syyspäräys

voihannenät

aika vähä sakkii ilmottautunu
pitäskö tehdä jotain

50

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 35465

      Jep , ilmoittaudu sinäkin

    • PorinKarhu4

      Taitaa jäädä pitämättä koko kisa. Ketään enää kiinnosta ja eipä vissiin oo Porista positiivista palautetta tullu viime aikoina

      • 478

        ei jää pitämättä , sinne mennään , lippu korkeella ja ylimmällä lauteella hyvässä saunassa / seurassa


    • 4141569

      olikko ajatellu alottaa aktiivisen junnutyön uusien kuskien sisäänajamiseen lajiin? vai mitä?

    • HävyttömänKallista

      Kannattaako Poriin mennä ollenkaan? Suomen kalleimat ratamaksut, helvetin kovat ekomaksut, kylmä sauna, saunasta ei saa lämmintä vettä...

    • lämmintävettäon

      Näin se vaan on Porissa tapana ollut rahastaa paikan päälle tulleet. Ja palvelut on mitä on. Eli "tyhjän saa pyytämättäkin".... Taitaa olla monet muutkin tajunneet, kun ilmoittautuminen noin takkuaa. Rahat on meneet jo kesän sarjakisoihin ja sponsorit ei anna enää rahaa kun talous on tiukalla. Sanotaan nyt kotona ja säästetään rahat tulevaan kauteen.

      • 36574

        Monestako kympistä nyt on oikeasti kyse


      • hlhlhlhlhlhlhlhlhl
        36574 kirjoitti:

        Monestako kympistä nyt on oikeasti kyse

        Taitaa monella olla kyse periaatteesta, muualla saat maksamallesi ns. eko-maksulle hivenen vastinettakin, toimivat sähköt, lämmintä vettä saunalle (edes joskus), kuuman saunan yms.


      • 6578

        Onhan Porissa lämmin sauna , sähköt pelaa , kunhan sisäkäyttöön tarkoitetut jatkoroikat pidetään kotosalla sateen sattuessa , ja huolehditaan että ovat ehjiä.Meinaatko että muualla jäte menee vähemmän stressaavalla kyydillä kaatopaikalle vai mitä sinun mielestä ekomaksu pitänee sisällään ? , Periaatteesta kannattaa toki mököttää kotosalla , ja olla tyytyväinen kun runkoputki säästyy ...


      • ghghghjgttuhgj

        Jos Pori pitäisi edes jollain lailla kiinni (kilpailujärjestäjien) yhteisistä sopimuksista eivätkä hinnoittelisi melko mielivaltaisesti näitä maksuja portilla voisi porukkaa tulla enemmänkin ajamaan. Ja mitä näihin sähköihin ja saunaan tulee niin kyllä löylyt on lähinnä mielikuvan asteella ja kuuma vesi on mikäli joku on tuonut kuumapesurinsa lainaan. Jokohan siellä on nurmi sentään saatu sileäksi kun keskikesällä rata oli kuin heinäpellolle pudotettu.


      • 7865454

        Täällä itketään jo vaikka kisat ei ole edes olleet , toiset koittaa talkoilla järjestää . Haistakaa pitkä vittu ja tehkää ite kanssa jotain


    • lisääluokkiavaan

      Vois vielä joku Mikko Laineen lisäksi tuoda lisää luokkia Suomeen niin saadaan vieläkin pienemmäksi osallistujamäärät per luokka.

      • syvältä

        tuntuu kourivan.


    • 7870

      minä voin

    • porionout

      Riittää se lämmin vesi paremmin siellä saunassa, kun ei ole niin paljoa porukkaa. Ja eikös se laatu korvaa määrän??

    • hinnatkohdalleen

      Kilpailukutsussa on hinnat annettu. Jännitystä vaan että mitkä on Porissa portilla perittävät hinnat.....Voiko Porilaisten luottaa????

    • Khgcuot

      77. Onko ikinä ollu näin vähää??

    • Poripärisee

      Tänä syksynä on poikkeuksellisen paljon kuskeja lähdössä ulkomaille. Ok MM, Rotax ja X30 finaaleihin. Luulen että monella ei aika/budjetti veny poriin

    • qwertyuiopå123

      Kyllä tämä oli jo kevätpäräyksessä tiedossa, että näin käy. Ei pahalla.
      Kukaan ei missään vaiheessa korjannut liikaa perittyja maksuja, vaikka kaikki kilpailija kohtaisesti kirjattiin ylös, kuinka paljon kukin viikonlopusta maksoi.
      Kukaan ei korjannut tietoa, että saunan kylmää vettä ja viileitä löylyjä perusteltiin varikolla seuran "säästötalkoiksi"

      Nyt sitten meni näin.

      Me ollaan menossa silti Poriin, jos kisat ajetaan, koska en usko näitä tulevan eteen toista kertaa.

    • biiigDiiick

      Mä oon ainakin tyytyväinen. Varikolla on tilaa mukavasti. Saunassa kuuma vesi ja löylyt riittää paremmin. Lähdöissä ei liikaa porukkaa. Eikä tarvitse kauheasti rutistaa, että pääsee palkinnoille. Ja muutama hyväpeppuinen karttimamma vielä keinuttaa lannetta varikolla niin se riittää. Joskus joku on eksynyt kyläilemäänkin,ehkä tälläkin kerralla.

      • toisettykkää

        Joo mä tiedän...sä puhut tosta kierrättämisestä. Se on ollu kovassa huudossa viime vuosina.


    • mikävnpvaivaa

      Porin pirun ei varmaan lämmitä saunaa lainkaan, kun rahaa ei ole paljoa tulossa. Sähköä ei ole saatavilla ja jätteet viedään kotiin. Säästövinkki tähän syksyyn. Keväällä kisat saattaa olla peruutukset alla, kun ei tule näitäkin vähiä kuljettajia.

    • On aika vakava paikka käsillä Suomen kartingissa.

      Vuonna 2009 tehtiin Porin osallistujaennätykset.
      Kevätpäräys: noin 275 kuskia.
      Syyspäräys: noin 272 kuskia.
      Melkein 200 kuskia on kadonnut.

      Se ei johdu Porin kerhosta, vaikka olisi ja onkin kritiikin aihetta. Se ei tosiasiassa johdu saunaveden tai kiukaan kylmyydestä, vaikka sellaisesta on helppo nokkia järjestäjää -ihan aiheellisestikin.

      Saunaa ei kuitenkaan kävijäennätysvuonna 2009 ollut lainkaan ja muutenkin oltiin kuin sillit purkissa. Sähköt oli mitä oli -kuten edelleenkin- ja oli ahdasta ja niukkaa.
      Sen muistaa, kuka paikalla oli. Muistan myös, että oli myös kivaa.

      Siitä on tultu rajusti taaksepäin.

      Taantunut kehitys näkyy kaikissa kansallisissa luokissa, missä enemmän missä vähemmän. Kisoja osataan kyllä järjestää, mutta kuskeja puuttuu ja ne ovat hajallaan useissa luokissa.
      Halutaanko kisoja ylipäätään kohta enää järjestää enimmillään muutamalle kymmenelle autolle on hyvä kysymys. Seuroille kilpailunjärjestäminen on ollut tulonlähde, kun kilpailijoita oli paljon.

      Nyt on tiukkaa päästä kisajärjestäjänä edes omilleen. Voi olla, että päräyksen järjestäminenkin on vaakalaudalla näillä automäärillä.
      Ilman rahaa kun ei voi kehittää mitään eikä investoida mihinkään. Ei edes maksaa pakollisia kuluja.

      Karting on nyt tämän aikakauden pahimmassa aallonpohjassa, sitä ei voi enää kiistää millään mittarilla. Kulut nousevat, kuskit hupenevat ja harrastajien kukkarot ohenevat. Silti maksut eivät ainakaan alene, päin vastoin -ympäristömaksun uittaminen kisamaksuihin on siitä hyvä esimerkki.

      Yleinen taloustilanne ei parane aikoihin edes vuoden 2009 tasolle, talouskasvu on lähivuosina kituliasta ja tulee olemaan sitä vuosia, joten sieltä on aika turha odottaa apua.
      Jotenkin vaan tämä kiistatta kallis mutta hieno laji pitäisi saada vietyä kunnialla käsillä olevien ja tulevien vaikeiden vuosien läpi.
      Kinastelematta keskenään, oikeasti ratkaisuja etsien ja löytäen.

      Jotain fiksua pitää tehdä ja pian.


      .

      • mattipuhakka

        no toi määrä oli normaalisti takavuosina, mää oon ollut siellä tulospalvelussa kun on ollut yli 300 kuskia, ne oli kulta aikoja nyt nähdään että ei oikein missään oo kunnolla kuskeja, Joku siellä kirjoitti että akk ja karting liitto, jos vähänkin tietää asioita, niin ei voi sillai sanoa, sillä ei karting liitto oo yhtään sen enempää kuin esim mikä tahansa seura, liitto on vain seura muiden mukana. Hyvä seura sillä se jakaa nuorille palkkinoita niistä kilpailuista mitä Akk on antanut seuroille, pitää leiritoimintaa ja jakaa myös avustuksia. eli kannattaa ottaa selvää mitä kukakin tekee. eikä kannata auttavaa kättä kovin paljon haukkua.


    • AaKooKoo69

      Kannattais AKK:n / Kartingliiton varmaan herätä ja alkaa miettiä millä saatais joku järki tähän hommaan.

      • 123gti

        Tietysti AKK ja Kartingliitto. Ja kaikki muut voikin sitten olla olusilla ja odotella tuloksia.
        *syvä huokaus*


    • 556778

      Niin tai kaikki jälki-ilmoittatumaan ja nauttimaan hyvistä kisoista

      • 556

        Mutta kun unohdettu lajin alkupään luokat cadet, micro, raketj. Turhaako näille mitään järjestellä?


      • Kartti-iskä

        Kaikesta huolimatta mekin oltais Poriin menty, jos vaan olis ollut tarjolla microa tai raket jr.. Mut nää porin kisat onkin isojen poikien tapahtuma, niin ei sinne pienempiä lapsia haluta.. Yhtälailla rahaa nekin tois ..


    • 55678

      Kartingia viedään bisnes edellä, eikä suinkaan lajin tarpeet edellä. Tämä malli tuotu kattojärjestön päätöksen tekoon asti. ( esim. lappalainen,pakari, vainio ). Harrastajien ja lajin paras unohdettu. Tälle pitäis tehdä jotain.

    • Raket95

      Nyt olis jo viimein korkea aika jättää junior-luokitus historiaan... Porissakin olis ollu vähintään 20 rakettia samassa lähdössä jos junnut olis otettu mukaan. Kumma kun Kf 6 pystytään ajamaan sekaisin?

    • Raket95

      Kaikki vaan hehkuttaa "omia" luokkiaan ja kokonaisuus ei ole enää kenenkään kiinnostuksen kohde. Mielenkiintoista nähdä minkälainen kilpailu on parin vuoden päästä siitä kuka saa järjestää Akk:n alaisia kisoja? Ei saata olla montaakaan seuraa jolla persaus kestää?

    • Housuisaonjo

      Mitäs AKK on tehnyt lajin eteen vuosien 2009 jälkeen? Ei mitään ja tässä on tulos.Tai jos on tehnyt, niin sellaisia asioita, että harrastajat ovat kaikonneet ja uusia ei ole tullut. Tässäpä siis ollaan.

    • 715

      Aika moni on tainnut lähteä raviohjastajiksi isojen rahojen perään ja jättänyt karting-pelleilyn syrjään. Eipä heitä voi siitä kyllä moittia.

    • vihreätalli

      ei oikein kulje moninkertaisella rotaxin mestarilla porissa...oiskohan mörkömoottorin puutteella mitään osaa asiaan...

    • 55557

      Mukavat kisat oli, kiitos järjestäjille . Keväällä taas uudestaan .

    • polliti

      Jep.Niin oli.
      Saunassa riitti lämpö ja lämmintä vettä vielä puolille öin :D
      ja yhtään örveltäjää ei ollu paikalla :D
      KIITOS

      • kjkkkkjkk

        No joo. Rahaa meni 830e. Koko kausi nielaisi 7100e. Jaksaisko taas ensi vuonna. Enpä tiedä.


      • tjrt
        kjkkkkjkk kirjoitti:

        No joo. Rahaa meni 830e. Koko kausi nielaisi 7100e. Jaksaisko taas ensi vuonna. Enpä tiedä.

        koko kausi 7100...? siis bensat vai? mulla meni koneisiin saman verran...koko kausi, jos tähän lopettaa, oli 17550€...


      • kjkkkkjkk

        Koneet ja rungot tuli sponsorilta. Eli samoissa ollaan, jos lasken ne mukaan.


    • lkjhlkjh

      Hyvät kisat oli. Osallistujia olisi saanut tietysti olla enemmän.
      Saunakin oli kuuma ja lämmintä vettä riitti.
      Kevätpäräyksessä nähdään.

    • X30vsrotax

      Taitaa rotax viedä voiton harrastus luokissa. Rotax Senioreita viivalla 16 ja Rotax Junioreita 14. Kun taas X30 Senioreita 12 ja Junioreita 3 joten koko luokka jouduttiin perumaan. Olisiko selvinnyt kauden aikana että ylläpitokustannukset ovatkin eri luokkaa rotaxiin nähden?

      • eiäxämiäs

        Oiskohan sillä mitään tekemistä että äxä kuskit on nyt ruattissa ajamassa jotain kisaa.


      • 456345

        Ei , jos muutama on ollut niin hyvä niin


      • puhelinlangatlaulaaa

        Totta. Ja vielä kun soitellaan talven aikana kaikki tutut läpi niin saadaan ruudukot täyteen.


    • PYLLYSTÄKAIKKI

      Kyll Porilaiset saavat kohta pistää lapun luukulle. Sekä Päräykset antaa semmosille tahoille ja järjestäjille, ketkä hoitaa hommat alusta loppuun saakka. Missä jälkimarkkinointi ja tulokset.

      • 76554

        Mitä jälkimarkkinointia tarvitset ?


    • eiedesmenerimaahipoen
    • jupajuu

      Niinpä niin. Onko Pori kuulolla. Joku kyseli tuloksia ? Missäs ne viipyilee? Ei vain enää Porin Paronit toimi, alamaissa kun ovat. Markkinoikaa ja myykää tapahtumat yksityiselle tai miksei koko ratakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      109
      1890
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1485
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1457
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1449
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1378
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      98
      1299
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1297
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1107
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe