Sukkahousut

hosejerk

Itselläni on voimakas sukkisfetissi. Jopa kaupassa käydessä tulee katseella tarkastettua naispuolisten myyjien sekä naispuolisten asiakkaiden jalkineet. Näin loppukesästä näkee ihania varpaita verhottuna sukkiksiin.(voivat ne tosin olla polvisukkiakin)
Open toe malliset kengät paljastavat upeasti varpaat. Ja usein tulee lähdettyä kaupasta muna vahvassa seisokissa.
Parasta sukkiksissa mielestäni ovat ne kärkivahvikkeet. Tuntuu että vahvike sitoo parhaiten nuo ihanat tuoksut jotka varpaista erittyvät. Ja saman voin todeta usean vuoden kokemuksella. Tuttavien luona kyläillessä tulee aina tarkastettua pyykkikori joka sijaitsee WC-tiloissa.
Usein tutut tuoksut saavat aikaan semmoisen seisokin, että on pakko runkata pussit tyhjäksi. Toista sukkiksen kärkivahviketta nuuskien, toisella sukkiksen kärkivahvikkeella paljasta terskaa hieroen on sperman tulo todella nopeaa.
Fetissi josta en haluakkaan luopua.

58

6331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ne15Denieriset

      Joo, ihan sama juttu mullakin, aina tulee katsottua millaiset sukkikset näkyy ja voi että jos on sellaiset vahvikkeettomat sukkahousut mistä varpaat ja lakatut kynnet näkyy läpi niin kyllä alkaa seisoa ja jälkeenpäin runkatessa tulee muisteltua tuota ihanaa näkyä. Monet juhlatilaisuudet ovat hyviä paikkoja bongata sukkis-sääriä, upeita ohuita juhlasukkahousuja varpaat vilkkuen, se on yhtä juhlaa minullekin.

      • Stayuplover

        Minulla sama ihailun kohde.
        Ihon värisetkin sukkahousut on upeet hameen ja korkkareiden kanssa mutta mustiin oon ihan hulluna.
        Juhlissa on ihana katsella sääriä... Hautajaiset kun kaikki pukeutuu mustiin niin sukkahousutkin on yleensä kaikilla mustia. :)
        Varpaat ovat seksikkäät sukkiksissa mutta pohkeet on mun heikkous.
        Mitä korkeemmat korot niin sitä enemmän pohkeet jännittyvät niin myös mulla jännittyy.


      • naistensääret sukkahousuilla verhoiltuna aah'(paljaat sääret ei kiihota niin paljon)


      • nuuskuttelija

        sukkahousujen,karvakummun yht.tuoksu kiihottaa!


      • Täältä löytyisi paljaalla pidettyjä sukkiksia,karvakummun tuoksuilla jos kiinnostaa.hyvää viikonalkua :)


    • sukkiksetjalassa

      Samaa mieltä joka sanasta!

    • Just noin ja lisäksi upeeta pitää niitä itekin, nyt housujen alla ihonväriset stayupit

    • Mies42vnainen44v

      Kolmisen viikko sitten menin ex vaimon tädin syntymäpäiville.Olen edelleen hänen kanssa hyvissä väleissä. Olen aina ihaillut hänen sukkahousujen verhoamia sääriä ja reisiä, usein niitä katsellut ja hän varmasti myös sen huomannut. Mennessäni syntymäpäiville halasin häntä toivottaen hyvää syntymäpäivää, hän kuiskasi korvaani, kiva kun tulit. Istuin sohvalle ja hän tuli viereeni istumaan ja nosti vasemman jalkansa oikean päälle, reisi paljastui melkoisen ylös asti, katsoin hänen ohuiden kiiltävien mustien sukkahousujen verhoamia sääriä ja reittä. Tuntui että kaluni alkaa seisomaan välittömästi.

      Hän huomasi katseluni ja kuiskasi, saat koskeakkin mutta niin että muut ei näe. Sanoin, menen tupakalle, tuletko seuraksi. Hän vinkkasi muille paikalla olijoille, käyn tupakalla vaikken poltakkaa ja nauroi. Menimme terassille, sytytin tupakan ja hän tuli viereeni istumaan. Katsoin ettei kukaan näe ja sanaakaan sanomatta laitoin käteni hänen reidelleen ja sanoin hiljaa hänelle, en pysty pitäämään kauempaa näppejäni kurissa, vuosia olen pystynyt mutta en enää. Hän kuiskasi, haluun sua, oon halunnut jo pitkään. Sanoin niin minäkin sinua. Sovimme että mennään sisälle ja ollaan normaalisti,ei supista ym. keskenämme.

      Parin tunnin päästä suurin osa vieraista lähti, sanoin hänelle, taidan kanssa nyt lähteä. Hän sanoi,tuletko joku päivä korjaamaan sen rännin mitä äsken näytin. (rännistä ei ollut kyllä puhetta mutta, arvasin mitä hän tarkoitti) Sanoin, voin tulla vaikka tänäänkin, onhan tässä vielä valosaa aikaa jäljellä. Sovimme että tulen parin tunnin päästä kun loputkin vieraat ovat lähteneet. Menin ja hän oli samat vaatteet päällä mitkä oli juhlien aikaan, menin hänen eteensä ja sanaakaan sanomatta aloimme suutelemaan ja ei aikaakaan kun olin alasti ja hänellä ainoastaan sukkahousut jalassa. Hän sanoi, taidat tykätä kun minulla on sukkahousut tai stay-up sukat jalassa. Sanoin, kyllä tykkään, korostavat niin seksikkäästi muutenkin jo seksikkäitä jalkojasi.

      Päädyimme sänkyyn ja koko ajan sain nauttia hänen sukkahousujen verhoamista jaloista, nyt pari kertaa olen tuon ekan kerran jälkeen käynny "kylässä" ja seksi hänen kanssaan on ihan uskomattoman ihanaa (tosin rangaistukseksi kun tykkään että hän pitää sukkahousuja ym. ni joudun ensi kerralla itse kuulemma pukemaan sukkahousut jalkaan kun ei ole mielestään reilua jos vain minä saan hyväillä sukkahousujen lävitse häntä eikä hän minua :D

      • Stayuplover

        Mukava tarina alkoi minullakin mielikuvitus laukkaamaan ja muna kovettumaan. :)


      • Anonyymi

        wau kiimainen tarina...


    • sukkafetissi_

      Sama juttu.
      Mistä hitosta tämmöinen sukkafetissi voi olla peräisin? Tai väliäkö tuolla, eihän siinä ole mitään pahaa - eikä siitä myöskään mitään haittaa ole.
      Itsekin kuljen kaupungilla aina katse naisten sääriä tiiraillen - toki yritän tehdä se huomaamattomasti. Muistan jopa vuosien takaa ihania näkymiä esim. naisia sovittamassa kenkiä kenkäosastolla tms. tilanteita. Ja nimenomaan myös minulla, tykkään jos naisilla on ohuissa sukissaan kärkivahvike - saisi olla myös kanta- ja pohjavahvike saumat - klasssinen tyyli on kuuminta hottia.
      Tuo tuoksuhomma taas ei ole minun juttuni - nautin naisten sääriä verhoilevista ohuista sukista pelkästään visuaalisesti.

    • Sukkahousut ovat minun kaikkikaikessa! Olen mies ja olen käyttänyt sukkahousja muutaman vuosikymmen. Käytän niitä päivittäin. Liikun myös ulkona julkisesti shortsit jalassa ja niiden kanssa melkein aina ihon tai vaalean ruskean väriset sukkahousut. Eilen kävin lounalla Isossa Omenassa ja tänään Ikeassa. Tuntui hyvälta ja luontevalta.

    • vaakalinnut

      Kun vetää sukkahousut jalkaan,niin muna on kova,kuin rautakanki.Norlyn 3D sukkahousut ovat joustavat ja eivät purista ja norlyn takakiilalalliset isot koot ovat myös hyviä,kun takakiilan laittaa etupuolelle,niin munatkin sopii hyvin olemaan.Naisten sukkahousut ovat ihanan pehmeät jalassa myös legginsit käyvät pitkistä alushousuista.Naisten alushousut ovat pehmeät ja eivät hankaa munista nahkoja irti,kuten miesten sloggi alushousut voi tehdä.Naisten bikinien alaosat käy hyvin uimahousuiksi miehille.

    • sniff

      Muistuupa mieleen yksi kokemus Tallinnasta. Ajauduin illan riennoissa lähialueen ilotaloon. Sieltä löytyikin tyttö minihameessa, mustissa sukissa sekä pitkävartisissa saapikkaissa. Siirryimme "toimintahuoneeseen" ja heitin vaatteeni pois ja esittelin seisovaa kulliani tytölle. Tyttö tietty kehui huonolla suomella munan kokoa, koska siitähän minä maksoinkin.
      No tyttö alkoi vähentää vaatteitaan jonka kuitenkin estin. Istutin tytön sängylle ja kulli pystyssä aloin riisua häneltä saapikkaita. Samalla huomasin että sukat olivat stay-upit ja huomio lisäsi kiihotustani. Saapikkaat riisuttuani kysyin sopiiko jos haistelen hänen sukkavarpaita. Tyttö kysyi: "sinä haluu nuuski minun hikivarvas, haluko se et mine runkka sinun kulli ja päästä piim minun pääl". Myönsin juuri tätä tarkoittavani. Paljasterskainen kullini seisoi kiimatippojen kiiltäväksi kastelema terska tykyttäen tytön kasvojen edessä. Nostin nuo sukkien verhoamat varpaat nenäni alle ja nuuskin ihanaa tuoksua sukista. Saapikkaat olivat saaneet varpaat ja sukat hikoamaan loistavasti. Samalla kun nuuskin varpaita tyttö tarttui kulliini ja alkoi ammattilaisen ottein runkata kulliani. Näin nuuskiessani kuinka tyttö veti esinahan välillä terskan päälle ja välillä aivan taakse samalla pussejani kevyesti puristellen.
      Tuohan se runkkauksen tekniikka on. Nuuskin hikiaromia samalla kielellä maistellen suolaista makua juurikin noiden kärkivahvikkeiden kohdalta.
      Tyttö puristeli kullistani kiimatippoja terskan liukasteeksi samalla tottuneesti huokaillen ja ammattimaisesti anellen jo piim eli spermaa palkaksi runkkauksesta. Tilanne oli todella kiihottava joten ei kauaa mennyt kun pussit tyhjenivät tytön paidan rintamukselle.
      Spermat pois pyyhittyään tyttö ilmoitti vielä aikaa olevan jäljellä, vähän niin kuin että mitä tehtäisiin.
      Runkkasin puolijäykän kullini uuteen seisokkiin ja pyysin tyttöä katsomaan rukkaustani.
      Makasin sängyllä runkaten kulliani saapikkaan varsiosalla pyytäen tyttöä antamaan sukkavarpaat nuuskittavaksi. Saatuani sukkavarpaat nenäni alle imaisin toisen jalan varpaat suuhuni imeskeltäväksi ja tyttö hieroi ihanasti toisen jalan varpailla nenääni, että pääsin todellakin tuon ihanan tuoksun äärelle. Eipä kauaa tarvinnut runkkailla kun pieni määrä spermaa löysi tiensä ulos kullista.
      Mukava kokemus josta olin valmis maksamaan pyydetyn hinnan.

    • sukkiksetjalassa

      Meillä on töissä nainen, jolla on suunnilleen joka toinen päivä polvimittainen hame ja mustat sukkahousut avokärkisten sandaalien kanssa. Varpaat ja kantapäät näkyvät ihanasti vahvikkeiden alta. Todellista herkkua silmälle. Muotigurujen mielestä sukat sandaaleissa ovat kauhistus. Eri mieltä olen minä!

    • hosejerk

      Kuulostaa tosi kiihottavalle. Itse olisin valmis ottamaan aikamoisen riskin päästäkseni nuuskimaan noita sandaaleita/sukkiksia.
      Hakemaan tilannetta jossa saisi juuri jalasta riisutun sandaalin nenänsä alle nuuskittavaksi ja toiseen hikiseen sandaaliin samalla työnnellen seisovaa kullia varvasaukosta sisään. Tai juuri jalasta riisutut hikiset sukkikset nuuskittavaksi ja runkattavaksi. Jos sandaaleita on pidetty paljon, löytyy sisäpohjasta varpaiden kohdalta footprint kuvio josta on aistittavissa parhaat tuoksut sekä suolaiset makunautinnot. Sulla on ainakin noin visuaalisessa mielessä hyvä duunipaikka.

    • kullimunni

      Haluaisiko joku nainen leikkiä sukkahousuleikkejä tai uimapukuleikkejä?

    • Lasti.sukkiksille

      Olisi kiihottavaa päästä laskemaan lasti mustille sukkahousuille, siis että ne on tytön jalassa. Parasta olisi jos tyttö istuisi jalat ristissä reisi toisen reiden päällä ja siihen reidelle...pruiiiiiits.
      Monesti runkkaan juuri katsellessa niin istuvaa tyttöä, tuijotan vain reittä ja vatkaan ja annan mennä. Tuntuu toooooosi hyvälle.

    • sukkkisfani

      Minusta on vielä erikoisen kiihottavaa, jos sukkahousunaisella on muodokkaat tai jopa paksut jalat. Varsinkin jos on niin lyhyt hame tai shortsit, että sukkahousujen verhoamat paksut reidet ovat hyvin esillä.

    • FakkisSuni

      Meillä vaimo laittaa sukkahousut sänkyyn ja hänellä on täyteläiset reidet. On ihanan kiimaista ruiskia spermat sukkisreisille ja -pyllylle.

    • XLdenier

      Kyllä. Pitkään ihailin sukkahousunaisia ja lopulta kokeilin itse miltä tuntuvat jalassa. Ja tuntuivat siltä, että kiihottaa kummasti. Nyt voin sitten ihailla sekä naisia sukkahousuissaan että itseäni sukkahousut jalassa.

    • uho

      Haluaisko joku nainen leikkiä sukkahousuleikkejä mies 50v kysyy? vastaile

    • stayuporkku

      Vaimo kun on stay-up:it jalassa sekstatessamme niin kun olen nussinut hänelle orgasmin työnnän välillä munani stay-up sukan ja vaimon jalan väliin ja työntelen munaani siihen ja laukean sukan sisään ja vaimon reidelle. Vaimokin tuosta kiihoittuu kun noin teen, välillä pyytää ennen yhdyntää että nussin häntä sukan sisään ja katselee samalla tyydyttäen itseään.

    • hanskaxx

      Näin se mieli o erilainen; minusta sukkahousut on sexintappajat ! Stayupit taas kiihottaa ihan helv.....

    • baltsu

      Sukkahousut fetissinä myös minulla. Katukuvassa jopa vähän vaarallista kun huomio kiinnittyy naisten sukkahoususääriin. Ja käytän sukkahousuja itsekin. Aika usein balettisukkahousut jalassa kuten nytkin. Vähän erilaiselta tuntuvat päällä, mutta ero ei näy päällepäin. Tavallisetkin sukkahousut jo tarpeeksi ihanat, mutta balettisukkahousuissa on joku ylimääräinen oma tuntunsa. Johtuu varmaan siitä, että ovat juuri ballerinojen käyttämiä. No, kaikki sukkahousut ovat kiihottavia sekä naisten jalassa että näin omassa käytössä. Vain ja ainoastaan verkkosukkahousuja en ole vielä kokeillut. Ehkä vielä kokeilenkin.

    • tekismieleni

      Kaverini käyttää sukkahousuja ja on usein pelkät sukkahousut jalassa kun olen ollut hänen luona kylässä. Toissa päivänä kun kävin kaverilla kahvilla niin huomasin että hän oli ajellut munankarvat pois, tuo posliini muna sukkahousuissa oli jotenkin seksikäs näky. En pystynyt olemaan vilkuilematta hänen munaansa, totta puhuen kiihotuin tuosta näystä. Tekis mieleni ostaa isukkahousut ja olla pelkästään ne jalassa seuraavan kerran kun kaverin kanssa nähään, ainoo miinus on se että, pystynkö olemaan niin että munani ei ala seisomaan.

    • uho

      Moi mulla 10 denin sukkahousut jalassa hyvin seisoo kohta tulee miten muilla?

      • XLdenier

        Mulla 60 denierin sukkahousut ja lyhyt vekkihame päällä. Runkkaan peilin edessä ja orgasmi on ihan lähellä.


    • Eipä sukkiksia seksikkäämpiä ja kiihottavampia olekaan, ei muiden jaloissa ihailtuna, kuin itsellekään puettuna ;)

      • herkkua.mnjam

        Ette hyvästä tiedä. Lantioliivit sukkanauhoilla ja kokopitkät sukat. Ainoa oikea vaatetus


    • Juste

      Mustat sukkikset kärki, kanta-ja pohjavahvikkeilla ovat parasta mitä löytyy. Sitten punaset avokkaat, tai semmoset nahkaremmillä takaa kiinni olevat. Huh, huh. Vielä kerran, oho.

    • XLdenier

      Mustatkin sukkahousut kohottaa tunnelmaa, ja ties mitä muutakin. Vahvikkeelliset on toki seksikkäät. Remmikengistä tulee mieleen valkoiset pitsisukkahousut ja matalat kiilakorkosandaletit. Vähän niinkuin morsiusneito-tyyliin. Oi voi....taidanpa hankkia itelle.

    • shoeman

      Sukkikset sekä naisten kengät varsinkin open toe malliset ovat aina saaneet munan seisomaan. Nuorempana työskentelin erään ylä-asteen talkkarina (siihen aikaan vielä oli kyseinen ammattinimike) ja siellä sain toteuttaa naisopettajien hikisten kenkien nuuskimista mielin määrin. Useinkin kun opettajien työpäivä oli päättynyt löysin itseni opettajain huoneesta haistelemassa naisopettajien työkenkiä. Hyvät tuoksut löydettyäni oli pakko päästää seisova kulli housuista ja hieroa jäykän kullin terskaa kengän sisään sekä nauttia toisen kengän aromeista. Juuri ennen sperman tuloa kulli pois kengän sisältä ja lasti lattialle.
      Myös keittiöhenkilökunnan työjalkineista löytyi kullin seisomaan saavia tuoksuja. Parhaat tuoksut kuitenkin löytyivät siistijöiden työjalkineista, jotka useimmilla siistijöillä olivat loppuun tanssittuja "tanssikenkiä". Kun iltavuorossa kävi juttumassa siistijöitä tuli myöskin tsekkattua minkäväriset sukkikset olivat jalassa. Kun siistijät olivat poistuneet töistä ja oli aika lukita laitoksen ovet, kierrokseeni kuului myöskin haistella hikiset siistijöiden juuri jaloista riisutut työkengät. Muistan vieläkin "suosikkikengät" joista tuli nuuskittua aromit ja joihin tuli runkattua lähes päivittäin. Mustat open toe malliset, pohjista päätellen paljon pidetyt, ruusuke kengän kärjessä ja varpaat piirtäneet kuvion kengän kärkeen. Paljas terska kengän kärjestä sisään ja siitä hiljalleen työnnellen koko kulli kenkään. Kenkää nussiessa kiimatipat kastelivat kengän pohjan ja kulli liikkui liukkaasti kengässä. Kun samalla haisteli toista kenkää varpaiden kohdalta ja välillä nautti suolaisesta aromista kiellellä lipaisten oli sperman lento aina lähellä. Vaalea sperma purkautui todella nautittavan näköisesti mustalle kengän sisäpohjalle kiimasta kiiltävän terskan soutaessa kengässä tuon hikisen sisäpohjan ihanasti hangatessa terskan alapintaa.
      Muistaakseni nussin aina oikean jalan kenkää ja haistelin vasenta. Toki pyyhin aina spermat pois session päätteeksi ja asettelin kengät paikoilleen odottamaan seuraavaa hikistä työpäivää.
      Nykyisin tulee haisteltua naisten kenkiä aina kun siihen vain on mahdollisuus. Vaimoni pitelee kotikengissä sukkiksia hikiseksi ja saan haistella sukkikset sekä kotikengät aina halutessani. Myös naidessa vaimo pitää hikisukkiset jalassa koska on hyväksynyt fetissini sekä nauttii sukkisvarpaiden hieromisesta ja naidessa useinkin tarjoaa varpaitaan imettäväksi. Molemminpuolinen nautinto.

    • Mukavaa ja kiihottavas pitää nyt kylmällä ohuita sukkahousuja työvaatteiden alla

    • 60t

      sama täällä sukkahousut nytkin jalassa.ja pikkuhousut sekä huivi kaulassa.

      • namumunaa

        Vittu mitä namusetiä :)))


    • Anonyymi

      Pararasta sukkahousuissa on housu osa se kiihottaa mut orgasmiin

      • Anonyymi

        Minulla myös sukkikset jalassa, katselen nettipornoa pidän transpornosata.
        Ihana runkkailla sheivattua kullia.


      • Anonyymi

        Mä käytän myös sukkiksia aina kun voin.. saan ihant orgasmit sukkahuosuissa M59


    • Anonyymi

      Mullakin sukkahousufetissi, joka yhdistyy peppufetissiin. Naisen pikkariton peppu verhoiltuna nude sukkiksiin, saa täällä pasmat aivan sekaisin.

    • Anonyymi

      Muuten sama mutta tuota haistelua en harrasta. Kiinnostus naisten sukkiin, sukkahousuihin ja jalkoihin alkoi jossain 13-15v iässä. En muista tarkoin. Muutamaa vuotta myöhemmin ajauduin yhden reilusti vanhemman pariskunnan kanssa jatkoille, jossa saunottiin ja pantiin kolmestaan. Puhuttiin fetisseistä ja muusta, jolloin tulin sanoneeksi että kiihotun sukkiksista jne. Siinä alkoi jo kaapinovi narisemaan kun minut puettiin ja meikattiin sieväksi tytöksi joka sai jäädä koko viikonlopuksi. Tiedättehän tunteen kun kalu hieroo prostataa ja sinulla on päälläsi sukkanauhasysteemit ja sievät meikit. Vielä kun nainen vetelee esinahkaa ylös ja alas sekä katsoo kauniilla silmillään ja hymyilee. Oli kerrankin pussit tyhjät. Saunottiin sitten myöhemminkin kolmestaan ja nussittiin.

      Muutamia vuosia myöhemmin tapasin pojan jota luulin aluksi tytöksi. En edes osannut ihmetellä miespuolista nimeä kun aattelin että se on joku kutsumanimi. No se selvisi siinä sitten ilman ihmeempää draamaa. Jatkoillekin lähdettiin tämän pojan kanssa kahdestaan kun oli kuulemma juotavaakin. Hississä tajusin että poika on todella nätti ja että minua panetti todella paljon. Suihkun kautta sänkyyn. Kaveri kaiveli esiin stayuppeja ja sukkanauhoja ja sanoi että tykkää pitää sellaisia ja että haluanko mäkin kokeilla. No totta kai halusin. Kaverilla oli aika paljon erilaisia asusteita ja leikittiin niillä vielä seuraava päivä ja yökin vielä. Olisin niin halunnut ottaa sen söpön saunapuhtaan kalun suuhuni, mutta en saanut. Ei tykännyt että kaluunsa kosketaan. Halusin vain että panen peppuun.

      Myöhemmin homostelu jäi aika vähälle. Aikanaan tajusin että sitä ei saa mitä ei pyydä, ja että kaikkea saa kokeilla jos se ei ole sairasta tai rikollista. Nykyään farkun lahkeesta vilahtelee mustaa sukkista ja saan kotona vaimolta sträppäriä milloin vaan. Omia sukkia ja sukkiksiakin on kertynyt kaappiin. Tiedättehän kuinka hyvälle se tuntuu kun makaat selälläsi tyyny pyllyn alla ja jalassa haaroista auki leikatut mustat sukkikset tai muut kivat sukat. Sträppäri liukuu pepussa ihanasti ja vaimon käsityö saa sperman suihkuamaan melkein kattioon asti. Harrastakaa ja nauttikaa fetisseistä.

      • Anonyymi

        Spermat ei kyllä todellakaan suihkua minnekkään kattoon asti,hieman jotain rajaa jutuille,alkaa menee pornokirjotukseksi josta vain puolet totta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spermat ei kyllä todellakaan suihkua minnekkään kattoon asti,hieman jotain rajaa jutuille,alkaa menee pornokirjotukseksi josta vain puolet totta

        Mistäpä natiaiset moisesta tietäisivät. Uskovat näitä kirjoituksia, raasut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spermat ei kyllä todellakaan suihkua minnekkään kattoon asti,hieman jotain rajaa jutuille,alkaa menee pornokirjotukseksi josta vain puolet totta

        Naapurin rouva puki minulle farkkuhameen ja sain niin vahvan orgasmin että siemenneste repi puuvillakankaaseen reiän lentäessään oviaukosta viereisen huoneen seinään


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täältä löytyy kans aivan jäätävä sukkis fetissi. Oikeastaan aivan se ja sama millaiset sukkikset, niin nehän täytyy “tarkastaa”.

      Onneksi tiimiläiseni eivät tätä tiedä, sillä tätä pikkupomoa vietäisiin kuin pässiä narussa, kaikkien seksististen mustavalko filmien “nylon aseilla.”

      En aina ollut tällainen. Muutos juontaa juurensa jonnekkin ala-asteelle. Olimme vanhemman kaverini kanssa penkomassa heidän varastoa, kun vastaan tuli laatikko jossa oli hänen isosiskonsa vanhat hautajaisvaatteet. Niitä oli kai käytetty kerran, ja laitettu talteen seuraavia hautajaisia varten, mutta hän oli jo kasvanut siihen mennessä.

      Minä jolla ei ollut siskoja, eikä mitään käytännön kosketusta tyttömäisyyteen, joten jotenkin jäin siihen punastelemaan sukkahousut kourassa. Yritin tietenkin kehittää jotain järkevää small talkkia sukkiksista, mutta sehän meni heti siihen, etten kuulemma uskaltaisi pukea niitä vaatteita.

      En muista mitä panoksena oli, mutta jotain sen verran siistiä, että en näyttänyt mielestäni liian epätoivoiselta kokeillakseni hänen siskon vanhoja vaatteita. Jota siis todellisuudessa halusin.

      Ei olisi ehkä pitänyt sillä se hyvän olon tunne iski kaiken järjen ja ajantajun päästä. Siksi kaverin vanhempien kotiintulo yllätti minut housut kintuissa, tai siis kirjaimellisesti ilman housuja.

      En tuossa rytäkässä jäänyt vielä kiinni, mutta jouduin viettämään ainakin tunnin metsikössä, kiiltävässä mustassa mekossa, ohuissa mustissa sukkiksissa, ja söpöissä kiilakoroissa.

      Mutta olihan se sen arvoista. Enää ei ehkä ihan noin dramaattisia tunteita sukkiksista saa, mutta ilmankaan ei voi ellää. En siis fetissiäni vaihtaisi pois, niin paljon siitä iloa saa.

      On niitä laatikollinen kerääntynyt, ja vuoden aikana useampi pari kuluu loppuun, joiden tilalle joutuu ostamaan sitten uusia.

    • Anonyymi

      Ei mitään kiihottavampaa,kuin naisen ohuet ja kunnolla tuoksuvat sukat.Naisen jalkahiki saa todellisen karjun kiihoittumaan,niin että mami vikisee alla useammankin kerran ja pitkään.-Aiheuttaa ihan helvetin mahtavan stondiksen.

    • Kauniit sääret , lakatut varpaat ja sukkahousut tai nauhat saa mut todella kiimaiseksi. Ennen kiihotun vain tummista sukkahousut mut nykyään ihon väriset ja punaiset aah. Tulee aina kateltua jos näkee jollain naisella kaupassa tai jossain ees vilauksen sukkiksista. Jos joku ihana nainen Mikkelissä haluaa tarjota jalkafetissi ja sukkahousujaan nuoltavaksi ja spermattavaksi niin ota yhteyttä kaikin puolin mukavaan viriili 40 mieheen?

      • Anonyymi

        Voin myydä käytettyjä sukkahousuja sulle, kiinnostaako?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin myydä käytettyjä sukkahousuja sulle, kiinnostaako?

        Kaupasta saa ja ärrältäkin.


      • Telttamies
        Anonyymi kirjoitti:

        Voin myydä käytettyjä sukkahousuja sulle, kiinnostaako?

        Ei kiitos liveä tarkoitin ilman maksuja!


      • Anonyymi
        Telttamies kirjoitti:

        Ei kiitos liveä tarkoitin ilman maksuja!

        No ilman maksuja ei saa kun kaukaa katella


    • Anonyymi

      Upeeta

    • Anonyymi

      Maitotonkka

    • Anonyymi

      Miks pitäisi?

    Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe