Sallisko lesbopari lapsen puhua isästään

vaikeaaihekko

Jokainenhan tietää ettei lesboparikaan voi mistään saada lasta ilman isää. Kuinka monelle lesboparille tämä on vaikeus tai tabu. Yritetäänkö lapsi vaientaa isästään. Tietty jos siemenet on hankittu nimettöminä spermapankista niin se on hyvä syy vaieta.
Mutta herättääkö lapsen kaipuu isäänsä....... ( Se tulee joka tapauksessa ) lesboissa turhautumista, vihaa, peittelyä, salailua..

Joskus teidän on näistäkin pakko alkaa puhua.

Viimeistään parinkymmenen vuoden päästä kun parikymppiset homoperheiden lapset alkavat purkaa tuntojaan.

13

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksikysyt

      Miksi kysyt?

      Onko tarkoituksesi saattaa lesboparit ja yleensä homot& lesbot jotenkin erityisen negatiiviseen valoon?

      Onko tarkoituksesi kenties poliittinen? Oletko kenties mukana politiikassa ja näin ollen haluat pönkittää poliittista asemaasi ja kalastella ääniä? Onko kenties puolueesi persut tai kristilliset? Pelkäätkö, että palkkasi tippuu, jos yhteiskunta hyväksyy homot ja lesbot? Eikö rivipoliisin ammatti ollutkaan tarpeeksi kivaa ja hyvin palkattua?

      • vaikea-aiheko

        Miksi kysyt ? "Miksi kysyt" Vastaisit vain kysymykseen.


      • Pellemikäpelle
        vaikea-aiheko kirjoitti:

        Miksi kysyt ? "Miksi kysyt" Vastaisit vain kysymykseen.

        Miksi et itse vastaa kysymykseen? Taitaa olla jotenkin vaikea aihe vastata kysymykseen itselläsi. Vai onko joku käskenyt tukkia turpasi ja käskeä olla vastaamatta kysymykseen? Taitaa sinulla olla itsellä jotain todella pahoja psyykkisiä ongelmia kun hoet tuota " vaikea aihe", " vaikea aihe", " vaikea aihe" mantraasi? Vai onko joku käskenyt sinun hokea tuota mantraa täällä, mitäh?

        Taitaa siis vaikea aihe olla omien korvien välissä.


    • Patriarkaalinensika

      Vai oletko jokin vanhempi perverssisetä, joka nauttii kahden naisen rakastelusta, mutta toisaalta haluaisit olla mukana kolmantena pyöränä ja sinulla on kenties sadistisia seksuaalifantasioita naisia kohtaan? Haluat siis miehenä olla se kunkku, olet siis sovinisti, jonka mielestä mies on se perheen pää ja naiset aina alempiarvoisia? Naisen siis tulee tarvita miestä eikä nainen saa pärjätä ilman miestä? Et siis salli naisten olla täysin vain keskenään, koska sinulla on jokin psyykkinen häiriö ja sairas, sovinistissadistinen halu alistaa ja rankaista naisia? Olet siis vallanhaluinen sovinistinen sika, jonka mukaan naisen asema on aina se alempi ja sinä miehenä olet se johtaja ja naisen kuuluu kaivata ja tarvita miestä?

      • Jokuuu97

        Tietenkin se on sika, kaikkihan sen jo tietää.


    • SickTransit

      Jos lesbopari koostuu jokseenkin aikuisista ja kypsistä ihmisistä, niin tottakai sallii puhua isästään. Aivan kuin mikä tahansa vastaavassa tilanteessa oleva pari (adoptio tms) Jos pari koostuu kypsymättömistä, narsistisista ihmisistä, voi olla vaikea paikka. Aivan kuin muillakin pareilla.

      • niinpäniinmn

        No ensimmäinen joka vastasi edes.


    • Sovi-mies

      Kaikki lesbot ovat miesvihaajia. Niin eivät takuulla anna. Kauhistaa ja etoo tämä nykymeno missä ämmät perustaa uusperheitä vaikka on poika lapsia jostain aiemmasta liitosta. Voi hyvin arvata mitä se poikaparka saa kestää tämän toisen lesboämmän taholta.

      • antaisitkohomomiehille

        Ei kaikki heteroämmätkään sulle pillua anna. Ei varsinkaan ne fiksummat ja kauneimmat heteroämmät. Ehkä joku mahdollisimman tyhmä, ruma,epätoivoinen porsasnaamainen, pubiruusuheteroämmä mahdollisimman likaisine ja karvaisine, tautivittuineen vois antaa epätoivon hetkellä. Eikä varsinkaan lesbot, vaikka kuinka olisivat jopa kavereita sun kanssa. Ei edes säälistä. Et vissiin sisäistä oikein mitä tarkoittaa lesbo. Ai juu, heteroäijäkin oikeasti aina on homomies.

        Tuskin heteroäijäkään antais munaansa homomiehille. Vai mitä?


    • Jdjdjdjdd

      Olemme olleet vaimoni kanssa yhessä 18 vuotta 15-vuotiaasta saakka. Meillä on eskari-ikäinen lapsi. Miesvihaajia emme todellakaan ole. :) Meidän lapsella on kaksi läheistä isoisää, kaksi miespuolista kummia viettämässä lapsen kanssa viikoittain aikaa ja lapsen opettajakin on mies. Pidämme kovasti vaimoni kanssa meidän elämässämme olevista miehistä ja on ihanaa, että lapsemme oppii tuntemaan läheisesti myös miehiä.

      Meidän mielestämme lapsella on genettinen isä, sukusolunsa klinikalle luovuttanut tuntematon mieshenkilö. Samalla tavalla kuin lasten saantiin omilla sukusoluillaan kykenemättömällä heteroperiskunnalla on lapsi luovutetun munasolun tai siittiön avulla. Pitäisitkö silloin lapsen sosiaalista isää tai äitiä jotenkin "vähemmän oikeana vanhempana"? Kaikki läheisemme tietävät muuten lapsemme alkuperästä. :)

      Lapselleme selitämme asian oman iän tasoisesti. Olemme jutelleet paljon erilaisista perhemalleista, kuten yksinhuoltajista, uusperheistä, isovanhempien kanssa asuvista lapsista, adoptoiduista vauvoista, orvoista muissa maissa, heteroperheistä ja kaikista muista.

      Lapsemme ymmärtää tässä iässä sen, että äidit ovat rakastaneet toisiaan niin paljon, että he halusivat perustaa perheen. Aikuisena voi haluta vauvan, jos rakastaa toista aikuista aivan erityisesti. Äidit saivat lahjaksi vauvan siemenen joltain ystäväliseltä mieheltä, ja vauvan laitettiin toisen äidin mahaan. Siellä äidin masussa meille kasvoi maailman täydellisin ja kaunein lapsi, meidän oma lapsemme. Ja äidit rakastavat häntä enemmän kuin mitään.

      Kun lapsi vanhenee tai kysyy lisää, me selitämme ja kerromme.

      • pitkätyttö

        Kaunein mahdollinen vastaus! Tuolla tavoin aion itsekin joskus kertoa lapsille taustastaan :) Ihanaa kun jaoit tämän, kiitos!

        Tähän haluaisin kysyä, miten teillä vanhempien nimitykset menevät - onko kaksi ihan vaan äitiä, vai kutsutaanko etunimellä tms?


      • Ksishsksns
        pitkätyttö kirjoitti:

        Kaunein mahdollinen vastaus! Tuolla tavoin aion itsekin joskus kertoa lapsille taustastaan :) Ihanaa kun jaoit tämän, kiitos!

        Tähän haluaisin kysyä, miten teillä vanhempien nimitykset menevät - onko kaksi ihan vaan äitiä, vai kutsutaanko etunimellä tms?

        Kiitos ihanasta kommentista!

        Molempia sanotaan äideiksi. Me ei koettu, että äidille olisi oikein mitään luonteva toista nimeä (vrt. isä, isi, iskä). Tämä on toiminut meillä hyvin ja melkein poikkeuksetta on ihan selvää, kummasta puhutaan. Joskus sanotaan "Iida-äiti" ja joskus kun lapsi huutaa yläkerrasta äitiä ja sillä hetkellä "väärä" äiti vastaa hänelle, sieltä kuuluu: "Eeeeei et sinä! Äitiii!" :D


    • Jdjdjdjdjdd

      Ja kyllä ne heteroperheidenkin lapset "purkavat tuntojaan" ja syyttävät vanhempiaan ties mistä. Samoin voi käydä ihan kenelle tahansa perheelle, eikä se katsonvanhempien sukupuolta. Kukaan ei ole täydellinen vanhempi, vaikka yrittäisi aina parhaansa. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe