Olen sitä mieltä

tutkinnanpaikka

ettei Kämäki kuntahallinon jäsen voi S24 palstalla ilmoittaa, s24 palstan kirjoittajalle, että "sinua seurataan!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi__ei

      Minä luen tässä sinun kirjoittamaasi avausta eli seuraan sinua onko sekin tutkinnan paikka?

      Kaikkia kirjoittajia "valvotaan" et ole poikkeus joukossa. Valitettavasti.

    • netikytille

      oletko s24 omistaja tai onko sinulla em erillinen valtakirja ja minkä lakipykälän ja momentin perusta seurata ja vielä ilmoittaa seurattaville, että sinua kytätään?, voit ilmoittaa ylläpitoon anonyymisti palöstan viesteistä se on ainut oikeutesi s24, se että "seuraat on s24 palstan lukemista, mutta että julkisesti vielä ilmoitat, kuten nytkin teet, että "sinua seurataan, mielestäni ylittää "lukemisesi valtuudet ja kansalais valtuutesi alkaa poliisiksi ja syyttäjäksi, joka on jo melkoisen brutaalia toimintaa ja loukkaavaa, olet "nettikyttä ja voit olla kammiossasi" mutta että sillä vielä erikseen s24 uhoot ja "imoittelet seurattavalle, tyhmä sinä olet ja "neste noussu korvien tasalle, täytyy selvittää mikä on röyhkeän hommasi nimi! , olisikohan sinun itsesi vuoksi syytä ottaa yhteyttä Atteen psyykalle?, sekin, että paik. lehdistössä "the uhootte on myös yli valtuutenne ja loukkaa kansalaisia, ei ihme, ettei Kärsämäki "nouse, kusi nousee ja Kärsämäki laskee!, Kärsämäelle pitääisi palkata konsultti "Himanen tekemään tutkimusta mikä kärsämäessä "mättää, kai se samalla 700the sen sinikantisen kouluvihkon täyttää ja tekee minkä teki "käteiselle", tosin käkimäessä yksi "vihko ei taitas riittää tai voisi olla, ettei ensimmäinenkään sivu täyttysi sanasta TYHMYYS!

      • Rahastaminen-alkoi

        Uusi hinnasto hall.esityslistalla odottaa junttaamistaan kenellä on vara enää mennä esim. psykiatrille tms.?


    • kustaanesteet

      "Kaikkia kirjoittajia "valvotaan" et ole poikkeus joukossa. Valitettavasti."

      em lauseesi "viesti "ilmoittaa, että olet nettikyttärenki, eli teet kyttäystäsi toimeksiantona, se tekee hommasta jo mielenkiintoiseksi, että kuin "korkealta toimeksianto on tehty? eli missä on "sylttytehdas?

      • logiikkamissä

        Miten se tekee ihmisestä nettikytän tai heidän renkinsä jos tuo esille valitettavana ilmiönä kaikkien kirjoittajien olevan saman valvonnan alaisuudessa sinun kuvitellessa olevasi sillä saralla jokin yksittäinen erikoistapaus?


    • haloovalkoinentalohousu

      Kai se teille "kytille menee jakeluun, että homanne nimi on estää kansalaisen vapaata sanaa ja kirjoitusoikeutta"; ilmoittelemalla, että sinua "kytätään?, eiko "313 riitä, vaan sekin "kyseenalainen kunnia pitää vieläkin alemmas alentaa?

      • logiikkamissä

        Miten sinun kirjoittamista on joku estänyt ilmoittamalla kuinka sinua kytätään? Onko käynyt jopa niin, että kirjoitit siitä jopa avauksen ilman estoja?


    • pmilmoitus

      en "monologikoi "aiheesta enempää

    • häviäjävaivoittaja

      Aiheesta yleisesti sen verran että kumpi osapuoli häviäjän roolissa ovat nämä "kyttääjät" joiden suut on tukittu johtoportaan käskystä vai heidän "kohteensa" joilla mielipidevapaus on käytettävissään siinä missä se "kyttääjiltä" on omien toimesta evätty? Avaaja unohtaa oleellisimman eli sen, että nämä "kyttääjät" ovat vieneet omiltaan yhden oleellisimmista kansalaisten perusoikeuksista eli sananvapauden ja mielipideoikeuden. Kuvittele tilanne missä osallistut keskustelupalstan aktiiviseen seuraamiseen ilman oikeutta osallistua keskusteluihin vaikka miten sielusta ottaisi ja tekisi mieli kommentoida mutta et voi kun elät osana yhteisöä joka tukkii sinun suusi?

      Onko siis perusteltua valittaa kuinka sinun kirjoittelua seurataan kun tahot jotka sitä tekevät heille sitä ei ole edes suotu?

      Mikä oleellisinta et sinä ole mikään erikoistapaus vaan "kyttääjien" kohteena ovat myös omat edustajat siitä voit olla ihan varma. AIkoinaan "kyttääjät" itse osallistuivat sanoisinko aktiivisesti kirjoitteluun suomi 24:lla sen katketessa kuin seinään mikä tarkoittaa sitä että kiellot tuli omille. Mokattua tuli ensin siinä, että ehkä pahin törkykirjoittaja kertoi seuraavansa kuin hai laivaa palstaa vaikka lopetti kirjoittamisen poistaen sitä ennen kaikki aikaisemmat "todistusaineistot" eli omat kirjoitukset varsinkin ne asiattomat. Seuraava moka oli juttu lehdessä missä kerrotiin ihan suoraan kuinka palstoja seurataan ja kerätään materiaalia nettipoliisille. Kun edelliseen yhtälöön yhdistää sen, että omat kirjoittelut loppui homma saa mielenkiintoisia piirteitä tai on ainakin hyvin selkeä. "Omat" ei saa kirjoittaa mitään koska materiaalia kerätään mikä vesittäisi koko idean jos kerätyn materiaalin todistusarvo menisi omien asiattomilla kannanotoilla mikä estäisi kerätyn materiaalin käytön. Edellisellä mielipiteellä en puolla asiatonta kirjoittelua päinvastoin teen ilmiannon ylläpidolle jos sellaisiin törmään. Ei ole vain tullut luettua näitä sivuja enää kovinkaan aktiivisesti kun oleellisin puuttuu eli vastakkainasettelu millä tarkoitan eri leirien kannanottoja.

      • kaartemaisteriko

        Voisit kyllä pysytellä kokonaan pois palstoilta, ei sulla oo mitään annettavaa keskusteluihin. Ei muuta ku pitkälleen ja peitto korviin, äläkä valita.!


      • oitaakovorp

        Paranoidinen persoonallisuushäiriö

        Tälle häiriölle on luonteenomaista pysyvä epäluuloisuus, epäluottamus ja ylenmääräinen herkkyys arvostelulle sekä vihamielisyys. Tällä persoonallisuushäiriöllä on läheinen suhde harhaluuloisuushäiriöihin ja skitsofreniaan, ja se kuuluu niinkutsuttuun skitsofrenian kirjoon. Paranoidisilta henkilöiltä puuttuu luottamus toisiin. He epäilevät ystäviensä ja kumppaninsa uskollisuutta tai ovatko he luottamuksen arvoisia, ja tarkkailevat heidän käyttäytymistään toistuvasti etsien todisteita pahaa tarkoittavista aikeista. Humoristiset maininnat tai vitsit saatetaan tulkita hyökkäyksiksi heidän luonnettaan kohtaan. Paranoidiset henkilöt ovat herkästi loukkaantuvia ja heidän ylpeytensä vahingoittuu helposti pienemmästäkin arvostelevasta kommentista tai kyselystä. He ovat liiallisen keskittyneitä hyökkäyksiin heidän mainettaan tai luonnettaan vastaan, ja pienetkin loukkaukset saattavat herättää suuren vihan ja vastaiskun. He kantavat kaunaa ja hautovat mielissään vihamielisiä tunteitaan pitkän aikaa ja ovat haluttomia antamaan anteeksi solvauksia, vääryyksiä tai loukkauksia joita ovat mielestään saaneet. Paranoidisen henkilön sisäinen maailma on seurausta heidän epäluuloistaan ja epäluottamuksestaan. Heillä on vaikeuksia suhteissaan muihin, etenkin läheisissä suhteissa. Vihamielisyyttä esiintyy aina ja se saattaa ilmetä liiallisena väittelynhaluna, toistuvana valittamisena sekä selkkauksina, tai vihamielisenä välinpitämättömyytenä. Siitä huolimatta että he saattavat tuntua järkeviltä, tunteettomilta ja kylmiltä, paranoidisten henkilöiden tunne-elämä on epävakaa ja yliherkkä sekä he voivat olla vihamielisiä, uppiniskaisia ja purevan ivallisia. Tämä sekoitus salamyhkäisyyttä, kylmyyttä, vihamielisyyttä ja purevan ivallista käyttäytymistä saa usein vastakaikua toisilta vihamielisinä vastauksina mikä vahvistaa paranoidisen henkilön uskomuksia. Paranoidiset henkilöt syyttävät muita omista vioistaan. He ovat valittajia ja nopeita tekemään vastaiskuja, joten he saattavat tulla osallistumaan lukuisiin oikeudenkäynteihin. Koska he eivät uskoudu toisille, paranoidiset henkilöt tarvitsevat itseluottamusta ja tunteen että hallitsevat itse itseään sekä tunteen riippumattomuudesta. Heidän pitää valvoa sellaisia ihmisiä jotka saattavat olla haitallisia. Samalla kun he eivät hyväksy kritiikkiä, he itse ovat erittäin kriittisiä. Yksi ryhmä paranoidista persoonallisuushäiriötä on lähellä Schneider'in ‘fanaatikkoja'. Heillä on piilotettuja suuruus fantasioita vallasta ja negatiivinen käsitys muista ihmisistä, etenkin niistä jotka kuuluvat johonkin toiseen ryhmään jotka tulevat harkitusti olemaan luonnollisia vihollisia


      • liiantutultakuulostaa

        yhistettynä edelliseen narsismi alkaa olemaan homma paketissa. Lisämausteena voi olla patologinen valehtelu.

        hyshys


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe