Kuubalainen kassien tyhjennys

KuubalainenSika.ri

!Caramba. Kuubalaisille väkivaltaisille raiskaajille heilahti vankeutta. Nyt ei onnistu ehdonalainen tuomio, Suomen kesäisestä kisaleiristä tulee pojille vähän pitempi reissu.

Aamulehti kertoo, että sankarit saivat 3 - 5 vuoden vankeustuomiot. Olivat vielä kuvanneet 5 miehen ryhmäpanon, hätäisimmät kaverit olivat työntyneet kaksi miestä yhtä aikaa naispoloiseen. Kuvottavaa. Aamulehti ei kertonut tekovälineiden pituutta.

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/kuubalaiset-lentopalloilijat-raiskasivat-uhrin-useasti-erittain-noyryyttavasti-osa-kuvasi-teot/

59

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä.tapahtui

      Väkisinkös se nainen oli sinne hotellihuoneeseen raahattu? Eikä avunhuutoja kuultu?

    • wwfmsc

      juovuksissähän nainen oli ja antoi luvan yhdelle seksiiin, miten ihmeessä tämä sankari luuli muitten siihen tyytyvän,
      ei tässä varmaan mitään tuomiota tule, paitsi tyhmyydestä naiselle

      • hallitsemulkkusi

        Tuomiot on annettu, kuten aloittajan viestissä luki. Mitä siinä enää sönköttämään.


      • viis_yhden_hinnalla

        Varmaan oli hinta sovittu yhdelle, mutta pojat tinkas viis yhden hinnalla. Olisikohan kyse siis enemmänkin varkaudesta tai näpistyksestä.


      • EttäTällänenTapaus

        Ihme idiootin touhua. Hitto jos meikä onnistuu pokaa muijan jostain, niin en mä nyt perkele kavereita siihen mukaan soittelisi. Tai tekstannuthan tämä nuija oli.
        Ja miks näille annetut tuomiot heitteli 3,5 ja 5 vuoden välillä? Kyllä kaikille olis pitäny tulla saman verran kakkua. Olikohan se 3 puol vuotta saanut pannu vaa puolella kullilla ja 5 vuotta saanut survonut koko kyrvällä? Mikä pysty toimii lieventävänä asianhaarana? Uskomatonta paskaa.


    • raiskausonraiskaus

      Kommenteista paistaa läpi, että suomalaisen naisen saa raiskata vain suomalainen mies.

      Euroopan Unionin perusoikeusviraston vuonna 2014 julkaistun tutkimuksen mukaan 30 prosenttia 18-74-vuotiaista suomalaisista naisista on joutunut nykyisen tai entisen kumppanin fyysisen tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi.

      • väitteet.häränlörön

        Naisen kertomusta pidetään totuudenmukaisempana kuin miehen. Todistajia ei yleensä ole


    • opetus-tämäkin

      Opetus Tampereen ja miksei muillekin naisille: ei kannata lähteä naimaan hotelliin ulkolaisen kanssa. Niillä kun on naisasioista hieman eri käsitykset.

      • kansainvälinen_opetus

        Opetus ulkomaalaisille äijille, joiden käyttäytymistä vain mulkku hallitsee: ei kannata lähteä raiskaamaan Suomessa naista, häkki heilahtaa.


      • sanoi.Al

        Aivopieru, aivopieru


    • Vaihteluvirkistää

      Nuoret ja notkeat kuubalaispojat ovat varmasti haluttuja 'selänpesijöitä' vankilan suihkuosastolla. Ihanan eksoottisia ulkomaalaismiehiä. Viidessä vuodessa ehtii pesaisemaan selän jos toisenkin.

      Kuubalainen pelaaja saattaa kokea mitä tuntuu kun on itse haluttu seksiobjekti. Sellanen paantuneen sellimiehen märkä päiväuni.

      • Mersumiässs

        kyllä siellä vankilassa kuubanpoikien persereikää höylätään oikein urakalla ,kun kerrankin häkkilinnut saavat tummaa ,kyllä valuu paskatkin ulos hoitelun jälkeen


    • voe.helevetti

      Kuupalaiset ja muukin maailma tietää taas vähän enemmän suomalaisista naisista ja oikeuskäytännöstä.

    • Yksiviidenhinnalla

      Vaan on tyttö nostanut taksaa. Ennen antoi sauna porukalle 100,-€ per,laaki. Nyt pyytää 5 kaverilta kymmeniätuhansia. Meinaa panna panoilla talouden kuntoo kerta heitolla. Varokaa vain suomipoijatki taksat voi nousta teiltäkin Mansessa nääs.

      • tarttis.tietää

        Ja hotellikos ei tiennyt maksullisista panotouhuista?


      • Sandelssss

        ai onko sun muijas antanut saunaporukalla 100€ per laaki, mää kyllä sanoin sille että tollasesta horoperseestä en maksa kuin 20€ .paljonko otit myyntiprovisiota itelles tuhkamuna?


    • cubarumba

      Tuomio laskettiin mittanauhalla. Suomipojat olisivat selvinneet samoista tempuista kahdella vuodella ja tamperelaiset vuoden ehdollisella.

      • Del-fiini

        Reps!
        Nysse tulee, eikun, nysä tulee.


    • Kattu

      Tässä on hyvä muistaa, että 3 vuoden tuomiohan ei tarkoita kolmen vuoden istumista. Aluksi se jaetaan ensikertalaisuus-pykälään vedoten puoliksi, jolloin jäljelle jää 1,5 vuotta istumista. Tai mikäli henkilö on ollut alle 21-vuotias, hänelle jää istumista 1 vuosi, eli kolmasosa. Vapaaksi vanki pääsee 6 kuukautta ennen vankeusajan päättymistä "koevapauden" perusteella. Kolmen vuoden tuomiosta jää tällöin istumista päälle 21-vuotiaalle tasan yksi vuosi ja alle 21-vuotiaalle 6 kuukautta.

      Eli toisin sanoen osa noista kavereista on jo muutaman kuukauden kuluttua vapaana. Viimeisetkin vapautuvat parin vuoden sisällä.

      • djukkadjukka

        Viisi vuottahan se tuomio oli. Eikä ne mitään alle 21-vuotiaita taida olla.


      • NäinhänSeMenee

        Eivätköhän he hae siirtoa Kuubaan kärsimään tuomiotaan. Siihen tietysti myönnytään ja sitten Kuubassa heidät sitten lasketaan varsin pian vapaalle jalalle...


      • mulkkupois

        Jep ja lisäksi vähennetään pidätettynä ja vangittuna olo, lieventäväksi katsotaan myös julkisuus ja menettetty pallon peluu.
        Pitäisi palata Vanhan Testamentin rangaistuksiin silloin sais näiltä orhilta napsasta peniksen pois. 'Pojat' saisivat loppu elämänsä pissiä
        katetroinnilla ja kestokatetrin asettamiselle olisia riittävät perustelut Ei tuo nainenkaa unohda koskaa eikä pysty enää suhteeseen


      • Kattu
        djukkadjukka kirjoitti:

        Viisi vuottahan se tuomio oli. Eikä ne mitään alle 21-vuotiaita taida olla.

        Tuomiot olivat 3-5 vuotta. Vertailun vuoksi viiden vuoden tuomio samalla kaavalla. Aluksi jaetaan puoliksi, jää 2 vuotta ja 6 kuukautta. Koevapauden suomat 6 kuukautta ja istumista jää kaksi vuotta. Siinä vaiheessa kun viimeinenkin näistä pääsee vapaaksi, on naisen terapia mahdollisesti vasta aluissaan.


      • siiseiväkisin
        mulkkupois kirjoitti:

        Jep ja lisäksi vähennetään pidätettynä ja vangittuna olo, lieventäväksi katsotaan myös julkisuus ja menettetty pallon peluu.
        Pitäisi palata Vanhan Testamentin rangaistuksiin silloin sais näiltä orhilta napsasta peniksen pois. 'Pojat' saisivat loppu elämänsä pissiä
        katetroinnilla ja kestokatetrin asettamiselle olisia riittävät perustelut Ei tuo nainenkaa unohda koskaa eikä pysty enää suhteeseen

        ------Ei tuo nainenkaa unohda koskaa eikä pysty enää suhteeseen ----

        Tietääkseni sitä naista ei väkisin sinne Ilveksen kämppään raahattu, vai ?


      • OmaanMaahan
        Kattu kirjoitti:

        Tuomiot olivat 3-5 vuotta. Vertailun vuoksi viiden vuoden tuomio samalla kaavalla. Aluksi jaetaan puoliksi, jää 2 vuotta ja 6 kuukautta. Koevapauden suomat 6 kuukautta ja istumista jää kaksi vuotta. Siinä vaiheessa kun viimeinenkin näistä pääsee vapaaksi, on naisen terapia mahdollisesti vasta aluissaan.

        Olis tuomittu noi raiskarit Kuuban lakien mukaan, niin veikkaan, että bagelssia olis tullu muutama kakkulapiollinen enemmän, eikä enskertalaisuuksia olis paljo tunnettu. Pallot jalkoihin ja Kuubaan nokkimaan, niin ei tarvis taas näitäkin täällä ruokkia.


    • tosi.carampa

      Jo on kotoväki Kuupassa ihmeissään. Jätkät jäivät toviksi Suomeen

    • ano_nyym

      siis kuka tää hutsu on ?

      • sandelssss

        sehän oli sun muijas joka antaa kaikille jollekka horoperse kelpaa, kun ei se saa tyydytystä sun tuhkamunalla


    • Ehtiireenata

      Nyt voidaan perustaa Turun ja Kylmäkosken vankiloihin huipputason lentopallojoukkueet.

      • Kuupahimmeenä

        Missäs komeat urheilumiähet istuvat tuomionsa? Jäävätkö nykyisiin vankiloihinsa vain siiretäänkö jonnekin muualle? Eikö Kylmäkoski kelvannu, miks niitä kuupalaisia on Turkuun joutunu?


    • rumbanegro

      Olympiatason kuubalaiset joukkoraiskarit kotimaahansa Kuubaan oikeasti kärsimään rangaistuksensa eikä Suomen täysihoitoa tarjoavissa vankiloissa meidän veroeuroilamme.
      2,5 vuoden kuluttua ensikertalaiset rikolliset ovat jo vapaana ja vankilassa hyvin käyttäytyvinä suklaasilmät pääsevät alta vuoden jo lomille harrastamaan taitoja joihin kokemusta/ osaamista!
      Ja sitten jo haetaankin turvapaikkaa, kun Kuubaan ei uskalleta palata.Sehän myönnetään tietysti joukkoraiskaus on kulttuuriinsa kuuluva tapahtuma vain.

    • fideli

      Suomi ei voi kehitysmaa Kuubalta riistää näitä moniosaajia joten palautettava.

    • osasyyllisyyson

      Naisillako ei tarvii olla mitään vastuuta eikä normaalia varomista tuntemattomien (ulkomaalaisten) kanssa? Minä olen nainen mutta en noin hullusti kyllä käyttäytyisi.
      Nykyajattelu on mennyt sikäli hulluksi, että nainen saa tehdä ihan mitä vaan ja toimia vaikka kuinka varomattomasti vailla itsesuojeluvaistoa ja jos yö meneekin sitten pieleen niin vika ja syyllisyys on 100 % miehellä.

      • hyvin.menee

        Femisistit ovat saavuttaneet tavoitteensa. Hyvänä apuna ovat olleet paskamedian mädät toimittajat sekä useimmat ämmiä äänestäjikseen hamuavat poliitikot. Maahantulijat tekevät tässä tilanteessa korjausliikkeen. Ei niin pahaa, ettei jotakin hyvääkin


    • lupavaiei

      Jos lupa oli vain yhdellä, saattoivatko kaikki 5 olettaa, että lupa koski juuri häntä?
      Kysymys siis kielellisen viestinnän epäonnistumisesta.

    • lurpslörps

      tyypillinen suomalainen horo, ensin levitellään paikkoja ja mennään huoneeseen mielellään ja sitten morkkis iskee ja huudetaan raiskausta,
      viina on viisasten juoma ja se ei sovi monellekaan naiselle

    • Pitikölähteebaariin

      On kyllä aika tapaus. UrheilijaUkkoja puoli tusinaa ja yksi nainen yrittää karkuun koko ajan. Riuhtoo kirkuu yms.Äijät panee molempiin reikiin väkisin. Ukko vaihtuu ja sama jatkuu 1.5 tuntia.
      Kyllä tuosta naiselle jää sellaiset traumat että voi voi. Pääseekö tapauksen yli koskaan.
      Toisaalta miksi lähti mustan miehen mukaan. Eikös niistä ole varoitettu kautta aikain

    • panoxx

      Vai jäi kovia traumoja? Eihän tuo nainen tarvinnu edes lääkärillä käyntiä.kyllä Tampereen flikka on kusettanu nyt kuuban poikia kunnolla?varmaan saanu liian vähän maksua kuuban pojilta.tai ottanu kunnon jumppa panon ja huomannu että tämänhän voi lyödä rahoiksi kun alkaa oikein uhriksi.minä en usko mihinkään
      kuuban poikien raiskausjuttuun niistä on ihan varmasti tehty väkisin syyllisiä.

      • Kuuban-pojille-sukkia

        Kaikki suvakit joukolla kirjeitä kirjoittamaan ja villasukkia kutomaan. Raiskaajapoikien varpaita palelee, sellin lattia voi olla talvella viileä.


    • bggf

      Kuuvaminen jo tarpeeksi törkeää ja kuvottavaa.Miltä sinusta tuntuu jos sinua kuvaa vasten tahtoa.Käsittely oli muutenkin rajua.Arvaamaton porukka mitä seuraavaksi on tulossa. Nainen ei voinut tietää jääkö edest ähän että kuusi tulee. Minkäläinen tyyppi tulee seuraavaksi onko ase mukana.Muuten asiasta toiseen. Avaat yhdelle oven tulee sakki sisään.Siis oma vika.Mitä nainen hyötyy?Minä en usko,että kukaan lähtee tahallaan tälläiseen. Et tunne porukkaa voi olla hengen lähtö lähellä.hivit sun muut

    • lööppää

      Kyllä jollain lähti lapasesta,että nainen kusetta. Onko vastaavaa tapausta ollu otsikoissa.

    • KuubanHurmurit

      Mustat pojat toteuttivat luontoaan ! Nainenkin oli syvästi lumoutunut, mutta krapulassa ei vaan kestäny morkkista. Ja kun muisti pätkii useimmilla kännissä, niin sitten alkaa mielikuvitus lentämään. Tämä siis oli vain minun teoria, kun en ole nähnyt poikien videota. Tää video on saatava kansalaisten nähdä, jotta täysin selkeä mielipide tapahtumasta muodostuisi kunkin pääkopassa !!

    • tiiuutt

      Krapula tuli kai kesken illan ennen hotelista lähtöäää.Kauhu siinä iski. Selvittää pään kuin pään.Toivotaan ettei enää missään video pyöri.Ehdotan että video hävitetään.Tuskin poikien omaiset haluaa nähdä.Tyttö ystävät ja puolisot.

      • LogiikkaJokalähtöön

        Sukulaisia vartenhan tämmösiä videoita tehdään .. todellakin, senkin einstein


    • tyippö

      Kuka oikeastaan haluu katsoa filmiä joka alistaa toista.

      • NaurahdinSnadisti

        Kommenttisi perusteella et ole nähnyt minuuttiakaan k-18 erotiikkaa


    • Ylöjärvitäällä

      Muuten säälisin naista mutta kun lähti likanaaman mukaan niin ihan sama.

    • ettänäinkinon

      Kyllä nainen otti tietoisen riskin. Mahtoiko hänellä olla ehkä avio-/avomies tai sulhanen tai vakituinen poikaystävä eli pettikö häikäilemättä jotakuta, sitä ei tarina kerro.

      Kannattaisi pitää mielessä aikuisenkin äidin neuvot eikä olla liian himokas. Suomi-naisella vaan on tuo ruskean molon kaipuu niin suurta, että järki jätetään syrjään kun sellaista on näköpiirissä.

      Minä en tuon naisen asemessa olisi tehnyt asiasta numeroa vaan olisin niellyt mokani seuraukset valittamatta.

      • ettänäinkinon

        !!!aikuisenkin!!!

        Painovirhe, pitää olla aikuisenakin.


    • panoxx

      Miltähän käsityövideolta löytys pätkä kuubanpojista tosi touhussa,olis kiva nähä miten kovasti tuo Tampereen flikka oli touhussa mukana kotivideolla.varmaan se videointi rupes mietityttään et mitä jos joku tuttu tunnistaa?.ja eikös se ollu hotellin siivooja joka hälytti virkavaltaa paikalle.silloinhan vasta Tampereen flikasta tehtiin uhri,kuka nyt puuhailis muka kimpassa muuten noin monen komean etelän orin kanssa? No tietysti varattu nainen joka haluaa vähän toimintaa tylsään arkeen ja nythän tuo sai.voi vielä kiikkustuolissa muistella miten oli kimppakivaa etelän orien kanssa,sai kerralla joka reikään niinku kunnon leffoissa saadaan.

    • Kossumäki

      Noi ulkomaalaiset osaa noi ryhmäraiskaukset. En muista suomalaisten moista tehneen. Vaikka suomalaisille alastomuus onkin nii normaalia.

    • hyu

      Mansen poijjaat jäivät hopialle,nakkimakkaran puolikkailla kun ei palioo sohita..

    • edeee

      Joukkuelajin miehiä myös naimisessa. Hyvä tiimihenki. Suomalainen nainen ei ole vieraanvarainen.

    • kuupalainen.serenaati

      Ja me tulimme kapakasta, kai hiukkasen horjuen. Oli......

    • panoxx

      empä usko että Tampereen flikka saisi täyttä hintaa filmitähtenä olemisesta,vaikka siitä olisi oikeuden päätös.tahtoo nuo kuuban liksat olla sen verran pienet ,ettei tommosiin korvauksiin rahoja löydy.ja tuskin kuuballa ja suomella on mitään perintä sopimusta,mut saipahan kunnon panon etelän pojilta ilman etelänmatkaa.

      • rahat.tulee

        Valtiokonttori maksaa euroissa


      • hartsportmehuu

        tyypillisen idiootin vastaus ,jonka mielestä urheilijat saavat tehdä mitä lystää ilman seuraamuksia. näitä urheilijoiden erityisesti kiakkoäijien tekemiä rötöksiä painetaan kokojan villaisella ja setvitään rahalla ,jotteivat tulisi julkisuuteen. ovat nää urheilijat vissiin niin vitun tumpeloita etteivät saa pillua, muuten kuin porukalla ja väkisin ottamalla.


    • Epäreilua

      Jos tää olisi tapahtunut venäjällä olisi lakupellet saaneet istua tuomionsa köyhissä oloissa surkeassa vankilassa. Nyt me suomalaiset veronmaksajat hoidamme näitten ylläpidon.

    • häh.mitäh

      Oliko se ollenkaan tuomittavaa, jos se kuului heidän kulttuuriinsa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe