Kiintiöpakolaiset

Kysyvä

Minne loput kiintiöpakolaiset sijoitetaan Loviisassa? Siis jo tuleiden Sudanilaisten lisäksi?

23

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stenu

      Kuggom on hieno paikka, kelpaa.

    • Lisäävaan

      Loviisa on muutenkin ihan kuollut kaupunki, hyvä että saa lisää asukkaita. Tietysti olisi parempi että ne olisi esim. miljonäärejä mutta miksipä kukaan miljonääri kävisi Loviisassa muuten kuin tankkaamassa uudenmaan kalleinta venebensaa. Kaikki maailman pakolaiset, tulkaa Loviisaan!

    • avoinmielion

      jos opettelee kieltä,maan tavat ja kunnioittaa meidän uskontoa ja ihmisiä ja aikoo ansaita elantosa.mikäs siinä .niin mekin tehdään jos ulkomaille muutetaan jne.

    • Kysyisinvaan

      Tervetuloa vaan. Hieman ihmetyttää, että pakolaisia ei tiettävästi ole sijoitettu Liljendalin ja Pernajan alueille? Johtuuko se siitä, että ne ovat RKP:n tukialueita? Eiväthän Karjalan evakotkaan aikanaan kelvanneet ruotsinkielisille alueille.

      • Ärkoopee

        RKP kielsi 2.n maailmansodan aikaan ettei ryssä hyökkää liian syvälle Suomeen. Rkp myös veti rajan mihin asti natsit voi edetä Stalingradiin. Rkp myös vihjaisi sakuille että normandian maihinnousu ei tule normandiaan. Aika velikultia nuo rkp:läiset. Ihq


    • Toimeksivaan

      Kaupungilla on tyhjiä ja myynnissä olevia kiinteistöjä myös Pernajassa ja Liljendalissa. Niihin voitaisiin sijoittaa pakolaisia. Liljendalissa on rivitalohanke, jolle kaupunki on antanut takauksen. Loviisan kaupungin olisi edellytettävä, että tästä uudesta rivitalosta varattaisiin asuntoja myös pakolaisille.

      • järkeä.peliin

        Jokainen rivitalo/muu talo johon asutetaan näitä potentiaalisia raiskaajia ja terroristeja on sen siliän tien suoranainen ongelmajäte.
        Kannattais tarkoin miettiä mihin vähäisiä rahavaroja kannattaa käyttää.


      • Johanonkummajuttu

        Höpö höpö. Liljendalissa ja Pernajassa on vapaita kaupungin omistamia kiinteistöjä ja vuokra-asuntoja. Ne on heti annettava maahanmuuttajille, joilla on asunnoista huutava pula!

        Aika kummallista, että nimenomaan RKP vaati Loviisaa ottamaan pakolaisia, mutta heitä ei sijoiteta Loviisassa muualle kuin vain Rauhalaan, Määrlahteen ja Ruotsinpyhtäälle.


      • järkeä.peliin
        Johanonkummajuttu kirjoitti:

        Höpö höpö. Liljendalissa ja Pernajassa on vapaita kaupungin omistamia kiinteistöjä ja vuokra-asuntoja. Ne on heti annettava maahanmuuttajille, joilla on asunnoista huutava pula!

        Aika kummallista, että nimenomaan RKP vaati Loviisaa ottamaan pakolaisia, mutta heitä ei sijoiteta Loviisassa muualle kuin vain Rauhalaan, Määrlahteen ja Ruotsinpyhtäälle.

        Jäpikäinen puhuu/kirjoittelee kuin ei olis alaleukaa.
        Aivan kantasuomalaisia on asuntojonoissa satoja syystä, että matuilla on ohituskaista asuntoihin.
        Miksi kunniavieras, joka loisii meidän verovaroilla saa asunnon heti mutta kotimainen veronmaksaja joutuu satojen hakijoiden jonoon?


      • Missäonlaupeus

        Vastustat erityisesti pakolaisten sijoittamista Pernajaan ja Liljendaliin. Pakolaisten vastaanotto päätettiin valtuustossa ja aloitteen siitä teki RKP. Pakolaisia on sijoitettava myös Liljendaliin ja Pernajaan koska niistä löytyy vapaita tiloja.


    • TervetuloaLoviissaan

      Loviisassa on luultavasti vihamielisempää kuin Aleppossa. Peräkammarinpojat peittoaa Isiksen.

      • Jihaad.pommi-muslimi

        REKKAISKUMUSLIMIT, Ihania niitä tarvitaan !!


    • HommiaOdineille

      Voitais itse asiassa ottaa muutama pakolainen enemmän ja lähettää niiden sijasta muutama Odin ja Vastarintaliikeläinen sinne pelipaikoille, kun ne on niin kovia tappelemaan. Jos ei nyt ihan rintamalla niin ainakin ne uskaltais porukalla säikytellä naisia ja lapsia.

    • 2123132132

      Hulluksi on juutalainen sionisti kääntänyt asiat Euroopassa, kun Pro Finlandia -mitalin ("Suomen puolesta") saa tekemällä ja puhumalla vain ja ainoastaan Suomea vastaan! "Kyllä yhteiselle, ei itseensä käpertyvälle itsenäisyydelle", voisi tiivistää ko. palkinnon saaneen runoilijan, Kai Niemisen tuntoja. Taitaa nämä runopojat olla samanlaisia läpi maamme, ikään katsomatta. Isänmaallisuudesta ei ymmärretä mitään, eikä sen eteen – eikä muutenkaan maamme hyväksi – ole mitään oikeaa työpanosta koskaan annetukaan. Yhteiskunnan taakkojahan tällaiset ovat, jotka haaveilevat päivät pitkät kura-apinoista ynnä AIDS-paviaanien suomasta sykkivästä, värähtelevästä rikkaudesta. Sairasta, perverssiä, vahingollista porukkaa kaikki tyynni! Älyn lahjoja kun ei ole suotu, niin annetaan tukan kasvaa, laiminlyödään intiimihygienia ja heittäydytään kaaoksen vietäväksi; jäädään entropiaan makaamaan. Suvakki menee aina sieltä, missä aita on matalin. Mielisairas ja tuhollinen rajat auki -sekoilu ovat oivallisia esimerkkejä moisesta laiskuudesta, saamattomuudesta ja typeryydestä.

      Kai Niemisen kaltaiset älyllisesti jälkeenjääneet eivät voi käsittää, että kaikki ei voi mitenkään "olla yhteistä" – Suomi ei voi olla koko maailman kehitysmaa-apinoiden sosiaalitoimi. Mistä tuollainen äärettömän vaarallinen ja idioottimainen ajatus voi edes tulla? Ja mitäpä jos Suomi ei olisikaan "käpertynyt itseensä" 100 tai 70 vuotta sitten? Mitä jos olisi pellenenät naamassa ja hinttiviitat selässä oltu lompakot sekä persereiät avoimina ottamassa maahantunkeutuja vastaan? Sitähän Kai Niemisen kaltaiset perverssit tylsämielet tahtoisivat toki, mutta olisiko Suomea edes olemassa silloin? Ei tietenkään! Tuota yksinkertaisuutta edes ei voi suvakki, hyysäri ja ammattimädättäjä tajuta, vaan tahtoo kieltää kaiken terveeseen järkeen perustuvan keskustelun ja vastustuksen vihapuheena.

      Sen verran on pakko antaa myöten, että Suomi ei aivan 100%:sesti itseensä käpertynyt, vaan Saksa pelasti Suomen niin vapaussodassa, II maailmansodassa kuin jatkosodassakin. Minä olen ylpeä arjalainen ja kansallissosialisti, joka muistaa kunnioittaen kumppanuuttamme kansallissosialistisen Saksan kanssa. Kai Mäkisen kaltaiset k*llinimemisestä sateenkaaren alla fantasioivat älykääpiöt eivät tahdo eivätkä koskaan voikaan ymmärtää Suomen ja Saksan kansallissosialistista liittoumaa, vaan tahtovat joko unohtaa tai sitten vääristellä historian kulun. Säälittävää porukkaa. Ei siellä, h*ntti-Kai, pantu juutalaista ksenokratiaa so. Neuvostoliittoa hanttiin haaveilemalla turkkilaisten ja lähi-itäläisten p*rseiden ja pallien nuolemisesta, vaikka sinä tahtoisit varmaankin runoilla senkin noin menneen.

      Nämä harhaisessa varjojen maailmassa elävät Suomen vihaajat luulevat myöskin aidosti Suomen olevan yhä itsenäinen valtio. Sitä se ei ole ollut enää pitkään – kiitos juutalaisten, kuten Koivisto, Ahtisaari, Lipponen ja Niinistö. Jos kaivetaan hieman kauempaa, niin tähän sopii paremmin kuin hyvin lainaus ehkäpä Suomen merkittävimmältä revisionistilta, tri Vesa-Ilkka Lauriolta:

      "Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen)."

      Kai Niemisen ynnä muut Jimi Karttusen sukulaisielut tahtovat sulkea korvansa ja silmänsä, jos vain kuulevatkin tämänkaltaista raakaa totuutta puhuttavan. Pelkurin valinta on helppo valinta. Idiootit kuitenkin jankkaavat Suomen olevan itsenäinen, vaikka

      • käskyt tulevat juutalaiselta eliitiltä Brüsselistä
      • rahamme on korollista velkaa sionistisilta yksityispankeilta ja
      • rajamme ovat itse asiassa EU-liittovaltion ulkorajat!

      • 2123132132

        Korollinen velkaraha orjuuttaa, tuhoaa ja tappaa väkisinkin, mutta Kai Niemisen kaltaiset runojenrustaajat eivät edes mieti sellaisia asioita. Heillä on mahtavia teoksia luotavinaan, samalla haaveillen ruskeista ja mustista, jotka täyttävät koko Suomen, Pohjolan ja Euroopan! Voi, sitä moniosaajien ja rikastuksen määrää, jota nämä korkeintaan simpanssin tasolla olevat, hiekka-aavikoilta tulevat loiset meille siunaannuttavat! Minä sitä en näe, mutta punavihersokeudesta kärsivä isänmaansa vihaaja näkee sitä typerimässäkin somalip*skassa. Taitavat olla lahjoiltaan samalla tasolla lemmikkiensä kanssa. Pseudodemokratiamme ei ole mikään ratkaisu tai avain onneen, sillä se ei toimi. Kai Nieminen mainitsee kuitenkin kukoistavan yhteiskuntamme itsenäisyyden ja vapauden merkeiksi "mahdollisuuden kritiikkiin ja keskusteluun". Jaa, eikös se ollutkaan vihapuhetta, kun käytetään tervettä järkeä ja tahdotaan pitää Suomi suomalaisena sekä turvallisena tulevillekin sukupolville? Debattia taas lienee se, kun Timo Soini eli Himo Sioni eli Sionin Pimppa kavereiden kesken sanoo, ettei kansanäänestystä EU:sta tule, "vaikka keräisitte 50 000 ääntä kansalaisaloitepalvelussa." Sanotaan se nyt vielä kerran tähänkin väliin, ettei jää kellekään epäselväksi: Kai Nieminen on s*atanan suuri imbesilli.

        Juutalaisen YK:n – joka toimii yhdessä NATO:n kanssa sionistisen eliitin murha- ynnä ryöstöretkueena – ihmisoikeusjulistusta Kai Nieminen pitää mahtavana asiana. Tottakai hänenlaisensa suvakki eli suomalaisvastainen nielee purematta kaiken, jota juutalainen mielipidemonopoli milloinkin vain ulostaa suoraan hänen kurkustaan alas. I artikla toteaa kaikkien syntyvän vapaina ja tasavertaisina arvoltaan sekä oikeuksiltaan. Väärin! Eihän kukaan nyt voi olla näin kertakaikkisen ulkona reaalimaailmasta ja vailla minkäänlaista empiirisistä havainnointikykyä siitä, etteikö näkisi ihmisten syntyvän, elävän ja kuolevan totaalisen eriarvoisina! Vain maksettu idiootti tai sitten vain muuten ulostetta kallo-ontelonsa täydeltä omaava ihmisp*rse voi edes harkita sanovansa mitään tällaista. Samaan hengenvetoon Kai Nieminen vetoaa juutalaisen roistojärjestö YK:n muihin pilipaliartikloihin, joiden mukaan maahantunkeutuneet, laittomat loiset ovat myöskin oikeutettuja saamaan kaikki haluamansa vapaudet sekä oikeudet – niin uskonnolliset kuin poliittisetkin – rajattomaan täytäntöön, yli meidän kulttuurin, meidän lakien, meidän uskonnon ja meidän kielen. Törkeää puhetta Kai Niemiseltä; epäisänmaalliselta, mielisairaalta lietepaakulta! Hiekka-apinoiden tulee myöskin hänen mukaansa saada vailla mitään ehtoja itsenäisyyttä, vapautta vainoista ja turvallisuutta maastamme, vaikka he jättivät raukkamaisesti oman maansa sotaan. Kai Nieminen sanoo suoraan myös että näiden rikollisten, haisevien ja meluavien kurapaviaanien tulee saada rahaakin meiltä, sillä moni heistä on paennut "taloudellista ahdinkoa". Ei ole poskettomuudella ja röyhkeydellä rajaa! Samasta p*rkeleen palaneesta kaarnanpalasta ovat veistettyjä niin suvakkik*sipäät kuin p*skapärstätkin!

        Tämä v*tun paskasäkki itkee vielä sitäkin, kun kuraturpa-loiset eivät saa edes valita vapaasti asuinpaikkaansa maassamme, eivätkä saa liikkua vapaasti. Niin, Kai Nieminen – jos et ole ymmärtänyt, niin sivistys maassamme perustuu pitkälti vaihdantatalouteen, jossa nimellisarvollisia, pellavasta ja puuvillasta tehtyjä kappaleita so. seteleitä voidaan vaihtaa tuotteisiin, hyödykkeisiin ja palveluihin. Sinä voit aivan vapaasti jatkaa somalin, turkkilaisen ja afgaanin sp*rmannielemistä, mutta meidän tervejärkisten, patrioottisten suomalaisten ei tarvitse osallistua kaltaistesi sosiaalipummien – ei kotoperäisten eikä importoitujenkaan – vastuukettomaan elättämiseen. "He eivät voi aina edes valita vapaasti, mitä syövät", jatkaa tämä p*skakasan muodon ottanut humanoidi. Eipä, kuule, voi aina suomalainenkaan valita, mitä syö – jos ei, meinaan, ole lompakossa sitä katetta riittämiin. Kai Nieminen on kuitenkin sen kaliiberin monikulttuurihaihattelija, ettei hän moista ymmärrä. Ilmeisesti apurahoilla ynnä muilla hyysärin etuuksillaan loisivan runopojan elämä ei ole ihan yhtä nuukaa.

        "Hyvin harva heistä saa työtä, saati koulutusta vastaavaa työtä", mökeltää ehkäpä Euroopan tyhmin mies, Kai Nieminen. Katsos, kun näillä kehitysmaalaisilla jätteillä ei ole minkään valtakunnan osaamista saati koulutusta. Kamelintaluttajilla ja vuohenn*ssijoilla ei maassamme perinteisesti juurikaan ole tilausta. Nyt päästäänkin siihen OIKEIN hauskaan kohtaan, kun on aika lyödä tietoa ja totuutta – kaikenmaailman niemisten sekä koukkunokkien pahinta vihollista – tiskiin:

        "Kansainvälistä suojelua tarvitsevat" eli maahantunkeutujat eli LOISET verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

        • neljän ensimmäisen vuoden aikana apinoiden työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
        • yhdeksän vuoden aikana 40:ään prosenttiin
        • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
        • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!


      • 2123132132

        Sitten kun vielä ajatellaan, kuinka moni näistä yksintulleista parta-apinoista on iältään 30–40, niin ei voi kuin todeta heidän pääsevän suoraan eläkeputkeen Suomessa! Ja siis työttömiä, eläkeläisiä ja loisiahan meillä ei ollut tarpeeksi vielä omasta takaa, eihän? Tiedot ovat peräisin Euroopan Maahanmuuttoverkostolta, joka itsekin täysin avoimesti myöntää tutkimuksessaan näiden parasiittien koituvan pelkäksi rasitteeksi ja lopulta turmaksemme, jos emme asialle mitään tee. Debiili-Nieminenkin jotenkin näyttäisi ymmärtävän näiden syöpäläisten ja iilimatojen absoluuttisen sopeutumattomuuden, kuulumattomuuden sekä tarpeettomuuden maallemme, mutta tästäkään huolimatta suvakin aivorähjät eivät osaa laskea 1 1 ja jatkavat sen neliskanttisen palikan työntämistä pyöreään reikään...

        Nuo jätepaakut ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Voisi verrata kouluttamattomaan koiraan. Tänne tuovat haisevan, kaikin puolin saastaisen olemuksensa meidän riesaksi, kun oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis OIKEITA kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää P*SKAA, kuten nuo h*lvetin apinat itsekin. Ei niiltä mitään voikaan odottaa. Rajalla jokaiselle pulttipistoolia ohimoon. Tänne jo päässeet on tuhottava pois mahdollisimman edullisella tavalla eli hukuttamalla/polttamalla elävinä tai vaikkapa tiputtamalla korkealta jyrkänteeltä alas. Nuo luvut näyttävät vielä hurjemmilta, jos vertailukohdaksi p*skanaamoille otettaisiin EU:n sisältä tulleet, valkoiset eurooppalaiset tai pohjoismaalaiset! Mutta meidän syytähän näiden parasiittien aivottomuus on tietysti. Kai Nieminen poteekin huonoa omaatuntoa, sillä apinat joutuvat elämään "jatkuvassa epävarmuudessa" ja heidät saatetaan "milloin vain karkottaa muualle tai takaisin sinne, mistä he tulivatkin." Eli siellä odottaa se p*skaturpien itsensä luoma ihana kaaos, "kulttuuri", sota ja tuho sekä pers'aukisuus, joka meidän olisi hetimmiten poistettava! Eivät, raasut, saa perheitänsäkään edes tuoda täyshoitoon maksettaviksemme, muistaa pässi-Nieminen ulista vielä. Kuinka voi tulla yhdeltä "mieheltä" p*skaa noin paljon – käsittämätöntä‼

        P*rseaivo-Nieminen sanoo suomalaisia yllytettävän parhaillaan itsekkääseen nationalismiin pelottelun keinoin. Tämä intellektuaalinen reppana ei tajua, että itsenäisyys juuri on sitä nationalismia, tervettä muukalaisvihaa ja aitoa patrioottisuutta – ei siis mitään hölynpölymitalien muodossa suitsutettavaa h*oraamista. Nieminen onkin pelkkä typerä h*ora, sillä ei tajua jo tuota aikaisemminkin mainitsemaani faktaa, ettei Suomea olisi edes olemassa jos hänen käsityksensä kaltaista "patriotismia" olisi aikoinaan maassa toteutettu. Kun kaksi aivosolua oikein hieroo kylkiään yhteen, saa Niemisen-pässi sellaisenkin ajatuksen tyhjään kaaliinsa, että Suomen eläkerahastoillakin SAATETAAN pelata herrojen toimesta. No, kyllähän se näin on, Kai! Jos olisit hieman seurannut aikaasi sinäkin, niin muistaisit kuinka juuri näistä ihmisten rahoista suli aikoinaan yhdessä yössä miljardeja; jopa 75% pois! Todellinen onnenkantamoinen oli se, että kasinopöydän pyöräytykset ja tuplaukset osuivat heti perään oikeinkin, ja rahastot nousivat kaikkien aikojen ennätykseensä.

        K*sipää-Kai ei myöskään tiedä, kuka maailmaa todellisuudessa hallitsee. Minä voin vastata hänelle siihen: JUUTALAISET. Mutta asia jota emme todellakaan tiedä, on se mitä kaikkea saastaa rajojemme sisälle par'aikaakin lappaa. Siinä on Niemisellekin aktuelli ja akuutti uhkakuva mietittäväksi! Alueellinen koskemattomuus Suomelle koitti 60 vuotta sitten juutalaisen N-liiton vetäytyessä Porkkalan vuokra-alueilta. Sokea runoilija sekä maailmanrauhautopialle r*nkkaileva sepostelijamme ei kuitenkaan näe sitä, että nyt maamme on jälleen vieraan vallan vihollisten täyttämä. Se, mikä tapahtui aikanaan vallankumousten ja sotien avulla nopeasti ja väkivaltaisesti, on nyt tapahtunut sionistisessa EU-liittovaltiossa niin hitaasti, että aivopestyt ja muuten vain typerät suomalaiset pitävät sitä NORMAALINA KEHITYKSENÄ!


      • 2123132132

        Perustuslaki on tuhottu ja nuijittu alas Suomessa "demokratian" avulla. Nuija-Nieminen luuleekin kansan tahtoneen nämä maanpetturit valtaan ja viemään meidät tuhoisaan EU:hun sekä tappavaan euroon. Ja muistaapa hän vielä kertaalleen kehua järjestelmäämme, jossa voimme "kritisoida poliittista hallitustamme ja vaatia virkamiehiä vastuuseen toimistamme." Nyt oli jo kyllä NIIN paksua, että‼ Siinähän kritisoit hallitusta, joka ei todellisuudessa yhtään mistään päätä. Siinähän vaadit päättäjiä vastuuseen, vaan eipä näytä toimivan: Sipilällä kahdet sisäpiirikaupat ynnä ministeriöasemansa väärinkäyttö jo plakkarissaan – Lehtomäellä syyllisyys jälkimmäisenä mainittuun rikokseen. Vanhasesta taas oli ollut rikostutkimus jo yhdeksän päivää käynnissä, kun hän tapojensa mukaisesti änkyttäen päätti yht'äkkiä erota Keskustan puheenjohtajan sekä pääministerin pallilta, vedoten johonkin mystisesti puhjenneeseen sairauteen, joka vaati molempien jalkojen välitöntä operoimista. Mauri Pekkarinen ja Ilkka Kanervakin sen kuin porskuttavat myöskin vain – läpämädät rikolliset. Niukalla aivotoiminnalla siunattu Nieminen pitää kuitenkin systeemiä toimivana.

        Siihen kun vielä saisi vastauksen, että kuka MEISTÄ KANSALAISISTA sen vaarallisen parasiitti-invaasion tänne mahtoi hyväksyä ja tilata... Jaa, se taitaakin olla vihapuhetta, joten annetaan olla.


      • Ylimääräistäaikaako

        Mikä vitun arjalainen? :D


    • ihantavallinenmies13

      Mielummin juutalaiset kun sinunlaisesi pienet pallopäät.

    • sitteneiriitoja

      antakaa ne mökkitontit niille sodan uhreille..

    • ahdistelijamamu

      Mihin näitä raiskarimatuja tarvitaan ? Jihaad !

    • Keipsalonukko

      eli mökki on asuttu,kun menet.IHANAA!Ja huomaa,nyt saa se ruma vanhapiikakin.Eli kaikki voittaa,ja saa rumakin vanhapiika/lespo miestä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe