onko tämä kunnon puuhastelua!!!!!.

totalhokkiiii

Ohessa alla lainattuna Pirkka "Pike" Antilan aivoitus (ei taida uskaltaa kertoa, kenen ajatus oikeasti on)
On taas sellaista puuhastelua, ettei paremmasta väliä. Vittu, 2 x 20 min pelejä! C-junnuissa!
Rahaa palaa ja kukaan ei saa moisista tapahtumista mitään.


"Moi CSM karsintojen joukkueet ja seurat,


kuten keväällä ilmoitettiin on sarjajärjestelmässä varattu aikaa turnausviikonlopuille. Ilmoitimme silloin että ne päätetään lomien jälkeen ja nyt on aika lähestyä teitä sillä kuinka pelataan noina viikonloppuina. Viikonloputhan ovat 22.-23.10. sekä 5.-6.11.2016.


1) Viikonloppuna 22.-23.10.2016 on U16 maajoukkueella tapahtuma Vierulla. Tuona viikonloppuna on VAPAAEHTOINEN mahdollisuus järjestää pelitällejä tahi turnauksia esimerkiksi niiden vastustajien kanssa joita ei kohtaa muuten karsinnoissa tahi muuten vaan samantasoisten tapahtuman. Tämä on siis vapaaehtoista. On huomioitava että U16 mj-pelaajat ovat silloin pois käytöstä.


2) 5.-6.11.2016 järjestetään 4 kpl kuuden (6) joukkueen sarjaturnauksia. Joukkueet valikoituvat lokakuun mj-tauon sarjatilanteen mukaan siten että lohkojen 1-3 sijalla olevat pelaavat keskenään, lohkojen 4-6 sijalla olevat keskenään jne. Turnauksessa pelataan kerran kaikkia vastaan 2x20 min pelejä. Turnauksissa pidetään oma sarjataulukko ja sijoitusten mukaan lasketaan karsintasarjan pisteisiin pisteitä siten että voittajat saavat 8 pistettä, toiseksi sijoittuneet 6 pistettä, kolmanneksi sijoittuneet 4 pistettä ja neljänneksi sijoittuneet 2 pistettä.

Turnauksille haetaan nyt järjestäjäkandidaatit. Toivon mahdollisimman monen varaavan mahdollisuuden turnauksen järjestämiselle, jota jokaiseen sijoituskategoriaan löytyy järjestäjä. Jos ei löydy, pidätämme oikeuden hiukan soveltaa joukkuejakoa niin että tasapuolisuus sarjasijoitusten mukaan toteutuu mahdollisimman hyvin.

Turnauksen kulujako: Kulut jaetaan tasan osallistujien kesken. Eli jäät, tuomarit, kunkin bussilaskut (jos sellaisia tulee, osallahan saattaa olla hyvinkin lähellä tuo turnaus) ja yöpymiskulut (sama) lasketaan yhteen ja jaetaan kuudella. Kukin vastaa itse omista ruokailuistaan ja niiden kuluista.

Toivon mahdollisimman pikaisia turnausvarauksia. Liitteestä löytyy sekä yhden kaukalon että kahden kaukalon malli ajatus turnauksen pelaamiseksi.

Kysykää rohkeasti jos ja kun on kysyttävää.

Terv. "Pike"

Pirkka Antila
"Kilpailu"päällikkö - Manager of Hockey Operations

7

787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totinenmies

      Eihän tuossa ole mitään järkeä. Tämän hetken tilanteen mukaan esim. jos HiFK tai Jokerit järjestäisivät tuon, niin heidän pitäisi jakaa TPS, Kärpät, JYP ja Tapparan kustannukset???? Eli joutuu maksamaan toisten kuluja, jota joukkueet eivät varmasti ole budjetoineet kuluihinsa!!!! Ja nuo peliajat on myös ihan yhtä turhan kanssa jos miettii mikä vaikutus niillä on itse sarjaan. Se että pelistä puuttuu kolmas erä mahd. jatkoajat yms kun pelataan tärkeitä pisteitä voi olla ratkaisevaa. Ja tuo pistelasku systeemikin on ihan uskomaton. Täysin keinotekoista touhua. En vain käsitä oikeasti mikä noissa voi olla niin vaikeaa hakea oikeasti toimiva malli ja sapluuna jolla pelataan.

      Ja mitä tuohon etelän alueen tuplapeleihin tulee, niin itse olen sitä mieltä että se voisi olla hyväkin asia. Mutta ei tuolla nyt pelattavalla tavalla.
      Oma mielipide ehdotus olisi 10-vuotiaille seuraava: jos keskimäärin laskee että kuukaudessa olisi 4 viikonloppua niin 1 viikonloppu kuussa olisi tuo tuplapeli päivä. Mutta siihen osallistuisi kahden joukkueen sijaan 3 joukkuetta. Yksi joukkue joutuu järjestämään siis "vierailijoille" yhden pelijään samaan tapahtumaan, mutta sääntö olisi siinä että jokainen joukkue joutuu järjestämään tämän yhden kerran kaudessa. Muuten pelataan yksittäisi pelejä. Yhdellä viikolla voisi olla 2 x yksittäinen peli ja yhdellä viikolla 1. Tuon ikäisillä voisi olla 1 viikonloppu kokonaan vaikka vapaana peleistäkin kerran kuussa.Tuokin systeemi tuo jo 5 peliä kuukaudessa.

      Tapoja on tietysti paljon ja ehdotuksia. Ei tuokaan täysin aukoton ole mitä ehdotin, koska haastaahan jo noidenkin tuplapeli pävien jääajat jo päänvaivaa puhumattakaan seuroista joissa useampi pelijoukkue. 10-vuotiaissa lähes siis kaikki.

      Tulee vaan mieleen juuri noissa tuplapeleissä samaa joukkuetta vastaan (miksi ei muutenkin) että jos joukkue häviää vaikka 12-0 ensimmäisen pelin, niin pelaajat ovat kyllä aika mökspöks mielentilassa. Tsemppaa nyt sitten toiseen peliin jäänajon aikana että aloitetaan alusta, kun sama jengi luistelee vastaan.

    • Toveri_Turusta

      Voi helvata, miten uskomatonta. Nyt sitten jaetaan kuluja, kun KJT:ssakin ehkä joudutaan hieman yöpymään. Muuten nauretaan Stadin chenllengen ja Espoon akteemikoiden jatkuvalle matkustamiselle ilman mitään tasoittelua lohkossa 1. Ei todellakaan olle mikään Pirkan suunnitelma, vaan aivan jonkun muun.

      • Kärppä_Oulusta

        Ei tuo kulujen jyvittäminen mikään uusi systeemi ole liiton määräämissä turnauksissa.


    • moi99

      KJT saa tällä tavalla mahdollisuuden kertätä extra pisteitä joita ei muuten saisi. Näillä sitten varsinaiseen CSM sarjaan.

    • 9876thu

      Peruttu eli ei toteudu.

      • hjhsjkcnnz

        Se on aivan sama mitä näille jääkiekkoliiton torville yrittää selittää....vastauksen tietää jo etukäteen ja seon EI KÄY


      • tarkennusta

        Ihan pikkusen jäi vajaaksi että mitä tällä purkauksella tarkoitettiin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe