu ryhmään, josta pitää valita puheenjohtaja.Ei Kaitsua ole valittu puheenjohtajaksi vaan varapuheenjohtajiksi.

      • nytnäyttöjäkehiin

        Pj: n valintaryhmän puheenjohtajuus kuuluu Keskustapuolueen valtuustoryhmän puheenjohtajalle tai miten he sen haluavat tehdä. Ei ole itsestään selvyys, että varapuheenjohtajasta Pöntinen nousee puheenjohtajaksi pj:n valitsijaryhmään. Kokoomuksella on nyt näytön paikka. Onko heillä aikomustakaan palata rehelliselle tielle, vai jatkavatko he tällä nyt valitsemallaan epärehellisellä juonittelijoiden tiellä.


      • nytnäyttöäkehiin

        Anteeksi!! Pitää olla näin. Kaupunginjohtajan valitsijaryhmän puheenjohtajuus kuuluu Keskustapuolueen valtuustoryhmän puheenjohtajalle tai miten he sen haluavat itse tehdä. Ei ole itsestään selvyys, että varapuheenjohtajasta Pöntinen nousee varsinaiseksi puheenjohtajaksi kj: n valitsijaryhmään. Kokoomuksella on nyt näytön paikka. Onko heillä aikomustakaan palata rehelliselle tielle,vai jakavatko he tällä valitsemallaan epärehellisellä juonittelijoiden tiellä. Teppo Ylitalo petti oman puolueensa, eikä siksi ansaitse enää kuntalaisten kunnioitusta.


      • Apinanapuussa
        nytnäyttöäkehiin kirjoitti:

        Anteeksi!! Pitää olla näin. Kaupunginjohtajan valitsijaryhmän puheenjohtajuus kuuluu Keskustapuolueen valtuustoryhmän puheenjohtajalle tai miten he sen haluavat itse tehdä. Ei ole itsestään selvyys, että varapuheenjohtajasta Pöntinen nousee varsinaiseksi puheenjohtajaksi kj: n valitsijaryhmään. Kokoomuksella on nyt näytön paikka. Onko heillä aikomustakaan palata rehelliselle tielle,vai jakavatko he tällä valitsemallaan epärehellisellä juonittelijoiden tiellä. Teppo Ylitalo petti oman puolueensa, eikä siksi ansaitse enää kuntalaisten kunnioitusta.

        Hys, hys nyt! Tästä ei pidä puhua mitään. Lauan maine menee, jos tällaiset omituisuudet leviävät laajemmalle. Ollaan nyt kiltisti vaan kuin apinat, jotka eivät näe mitään, kuule mitään ja sano mitään. Eräs Caritakin on meitä käskenyt siihen.


      • kysyn_vaan

        Mitä varten valitaan varapuheenjohtaja jos hän ei saa johtaa puhetta niin kauan kuin varsinainen puheenjohtaja on estynyt?


    • RuvetkaasSelekääSuoris

      Eikös sielä salissa enää kukaan uskalla ns. puukoa lyörä pöytähän, loppuus tämä paskojen häsäjäminen, kaikki vain vissiin etsii sitä matalinta aitaa mistä pomppii ylitse, heleppohan sitä olisi järellä edetä -eikä paskaa jauhaa.

    • lapuantuhoojat

      Mitenkä yhdellä, valtuuston luottamusta vailla olevalla henkilöllä voi olla samat valtaoikeudet kuin venäjän Putinilla. Herra huseeraa ja huiskii, eikä tarvitse kantaa vastuuta. Tukena on pörrännyt, hännystelijöinä koko ns. puheenjohtajisto.
      Kaupunginjohtajan haun valmistelu tulee antaa tahriintumattomille. Lapuan Sanomissa olevien alkuajatelmien perusteella on aistittavissa linjaus; valinta on tehty, nyt vain mietitään siihen sopivat vaatimukset, pituus ja paino vaatimuksella voidaan sitten lopullisesti homma sinetöidä. Sitten herraa talutellaan "kuuliaisuutta ja kiitollisuutta" vaatien.

    • pörrääjät

      Suurin osa "näistä valitsijamiehistä ja naisista" ovat näitä pörrääjiä ja Pöntisen hännystelijöitä. Siksi tämä puheenjohtajuuden vallankaappauskin oli mahdollista. Toki se oli jo etukäteen tarkkaan suunniteltu kuvio, johon Ylitalo lähti pääpukariksi. Hyi !!!

    • muutoksiatultava

      Tuossa aloituksessakin oli jo tämä. Kokoomuslaiset pitävät itseään muita nokkelampana ja kuntalaisia tyhminä. Kj:n valinta ei voi edetä ellei valitsijaryhmään tehdä merkittäviä vaihdoksia.

    • on.erottava

      Kai Pöntisen on erottava kaupunginjohtajan valitsijaryhmästä, jotta saadaan estettyä ettei Lapualle valita Teppo Ylitaloa kaupunginjohtajaksi. Ylitalo petti lapualaiset ja oman puolueväkensä lähtemällä mukaan Pöntisen juoniin.

      • Ehdokason

        Teppo Ylitalo ei ole pettänyt ketään. Hän on siinä kj-ehdokas kuin muutkin. Täällä taas elämöidään turhaan. Teppo ei ole huonoin vaihtoehto.


      • hukassaonmies

        Kehtaako vielä kaiken tämän jälkeen hakea paikkaa. Jos ei ymmärrä edes pettäneensä ketään, niin hän on todella hukassa, ja sehän sopii taluttajille.


    • ikäväätouhua

      Kapunginjohtajan tulee noudattaa lakia. Puheenjohtajisto pyöritti kunnallislain vastaista valmisteluelintä (ottivat haltuun kaupunginjohtajan tehtäviä) ja nostivat siitä kokouspalkkiot. Yksikään tästä joukosta ei voi tulla huomioiduksi johtajavalinnassa ja mieluusti ei yksikään heistä saisi olla valmistelevassa ryhmässä.

      • Totuudensanoit

        Erinomaisesti todettu!


    • Turhantoimittaja

      Ei missään tapauksessa Ylitalosta mitään kaupunginjohtajaa. Puolueensa pettänyt, turhaa virkaa pitävä "opiskelija".

    • olisko.jo.aika

      Tämän "palstan" kertomukset osoittavat meille, minkälaista politiikkaa Pöntinen on kavereineen harrastanut. Toiminta ei täytä hyvän käyttäytymisen kriteerejä.

      • ainakin.jäähy

        Jos hänellä on mennyt teatteri ja kaupunginhallitus sekaisin?


      • sekaisin.meni
        ainakin.jäähy kirjoitti:

        Jos hänellä on mennyt teatteri ja kaupunginhallitus sekaisin?

        Näin se on nähtävä.


    • kapistus1

      Miksi näitä on kaksi eri päättäjäkuntaa. Kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto. Selittäkää maalaaselle, mitä eroa näillä on, ja millä perusteilla näihin valitaan. Onko äänestystuloksilla käytännössä mitään merkitystä, muuta kuin puolueen osalta. Eli äänestäjät äänestää keskustaa/kokoomusta, ja muulla ei sitten paljoa väliä olekaan?

      • häpeäksi.heille

        Jos kuntalaisille on epäselvää se, mitä virkaa heillä on, ei syy ole välttämättä kuntalaisissa.


    • siitäsvaan

      äänestän pöntisen eduskuntaan ja ylitalollisen kaup johtajaksi

      • Isot.Alkukirjaimet

        Kysyisin perusteluja, että minäkin voisin tehdä saman tempun.


      • tiedänpähänvaan

        Äänestä sä vaan omaas, Pöntinen tarvitsee juuri kaltaisiasi tolloja, jotka eivät tiedä mihin heitä viedään. Et muuten erotu joukosta. Ei ne muutkaan tajunneet käyttävänsä henkistä väkivaltaa.


    • uskottavuushukassa

      On todella irvokasta Lapuan imagon ja uskottavuuden kannalta, että Pöntinen huseeraa jälleen etulinjassa, kun kaupunginjohtajaa valitaan.

      • Nottoday2

        Totta todistat. Ylitalon "yllättävä" ilmoittautuminen kj- ehdokkaaksi on irvokas, ja läpinäkyvä, näytelmä.

        Ketään lapualaista ei pidä tehtävään valita. Sidoksia, kytykykauppoja ja kähmintää on taustalla aivan liikaa.


      • eionnistulapualla

        Eikö tämä kähmintä koskaan lopu. Ja ole tässä sitten positiivinen ja katsele tätä kähmintää positiivisten lasien läpi. Lapualla positiivisuus tarkoittaa, älkää puuttuko isä-ja äiti aurinkoisten kähmintään.


      • kukaseuraava

        Työterveyslääkäri, kaupunginjohtaja, kuka seuraavaksi


    • huhuhuhuhuh

      Pöntinen pihalle ja heti.ei tota jaksa enää erkkikään prkl

      • pelimenetetty

        On vaan jo niin paha sotku, ettei kukaan halua lähteä siivoomaan


      • positiivisuuttavain
        pelimenetetty kirjoitti:

        On vaan jo niin paha sotku, ettei kukaan halua lähteä siivoomaan

        Niin ei kyllä pitäisi ajatella. Silloinhan sitä myöntää tappionsa ja sen, että siivoamatta se sotku jääkin. Sitä tietoahan lietsotaan juuri sillä positiivisuusaatteellakin. Tarkoittaa antakaa kaiken olla.


      • järkikäteen

        Ei se ole tappio jos jättää toisen oksennukset siivoomatta, vaan viisautta. On parempaakin tekemistä, sellaista jossa voi saada työn tuloksena lisäarvoa ilman, että uus oksennus on oottamassa nurkan takana.


    • HilaryClinton

      Kukahan on Lapuan Donald Trump? Papukaija- ja apinamerkki sille, joka ensiksi arvaa.

      • onkolapualla

        On tää vaikeeta. Tajuaa vain sanan minä, uhoo ja uhkaa, tekee kaiken toisin kuin kuntalaiset haluaisivat, ajattelu ja puhe erimaasta. Ei kai tällaista tyyppiä löydy Lapualta, vai löytyykö.


    • siivousalkakoot

      Ihan reippaasti hakemaan Lapuan ulkopuolelta semmoista tyyppiä, jotka ei ole missään kiitollisuuden velassa nykyvesseleille, "johtajistolle" tai muillekaan tahoille Lapualla.

      Missään tapauksessa ei Ylitaloa enää mihinkään virkaan/toimeen. Se nykyinenkin täysin turha virka pitäisi heti lopettaa.

      • ssamaamieltä

        Olen samaa mieltä johtajan valinnan suhteen, ja mitä Ylitaloon tulee, niin ei missään tapauksessa johtajaksi. Kuten joku aikaisemmin sanoi osuvasti, yhteiset synnit yhdistää valitsijoihin.


      • Näihätuoon

        Eriomaisen hyvin todettu.


      • Boooiss

        Toivottavasti löytyy hyvä henkilö tehtävään. Ehdottomasti nykyisen valtaklikin ulkopuolelta.


      • Jaahasta

        Toivottavasti näin käy


      • Onnetoonta

        Tästä tuloo taas kerran vielä kauhia sotku. " johtajisto" säätää, ja muuta luottamushenkilöstöä viedään kuin läskiämpäriä. Saamatota sakkia.


      • sotku.on.jo.olemassa

        Ei sotku ole tulossa, se on jo. Petturit ja juonittelijat ovat taas vauhdissa.


    • mnn

      Teppo Ylitalo johtajaksi ja sillä sipuli.
      Sitten töihin ja pulinat pois.
      Siitä alkaa Lapuan nousu.

      • justiinsanäin

        Valitettavasti vaan ei tuu olemaan hakijoista pätevin ja liian lepsu tohon hommaan. Lapua ei nouse taloudellisesti kuin liittymällä Seinäjokeen ja henkisesti ainoastaan jos kuntalaiset vaihdetaan. Mutta miksi pitäisi edes nousua tavoitella, ovathan kaiken kyselytutkimuksen mukaan lapualaiset onnellisia ja tyytyväisiä oloonsa. Suurin osa sukulaisia keskenään. Kukaan ei lähde mihinkään, aina haikaillaan takaisin ja ulkopuolisia ei suvaita. Ei siis tarvetta muuttaa mitään?


      • ylitaloonout

        Kukas tämän viikon vitsin murjasi? Ylitalo on nyt itsensä munanut.


    • pelkään

      Ylitalo munas itsensä ryhtymällä huijariksi ja petturiksi. Petti jopa oman puolueensa. Ei kiitos!! Lapua tarvitsee johtajan johon voivat varauksetta kaikki kuntalaiset luottaa. Pelkään vain, että sellaista petturiksi valmista johtajaa ollaan hakemassakin.

    • mainemeni

      Ylitalo astui lopullisesti sivuun luotettavien ihmisten joukosta kaltaistensa pettureiden joukkoon. Onnea hänelle valitsemalleen tielle.

      • Leimapysyy

        Juuri näin. Selkärangaton Ylitalo valitsi selkärangattoman helpon reitin politikoinnissaan, ja nyt on loppuikänsä rintamakarkurin ja petturin leima otsassa.


      • luottomeni

        Samalla Teppo menetti mahdollisuutensa kj:na. Vaikka nämä juonittelijat valitsisivatkin Tepon edusmiehekseen, maine on jo mennyt ja luottamus sen mukana.


      • parempaa_odotellessa

        Näistä teidän kommenteista ei sivullisille ole paljon mitään hyötyä. Tuollaiset mielikuvamäärittelyt kuten "selkärangaton", "helppo reitti", "rintamakarkuri", "petturin leima" jne. eivät älylliselle yksilölle kerro vielä paljon mitään.


      • lue.alku

        Lue palstan aloitus, niin eiköhän selviä.


      • Nääinson
        parempaa_odotellessa kirjoitti:

        Näistä teidän kommenteista ei sivullisille ole paljon mitään hyötyä. Tuollaiset mielikuvamäärittelyt kuten "selkärangaton", "helppo reitti", "rintamakarkuri", "petturin leima" jne. eivät älylliselle yksilölle kerro vielä paljon mitään.

        Älyllinen yksilö ei ole älyllinen yksilö ellei tajua lukemaansa asiaa. Itseasiassa, kyseessä lienee ihan perustoope, joka harhailee hajatuksissaan.


    • epärehellistä

      Valitettavasi valmisteluryhmästä jäsenistä suurin osa lukeutuu tuohon juonittelijoiden eliittiin. On todennäköistä, että uusi kaupunginjohtaja valitaan huoltoaseman baarissa.

    • Mitä Lapua kaupunginjohtajalla tekee? Valitatte niin, että kaikki liikkeetkin lopettavat ja tuulimyllyt näyttävät tehneen teidät mielisairaiksi ennen kuin edes pyörivät.

      Kannattaisi liittyä Seinäjokeen kun vielä huolimme teidät. Saisitte jättää koulu huolenne osaavien asiaksi ja elvistellä autoliikkeillä ja citymarketeilla kirpputorien sijasta.
      Onneksi Elmaan pääsee ilman että joutuu ajamaan kaupoista tyhjän kauppakadun läpi, se on jotenkin masentava näky. Ei ihme, että palstannekin on näin säälittävä, ei mitään muuta kuin itkua ja valitusta.

      • muorissa_on__tulevaisuus

        Melkoista itkua ja valitusta oli tämäkin nuorison mielipide. Ehkäpä liika pitsansyönti oli tukkinut aivot?


    • ttiut

      On lapu laiset kyllä melkoisia valittajia
      Varmaan kärkisikalla Etelä-Pohjanmaalla.

      • moraalitonta

        Ne jotka katsovat ettei Lapuaa saa jättää juonittelijoiden ja huijareiden käsiin, heidät yritetään vaientaa ja saattaa huonoon valoon. Taas ne jotka epärehellisin konstein pitävät yllä poliittista valtaa, niin he yrittävät leimautua positiivisiksi Lapuan pelastajiksi. Mitkään konstit eivät ole silloin liian härskejä tai moraalittomia.


      • whistleblower

        Onneksi on valittajia. Se tekee noi huseeraajat ainakin varovaisemmiksi. Parantumisestahan ei ole toivoakaan.


    • harkittua

      Mietinpä vain, miksi valtuuston kokous on peruttu syyskuulta. Ei voi olla miettimättä, että liittyykö peruminen siihen, että väistyvä kaupunginjohtaja olisi ollut viimeistä kertaa kokouksessa mukana. Oliko tämäkin Pöntiseltä harkittu teko ja vielä viimeinen kj:n kiusaaminen. On Lapualla turhemmastakin syystä kokoonnuttu, kuin nyt olisi ollut aihetta lähtöjuhlaan.

    • näinseonnähtävä

      Ei tarvinnut valtuuston puheenjohtajan kiittää ja toivottaa hyviä eläkepäiviä.

      • muittenedessä

        Mahtaiskohan vieläkin hallituksen ja valtuuston puheenjohtajilla pokka pitää kiittäessä väistyvää kaupunginjohtajaa valtuutettujen ja muitten viranhaltijoiden edessä.


    • kehtaa

      Kyllä ne kehtaa!!

    • Taisiollavaalit

      En nyt oikein ymmärrä tätä narinaa. Aivan kuin luottamushenkilö olisivat pudonneet taivaasta kenenkään tahtomatta!

    • maallista.kaikki

      Ei se ole taivaallista menoa eikä tuloa, ihan kotikutoista lapualaista kieroilua.

      • Todellakintotta

        Näyttäisi muuten pitävän paikkansa.


    • eikäyei

      Ei sitten missään tapauksessa näistä paikallisista rääppäsilimistä mitään kaupunginjohtajaa. Liikaa, kieroilua, kähmintää, oman puolueen petturuutta. Ei missään tapauksessa

    • luottamuspulaa

      Lapuan on syytä puhdistaa maineensa suuren yleisön silmissä ja lopettaa toimikunnat ja puheenjohtajisto. Vain täydellinen suunnan muutos voi palauttaa luottamuksen. Toimikunnat ovat juuri niitä kieroilun ja juonittelujen pesäpaikkoja. Kaupunginjohtajaksi ei voi valita henkilöä, joka on juonittelijoiden eliittiä. Yhteiset synnit sitoo. Valtuuston puheenjohtaja on perunut syyskuun kokouksen. Miksiköhän?

      • Tottatodistat

        Hyvin sanottu!


      • ottakaaselvää

        Valitettavasti kuntalain mukaan kaupungissa on oltava valtuusto ja hallitus sekä niissä puheenjohtajat, joten eikun äänestämään. Perinteisesti puheenjohtajapaikat lankeavat äänimäärien mukaan puolueille ja niissä sitten edelleen eniten ääniä kerryttäneille.


    • omat.syyt

      On helppo arvata miksi syyskuun valtuuston kokous peruttiin. Syy ei ole asioitten puute, vaan henkilökohtaiset syyt niin hallituksen kuin valtuustonkin puheenjohtajilla.

    • näin.on.näreet

      Eivät halua valtuuston edessä kiittää kaupunginjohtajaa ja toivottaa hyviä eläkepäiviä.

      • Squarepii

        Taidat olla oikeassa.


      • samavirsi
        Squarepii kirjoitti:

        Taidat olla oikeassa.

        Helppo poikien on suhmuroida kun varjohallitus veisaa samaa virttä.


    • onko_edes_totta

      Jos näin on, niin todella matalamielistä toimintaa. Hävettää ihan tekijöiden puolesta.

      • eiedespaövelujakäytä

        ..... Ja me lapsettomat hyvätuloiset sitten maksetasn tää kaikki.


      • lapsellinen_hyvätuloinen
        eiedespaövelujakäytä kirjoitti:

        ..... Ja me lapsettomat hyvätuloiset sitten maksetasn tää kaikki.

        Odotas kun sairastut syöpään ja tulet vanhaksi. Onko vakuutukset kunnossa, että pääset veroparatiisifirman hoidettavaksi.


    • onnetontamenoa

      Nimimerkille: Onko_edes_totta. Lue tuo aloitus niin sinun ei tarvitse epäillä. Tuo puheenjohtajuuden kaappaus Keskustalta on vain yksi esimerkki siitä suhmurointien sarjasta, mitä nykyinen varjohallitus on johtajansa puolesta tehnyt.

      • Juuriznäin

        Totta sanot.


      • odotellaan

        Seuraavaa suhmurointia odotellessa. Ei kaupunginjohtajan valinta suju rehellisin menoin.


    • Saladin

      Puheenjohtajiston työryhmän tehtävänä on:

      valmistella kaupunginhallitukselle elinkeinopolitiikan kehittämiseen liittyvät tehtävät,
      valmistella kaupungin ja yritysten väliset merkittävät sopimusasiat, mm. yritystilasopimukset,
      avustaa kaupunginhallitusta elinkeino-, kehittämis- ja projektitoiminnassa sekä maapolitiikan ja kaupunkisuunnittelun, erityisesti yleiskaavoituksen johtamisessa,
      valmistella kaavoitukseen ja maanhankintaan liittyvät asiat siltä osin kuin päätösvaltaa ei ole määrätty johtosäännössä teknisen lautakunnan tehtäväksi ja
      valmistella liike- ja teollisuustonttien sekä hinnoittelemattomien muiden tonttien myynnit.


      Tuossa puheenjohtajisto ryhmän tehtävät (löytyy kaupungin sivuilta)nyt tekevät ihan jotain muuta!

      • jääviysongelma

        Normaalisti nää asiat on ihan kunnanjohtajan ja muun hallintokunnan perustyötä. On menny luottamushenkilöillä vähän jauhot ja vellit sekaisin. Onkohan edes laillista kaikilta osin? Kuva jos joku tutkisi.


    • näinsemeneemeillä

      Puheenjohtajiston varjohallituksineen tehtävänä on tällä hetkellä vaikeuttaa kuntalaisten elämää mahdollisimman paljon ja saattaa koulussa opetus rappiolle, jotta oppimattomille työntekijöille ei tarvitse maksaa palkkaa, sekä samalla kaivaa itselle rusinat pullasta.

      • aikatyhmää

        Politiikkaan ei voi osallistua enää kuin eläkeläiset ja joutomiehet, kun vie niin paljon aikaa. Halvalla tekevät virkamiesten hommat. Ja jälki sen mukaasta. Valituksia pukkaa.


      • tilanneonhuonollatolalla
        aikatyhmää kirjoitti:

        Politiikkaan ei voi osallistua enää kuin eläkeläiset ja joutomiehet, kun vie niin paljon aikaa. Halvalla tekevät virkamiesten hommat. Ja jälki sen mukaasta. Valituksia pukkaa.

        Nyt voi jo puhua täydellisestä vallankaappauksesta. Valtuuston kokoukset perutaan yksi toisensa perään. Kaupunginjohtajan virkaa hoitaa henkilö, joka on täysin kaappareiden talutusnuorassa. Varjohallituksessa nyökyttelevät henkilöt, jotka ovat syystä tai toisesta vallanpitäjien pihdeissä. Kärsijöinä tässä tilanteessa ovat lapset ja koululaiset. Lasten perheet ovat tilanteessa mille he itse eivät voi mitään. Koululaitos tuottaa lapsille sairauksia ja ongelmia puutteellisten opiskelutilojen vuoksi. Opetus kärsii varojenpuutteesta, sillä parakkikoulut syövät suuren osan budjetista. Mitä tekivät politikot. Savustivat työterveyslääkärin pois virastaan.


      • entiedäkkään
        tilanneonhuonollatolalla kirjoitti:

        Nyt voi jo puhua täydellisestä vallankaappauksesta. Valtuuston kokoukset perutaan yksi toisensa perään. Kaupunginjohtajan virkaa hoitaa henkilö, joka on täysin kaappareiden talutusnuorassa. Varjohallituksessa nyökyttelevät henkilöt, jotka ovat syystä tai toisesta vallanpitäjien pihdeissä. Kärsijöinä tässä tilanteessa ovat lapset ja koululaiset. Lasten perheet ovat tilanteessa mille he itse eivät voi mitään. Koululaitos tuottaa lapsille sairauksia ja ongelmia puutteellisten opiskelutilojen vuoksi. Opetus kärsii varojenpuutteesta, sillä parakkikoulut syövät suuren osan budjetista. Mitä tekivät politikot. Savustivat työterveyslääkärin pois virastaan.

        Kerro lisää tuosta savustuksesta?


      • vakavatilanne
        entiedäkkään kirjoitti:

        Kerro lisää tuosta savustuksesta?

        Työterveyslääkäri oli huolissaan joidenkin koulujen henkilökunnan sairastavuudesta. Hän esitti huolensa valtuutetuille ja viranhaltijoille. Sillä seurauksella, että jotkut Alangon kouluhankkeen kaataneista valtuutetuista närkästyi asiasta ja he ottivat yhteyttä lääkärin esimieheen, ja ilmoittivat ettei Lapua tarvitse enää tämän lääkärin palveluja.


    • olistöitä

      Missähän se pro Lapua nyt on kun olis töitä.

    • lapuallafaktaa

      Lapualla otetaan mallia TV-sarjan Kuusniemen kunnan poliittisista toilailuista. Siellä Urmas Hakkarainen ja kanttori Piiparinen ovat kuin suoraan lapualaisesta kunnalliselämästä. Alkoholin käyttö oli Kuusniemellä rajumpaa, mutta Hakkaraisen toimintatavat ja Piiparisen "kuljettaminen" ei poikkea Lapuan poliittisesta elämästä. Sillä erolla kuitenkin, että Kuusniemellä se oli fiktiota Lapualla se on täyttä faktaa.

    • Kähmintääja

      Mikä on tilanne?

    • vastavalitus

      Ruhan eläkeläiset ovat ryhtymässä vastaiskuun. Lupaavat valittaa maailman tappiin asti kauppakeskuksen rakentamisesta koulun paikalle Alangossa.

      • valituksen_aihe

        Tuulimyllyt ovat sekoittaneet Ruhan eläkeläisten päät jo ennenkuin ne on pantu pyörimään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4456
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1844
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      209
      1369
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1341
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe