Lävistysgalluppi

Lävistetty94

Eli mitä lävistyksiä teiltä löytyy?
Minkä ikäinen olet?
Mitä vielä suunnitteilla?
Mikä kivuliain lävistys?

Itellä löytyy 10 korvanlehdistä, joista kaksi venytetty 5mm.
Kaks perus helixiä oikeessa korvassa. Vasemmassa on triple forward helix, tragus sekä conch.
Naamassa on vasen nenänsivu lävistetty sekä medusa. Suussa kielilävistys sekä tongueweb. Uusimmat tulokkaat onkin nännilävistykset. Yhteensä siis 23kpl.

Ikää on 22, kivuliain lävistys oli kyllä kun medusa lävistettiin toisen kerran (meni arpikudoksen läpi). Suunnitteilla vaikka mitä, mm. Daith tai rook (oikea korva) tai molemmat jos anatomia antaa myöten. Napaan haluaisin myös joskus ottaa, ja ehkä vch genitaalilävistyksen, mutta sitä en lähitulevaisuudessa aio ottaa.

18

770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nojoo36

      No mulla on kolmet normikorvikset, ekat otettu 10- vuotiaana, toiset ja kolmannet samalla kertaa 12- vuotiaana, sitten löytyy oikeasta nenänsivusta 15- vuotiaana otettu nenäkoru, samoihin aikoihin otettu napakoru, oikeessa korvassa on 2 rustokorua ylhäällä, ja vasemmassa 1 ylhäällä, ne on otettu joskus 17-18 vuotiaana. Sitten löytyy Cristina ja nännilävärit molemmin puolin, otettu samalla kertaa 19- vuotiaana, molemmin puolin tragus, sekä viimeiseksi 22-vuotiaana otettu horisontaalinen Clithood.

      Ikää tällähetkellä 36.
      Ei suunnitteilla uusia
      Kivuliain on ollut Cristina.

    • Lävist

      Kun lukee näitä lävistystarinoita, niin ihmetyttää, miksi halutaan rei'ittää kehoa, eli rikkoa sitä tietoisesti. Sitten paraneminen kestää kauan ja voi tulla vakavia tulehduksia. Ihan uskomattoman typerää. Eivätkä lävistykset paranna ihmisen ulkonäköä todellakaan.

      • jebulish

        Eipäs yleistellä, mielipideasia!


    • Mulla on kulmat täynnä, eli 11 kpl. Sit on poskipäis dermalit. Nenäkoru ja septum. Nieburh ja siitä alaspäin nenän varressa kaks. Kielessä, niskassa, meduusa ja alahuules kolme. Sit poskissa... Ja korvissa 15 sisältäen 10mm venyt. Siinäpä ne tais olla. Olen 26 vuotias. Kivuliain läväri oli Micro dermal rintakehään. Ja se kasvo ulos. Vielä otan ainaki nänneihin, napaan, poskipäihin parit dermalit jne...

    • Joksut

      Kuulostaa laimealta näihin aiempiin verrattuna, mutta kuitenkin, kulmassa on 1, kummassakin korvassa 2, ensimmäiset otin korviin 15v, ja kulmakorun ja korviin toiset 16v, ja tosiaan eniten sattunut toiset korvikset.
      Suunnitelmis on ottaa snaket ja labret, napaan tulee syksyllä ja korviin lisäilen kaikkee aina ku rahaa saa säästettyä..
      Ikää tosiaan se 16v :D

    • Jäinmiettimään

      Ja sitten lääkäri sanoi mulle, että ei ole suotavaa tehdä yhtään turhaa reikää kehoon, sillä keho muistaa sen. Mitähän hän sillä tarkoitti?

    • hanaa... Lävistyksiä on kiva ottaa. ma voin suositellä. Menkää ruotsiin... Siellä on Sven ja Peter. Ne tekee upeit läviksii. Vaikka mihin. Esim aivoihin. Te ootte varmaan jo käyny siel. Mä kävin viime viikoll. T:Vilma Ps. mä oon 66

    • kisumimmi

      Korvissa yhteensä 4. Ekat jo 7-vuotiaana! Nenäkoru 16-vuotiaana. Kaks päivää sitten kulmalävistys. Olen nyt 41-vuotias melkein. Pahin oli nenäkoru.

    • issus

      Korvissa 7 joista 1 rustossa. Navassa ja nenässä myös. Eniten sattui ehkä korvan rustoon. Näillä mennään ja lisää en ole ottamassa. Ikää on 34.

    • Lävistyksetonkivoja

      Korvista löytyy 14, sisältäen traguksen, inner conchin ja kaksi 10mm venytystä. Tullut tässä vuosien varrella otettua pikkuhiljaa vaan lisää reikiä korviin :D snakebitet ovat nyt uusimmat tulokkaat ja suunnitelmissa on lähiaikoina ottaa smiley, septum ja industrial.
      Olen 19v.

    • Alabertti

      Minulla on kyrvässä PA eli Prince Albert. Itse lävistys ei juurikaan edes sattunut,mutta kuseminen seuraavat kolme viikkoa melkoista tuskaa..
      Ikää 45-v

      • KivaYlläri

        Totta , ei satu . Mutta omat nesteet puhdistaa ja puuduttaa , ei pitäisi olla kipuja . Paitsi kun tyttöystäväsi alkaa testata uutta koruasi !


    • TytötTykkää

      SATUmaisen hyviltä tuntuvat Quichet , ne aseteltiin kauan sitten . Parasta on etteivät uteliaat näe niitä edes uimahallin suihkussa . Kosketus niihin on taivaallinen .

    • Tragusandinnerconch

      Multa löytyy tragus ja inner conch!
      Otin 15-vuotiaana.
      Suunnitteilla helix (2 ehkä) ja jotain kivaa
      muuta tuonne rustoon!
      Tragus ei sattunut, conch hiukan enemmän... Kumpikaan ei kyllä sattunut erityisesti!

    • MississippiMississippi

      4 korvista, eli 2 kummassaki, sitte on kulmassa lävistys ja sitte rook. Oon siis 13v. Ja oon viel ottamas idtrustialin, snke ja angel bitesit, jestrumin, dermalit, toisen rintakehäön ka toisen poskeen, sit nenän sivuun ja sitte viel ehkö viel helixin.

    • moiiiiiiiiiiiiii

      Eli mitä lävistyksiä teiltä löytyy? Kolme perusläväriä korvista
      Minkä ikäinen olet? 19v
      Mitä vielä suunnitteilla? Korviin 2 perusläväriä ja helix. Napakoru jos uskallan (pelkään että kasvaa ulos ja jää karmean näköiseksi)
      Mikä kivuliain lävistys? Ekat reijät

    • Anonyymi

      4 korvista, ei muuta. Haaveissa Kyl ois hommata joskus nenäkoru, tragus ja vielä yhdet korvareijät. Oon 14v. Noi korvisten laitto ei tuntunut oikeastaan missään.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe