Tehtaanniemen vapaa-ajan kerrostalot puretaan

Oikeusvaltio

Regatta Resorts joutuu purkamaan rakentamansa vapaa-ajan kerrostalot ja yksityisen span Tehtaannimeltä. Oikeus on todennut rakentamisen toteutuneen lain vastaisesti kaavamääräyksiä rikkoen, joka puolestaan johtaa siihen, että alueella työn alla olevaa kaavamuutosta on mahdotonta toteuttaa lain edellyttämällä tavalla.
Suomi on kansanvaltainen tasavalta, oikeusvaltio, jossa kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Maa jossa viranomaiset noudattavat tarkoin lakia ja kohtelevat kansalaisia tasavertaisesti.

28

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viherpiippariolen

      Hienoa, satama tarvitsee betonia laajennukseen. Puutavaralle voisi rakentaa polttolaitoksen tehtaanniemelle niin saisi rox lämpönsä sieltä.

    • jossakinjokujokavälittää

      Oikeaa logiikkaa. Joku rätinki ja lain kunnioittaminen pitää tässä maailmamassa olla.

      Nyt tulee Tehtaanniemelle mainostettua tilaa Scandicin hotellille. Luulisi jo operaattoria kiinnostavan. Rakennusoikeus on tarjolla tosi halvalla!

      Scandicille tarjolla mojova tarina ja hyvä kysyntä.

      Tämä on Hangolle ja uudelle operaattorille win-win!

    • Rolfenpojken

      Win-win henkilöitä liikkeellä; Rolf, Jappy ja Juppy

    • Tarpeeksisaaneena

      Hohooooooo

    • Josefiinantytär

      Hienoa, että joillakin poliitikoilla ja virkamiehillä on ollut munaa tehdä oikein. Nostan hattua!

    • Onkotämä

      Onko tämä totta???

      • HankolainenSyntymästä

        "ÄlyWapaa Hanko " ryhmän juttuja ....


    • eikestäpäivänvaloa

      Toivottavasti puretaan tai muutetaan muuksi, kun ovat rakentaneet kaavan vastaisesti. Tämän rötöstelyn peittely on epärehellistä toimintaa,

    • mitämitämitäöö

      Kommentit, jotka tukevat kaavan muuttamista asuntokäyttöön ovat Kyhälän kavereiden kommentteja. Ne tukevat sitä petoslinjaa, jota tässä on yritetty vetää.

      Perustellaan, että kiinteistöt pysyisivät paremmassa kunnossa, jos niissä saa asua ympäri vuoden. Yhtä laadukas kommentti kuin, että naisten uimahuoneen ympäristö muuttuu romuautojen kaatopaikaski, jos sinne saa ajaa autolla. Ymmätävät ihmiset näkevät, että vaikka asunnoissa saa asua ympäri vuoden, niin niissä on pimeät ikkunat malliin Harkimon talot ja Regatan korttelin asunnot.

      SPA-hotellissa on asukkaita ympäri vuoden. Huoneissa vaihtuu asukit ja valot palaa. Silloin rakennus on hotelli, niin se pysyy kunnossa.

    • kykyähoitaa

      Nyt tarvitaan kunnon poliittista kykyä hoitaa asiat oikein tässä Tehtaanniemi projektissa. Rakennettavien asuntojen tulee olla tyhjänä ollessaan majoituskäytössä hotelli Regatan kautta kuten on annettu ymmärtää. Ei nyt sentään anneta suurliikemiesten höynäyttää kokonaista kaupunginhallitusta ja valtuustoa. Nauraahan sille jo naurismaan aidatkin.

    • hankolainenex

      Ensin perusteltiin yksityisten loma-asuntojen rakentamista sillä, että ne lisäävät Hangon kipeästi tarvitsemaa majoituskapasiteettia kun ne laitetaan vuokralle Regatan kautta.
      Seuraavassa hetkessä samat "päättäjät" tukevat Regatta Resortin toivomusta kaavamerkinnän muuttamisesta AL:ksi ja perustelevat tätä sillä, että ympärivuotisella asumisella saadaan Hankoon lisää verotuloja!? Mihinkäs ne majoitustilat tässä välissä hävisivät?

      Surkeaa suhmurointia - vastapelurina piinkovat liikemiehet joilla on apunaan Suomen huippujuristit. "Hangon mainehan menee, jos yksityisoikeudellisia sopimuksia ei pidetä" kuten ketterä kaupunginjohtajamme totesi (Merikadun osalta).

    • huoneistos

      No mutta tuleehan sinne 50 hotellihuonetta, joten älä tyyppi hikoo.

      • Luottamustako

        Tuleeko sinne taas hotelli. Sittenhän siellä on lähes sata hotellihuonetta. Näin olen asian ymmärtänyt siten miten kaupunki on asian meille kertonut.


    • lisäähuoneita

      Eikö kukaan ole katsonut koko tätä Tehtaanniemen yksityistämistä pidemmän ajanjakson projektina? Kuinka sopivasti on nyt uutisoitu valtakunnallisesti lainmuutoksesta, jossa helpotettaisiin vapaa-ajanasuntojen muuttamista ympärivuotisiksi. Varmasti tämä lainmuutossuunnitelma on ollut "vuokra-asuntojen" rakentajien tiedossa jo projektin alkuvaiheessa. Eli, kaikki sanahelinä Hangon huonekapasiteetin lisäämisestä näillä "vuokrattavilla suiteilla" on ollut tyhjää vaan, koska tiedossa on ollut että suuntaus on se, että Suomessa aletaan hyväksyä vapaa-janasunnot ympärivuotisiksi, riippumatta kuntien kaavoitusmääräyksistä. Eli päämäärä saavutetaan - Tehtaanniemen parhaat tonttipaikat yksityiskäyttöön.
      Joten Hankolaiset - lopettakaa jo jauhaaminen siitä, että voisitte tässä vaiheessa tehdä asialle yhtään mitään.
      Nyt vaan toivotaan että hotelliprojekti toteutuu. Se on välttämättömyys ettei SPA ja Hotelli Regatta mene konkurssiin asiakkaiden puutteessa. Regatta Hotellin uudelle johtajalle toivotetaan tsemppiä. Olisi hienoa jos vihdoin saataisiin toimiva, ympärivuotinen kokouskohde myös Hankoon. Olisi kiinnostavaa saada konkreettisia väliaikatietoja suunnitelmista, esimerkiksi tiedotustilaisuuksien muodossa. Ehkä paikkakuntalaisetkin voisivat olla hyödyksi ideoiden antamisessa, vaikka privaatti projekti onkin?

      • petostaimikälie

        Vittu vesitorni torilla myyntikojun sijaan on pieni muutos! Muuttakaa kaavaa!


    • Älänaurata

      Kokouskohde, Regattako? Älä naurata. Missä kunnon kokoustilat ja kunnon ravintola? Eipä ole aamusaunaakaan. Huoneet kyllä on muhkeat. En silti halua vaihtaa vaatteita lähteäkseni ruokailemaan jonnekin muualle. Hanko ei ole mikään kokouskaupunki isommille ryhmille.

      • lisähuoneita

        On uutisoitu että suunnitteilla on uusi hotellirakennus SPA:n viereen. Kylläkai siihen tulee kunnon kokoustilat ja jonkunlainen ruokailupaikka? Muutenhan ei lisähuoneilla saavuteta kokousasiakkaita. Odotamme piirustuksia!


      • FedUpHangossa
        lisähuoneita kirjoitti:

        On uutisoitu että suunnitteilla on uusi hotellirakennus SPA:n viereen. Kylläkai siihen tulee kunnon kokoustilat ja jonkunlainen ruokailupaikka? Muutenhan ei lisähuoneilla saavuteta kokousasiakkaita. Odotamme piirustuksia!

        Ja mikä oikeuslaitos tulee sitten käsittelemään näitä piirostuksia?????? Hei, lopeta jo tämä naurettava tarinointia.


    • HellureiHangossa

      Onhan tämä varsinainen soppa. Jolla on ongelmia kaavoituksen kanssa, sitten ruokailu, ja nyt uutena asiana puutelistalla = aamusaunakin puuttuu !!!!!!

    • huopoo

      Kaavan vaihtaminen toiseen sen mukaan, mitä on rakennettu on huono pila!

    • Näinhangossa

      Ensin rakennetaan ja sitten kaavoitetaan!

    • HankoniemenUpotuspeli

      Viisas ratkaisu siirtää kaikki rakennukset ja ihmiset pois Hankoniemeltä. Seismologit ovat laskeneet, että koko niemimaa on uppoamassa mereen.

      Mitä nopeamin siellä kaikki asuminen ja rakentaminen lakkaa, sitä parempi.

      Onneksi Hangon kaupunginisät ovat toimillaan määrätietoisesti tähän tavoitteeseen koko ajan pyrkineetkin.

    • KielipoliisiSpråkpolis

      Hei hei!

      Mihinkään toimenpiteisiin ei ryhdytä ennen kuin tiedämme, aiotaanko Tehtaanniemen rakennukset purkaa suomeksi vai ruotsiksi!

    • Hobsis

      Saakohan Tehtaanniemellä enään kävellä? Ja katoaako kaikki vanhat kuppilat hienoston invaasion myötä. Tosin kuka noissa uusissa kesämökeissä kehtaa asua kaiken ryöpytyksen jälkeen. Saa nähdä.

    • Holkkaaja

      Kävellä ? Ilman että jätät mersusi parkkiin ei mitään asiaa

    • ÄlyHoiÄlävaanJätäMeitä

      Niin eihän Itäsataman ympäristössä olekaan muita kuppiloita kuin Roxx! ?
      Ja olihan se Tehtaanniemi niin perusteellisen kaunis ja suosittu kävelypaikka silloin kun iki-ihana Mekaano sitä koristi!!?
      xxXxÖööö

      • Naurattaanyt

        Mekano olisi pitänyt säilyttää. Eikä Roaxxia mikään voita. Naurattaa se et vierasveneilijät ei pääse spa han. Heh, kenellehän sitä rakennetaan, olisi hyvä tietää?


    • Ragaman

      Voi vitun valittavat kommarit ja nissanmiehet. Hankkikaa elämä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe