Onko Suomessa jo sota?

Kriisitietoisuus

"SPR: "Katukeräyksellä kerättiin varoja katastrofirahastoon, mistä autetaan sotien ja onnettomuuksien uhreja Suomessa ja maailmalla".
Oliskohan tuon Nälkäpäivä-keräyksen nimi hiukan harhaanjohtava?"
https://www.punainenristi.fi/uutiset/20160917/onnistunut-nalkapaivan-katukerays-paattyi-lauantaina


Miksi armeijahiukset(ananaskampaus) tulleet Suomessa muotiin, miksi suomalaisten sodan aikainen sijoituspaikkatiedote lähetettiin, miksi kertausharjoituksia lisättiin, miksi USA ja Nato harjoittelevat Suomen kanssa jatkuvasti, miksi hätävarauutisointia ollut Suomen mediassa, miksi Saksa tiedotti asukkaiden kriisin aikaisesta muonituksesta, miksi Saksa suunnittelee palauttavansa asevelvollisuuden, miksi talouden graafit sahaavat kuin yleensä ennen sotaa jne.

Mitä meiltä pimitetään? Onko velkatalouskupla puhkeamassa ja omistajat sekä heidän varallisuutensa ja sijoituksensa halutaan pelastaa täsmäkriisillä esim. sodalla vihaisen kansan käsistä?
Sotateollisuus ja uudelleenrakennusteollisuus ovat hyvä tapa pitää sijoitukset kasvu-uralla jatkossakin. Sodan varjolla saadaan myös valtiontaloudet niin huonoon tilaan että jo valmiiksi(sopivasti) yhtiöitetyt valtion omistukset ja luonnolliset monopolit voidaan myydä pilkkahintaan omistajaluokan eliitin hyväveljille. Näin rahaeliitti saa kaiken omistuksen hallintaansa, joka pitää kansan heikkona, ohjailtavissa ja kurissa.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelijää

      Sodan alusaika, jossa viha leviää, laiton vapaana yms. Myös rikollisia saapuu Suomeen. Luin tai kuulin jostakin, että sekin Otanmäen tappaja olisi viety Oulusta sinne, ja lähettäjillä olisi tietoisuus tuon tyypin vaarallisuudesta. Ilmeisesti kuitenkin haluttiin viedä muualle, ajateltiinko että siirto pienemmälle paikkakunnalle voisi olla hyödyksi tuon matun mielelle? Ei ollut. Tunteet pitää käsitellä, ja jos on taustalla väkivaltarikollisuutta ja tappoja, niin ei sellainen ihminen voi kulkea vapaalla mielellä.

      Erityisesti olen huolissani siitä, että tänne tuodaan selkeästi sotaan osallistuneita nuoria miehiä. Jokainen kuitenkin ymmärtää, ettei turvapaikan tarve katso sukupuoleen. Paavo Väyrynen ehdotti sitä, että voisi perustaa leirin turvapaikanhakijoille oliko nyt Pohjois-Afrikkaan vai minne. Mutta mitä on tapahtunut? Eivät ilmeisesti ole korvaansa heilauttaneet idealle. Mutta mitkä ovat Suomen mahdolliset voimavarat hoitaa matu-politiikkaa niin, ettei oman maan kansalaisten asioiden hoitaminen kärsi siitä? Resurssit ovat silloin liian vähäiset, jos poliisilla ei ole riittävästi resursseja hoitaa oman maan kansalaisiin kohdistuneita rikoksia. Tähän on tultu. Onko poliitikot tietoisia tästä, että vaikuttaa siltä, ettei resursseja suunnata kaikkien oman maan kansalaisten asioiden hoitamiseen?

      Tietoisuus kasvaa, mutta sen ei annettaisi kasvaa tiettyjen asioiden suhteen. Sopii kysyä miksi? Eihän sekasortoiseen tilanteeseen johdatteleminen ole minkään maan etu, ei edes kenenkään ihmisen etu. Mikä tämä tilanne on, mikä nyt on?

      Suuresti ihmettelen ja syvästi olen harmissani siitä, että tämä maa valuu pikku hiljaa väkivaltaisuuksien myllerryskentäksi. Sitä en ihmettele, miksi se tapahtuu. Väkivalta tuo muassaan väkivaltaa, ja homouden kannattaja ovat pistäneet yhden etapin ensi vuoden maaliskuulle. Sen jälkeen kukaan ei voi enää olla tässä maassa vapaasti. Ei varmasti. Kerron yhden unen tähän, jos joku on tänne asti lukenut. Tämä uni on asiasta toiseen - mutta se on uni ja nähty lähiaikoina.

      Siinä unessa olin lapsuuteni kodissa. Ajattelin, että tänne sitä sitten on tultu näitä odottelemaan. Jokin niin kuin säätiedotus siinä oli merkittynä johonkin, oliko lehdessä vai missä, en osaa sanoa. Se tiedotus oli niin kuin porottavan helteen merkki, mutta vieläkin enemmän. Se merkki oli ehkä niin kuin jokin poltettu matto, niin kuin merkki siitä, että tulee sellainen kuumuus, joka polttaa. Tiesin, mikä se on. Se on ydinsota. Oli jo menossa se päivä, ajattelin pakoa. Kajaaniin olisi pitänyt/kannattanut lähteä ja/tai Venäjälle siitä pakenemaan. Oli jo menossa se varoitettu päivä. Kauempana näin pommitetun savuavan talon. Lähdin poistumaan kotoa. Yksi veli oli lähdössä kanssani. Hän oli jo mennyt autolle. Minulla meni tavaroita keräessäni aikaa, mutta vihdoinkin lähdin menemään parkkipaikalle. Näin siellä sen läheisyydessä savuvan karhun. Sen lähelle ei kannattanut mennä. Soitin veljelle tiedustellakseni lähtöä. Hän sanoi käyneen sellaisen onnettomuuden, että kissa oli jäänyt auton alle, eikä hänelle ollutkaan avaimia. No, minulla oli... Symboleita tuossa unessa on. Mutta teemat selkeät: tulee hellepalo, pitää paeta, matkassa on mutkia, mutta eteneminen järjestyy.

      • ihmettelijää

        Minä olen kyllä rukoillut Jumalaa, että voisiko Hän järjestää meidän maan jakamisen senkin takia, kun tuo homolaki tulee. Niin että meillä muilla olisi se Jumalan tarkoittama alue, jossa voi elää. Maa voitaisiin jakaa prosentuaalisesti: toiselle puolelle Jumalan kannalla olijat, toiselle puolelle homot ja heidän kannattajat. Olen tätä rukoillut, kun tiedän, mitä mieltä Jumala on tuosta homoudesta. Olen täysin varma siitä, että tuollaisen synnin hyväksymisestä tulee rangaistus. Mieleeni tuli, että on ihan täysin mahdollista Jumalalle tehdä tuo jako. Ennenkin on Jumala jakanut porukan kahtia.


    • ihmettelijää

      Yksi merkittävä vaaratekijä, mikä nykytilanteessa on: miekkareihin voi soluttautua väkivaltaista porukkaa! Ei varmaan kukaan seulo pois heitä, ja tee tutkimuksia toisten mielistä, millaisia ne ovat.

      • RahavallanKaappaus

        "SUOMEN ULKOPOLITIIKKAA JOHTAA SALALIITTO?
        Paavo Väyrynen tuoreessa avauksessaan:

        "Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa näyttää johtavan taustalta joidenkin poliitikkojen, talouselämän vaikuttajien ja upseereiden muodostama salaliitto, joka saa tukea johtavista tiedotusvälineistä. "
        http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223354-suomen-linjaa-on-selkiytettava

        Suomessa on vallan kaapannut EKokoomusmafian oikeiston hyväveljet, joiden hallussa on myös valtamedia. PersKeKo-porvarihallitus toteuttaa tämän mafian EKokoomuspolitiikkaa.


      • Provokaatiotalous
        RahavallanKaappaus kirjoitti:

        "SUOMEN ULKOPOLITIIKKAA JOHTAA SALALIITTO?
        Paavo Väyrynen tuoreessa avauksessaan:

        "Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa näyttää johtavan taustalta joidenkin poliitikkojen, talouselämän vaikuttajien ja upseereiden muodostama salaliitto, joka saa tukea johtavista tiedotusvälineistä. "
        http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223354-suomen-linjaa-on-selkiytettava

        Suomessa on vallan kaapannut EKokoomusmafian oikeiston hyväveljet, joiden hallussa on myös valtamedia. PersKeKo-porvarihallitus toteuttaa tämän mafian EKokoomuspolitiikkaa.

        Suomi on siirtymässä sotatalouteen ja valmistautuu sotaan!
        http://raunolintunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196615-suomi-on-siirtymassa-sotatalouteen-ja-valmistautuu-sotaan


    • MuutanSinne

      Valkoisen rodun ainoa toivo on muodostaa oma turva- alue jyrkkine rajavalvontoineen.
      Sellainen voisi olla Venäjä missä kansallistunne on voimakasta eivätkä anna näägereiden silmille hyppiä.
      Kohta ehkä voimme anoa sieltä humanitaarista turvapaikkaa.

      • roppakantaa

        Koska muutat sinne Venäjälle, vai sieltäkö kirjoitat? ;-D


      • wqerewqrqwrewrw

    • funtsariii

      Jonkinlainen viimeinen mahdollisuus ajaa NWO sisään meininki on kysessä, siihen kuuluu nyt laaja sotatoiminta kaikkia vastaan.

      • SudetjaLampaat

        Bilderberg groupissa ja hyväveljien vapaamuurariloosheissa nämä jaettu asianomaisten tietoon ja meitä vastaan.


    • gfjjfgfjgfjgfgjjf

      Niin. Totta on että Eurooppa on menetetty lukuunottamatta pieniä saarekkeita.
      Viro, Puola, Unkari mainitakseni. En tiedä kauanko voivat pitää pintansa.
      Mielessäni on käynyt että emmehän voi antaa valkosen rodun kuolla?
      Jos sekoitumme niin muutumme kaikki puoliapinoiksi.

    • tarvin

      Suurin osa spr:än rahoista menee raskaan organisaation pyörittämiseen ja pomojen huikeisiin palkkoihin taitaa pääjehu suomessa hankkia semmoset 110000 vuodessa, sinisilmäiset aivopestyt idiootit rekrytoidaan ilmaiseen työhön keräämään varoja punainen kuppi kädessä.

      On ihan ilmeistä että evoluutiossa on tapahtunut notkahdus alaspäin suomessa, sen näkee jo hallituksen järjettömissä päätöksissä.

      Muutaman sadan vuoden kuluttua täällä asutaan jo luolissa ja maakuopissa.

    • beethooven

      Ei ole vain iänikuinen lama vallitsee maassa yhä aina avaan vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen valitettavasti lieveilmiöineen.

    • OrwellSanoiOikein

      Kohta sensuuri tarttuu myös näihin nettikirjoitteluihin viharikoksina.
      Myös ajattelurikollisuus on tullut jäädäkseen.
      Jos julkisesti arvostelee maahanmuuttopolitiikkaamme menettää työnsä, ystävänsä ja toimeentulonsa.
      Hänen elämänsä tuhotaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe